Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    Nekem most az a gondom hogy az asszony morcos, és azt irja hogy ki kellene vele mozdulnom és ezt mostmár nem úszom meg szimplán ajándékkal. Viszont én a Family menünél semmilyen más opciót nem találtam az asszony viditására csak a Giftet. Valami más is van csak nagyon eldugták??? HELP!

Jah másik. Nem adtam meg semmelyik staffnak hogy igazolhat játékost, de a youngsterek közül mégis minden év végén beigazol egy párat. Persze csak ilyen heti 200-500 fontokért de akkor is gáz mert az a 4-5 tök használhatatlan játékos árán azért ki lehet fizetni egy használható heti bérét.

Bár mondjuk éppen most próbáltam megerősíteni a csapatot egy király jobbszélsővel, a csapatával meg is egyeztem 2,8M odaadták volna, de a játékos heti bére 28000Font, ami nem is volna baj hiszen a szabad salarym még 50e fölött van / hét, de a board nem engedte, hogy ennyivel többet keressen egy játékos mint a többi játékosom. De akkor hogy a fenébe erősitsem a gárdát? Ide beleszámitja a reserve játékosaimat is? Mert ugye itt egy átlagot számol ami meglepően alacsony szóval nem tudom hoyg számolta ki.... :( Most szomorú vagyok :(