Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
"a rossz átvétel miatt a labda messzire pattan tõle"
football without ultras is nothing
but after a poor first touch the ball bounces away from him!
Ilyen szövegkörnyeztben van nincs vmi ötleted rá, mert mindegyikben ugyan ez a jelntése kéne ami itt, ahogy megnéztem. Már csak ezek a mondatok maradtak hátra a szövegrészembõl, mert hülyeséget nem akartam írni.
a first touch kornyezetfüggõ, lehet csere után vkinek az elsõ labdaérintése, de lehet az is h egybõl továbbpaszolja (egyérintõs játék).
a reflex on the goal-line elég hülyén hangzik szó szerint magyarul, dehát most nekem sincs jobb ötletem: "remek reflexel hárít" vagy ilyesmi..
1.A first touch-t mindek fordítsam? Elsõ érintés?
2.Reflex on the goal-line. Reflex a gól vonalon--> Reflexbõl véd a gól vonalon. Így jó? Nincs rá ötletem.
küldöm pár perc...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Bocsi rosszul fogalmaztam<#zavart1>#zavart1>
és nem...
Amúgy kiegészítõ info, hogy a hivatalos patch érinti a fordítandó nyelvfájlokat is, szóval kaptunk egy kis pluszmunkát.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Tudnátok nekem 1 próba anyagot küldeni?
Címem: siederhird(kukac)citromail.hu
beengedtelek fórumra, bár vannak kb 15en,abból nemtuom mennyi (lesz) aktív...
jövõhéten elmentem sítáborba szóval nem tudok új feladatokat osztani, aki kész van a részével és akar fordítani FrezeR-hez forduljon...
Hajrá fiúk,
Szerintem fordítunk... szerintem...
Hajrá Magyarország!
de amúgy a 3d-s meccs elég irreális, szóváld játszd le máshogy 😊
mondjuk fifa07 megy rendesen?
leszedtem a játékot, mert gondoltam egy reinstall segít majd a dolgon, de nem... van valakinek ötlete, vagy tapasztalt bárki ehhez hasonlót?
Mentés helyét be lehet állítani valahogy? Hogy?
!!!HALA MADRID!!!
Egyszerûen ki kell választani manager könyvtárát és kész?
!!!HALA MADRID!!!
Lehet azóta megvan ám a megoldás... Túl sokat játszottak a srácok azt hiszem. Nem sok enerdzsijük volt már a szezon kezdetére. 😊 Most hogy kevesebbet játszanak (heti 1-2 meccs) már sokkal jobb a helyzet.
Igaz, a taktikát is átlõttem 5-3-2-re, de lehet vissza is állítom 4-4-2-re, mert ez így azért nem az igazi. Szegény szélsõ hátvédek meg vannak halva teljesen, annyit kell futniuk! 😊
Edzéseket amúgy kiadtam egy pajtinak, nem akartam belekontárkodni.
És a "hold up" szerintem is a labdatartást jelenti.
a csatár megkapja a labdát és bevárja a többieket...
...
gondolom http://www.fm07.de/en/
Mi a hivatalos oldal címe?
!!!HALA MADRID!!!
A hold up-ot beikszelem mondjuk egy csatárnak, akkor õ fogja bevárni a többieket, vagy õt várják be a többiek?
!!!HALA MADRID!!!
Az edzést te végzed vagy rá állítottál egy szakembert, mert ez is probléma lehet. Más nem jut eszembe.
!!!HALA MADRID!!!
kas123:
A financial statusban van egy olyan hogy "Budget Controll" (alul) ott lehet a különbözõ forrásokat ide oda pakolgatni HA a vezetõség engedi...
Szeretném a segítségeteket kérni. Az EA Sportsos manager játékokban nincs nagy tapasztalatom, mindig a régi Championship meg a mostani Football Managerrel toltam. Ez viszont most nagyon megtetszett. Illetve megtetszett volna, ha lenne végre egy kis sikerélményem benne.
A problémám az, hogy elkezdõdik a szezon, lekötök kb. 5 elõkészületi meccset. Az elsõ 3 meccsen még simán nyerek, de közben a játékosok formája folyamatosan hanyatlik. Mire a bajnokság elkezdõdik, a csapatom a leghitványabb ellenféltöl is simán bekap egy négyest. Én meg már tiszta idegroncs vagyok!
Talán rossz a taktika? 4-4-2-vel próbálkoztam sokáig. A védõknek megmondtam, hogy ne menjenek elõre és csak a védekezésre koncentráljanak és mégis olyan lyukas a védelem hogy az ellenfél meccsenként simán összehoz 5-6 száz százalékos ziccert.
Szóval mit tehetnék, illetve mit csinálok rosszul?
A fordítást 3 részre bontottuk mennyiségi alapokon...
-kis fájlok
-nagy fájlok
-huf fájlok
A kis fájlok készen vannak...
A nagy fájlok közül a newspaper jól áll a textmode is... és van mégegy ami még várat magára
A huf fájl az gyötrelmes lesz... az egymaga nagyon sok százalék...
Az emberek most a textmode-on dolgoznak leginkább... így ha az kész a text mode meccsek már magyarul olvashatóak lesznek! (minden reményem szerint)
Utánna nekiállunk a huf fájlnak és serényen folytatjuk a munkát... februárban már nem lesz vizsgaszezon így több ember visszatér és nõ a fordítókapacitásunk...
Ez a jelenlegi álllás, most jön a predikció:
Legjobb terveim szerint február közepén-végén ki lehet adni majd egy épkézláb 60-70%-os változatot tesztelés és ellenõrzés céljából... Ezután már ti se fogtok annyira rinyálni (=P =D XD) és mi is látni fogjuk a fényt az alagút végén... és legjobb eshetõség szerint márciusban esetleg készre lehet csinálni... ez a legjobb eshetõség... szóval számolni kell hogy esetleg csúszünk...
Ennyi meg egy bambi... remélem minden kérdést megválaszoltam...
p.s.: fordítók jelentkezését még mindig várjuk!
mindenesetre nem indul, tud valaki valamilyen megoldást?