11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Larvin #8003 Az első bajnoki meccsemen playermanagerként győztes gólt szereztem az angol legalsó ligában cheers!! -
oreg21 #8002 a játékos database-n nem lehet változtatni??csak azért m van egy két csapat ahol őskori képek vannak benn és nagyon idegesiiit!!:D:D:D -
iviboi #8001 Haliho!!
A játékhoz minden kedves focirajongónak sok örömöt kívánok, nekem órákon bellül meglesz... Magyarosítás egy igen nemes gesztus, sajna én nem tudok besegíteni, de hajrá! Aki meg arra vár, hogy mikor jön ki magyarul is a játék, sztem nyugodtan kezdje el kivárni a fifa manager 22 megjelenését...
na ciao, AC MIlan rulez forever!! -
kirfer16 #8000 Hát igen a mecs motor marad de szerintem azért sokkat javult mondjuk azt azért jobb lett volna hogy az ellenfél vagy 20 rövid passzt csinálnak és nem lövik el hanem a végén egy rossz passz miatt elveszitik mondjuk ez lehett hogy taktika miatt van -
#7999 A játékosok 90%-a generálva van csak. Nagyon bosszantó.
-
#7998 a másik nagy baj az, hogy még ha forditható is lenne mire elkészül vele az a pár ember már kijön a 09...tavaly is ez volt kaptunk 10-20 lelkes embert akik aztán szépen eltüntek mint az a bizonyos szűrke szamár abban a ködben.Aztán ott maradtunk 2-3-an egy nagy feladatra és persze lehetetlen volt megoldani.Úgy nem is érdemes tehát belekezdeni ha nincs egy nagyobb létszám hozzá. -
skristof #7997 nemtudom
igazából én még fel sem telepítettem, nem volt rá időm, így nem ismerem a filerendszert sem
talán most, a hoszúhétvégén -
#7996 A C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 08\fmdata mappában van 1 több mint 3MB-os translation file, ami fordítható és 1 közel 9MB-os website file, 4MB-os Txtm file meg még sok txt fájl, nos rengeteg a fordítani való, de szerintem MEG LEHETNE CSINÁLNI!!!!!!!!
Mit szólsz hozzá? -
skristof #7995 a HUF kiterjesztésű fileok egy speciális tömörítési eljárással készültek (Huffman-féle módszer)
egy orosz csapat tudta csak dekódolni, de a programukat nem adták oda, csak elküldtük nekik a filet, ők pedig visszaüldték a tartalmát, ami jópár txt volt -
#7994 Az addig ok, hogy benne van, hisz minden csapatnak benne van a stadionja, csak nem mind eredeti, így van a Bernabeu is. Sajna!
Itt vannak az eredetiek
Original Stadionok
Nem értek hozzá, segítettem fordítani, de ezt a részét Andor intézte. -
#7993 a Bernabeu stadion benne van a játékban...igazán élethűen!!!!!!
Egy kérdésem lenne hozzád!Mivel lehet szerkeszteni a "HUF" kiterjesztésü fájlokat? Ha lehet..... -
balazsx #7992 Hello!
Nem értem miért ez a gebegés a magyarositás miatt. Ennyi görcsölés , várakozás (2005 óta) Ennyi energia ráforditással már rég meg lehetett volna bárkinek annyira megtanulni angolul hogy értse a játékot. Igazából pár száz szó tudás (ugyis ismétlődnek a szövegek. Szóval nem nagy ügy és még tanulsz is vele. Végül is itt az EU-ban nem árt egy kis angoltudás. Esetleg ha valamit nagyon nem értetek belőle itt a fórumon is segitenek az angolul tudók (legalábbis remélem) én is ha erre járok.
üdv -
#7991 a magyarositásról annyit.....NE VÁRJA SENKI!!!!!
A LÉNYEG MEGINT EGY "HUF" kiterjesztésü fájlba van, amihez nix editor, senki NEM ÉRT HOZZÁ -sajnos-
ez a "HUF"volt az oka a 07 sikertelenségének is!
az akarat megvolt, csak a tudás hiányzik -
#7990 Ezt most mire érted?????????????? -
kirfer16 #7989 HSP biztos hogy lessz az adatbázist már 1 honapja szedik össze felle sztem még az új év elött kiadják.Magyarositás viszont nem lessz ha neki is kezdenek ugyse fejezik be az lessz mint tavaly -
#7988 elkésziteni nem kell,mivel évek óta megvan a fifába a bernabeu,csak ebben az évben nem...gondolom vmi jogi dolog miatt -
#7987 Engem egyenlőre az zavar, hogy nincs benne a Bernabeu-t nem készítették el, pedig nem egy kis stadion, és hírneve is van! -
skristof #7986 szerintem a szokásos a magyar 1. liga, azaz: M. Budapest, F. Budapest stb... -
Grusi #7985 Uramisten... Kipróbáltam, és ez valami borány... A 07-el hónapokig játszottam, ez viszont nagyon nem jön be. A kezelőfelülettől depressziós leszek, az adatbázis meg egyenesen pofátlan, a kevésbé híres játékosknak csak úgy randomban vannak adva az értékek... Meg lehet nézni, alsóbb ligákban kb az összes játékos minden értéke kereken ugyanaz a tízesre kerekített szám, még csak variálni sem vették a fáradtságot a készítők. SZÉGYEN!
Amíg nem jön adatbázis-frissítés, pihenőpálya a játék... -
#7984 Ma megjelent a FIFA Manager 08, én már ezerrel töltöm...kb.2 óra és lenn lesz.KIVÁNCSI VAGYOK NAGYOOOOOOOOOOOON! -
#7983 komoly a banner (Y) -
Drizzthsz #7982 Ezen belül van egy olyan, hogy Hungary 1. liga. Az milyen? -
skristof #7981 nincs, de tudtommal készül (majd) hozzá HSP (magyar kiegészítés) az fmhungary-n
bajnokságok
-
Drizzthsz #7980 És magyar bajnokság van benne? A nyelve az nem érdekel, de erre nem találtam infot. -
#7979 Jobb ez, amit skristof rakott be, az enyém kicsit pixeles! -
skristof #7978 warez postok mennek kukába! -
Larvin #7977 nekem tetszik a kékes árnyalatú -
#7976 Raktam fel 2 képet a mappámba, ha megfelel ide akkor, berakatom! -
#7975 Na Király estére, már meg lesz! -
Djemba #7971 topicot át kellene írni 08 -
Djemba #7969 van -
kirfer16 #7967 Na akkor ebbe van angol nyelv is?
Mert eddig ti is tudjátok külön volt a game a német verzio amibe csak német nyelv volt és azt németországba árulták Fussbal manager néven mig a a fifa managert a többi nyelveken amik vannak benne a többi országokba -
Djemba #7966 gondoltam, hogy nem lesz benne magyar és még az a szomorú, hogy a tcm 2005 óta nincsen magyarosítás akkor maradok a jó öreg TCM 2004 -
#7964 akkor ezt is figyelmedbe ajánlom:
Language = Eng/Ger/ita/? -
kirfer16 #7963 én nem tok németül sajna ughogy várok még mert ezzel sokra nem meek sajna -
kirfer16 #7962 faxom közbe kiderült z is hogy holnap 9 órakor csak a német verzio jelenik meg az angolra még várni kell pár napott ez fuck -
#7959 Azt tudtam, hogy sok lengyel van. Szemelyesen tapasztalom nap mint nap. Meg hat az az 50 millios nepesseg, de az oroszok megtobben vannak, meg sincs orosz nyelv a honlapon. Na nem mintha hianyozna. -
iviboi #7958 Sziasztok
Ha valahol látjátok a fifa manager 08-at fullos verzioban, szóljatok!! Mert a nov 2 elött is talán már megjelenik vhol! A 3D meg számomra külön öröm, mert én fifa 08-azni nem tudok a lapos processzorvezérlője végett...
haliho -
Sebi83 #7956 Sziasztok nekem most járt le a demo és mitmondjak lenyűgözött!!! Kurvára interaktív könnyen elérhatő minden szines és ez nálam nagyon fontos és úgy döntöttem meg is lesz eredetiben?
Érdekel a véleményetek a demóról !!! -
engine #7955 Nameg potencionálisan nagyobb piac minden értelemben. Szóval ha magyar nyelvet akartok, akkor sokasodni kell :D