11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Aradebil2
    pedig jó helyen keresgéltél: roles,és ajobb felül lesz egy legördíthető menü,ott pedig válaszd ki a penalty takert
  • Tupolski
    Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok, szóval lehet, hogy triviális kérdéseket fogok feltenni. Pl.: hogyan lehet beállítani, hogy a tizenegyeseket, szabadrugásokat ki végezze el? Egyik játékosom kérte, hogy ő végezhesse el és nem akarom kedvét szegni. Próbáltam a "Roles" menüpontban, de nem jutottam semmire. Aztán: ha játékost szeretnék venni, hogy lehet más bajnokságokból is keresni? Vagy név szerint? Mire való a "Short list" ? Egyelőre köszi, to be continued...
  • kirfer16
    AZ Fmhungaryn fenn van egy uj meccsmotor a Lucanfo Gameplay patch
    na nekem ez nagyon nem jött be 3 meccset játszottam le velle ebböl 1 volt normális a másik 2 meccsen összesen 5 piros lap volt egyszer a javamra másikszor meg.Nem tom lehett hogy csak véletlen volt hogy pont most jött 2 ilyen meccs vagy a meccs motor.
  • kirfer16
    Hát nem mondom így gyorsan telik a szezon már februárnál tartok csak ugy leirom hogy a Manchester a 6. helyen van mig a loki a 4. helyen van a bajnokságába kellett nekik kirugni.
  • pauli
    hát akkor ennek nincs sok értelme, mert a sajátomat ismerem, az ellenfél meg kit érdekel úgyis az számít hogy legyőzöm vagy sem
  • takibalint
    Szezon eddig. Vagyis eddig a pontig. a so far azt jelenti eddig.
  • Neuman
    Szezonbeli teljesítmény, vagy valami hasonló.
  • pauli
    arra rájött már valaki, hogy mi az hogy 'Season so far' és hogy a mellette lévő csillagok mit takarnak?
  • kirfer16
    Nem raktam fel a patchet.Egyébként igen a régeben ugy játszotam én is no kirugás de most kis izgalomra vágytam erre pff na mind1 beletörödtem.Pauli azért rugtak ki a fizetések voltak a bünösök.De engem még mindig az idegesitt hogy level 1-en vagyok hogy ez hogy a fa.ba lehett az érthetetlen számomra
  • pauli
    az nem lehet hogy azért rugtak ki, mert több (főleg pénzügyi) kritériumot nem teljesítettél? Mert ha túlléped a pénzügyi keretet, a fizetéseknél, az átigazolásoknál meg monnyuk a fejlesztéseknél akkor simán kirughatnak. Nem csak az elért eredmény számít!
  • balazsx
    Hello!
    kirfer 16-tól kérdezném hogy a patchet felrakta e és úgy csinálta ezt?
    Egyébként ez divat ebben a játékban. én a tavalyi vagy tavaly előtti résszel jártam igy . A deporral uefa kupa döntőig vagy bl döntőig jutottam erre kirúgtak. Ezzel a játékkal csak úgy érdemes játszani hogy no sacking. Ha már öt évet játszok egy csapattal akkor nehogy már kirúgjanak!!!!
    Egyébként hogy működik a patch? Érdemes nekiállni a játéknak? Nincs túl sok szabadidőm ezért nem akarok kisérletezni vele csak ha tutti működik.
    Addig játszok a football manager 2007 -tel mert az biztos működik. Negyedik szezonomat kezdem. Hayes -angol 6-od osztály. egyszer feljutottam de rögtön vissza is etstem de összeállt egy egész jó csapat. Átlagéletkor 22. Pár év múlva sztem qrva jó csapat lesz.
    Üdv mindenkinek!
  • kirfer16
    Na beletörödtem hogy vállogatottal kell menem.De az miért van hogy hogy tavalay elértem a level 8-at erre most megint 1-es vagyok?Most már ott tartok hogy letörlöm mer ez arghh
  • kirfer16
    Na nekem most baszta fel az agyam a game de nagyon.2 playerel voltam az egyikel a manchester united és az angol vállogatott na most megnyertem a bajnokságott meg a bl-t a játék is franko volt már a szezon végére annyira össze szokjtak hogy 3-4 golokal nyertem erre szezon vége sacking.Ja és az angol vállogatottal megnyertem az Eb-t azok hosszabitotak vellem.A másik amivel a lokival voltam megnyertem a kupát és a bajnokságott erre ott is sacking mennyen a fenébe azzal meg a magyar vállogatottal vagyok azokal kijutotam még a csoportobol is tovább mentem aztán estem ki azok is hosszabitotak.Így most 2 vállogatottal vagyok és klub szinten csak a néme 4-5 osztályból kapok ajánlatot.
  • koksi24

Nem az a baj,mert már másodszor játssza el,szoval valószínüleg újra fogom kezdenim egint,és reménykedek hátha:)
  • matula77
    Kösz a segítséget! Közben megtaláltam.Majd ha elkészül a magyarítás (amit nagyon várok)akkor kezdek új játékot.
  • matula77
    Kösz! Melyik az a pipa, és utólag be lehet kapcsolni, vagy újat kell kezdeni?
  • pauli
    azt az elején mikor kezded a játékot ott egy pipát be kell kapcsolni hogy láthasd, én is ezt szívtam meg az elején
  • matula77
    hol lehet megnézni, hogy egy játékos hány csillagos?
  • skristof
    akkor kicsit későn szóltál :)
  • koksi24

De akkor kéne betennem képet?Az a baj,hogy letöröltem a játékot,pedig a tiszta játékidő több mint két nap volt már,most ha ujrakezdem akkor sem leszek előrébb egy jó darabig...
  • skristof
    játékosfizuk csökkentése, keret létszámának csökkentése, átgondoltabb jegyárak, hirdetések, etc.
    sokminden van, látatlanba nehéz
  • koksi24
    Miért mik azok az alapdolgok amiken változtatni kellene?Miket kell fejleszteni,vagy nem is tudom..
  • koksi24
    Az a baj,hogy mérgemben letöröltem a játékot:),de nézegettem én is azt az oldalt és igazábol nem jutottam előbbre:8,amugy a játékot vissza tudom bármikor rakni,csak attol tartok hogy ugyanez lesz az eredmény
  • takibalint
    Igy eleg nehze. Jo lenne, ha a financial oldalrol egy masolatot betennel ide, hogy lathassuk konkretan hol kell valtoztatni. Lehetoleg current income meg outcome szerepeljen benne.
  • koksi24
    Szisztok!Tudom,hogy lerágott csont,meg sokan kérdezték már,de én is szeretnék segitséget kérni ebben az ügyben,már régóta játszom a Fifa Manager 2007-el és hiába nyerek meg minden trofeát a pénzem egyre csak fogy,olvasgattam vissza is,de nem találtam konkrétumot sajna.Az épületeimet maximumra fejlesztettem,már felhőkarcolokat is építettem a bevételeim mégis kevesek,ill. van mert minden honapban tudok plusszt adni valamelyik részhez de mégsem enged igazolni,és a lovém is minuszban van elég keményen.Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném...
  • pauli
    korábban kérdezte valaki, hogy van-e olyan program amivel videót lehet készíteni a meccsekről. Van egy Fraps nevű program, azzal lehet aviban asszem.

Most újrakezdtem egy alapított német csapattal, sikerült leigazolnom egy 5 csillagos 17 éves csatárt (level 53), az edzőpályám már 4-es szintű úgyhogy jó lesz a srác, főleg a német heted- meg nyolcadosztályban.
    Aztán kipróbáltam azt hogy sűrűn edzőtáboroztattam a fiúkat, de asszem a 3. edzőtábor végén már sírt a szájuk hogy ritkán látják a pereputtyot, aztán leesett az atmoszféra. Persze jöttek a meglepi egygólos vereségek a kilencvenikszeik percekben bekapott gólokból...
  • narumon
    Ebben a játékban egyébként az a legjobb, hogy le lehet warezolni. Me pézt azt nem ér. Én is hülye voltam.
  • Aradebil2
    text mode-ban a Take on/Hit by the line beállítás pontosan mit jelent?
  • narumon
    Én visszaraktam a patch előtti állapotot... igy műxik rendesen.
  • ledó
    Hello mikor lesz magyarositás????nem azt kérdezetm hogy van-e mielőtt le lenne ordibállva a fejem!!
  • Larvin
    Próbálta már valaki valamelyik korábbi gameplay patch-et az 1.1-hez? Kompatibilis?
  • Larvin
    Másnak nem szokott kifagyni? Nekem mostanábanpárszor előfordult. Mindenféle hibaüzi nélkül azonnal kidob az asztalra.
  • kirfer16
    kösszi
  • Larvin
    Szerintem csak duma volt, hogy nem kell újra kezdeni.

Kérdés: Korábban valaki panaszkodott, hogy nem tudja a stadionjában a hátteret változtatni. Most nekem is ez a bajom. Urban enviroment-ről rural-ra akarom. Átállítom, lementem a stadiont file-ba, nyomok egy build-et, de semmi. Megoldódott az illetőnek azóta ez? Valaki tudja mi hibádzik?
  • narumon
    No én meg vagyok átkozva. A patch óta nem tudok továbbmenni (lehet hogy új játék menne de én ezt akarom folytatni), pedig enyim eredeti semmi crack meg hókuszpókusz.
  • Larvin
    a crackelt exére nem tudod feltenni, csak az eredetire (ha nincs meg biztonsági másolatban akkor reinstall)
  • kirfer16
    hogy kell felrakni a pecset engem mindig kidob egy ilyan szövegel:The Instaled manager08.exe is corrupt.The patch cannot be applied
  • Larvin
    Engem a club facility képernyőn dobott ki 1x. Azóta ok.
    Eddigi tapasztalat:
    - nem látok túl nagy változást a 3D meccsen, talán szebb a háttér
    - kicsit reálisabb lett, a fiatalok tényleg nem olyan jók már és az up and down-ból is jócskán visszavettek
  • narumon
    Én is felraktam a patchet, egy meccset le is játszottam, most viszont ha nyomok egy nyilat (tovább az idő a játékban) akkor fogja magát és kilép.
  • Larvin
    nálam is érdekes dolgokat csinál
    Az már elég gáz, hogy vallóban viheted tovább a jelek szerint a régi mentésed, csak épp az új dolgokat nem tudod vele használni, szóval ahhoz, hogy lásd és használd az újdonságokat újból kell kezdeni. Vagy tévednék?