Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
conferencbõl is lehet fa-kupát nyerni :))))
football without ultras is nothing
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
@rim: a játék elején lehet nehézségi szintet állítani. ajánlom a figyelmedbe. meglátjuk mennyire nem reális. plusz: kezdj angol conference-ben, és csinálj két év alatt bl gyõztest:)
Nem elég valós, pedig azt hittem ez a motor jobb lesz, de nem sokkal lett az.
!!!HALA MADRID!!!
Hajrá Magyarország!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
materazzi??
Csináltam egy új klubbot az editorban, de sehogysem tom beállítani hogy az nb1 ben kezdjen :[
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
a sérült játékos lejön, kevesebben lesztek ennyi. ez így van a valós életben is
Nagyon király a játék, viszont egy zavaró tényezõ van, ha lesérül a játékosom akkor nem tudom lehozni, ha már elfogyott a cserelehetõségem!
Valaki tudja esetleg hogy kell vagy nem lehet lehozni és kész!?
!!!HALA MADRID!!!
a mikor: jó kérdés. "when it's done" - h egy klasszikust idézzek
meg vmi gyorstalpaló
Sokan panaszkodnak hogy lassú a game... nekem 1 hét 1-2 percnél nem több... Tegnap játszottam egyszerre EVE Onlinet meg Fifa Manager 07-et... ment SmartFTP-n letöltés... és a memória csúcsértéke verte a 3,3GB RAM-ot... :) (1GB Hardwares, 2,7 Softwares)
!!!HALA MADRID!!!
Mi a baj???
Jó a Chelsea?? Hát persze!!!!!
Fusion: nincsen fúzió idén. szerencsére.
Autó: igen, csak egy félét. de kisebb buherálással megoldható, h többféle legyen.
Magyarosítás: haladunk...
Azok akik nem képesek visszaolvasni a virtuális memória orvoslásáért, folyamatosan törölve lesznek. Tanuljatok meg olvasni is, ne csak írni! (angolul sem árt)
Valakinek van még ilyen hibálya?
Ötletek mi lehet a baj?
Üdv Gábor
Fusion van a gameban??? Nem tudok róla...
Lederhose én az anyázást nem a motorral kötném össze, bár nekem is voltak érdekes meccseim, de eddig viszonylag reális a játékom... 1 dolog nem stimmel hogy a Man Utd 15. nálam (8. forduló)...
Pisti... \database\lang\translation.huf...
Amúgy azt nem várhatod el komolyan hogy minden e-mailt írjanak újra... A játékosok nem attól függõen fáradnak hogy mikori a game hanem attól hogyan edzed õket... nekem 100-as a kezdõcsapatom fitnesse... a cseréké 85...
A magyar csapatok is licenszesek, így hivatalosak a nevek, tulajdonságok... máramennyire...
Na azt hiszem mindenre reagáltam...
Kipróbáltam egy trükköt. A FIFA M 06 magyar bajnokság kiegészítõjét telepíteni a 07-re. 5 country**.sav file van, amit meg kellene tartani, a 11, 21, 23, 51 és az 54. Ezeket kimásoltam egy alkönyvtárba, telepítettem a HFM06_install.exe-t, visszamásoltam a database-be a country sav-eket, editor elindít és láss csodát: játékos képek bennt, címerek beírhatók editorból, mezek szintúgy, Write current database...
Aki tudja mirõl beszélek, csak próbálja meg nyugodtan!
Kython
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I’m Forever Blowing Bubbles...
I’m Forever Blowing Bubbles...