Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
I’m Forever Blowing Bubbles...
2 évebn bajnok és kupa gyóztes
3 évben valszeg bajnok kupában legjobb 8 között, bl-ben legjobb 8 között
Már álltam volna rá az ifi nevelésre erre ez történt min1 kezdem elõröl de most beveszem brazíliát is az országok közé.
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
A kezdõcsapatnál van egy fül ott nézegesd.
!!!HALA MADRID!!!
Mért nem mutatja nálam a játékosok leveljét.Érdekes modon egyik haveromnál meg mutatja,és az sokkal jobb sztem mert jol lehet látni melyik játékos mennyire jo az adott poszton.Ezt be lehet vhol állitani,vagy hogy van ez?Vki tudja a választ?😊
Leigazoltam Rajczit és termeli a gólokat rendesen 😊
Azt elmondhatom, hogy játékosaim vért izzadnak edzésen, aki nem edz rendesen annak szíjat hasítok a hátából. 😊 ezerrel fejlesztem az infrastruktúrát is, építek vagy 6-7 játszóteret a városban, remélem jól értettem, hogy ettõl valamivel jobb ifijeim lesznek... Szerzõdéshosszabbításnál egy-két játékos rendesen meg tud lepni a csillagászati követeléseikkel...
Ami viszont idegesít, hogy sok a kiállítás, pedig a normálon van a szerelés.
Ja és hogy kell cselezni a meccsen, ha én irányítok egy játékost?
hogy kell cselezni a meccsen?
Nálatok is sok a kiállítás meg a sérülés a meccseken?
igaz, ott sok gyerek máshonnan kerül oda
A madridnál pont ez nem tetszik hogy saját nevelésû játékost nem nagyon raknak a csapatba, most kivétel De La Red, aki viszont nagyon jó!
A Bilbaonal, most fõként azt próbálom elérni hogy saját nevelésû játékosok árasszák el a csapatomat, fejlesztettem az utánpótlás részleget is, ennek reményében!
Azt mondja meg nekem valaki hogy a Youth Camp-al mit lehet elérni, részletesen, ha kérhetem!
!!!HALA MADRID!!!
Tudna adni valaki egy CD Key-t?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
(nem gúnyból mondom, hanem komolyan. szinte hihetetlen)
!!!HALA MADRID!!!
Ha nem eladó egy játékos akkor valahogy rá lehet venni a klubját hogy mégis eladja?
Nem tudom lehet befojásolja: a költségvetésben -25millió az építkezésekre félre tett pénz, azt hiszem ezt jelenti! De biztos tudjátok mirõl van szó!
!!!HALA MADRID!!!
Pisti a link fasza, köszi!
Más problémánk van vele azóta... ugyanis Huffman encoder nem létezik, kizárólag C környezetben futtatható verziók... Úgyhogy egy olyat még össze kell csapni... 😊
Mi volt a 7189-be írva?
Én gamelnék, de nincs rá idõm... sokmindenre nincs mostanában...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
ja és még valami: warez nincs, törlöm!
Nincs valami progi amivel az új reklámok forognak a meccsen is????