Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    na csövi!

én is tapasztaltam a fáradást, de én az edzéseknél a Recoveryt 40-45%-ra tolom, ez segít. Viszont a taktikákat nem tudom emiatt begyakoroltatni, max 4 taktikai elemet tudok 1-esre tornázni

Spanyol division E-ben nyomulok (klubot alapítottam), meccset még nem vesztettem, első helyen állok. 3-5-2-ben játszok, a 3 védő egy vonalban játszik, a középső csak a kapu előtti pálya-harmadban presszingel a másik kettő félpályáig, no man marking mert nem képesek embert fogni. Forward runs védőknél szigorúan tilos, kivéve ha már 2-0 ide a 80. percben...
    Egyébként pedig 1 DM forward runs használata tilos. 2 CM-nél forward runs a skilltől függően beállítva, LM, RM posztra csak magas forward runs skillű játékos always forward runssal, minden középpályás félpályáig presszingel.
    2 ST egészpályás presszing, támadó felfogásban, forward runs skilltől függően beállítva.
    Meccs közben ha sok az eladott labda, érdemes Caotious-ra (vagy hogy hívják) esetleg Patientre állítani, ha az ellen csatára széjjelcselezi a védelmet, érdemes a taktikában a presszinget átállítani félpályás/egészpályásról a kapu előtti pálya harmad presszingre.
    A védekezés keménysége általában roboust, ha két sárga befigyel a meccs elején, akkor azonnal normálra állítani. Ha robouston nem tudnak szerelni a játékosok, akkor jöhet a HARD tackling...
    Meccs közben is érdemes egy játékos individual taktikáját felülvizsgálni, főleg ha csak 5-ös értékelést hoz...

legtöbbször az a bajom a 3D-s meccsen hogy hiába játszik jól a csapat, a kapus egy rakás FOS mert 3-as értékelésnél jobbat nem lehet kicsiholni belőle, cserekapus dettó és minden szar lövést beszopnak, beadásokra nem, vagy rosszul jönnek ki (a 07-ben ez ugyanúgy előfordult). Legutóbb pl. végigtámadtam a meccset és az utolsó percben egy szöglet utáni kavarodásban a kapumba gurult a labda persze kapus előtte rosszul jött ki és aztán mellévetődött... ez a egy helyzete volt az ellennek, meccs vége 0-1 FAKK! na ilyenkor szoktam rezetet nyomni

pénzügyi helyzetem stabilnak mondható, kóperációban vagyok egy 2 osztállyal feljebb lévő csapattal, egy éves megállapodásban 1 miller eurót adtak