18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    A hangoknál amik a vezetékekben a fejedben vannak? ;P :DD
  • Sir Quno Jedi
    DENEM ! :DDD
  • Arch
    Amúgy meg... sokaknak sikerül azért. Még olyanoknak is akiknek kellene rám figyelni, de néha vhogy mégse megy. Biztos nem vagyok elég NAGY! :)
  • Sir Quno Jedi
    AZOKNÁL jobbak ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    DE ! :DDD
  • Arch
    Te vagy az élő(robot) példa!! :)
  • Arch
    Nem :) Sőt sima nagyító sem kell. Mondom, hogy nem rám figyeltél :))
  • Sir Quno Jedi
    AZ teljességgel lehetetlen, rád nem lehet nem figyelni ! Punktum !
  • Arch
    De hogy érted azt, hogy jobbak? Kinél, minél jobbak?
  • Sir Quno Jedi
    Miért, mennyire közelről kell téged nézni (elektronmikroszkópot hozzak ???) ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Hát a jobbakkal mint te, én stb. ! :DDD
  • Arch
    Ööö... hagyjuk :DDDDDDDDDD
  • Arch
    Vagy másra figyeltél, nem rám :))
  • Arch
    Jobbakkal? Milyen jobbakkal? :)
    Amúgy meg nem néztél elég közelről :DDD ezért nem láttad.
  • Sir Quno Jedi
    Cölibátus, apácazárda, öncsonkítás, ne csigázz ??! :DDD
  • Arch
    Nekem ez a mostani pont jó. :)
    Amúgy... a pasikkal csak a gond meg a baj van. A nők meg bolondok. Tehát le lehet vonni a tanulságot. :D
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem csak akkor ráncosodsz, ha ráncolod a homlokod, de ez a jobbakkal gyakran előfordul ! Leglábbis nekem nem tűnt fel, hogy az lennél...Hmmm...lehet nem is veled autókáztam, a francba ?!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Járj idősebb palikkal, azok mellett fiatalbbnak fogsz tűnni, sőt ha idősebb lányokkal is járnál, akkor végképp élvezhetnéd a fiatalság felhőtlen örömeit ! :DDD
  • Arch
    Szóval az sem jelent semmit, hogy Ő mit mondd. Bár tény, hogy én ráncos vagyok, Ő pedig nem látszik 25-nek. :)
  • Sir Quno Jedi
    Szóval...
  • Arch
    Vén vagyok én már így is. Legalábbis barátom mindig ezt mondja... :)
    Bár mondd azért sokmindent amivel nem értek egyet. Szóval...
  • Sir Quno Jedi
    Ha fiú lennél, azt mondanám vénülsz, így azt mondom érett vagy ! :DDD
  • Arch
    Hm. Egyre inkább azt érzem, hogy konzervatív vagyok... Minden téren. :)) Én a régi rockot szeretem nagyon.
  • Gyiik
    nem, nem darenbez, kicsit lassabbra vette a tempot, de igy volt jo
  • Lacika 79
    d&b party? Az jó. Szeressem azt a muzsikát is. Igaz, nálunk kevés az ilyen hely, ahol jó talpalávalót tolnak D&B szinten.
  • Gyiik
    mi is cimbivel furan neztunk ki. Kicsit tuloltoztunk, pedig en meg probaltam visszafogni magam. De amugy fel se jutottunk, elfogytak a jegyek, helyette lementunk negyen a trafoba, bevagtunk nehany sort, meg ket kor tekilat, kisajatitottuk a sarki asztalt, jokat rohogtunk,kozben meg a dizse gyerek akkora brékeket tolt az arcunkba, hogy felreszegen ulve orjongtunk neha:D
    jol sikerult rogtonzott buli
  • Lacika 79
    Hm. Nem megy ez nekem. Tegnap voltam fent haverokkal, de nem tudtam igazán jól érezni magam, mert olyan kisebbségi komplexusom volt, vagy mi a fene. Mindíg azt éreztem, mintha mindenki engem nézne, meg ilyesmi. Úgyhogy inkább elkezdtem beszélgetni a rallyról, az legalább érdekelt mindenkit. :-)
  • Lacika 79
    Szintén hasolnó muzikalitással megáldott emberke vagy? :-D
  • Gyiik
    pl ma is a38 hajon, biztos jo lesz, haverokkal, meg uncsitesommal berugunk, mint a gyesznyo:D
  • Gyiik
    jo, hat embere valogatja, meg hat a diszko is eleg relativ fogalom (bar en speciel bulit irtam:D). Lenyeg, hogy olyan helyre menj olyan emberekkel, ahol, es akikkel kikapcsolodhatsz, nem idegesited magad, nincs tomegnyomor, berughatsz, nozhetsz, satobbi. A lenyeg, hogy elj, es ne fordulj magadba
  • SinClaiR
    Tesmérem! :)
  • Lacika 79
    hm, nem nagyon vagyok híve a diszkónak. Én inkább a partykat szeretem, valami kellemes trance, vagy house/techno muzsikára lejteni. Az jobban bejön nekem.
  • Lacika 79
    Jövő hétvévén Miksolc rally, szal muszály menni. :-)
    Azt nem szabad kihagyni.
  • Gyiik
    ja, teljesen jo az, en is igy kezdtem, aztan idovel ujra rakapsz a "normalis" (ertem a denszelos/ivaszatos) bulizasokra is:D
  • SinClaiR
    Akkor adott a terv.. irány rallyzni.. :)
  • Lacika 79
    Lehet. De az-az igazság, hogy nem csiklandoz semmilyen buli. Max annyi, hogy beülünk egy kávéházba haverokkal, teázgatunk, kávézgatunk. Poénkodunk egy sort, aztán megyünk kocsikázni. Van egy két érdekes útszakasz felénk, ahová ki szoktunk menni "rally-zni." :-)
    És ezzel el is megy az este.
  • Gyiik
    ezert kene elmenned bulizni, mozogni, attol felold a gyomrod, plane ha nem a lanyra figyelsz
  • Lacika 79
    De persze néha eszek, csak keveset.
  • Lacika 79
    A nőket és a füvet mindenképpen kihagyom, mostanában a kajával is hadilábon állok, de a pia és a zene az jöhet. :-)
  • Gyiik
    ugy a jo, igy kell idoziteni:D
    nalam eddig az ilyen dolgok mindig ev vege/kov. ev eleje fele tortentek, szoval volt idom regeneralodni a nyarig, eddig meg egy nyaram se telt el tul szarul:D
    hajra!!
    nok, kaja, pia, fu, zene, nem feltetlenul ebben a sorrendben:D