18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#2700 A hangoknál amik a vezetékekben a fejedben vannak? ;P :DD -
#2699 DENEM ! :DDD -
#2698 Amúgy meg... sokaknak sikerül azért. Még olyanoknak is akiknek kellene rám figyelni, de néha vhogy mégse megy. Biztos nem vagyok elég NAGY! :) -
#2697 AZOKNÁL jobbak ! :DDD -
#2696 DE ! :DDD -
#2695 Te vagy az élő(robot) példa!! :) -
#2694 Nem :) Sőt sima nagyító sem kell. Mondom, hogy nem rám figyeltél :)) -
#2693 AZ teljességgel lehetetlen, rád nem lehet nem figyelni ! Punktum ! -
#2692 De hogy érted azt, hogy jobbak? Kinél, minél jobbak? -
#2691 Miért, mennyire közelről kell téged nézni (elektronmikroszkópot hozzak ???) ?!! :DDD -
#2690 Hát a jobbakkal mint te, én stb. ! :DDD -
#2689 Ööö... hagyjuk :DDDDDDDDDD -
#2688 Vagy másra figyeltél, nem rám :)) -
#2687 Jobbakkal? Milyen jobbakkal? :)
Amúgy meg nem néztél elég közelről :DDD ezért nem láttad. -
#2686 Cölibátus, apácazárda, öncsonkítás, ne csigázz ??! :DDD -
#2685 Nekem ez a mostani pont jó. :)
Amúgy... a pasikkal csak a gond meg a baj van. A nők meg bolondok. Tehát le lehet vonni a tanulságot. :D -
#2684 Szerintem csak akkor ráncosodsz, ha ráncolod a homlokod, de ez a jobbakkal gyakran előfordul ! Leglábbis nekem nem tűnt fel, hogy az lennél...Hmmm...lehet nem is veled autókáztam, a francba ?!! :DDD -
#2683 Járj idősebb palikkal, azok mellett fiatalbbnak fogsz tűnni, sőt ha idősebb lányokkal is járnál, akkor végképp élvezhetnéd a fiatalság felhőtlen örömeit ! :DDD -
#2682 Szóval az sem jelent semmit, hogy Ő mit mondd. Bár tény, hogy én ráncos vagyok, Ő pedig nem látszik 25-nek. :) -
#2681 Szóval... -
#2680 Vén vagyok én már így is. Legalábbis barátom mindig ezt mondja... :)
Bár mondd azért sokmindent amivel nem értek egyet. Szóval... -
#2679 Ha fiú lennél, azt mondanám vénülsz, így azt mondom érett vagy ! :DDD -
#2678 Hm. Egyre inkább azt érzem, hogy konzervatív vagyok... Minden téren. :)) Én a régi rockot szeretem nagyon. -
#2677 nem, nem darenbez, kicsit lassabbra vette a tempot, de igy volt jo -
Lacika 79 #2676 d&b party? Az jó. Szeressem azt a muzsikát is. Igaz, nálunk kevés az ilyen hely, ahol jó talpalávalót tolnak D&B szinten. -
#2675 mi is cimbivel furan neztunk ki. Kicsit tuloltoztunk, pedig en meg probaltam visszafogni magam. De amugy fel se jutottunk, elfogytak a jegyek, helyette lementunk negyen a trafoba, bevagtunk nehany sort, meg ket kor tekilat, kisajatitottuk a sarki asztalt, jokat rohogtunk,kozben meg a dizse gyerek akkora brékeket tolt az arcunkba, hogy felreszegen ulve orjongtunk neha:D
jol sikerult rogtonzott buli -
Lacika 79 #2674 Hm. Nem megy ez nekem. Tegnap voltam fent haverokkal, de nem tudtam igazán jól érezni magam, mert olyan kisebbségi komplexusom volt, vagy mi a fene. Mindíg azt éreztem, mintha mindenki engem nézne, meg ilyesmi. Úgyhogy inkább elkezdtem beszélgetni a rallyról, az legalább érdekelt mindenkit. :-) -
Lacika 79 #2673 Szintén hasolnó muzikalitással megáldott emberke vagy? :-D -
#2672 pl ma is a38 hajon, biztos jo lesz, haverokkal, meg uncsitesommal berugunk, mint a gyesznyo:D -
#2671 jo, hat embere valogatja, meg hat a diszko is eleg relativ fogalom (bar en speciel bulit irtam:D). Lenyeg, hogy olyan helyre menj olyan emberekkel, ahol, es akikkel kikapcsolodhatsz, nem idegesited magad, nincs tomegnyomor, berughatsz, nozhetsz, satobbi. A lenyeg, hogy elj, es ne fordulj magadba -
#2670 Tesmérem! :) -
Lacika 79 #2669 hm, nem nagyon vagyok híve a diszkónak. Én inkább a partykat szeretem, valami kellemes trance, vagy house/techno muzsikára lejteni. Az jobban bejön nekem. -
Lacika 79 #2668 Jövő hétvévén Miksolc rally, szal muszály menni. :-)
Azt nem szabad kihagyni. -
#2667 ja, teljesen jo az, en is igy kezdtem, aztan idovel ujra rakapsz a "normalis" (ertem a denszelos/ivaszatos) bulizasokra is:D -
#2666 Akkor adott a terv.. irány rallyzni.. :) -
Lacika 79 #2665 Lehet. De az-az igazság, hogy nem csiklandoz semmilyen buli. Max annyi, hogy beülünk egy kávéházba haverokkal, teázgatunk, kávézgatunk. Poénkodunk egy sort, aztán megyünk kocsikázni. Van egy két érdekes útszakasz felénk, ahová ki szoktunk menni "rally-zni." :-)
És ezzel el is megy az este. -
#2664 ezert kene elmenned bulizni, mozogni, attol felold a gyomrod, plane ha nem a lanyra figyelsz -
Lacika 79 #2663 De persze néha eszek, csak keveset. -
Lacika 79 #2662 A nőket és a füvet mindenképpen kihagyom, mostanában a kajával is hadilábon állok, de a pia és a zene az jöhet. :-) -
#2661 ugy a jo, igy kell idoziteni:D
nalam eddig az ilyen dolgok mindig ev vege/kov. ev eleje fele tortentek, szoval volt idom regeneralodni a nyarig, eddig meg egy nyaram se telt el tul szarul:D
hajra!!
nok, kaja, pia, fu, zene, nem feltetlenul ebben a sorrendben:D