Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    Nah most annyira felhúztam magam. Sajnálom hogy pénzt adtam ki ezért. Ez max warezt ér :( Néhány hiba 3D módban ami egy nagyon béna tesztelőre (ha egyáltalán volt ilyen) és nagyon gyenge kidolgozásra utal;

- ha bedobásánál közel van a csapattárs akinek dobja az nemes egyszerűséggel kifejeli (gondolom vissza szeretné fejelni?)
    - a csatárok sokszor a legigéretesebb helyzeztben simán visszafordulnak, sőt akár visszapasszolják a labdát a védősornak.
    - nincsenek lukrafuttatások, néha hosszú labdákkal próbálnak operálni de ezt a legritkább esetben éri el akárki is (általában az ellenfél kapusáé lesz)
    - a csatárt 99%-ban mindig utoléri az ellenfél védője (a 89-es ACC és 92-es sebességgel rendelkező csatáromat is)
    - A 87-es Man markinggal rendelkező védő marhára nem követi a neki szánt ellenfelet.
    - Passzolásnál ha a kinézett társ útjába téved egy ellenfél akkor simán belelövi meg sem próbálja másfele passzolni (úgy viselkedik mintha egy fal lenne, frankón vissza is pattan róla a labda valamerre)
    - szabadrúgásokat összevissza lődözik a legjobb szabadrúgáslövők is, néha meg a leggyengébbek is szétbombázzák szabadrúgásból a kaput. (általában az a szitu hogy a kapus bevédi ezeket)
    - ha a szerelés nem sikerül 100%-osan (belép a védő de a csatárba rúgja tehát kicsit elpattan a labda), akkor a labda közelében álló játékosok rá sem mozdulnak a labdára, az ismét az ellenfélé lesz.
    - minden meccsen lövök 1-2 kapufát de volt olyan meccs ahol 5 kapufát lőttem. Perszek ezek mind kifelé pattannak mindig az ellenfél védőjéhez.
    - A játékosaimat szétrúgja az ellenfél, sérüléseket okoznak, a legritkább esetben kapnak lapot, (a szabadrúgás meg már az ismertetett okokból semmit nem ér, főleg mivel ilyenkor újrarendezi a terepet szépen visszaáll az ellenfél).

Sorolhatnám még naphosszat, ez néhány nap intenziv játék alatt jött elő, a második évadomat nyomom. Nem hiszem el, hogy ezeket a tesztelők nem vették észre. Az már csak hab a tortán, hogy a 3D meccs az még mindig annyira hasonlit az igazi focira mint a 97-es Premier managerben. Azaz semennyire. :((((