Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
Köszi én is vmi ilyesmire gondoltam.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

itt inkább labdaátvétel, nem?

"a rossz átvétel miatt a labda messzire pattan tõle"

football without ultras is nothing

siederhird
Kössz.
but after a poor first touch the ball bounces away from him!
Ilyen szövegkörnyeztben van nincs vmi ötleted rá, mert mindegyikben ugyan ez a jelntése kéne ami itt, ahogy megnéztem. Már csak ezek a mondatok maradtak hátra a szövegrészembõl, mert hülyeséget nem akartam írni.

csak mnnél elõbb legyen magyarosítás

nem kell feltétlen szó szerinti fordításra törekedni, a magyar sokkal ízesebb nyelv mint az angol.

a first touch kornyezetfüggõ, lehet csere után vkinek az elsõ labdaérintése, de lehet az is h egybõl továbbpaszolja (egyérintõs játék).
a reflex on the goal-line elég hülyén hangzik szó szerint magyarul, dehát most nekem sincs jobb ötletem: "remek reflexel hárít" vagy ilyesmi..

siederhird
A fordítással kapcsolatban lenne 2 kérdésem.
1.A first touch-t mindek fordítsam? Elsõ érintés?
2.Reflex on the goal-line. Reflex a gól vonalon--> Reflexbõl véd a gól vonalon. Így jó? Nincs rá ötletem.

A 38-as az Portugál Liga. Javaslat: Hagyd meg az eredetit, majd nemsokára úgy is kiadják a javitott verziót.
jaaaaaaaa.... az egész más... 😄

küldöm pár perc...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

takibalint
Tudja valaki, hogy az adatbazisban vagyis a database-ben a country38 fajl melyik orszaghoz tartozik? Vagy, hogy lehet ezt kideriteni, hogy az melyik orszag? Letoltottem nehany javitast, amit mas fanok csinaltak, es ezt a fajlt nem tudja kezelni az editor. elinditom, es kiirja, hogy nem tudja kezelni, es leall. Mondjuk nem csodalkozom, mert az eredeti fajl meret 508 KB a modositott pedig 5MB. Viszont ha meghagyom az eredeti 38-as country fajlt, akkor mukodik az editor. Javaslat, velemeny??

siederhird
A próba anyagot úgy értettem, hogy fordítani szeretnék besegíteni😄
Bocsi rosszul fogalmaztam<#zavart1>

és nem...

Amúgy kiegészítõ info, hogy a hivatalos patch érinti a fordítandó nyelvfájlokat is, szóval kaptunk egy kis pluszmunkát.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

siederhird
Hy all!
Tudnátok nekem 1 próba anyagot küldeni?

Címem: siederhird(kukac)citromail.hu

Nekem sajnos most lekell állnom a munkával a gépem döglödik.

már csak egy van vissza, nyugodalom 😊

beengedtelek fórumra, bár vannak kb 15en,abból nemtuom mennyi (lesz) aktív...

skristof biztos vizsgázik...

jövõhéten elmentem sítáborba szóval nem tudok új feladatokat osztani, aki kész van a részével és akar fordítani FrezeR-hez forduljon...

Hajrá fiúk,
Szerintem fordítunk... szerintem...

takibalint
Angolul nincsen veletlenul?

Zsolti9014
Regisztráltam a fordítói fórumba kb. 5-6 napja, megváltoztattam a jelszót, de még mindig nem hagyták jóvá. Mi lehet az oka?

Hajrá Magyarország!

Stadionok: http://www.airharry.de/index.html
http://fmcorner.4players.de/
blur55! Van kézikönyv, csak angol!!!
furcsa, akkor nemtudom mi lehet a probléma.

de amúgy a 3d-s meccs elég irreális, szóváld játszd le máshogy 😊

a fifával soha nem volt semmi bajom... se a pro evóval...
más 3d-s alkalmazásnál nincs gond?
mondjuk fifa07 megy rendesen?

van egy nagy problémám: a 3D-s meccsek alatt mindig kék képernyõt kapok... mikor meccsen kívül vagyok semmi baj, de a meccs alatt bejön a kékhalál.
leszedtem a játékot, mert gondoltam egy reinstall segít majd a dolgon, de nem... van valakinek ötlete, vagy tapasztalt bárki ehhez hasonlót?
takibalint
Balazsx Hogy megy a shoppingolas? <#vigyor2> Vagyis a bolt vezetese?

be tudna valaki linkelni egy kézikönyvet a játékhoz?
Neuman
Na jó felraktam csak furcsa volt hogy nem mindet változtatta meg csak némelyiket. Azért kérdeztem.

Mentés helyét be lehet állítani valahogy? Hogy?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Valaki fel rakta a spanyol database patchet?
Egyszerûen ki kell választani manager könyvtárát és kész?

!!!HALA MADRID!!!

Hát persze, egy 7 napot lenyomattam velük most is.
Lehet azóta megvan ám a megoldás... Túl sokat játszottak a srácok azt hiszem. Nem sok enerdzsijük volt már a szezon kezdetére. 😊 Most hogy kevesebbet játszanak (heti 1-2 meccs) már sokkal jobb a helyzet.
Igaz, a taktikát is átlõttem 5-3-2-re, de lehet vissza is állítom 4-4-2-re, mert ez így azért nem az igazi. Szegény szélsõ hátvédek meg vannak halva teljesen, annyit kell futniuk! 😊
Edzéseket amúgy kiadtam egy pajtinak, nem akartam belekontárkodni.

És a "hold up" szerintem is a labdatartást jelenti.
...

a csatár megkapja a labdát és bevárja a többieket...

...

gondolom http://www.fm07.de/en/

Neuman
Nézegetem, de Andretti angol tudását ismerve benne bíztam😊

Mi a hivatalos oldal címe?

!!!HALA MADRID!!!

Ez nem tiszta még teljesen. Bár Andretti alantabb írt valamit errõl. Többen többfélére gondolnak, hogy ez mit jelent. Olvass egy picit lejjebb és nézd meg a variációkat. Aztán amelyik szimpi azt vedd alapul😊)

Neuman
Az én kérdésem meg az lenne, hogy van egy taktikai menü, ahol külön mindenkinek meg lehet mondani hogy mit csináljon.
A hold up-ot beikszelem mondjuk egy csatárnak, akkor õ fogja bevárni a többieket, vagy õt várják be a többiek?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Szoktad edzõ táborba küldeni a fiaidat? Mert én amikor tudom ott vannak, persze csak a szezon közepén és végén! Edzõ mecset közvetlen szezon kezdés elõtt szoktam 2-3-at
Az edzést te végzed vagy rá állítottál egy szakembert, mert ez is probléma lehet. Más nem jut eszembe.

!!!HALA MADRID!!!

Az oroszok megcsinálták a 100%-os fordításukat... felvettem az egyik fordítóval a kapcsolatot... õ elküldte a dekódolt fáljt, és azt mondta hogy a program írója nem akarja publikálni a munkáját úgyhogy ha készen vagyunk akkor visszaküldöm neki bekódolják és visszaküldik... ennyi a megoldás...

kas123:
A financial statusban van egy olyan hogy "Budget Controll" (alul) ott lehet a különbözõ forrásokat ide oda pakolgatni HA a vezetõség engedi...

kas123
üdv all. egy kis help kéne. Elköltöttem minden pénzt az átigazolásokra és minuszba van 😄. De a klubbnak van 1 csomó pénze ezenkívül, és abból hogy tudnék átküldeni az átigazolások részlegre?

A huf fájlok megoldásáról lehet tudni valami bõvebben? Emlékszem mikor kezdtünk szenvedni az elején, hogy mit lehet kezdeni. Még én is kerestem megoldást (ami sajna mégsem mûködött). Egy programmal lehet használhatóvá tenni vagy programozni is kell tudni?

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Az EA Sportsos manager játékokban nincs nagy tapasztalatom, mindig a régi Championship meg a mostani Football Managerrel toltam. Ez viszont most nagyon megtetszett. Illetve megtetszett volna, ha lenne végre egy kis sikerélményem benne.
A problémám az, hogy elkezdõdik a szezon, lekötök kb. 5 elõkészületi meccset. Az elsõ 3 meccsen még simán nyerek, de közben a játékosok formája folyamatosan hanyatlik. Mire a bajnokság elkezdõdik, a csapatom a leghitványabb ellenféltöl is simán bekap egy négyest. Én meg már tiszta idegroncs vagyok!
Talán rossz a taktika? 4-4-2-vel próbálkoztam sokáig. A védõknek megmondtam, hogy ne menjenek elõre és csak a védekezésre koncentráljanak és mégis olyan lyukas a védelem hogy az ellenfél meccsenként simán összehoz 5-6 száz százalékos ziccert.
Szóval mit tehetnék, illetve mit csinálok rosszul?
nem... szerintem kb. 30-40%-nál járunk...

Aha bocs akkor én félre voltam informálva.

Jó akkor most írok egy átfogó helyzetjelentést...

A fordítást 3 részre bontottuk mennyiségi alapokon...
-kis fájlok
-nagy fájlok
-huf fájlok

A kis fájlok készen vannak...
A nagy fájlok közül a newspaper jól áll a textmode is... és van mégegy ami még várat magára
A huf fájl az gyötrelmes lesz... az egymaga nagyon sok százalék...

Az emberek most a textmode-on dolgoznak leginkább... így ha az kész a text mode meccsek már magyarul olvashatóak lesznek! (minden reményem szerint)

Utánna nekiállunk a huf fájlnak és serényen folytatjuk a munkát... februárban már nem lesz vizsgaszezon így több ember visszatér és nõ a fordítókapacitásunk...

Ez a jelenlegi álllás, most jön a predikció:

Legjobb terveim szerint február közepén-végén ki lehet adni majd egy épkézláb 60-70%-os változatot tesztelés és ellenõrzés céljából... Ezután már ti se fogtok annyira rinyálni (=P =D XD) és mi is látni fogjuk a fényt az alagút végén... és legjobb eshetõség szerint márciusban esetleg készre lehet csinálni... ez a legjobb eshetõség... szóval számolni kell hogy esetleg csúszünk...

Ennyi meg egy bambi... remélem minden kérdést megválaszoltam...

p.s.: fordítók jelentkezését még mindig várjuk!

Ami ott an fenn kijelezve az a 15% az szerintem nem anyi én ugy tudom hogy 30-40% nál jár mán de mindegy amit én kaptam az már nemsoká kész Kedre tuti kész lesz.

Neuman
Azért ne becsülj alá minkket! <#smile>

!!!HALA MADRID!!!

fél év és lesz magyarosítás tuti

A topik címénél van az állapot jelzõ. Ne sürgessük a srácokat, úgyis jelzik, hogy állnak.

andretti kb hány %-nál tart a magyaritás?
Szép munka... repül a madárka2... =)

köszi a választ
Zsolti9014
Andretti! Elküldtem a lefordított anyagomat, jelezz ha megkaptad.

Hajrá Magyarország!

most kaptam meg a managert, semmi crack nincs hozzá, csak a YASU meg valami procyon nevû program - olvastam, hogy a procyon-nal megnyitom a manager exe file-t és míg közben tölt addig indítom el a játékot?

mindenesetre nem indul, tud valaki valamilyen megoldást?