11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Strami11
    hat... nemtom, nekem a 07 kinezete jobban tetszik, meg picit atlathatobb is de ez persze csak az en velemenyem...
  • FrezeR
    a hivatalos oldalon megnézhető egy videó a 08-ról. tegnap tették fel lessétek :) FM 08 video
  • skristof
    véletlenszerűen szoktak lenni ilyen ifitornák, ahol különböző tehetségű srácokra lehet licitálni, természetesen a tehetségükkel arányosan a kiindulóáruk is nő
  • vpifu
    Hogy lehet 11-16 éves játékosokat a csapatba csábítani? Van olyan lehetesőség a játékban, hogy a felderítő kimegy egy csapat ifi csapatához körbenézni?
  • pries
    Tudod, az FM az nem feltétlenül Fifa Manager, mert pl. jelen esetben is Football Manager-t jelent
  • GyaxyBoy
    bocsi! 2007 eshez kell! :)
    fifhungaryn van link, de nekem azt sose akarja letőlteni!
    ftp://ftp%23fm%2Ens1%2Eensim%2Ehu:[email protected]/pub/fm2007/magyaritas/fm2007_v1.1.zip
  • pries
    Nos, a Fifa Manager 08 még nem jelnet meg, másrészről magyarositás nincs a 07-hez.
  • GyaxyBoy
    Egy kis segítség kellene! Le szerettem volna tőlteni a Fifa Manager 08 nek a magyarosítását, de mikor a Fifahungaryn rányotam a Szerverre h tőltse le, akkor azt írta, h a lap nem jeleníthető meg!
    Egy kérésem lenne, h akinek meg van, az küldje már el nekem az email címemre!

[email protected]
    vagy
    [email protected]

Köszönöm!
  • pries
    Sziasztok!
    miért lehet az,hogy a játékbeli weboldalon vagymin nem látsik csak a főcím, meg a fejléc?
  • skristof
    szerintem csak a secondary szpozorok ilyen kamuk.. a föbb szponzorok valszeg eredetiek lesznek

azért a the sun újság milyen gány már. brrrr
  • skristof
    jaja ezt én is néztem :))) de én nem hallottam még róla, de ez nem jelent semmit...
  • owen20
    sziasztok!
    Valaki tudna abba segiteni hogy lehet egy játékost próba játékra hivni a csapathoz???
    Sziasztok!
  • takibalint
    Több mint egy évtizede indult el az akkor még Championship Managernek hívott széria, amely nevet aztán az Eidos és a jó öreg SI Games vitája után meg kellett változtatni, így egy pár éve már Football Manager címen fut a kicsike. Ahogy lassan közeledik az új epizód, a 08 megjelenése, egyre több információt hintenek el róla a készítők, nézzük: Természetesen megkapjuk az új szezont, és több mint 50 ország 5000 klubját irányíthatjuk. Jobban ki lesz dolgozva az "utolsó nap", azaz amikor mérkőzést játszunk. Több lehetőségünk lesz mind a saját csapatunk játékosaival, mind az ellenféllel foglalkozni. Nagyobb hangsúlyt kap a válogatottnál való edzősködés, ahogy például az egyik képen is látszik, komoly tétje lehet annak, hogy kit választunk kapitánynak a nemzeti csapatban. Habár az FM mindig a realisztikusabb vonalat képviselte, mint az EA-s versenytársa, azaz tényleg csak annyit tehetünk, mint amit egy igazi menedzser, ezúttal már láthatjuk hogy hogyan fogyik kiválasztott csapatunk bérlete, mekkora a jegybevétel, és a szponzorok is előbújnak a háttérből. Ugyan a CM-FM különválás óta a sorozat felgyorsult, a készítők ígérete szerint további fejlesztéseket hajtanak végre a motoron, így már tényleg rövid mentésekre és töltésekre számíthatunk. Még több médium kerül a játékba (bár az editor segítségével bármennyit bepakolhattunk eddig is), amelyek sokkal többet cikkeznek a csapatokról és a játékosokról. A Football Manager 2008 a tervek szerint az idei év végén jelenik meg.
  • Dexantreal
    Én inkább majd a 08-t próbálom ki, ha ne mfog baszakodni indításkor.
  • báttyó02
    hát 08képek nermosszak,csak azt a qrva fifa endzsint kéne lecserélni
    igy 3dben sose fogunk normális meccset látni:\
  • asfa
    vagy mintha jol tudnám nem is kell visszairni.. majd meglátod hogy mikor megy
  • asfa
    pedig egész jo... én is várom a 08-at de extra time azért jo addig
  • asfa
    hozzá van egy readme annyi az egész hogy bemész a start menü futtatásba
    regedit --- előjön megkeresd ezt-- > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 07

jobb klikk a language részre és modify- átirod English UK-ra
    telepited és utána visszairod German-ra és menni fog angolul a gém..ennyi
  • Dexantreal
    Roahdtul nem érdekel az extra time :P.
  • asfa
    annyira egyszerű felrakni az extra time-ot neke megvan és tolom.. csak a readme-t elkéne olvasni..
  • Petr Cech
    Hmm vh nem találom....szenvedek már itt vele...
    Eddig minden máshoz találtam ált. kár...:S
  • Dexantreal
    Beírod a játék nevét és kidob pár linket. Kiválasztod egyiket és megnézed, hogy van-e azon crack a listán, ha nincs, tovább keresed és csak meg lesz.
  • Petr Cech
    És ott bővebben h és hol ?:P :S
  • Dexantreal
    Van relodead verzió, egyébként meg gamecopyworld.
  • Dexantreal
    Kár, de én amúgy is a Fifa 08-t várom jobban!
  • FrezeR
    később jön ki mint a fifa. valamikor november elején
  • Petr Cech
    Hali mindenkinek! Tudnátok nekem segíteni abban h honnan tudok crack-et letölteni a FM07hez? előre is thx ha tudok segíteni!
  • Dexantreal
    Ősszel? Kábé a Fifával együtt? :S És ez már magyar lesz? :P
  • owen20
    Értelek én de leszedtem egy 714mb-ás file ami az extra time akarnak lenni van hozzá crack meg minden csak annyi a baja hogy nem a fussball manager07 de valahogy biztos meg lehet oldani!
    Valaki valami ötlet?
    Hello!
  • Neuman
    A menü valóban szép, de lehet csak azért mert még új. :D

owen20: ha nem eredeti a játék akkor nem tudod felrakni az extra time-ot!

A stadion fejlesztést bővíteni tényleg ideje volt, a 04 óta nem láttam változást! A szponzorokkal meg jó lett volna megállapodni, mert engem mindig idegesített, ha nem azt láttam ami az életben van!
  • takibalint
    Készül a szintén évről-évre kiadott Fifa Manager legújabb epizódja, a 08. A játék húsz különböző ország klubjainak licensszel védett, eredeti címerét és adatait tartalmazza, összesen 52 ligából lehet majd választani. A 08 újdonságai között a csapatvezetésre, az edzői munkára és a játékos piac területére különösen nagy hangsúlyt helyeznek a fejlesztők. Az edzésrendszer teljes újjáalakításon esett át, egy vadonatúj elemző eszközt tartalmaz a játékosok fejlődésének méréséhez, valamint egy különleges edzéstervet bizonyos standard szituációk gyakorlásához. Új elem a részletes felderítés a játékos piacon (a játékosok képességeinek felmérése céljából), továbbá a 24 órás hírcsatorna, amelyen keresztül folyamatosan tájékoztathatjuk játékosainkat az igazolási ablak utolsó napjának változásairól. A készítők újratervezték a stadionszerkesztőt is, így több száz elemet és modult tartalmazó építőrendszer segítségével a legmodernebb és extrémebb stadionok is megalkothatóak. A Fifa Manager-ben a helyi jellegzetességekre, a klubok és nemzeti válogatottak nemzetközi tornáira is kiemelten figyelnek a srácok. A kölni Bright Future által készített játék idén ősszel fog megjelenni.
  • takibalint
    Azt olvastam mar korabban, hogy a stadionfejlesztes teljesen uj lesz. Tobb szaz elem kozul lehet valasztani, epitkezeskor. Mar epp ideje volt.
  • takibalint
    A 9-ik kepet lattatok a screenshoton?? Kovacs Janos nevu jatekos. Ez csak kamu, vagy valodi?? :-) Van tobb szaz nemzetnek focicsapata, es pont egy magyart raknak be a screenshotsba.
  • takibalint
    Jol nez ki tenyleg. Ugylatszik a jatekosok majd megint keszithetik a kiegeszitoket foleg szponzorlogokkal, mert nem sok eredeti lesz a jatekban. Ugy tunik az EA megint nem tud megegyezni veluk, ha Manager jatekrol van szo.

En ugyan nem jatszom magyar csapattal, de eleg szomoru, hogy az europa terkepen nincs rajta a magyar zaszlo.
  • owen20
    Rájöttem a 14mb az csak egy patch az extra time-hoz de magát az extra time-ot nem találom sehol a 700mb-ás file az azt irja ki hogy false version gondolom a fussball manager07-hez való és emiatt nem mükszik de nekem a fifa manager07-hez kellene az extra time!
    Valaki valami tipp!please segitsetek!
  • owen20
    vagy a 14mb file a jó de azt meg nekem nem engedi telepiteni!
    Mi tévő legyek?
    Sziasztok!
  • owen20
    Leszedtem egy 700mb-ás extra time-ot de azt nem engedi telepiteni valakinek van linkeje ahol megtalálom a müködöt?
    Sziasztok!
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy ami kijött extra time a játékhoz az majdnem 700mb file?és hozzá külün az 1.1-es patchet lehet használni+még a kiegészitéseket?
    Sziasztok!
  • Dexantreal
    Mikor jön ki a 08?

• Dexantreal
    Remélem ez nem fog szarakodni, mint a 07 :P.