11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Cormac #8083 Ami lemaradt: Ez addig jó, míg nem készül el a "hivatalos" és jó Hungarian Super Patch. -
Cormac #8082 Apropó: ha nagyon kell, van nekem egy olyan adatbázisom (Hungary), amiben NB6-ig megvannak csapatok...azaz: korábbi részekbe beírt rengeteg csapat alkotja az alsóbb osztályokat (+ a tartalékcsapatok is), az NB1 pedig egy az egyben a játékban eredeti NB1.
Tehát: NB1 az origin adatbázis, ami a játékhoz volt, alsóbb osztályok pedig régebbiek. Így rengeteg magyar csapat van, lehet alsó osztályból is indulni.
Akit nem zavar ez (régebbi emberanyag), annak kedvéért szívesen elérhetővé teszem itt az adatbázist.
(Nekem is volt anno benne munkám bőven, így továbbadhatom.) -
balazsx #8081 Hello!
Larvin kollegához lenne egy kérdésem.
Én is angol 8-ad osztállyal próbálkoztam csak akadt egy kis problémám a stadion épitéssel kapcsolatban úgyhogy félbe is maradt a dolog.
Tehát elkezdtem épiteni a stadiont minden oké volt eladtam a hirdetőtáblákat. Aztán utána a misc. ben találtam még adboards-okat a lelátokhoz . Vettem egy rakással, a stadionban látszik is a lelátok felett. Viszont bevételt nem hoznak mert szó ninncs róla hogy ki lehet adni őket viszont elég drágák voltak.
Ez valami hiba? vagy csak jövő szezonban lehet kiadni?
Előre is kösz a segitséget. -
Cormac #8080 Tapasztalatok a gameplay patch-ról:
Pozitívumok:
- távolabbról is lehet kapura lőni
- lassabban fáradnak a játékosok (valahogy reálisabban)..a magas staminával rendelkezők meg végig gürcölhetik (nem sprinttel) a meccseket
Negatívum:
- felcserélődött a minimap oldalai (ha jobbra felfelé mész, a minimapon balra le; ha jobbra támadsz, a minimapon balra támadsz), így szokni kell átlátni...nagyon nehéz megszokni ezt a hibát. -
Cormac #8079 Larvin: Sz'tem DM-et állíts rá, vagy még hátrébb vidd és a védősorod előtt tisztogató poszton (Assz'em CR a neve). Esetleg egy söprögető is bejöhet ellene, SW-ként..persze ekkor lesreállítani ne nagyon próbálj (amúgy se egy egycsatáros ellenfél ellen). :)
-
#8078 Nekem az a kérdésem hogy mi a fene miatt kapok 220ezret 540ezer helyett a belépőkből, nem adtam el csak 3200 bérletet, és még marad így is 13000db jegy, szóval nem értem az összefüggést! -
Larvin #8077 legújabb daemon tools, vagy használj crack-et
más: segítsetek pls!
Erre a felállásra milyen taktikával védekezzek:
xxx -mindegy
CF (vagy AM)
ST
Tehát egy rohadt csatárja van és vagy wingback-eket, vagy WR-WL-t használ.
Egyszeűen hülyét csinálnak a szar csapatok is a védőimből.
Próbáltam már söprögetőt, védekező középpályást.
lehet, hogy az emberfogással rontom el. Kit állítsak rá? Melyik posztról? A szélsőket fogjam? A támadó középpályást?
UI: Anglia 8-ad osztály szóval egy REAL MADRID-os taktika nem hinném, hogy bevállna -
kgabus #8076 Sziasztok! Elindításnál ezt írja ki: emulátorprogrammal való ütközés észlelése. Van vmi ötletetek, mit lehet vele kezdeni? -
Jasper #8075 Az én tapasztalatom szerint,akinek a játékból való kilépésnél kikapcsolja a gépét a progi annak kevés a ram a gépében,szerintem. -
Cormac #8074 Köszi.
-
#8073 Merchandisign-Design Kit, Bocs a helyesírásért! -
Cormac #8072 HI!
Meg tudná valaki mondani, hogy hol és hogyan lehet a játékosok számozását (játék alatt) átírni?
Egyik playerem 14-es számot szeretne, de nem találom hol lehet átírni.
(Keresőt használtam, nincs találat.)
Köszi előre is. -
Larvin #8071 Én csak tippelni tudok: képernyőfelbontás, frekvencia -
#8070 Játékból való kilépésnél mindíg újraindul a gép.Valaki segítsen! Köszi! -
Larvin #8069 még1 észrevétel: ha kiscsapatot indítassz, akkor ne szerződtess drága pénzért staffot mert csődbe juttat -
Larvin #8068 néhány tapasztalat:
-70%-on beállítva az individual traininget nem fáradnak annyira és fejlődnek is (angol 8ad osztályban :P)
- másodlagos szponzort lehet keresni a megfelelő oldal jobb alsó sarkában lévő search gombbal
- Jegyárakat nem mindíg éri meg autómatán hagyni! csináltam egy kis "stadiont" ahol vannak fedetlen fűteraszok. A gép autómatán ingyen árulta a jegyeket oda. (biztos a sok eső miatt->Anglia!! :D) én azért 1 fontot elkérek azokért a helyekért is. Vigyázat a jegyárak melletti várható összeg a teltházakra vomatkozik! Ha növeled a jegyárakat csökken a nézőszám és a bevételed is. Meg kell találni a középútat. Az sem mindegy, hogy hogyan oszlik el a nézősereg összetétele. Ha az olcsó állóhelyekre ülnek és üresen maradnak a székek, mert az túl drága az nem jó :P hiába van 1000 néződ, ha azok mind az olcsóbb helyárért fizettek.
kérdés: a scoutom egy csomó 10-es értékkel megáldott fazont talál nekem) ez valyon téves megállapítás a részéről, vagy tényleg ilyen szarok azok a játékosok? (Fura, hoyg sok a 10-es érték, bár lehet a játékosgenerálás miatt) -
Larvin #8067 Én most a területi 2-odosztályból indítottam egy új klubbot a 8. ligából!!! Még félek kicsit mi lesz. ha elfogy a pénz, de most nagyon élvezem a játékot. Egy létező wales-i kisváros csapatát irányítom és jó, hogy minden az én kezemben van. Tetszik ez a mód nagyon -
#8066 En meg nem vettem meg, es iden mar nem is fogom. Meg a 07-el sem tudtam normalisan jatszani egy karriert. -
Larvin #8065 Még nem tapasztaltam, de ha csak a szokásos kamerapatch-et nézzük akkor már előrébb vagyunk.
linkek:
http://fmhungary.hu
http://board.fm08.de/index.php?showforum=144
http://fmcorner.4players.de/downloads,8.htm
-
savafan #8064 még a játékok elején vagyunk és koncentrálunk a csapatra. amikor már sorban nyerjük a bajnokságokat akkor már ide is fogunk járni:))
még ismerkedem az újdonságokkal. -
#8063 nem csak arról szól. viszont egy linket is irhatsz ha már itt járunk, hogy mindeki tudja honnan lehet leszedni ezeket a kiegészítőket!
egyébként a gameplay patch hatását tapasztaltad már élesben? -
Larvin #8062 Pár kiegészítő kijött már:
- !Gameplay patch!
- angol ligákhoz badges gyüjtemény
- sound patch
- nemzetközi kupák elnevezései patch
07.ből át lehet hozni a mainsponsor patch-t (csak máshová kell tenni a txt file-t: databes könyvtár helyett fmdata/eng/... stb, az art mappa úgyanúgy a játék főkönyvtárába)
Kár, hogy a hirdetőtáblákhoz nincs javítás.
Gyerekek csak én strapálom magamat, vagy ez a topik csak a magyarításról szól? -
Larvin #8061 A fáradtság leküzdésére az is jó, ha az individual traninget egy kis időre 0%-ra állítjátok egyes játékosoknál. Így nem az egész csapat pihen -
#8060 Nem csináltam még ilyet, de szeretném kipróbálni, hátha belejövök.Ha nem megy, vagy úgy gondolom hogy nem sikerül jól, akkor úgyis jelzem majd neked. Küldj légyszives egy darabot abból a 90-ből!Remek ez a játék, és nagyon szeretném ha sikerülne a magyarítása minél hamarabb. -
#8059 Nálam ugyanezt csinálja!Valaki segítsen!Köszi! -
Larvin #8058 Én pont nemrég váltottam taktikát. Az előzővel felverekedtem magam a táblázat felső felébe, de mivel igaz, hogy sok gólt rúgtam elég sokat is kaptam és a nagyoktól rendre kikaptam egy-két góllal. Így úgy gondoltam beáldozom a támadásokat a védelem javára és most 4-2-4-et játszok. Ez így is eléggé támadó taktikának hangzik, de valójában nem annyira az. Kevesebb gólt lövök, de kevesebbet is kapok. Az egyik belső védőm emberfogásban félpályáig opposite, a másik (a fizikailag jobb) zónavédekezésbe. A védelmi vonalat vissza (nem teljesen-> az átlövések miatt) A támadóknál most azt tapasztaltam, hogy, ha cautious módon passzolgatnak, akkor nagyobb hatásfokkal teszik. Mondjuk ez logikus is.
Még egy fontos dolog amire rájöttem: Ha jót akarsz tenni egy reserve játékossal és beteszed kezdőbe, akkor érdemes a team chemistry-nél (vagy minél) előre szólni neki, hogy a következő meccsen kezdő lesz.
Jah és ne felejtsétek el a karácsonyt! :P (én már elfelejtettem) -
#8057 az miért van hogy mikor kilépek a játékból újraindul a gép, majd miután újraindult benyomja a "rendszer súlyos hiba után állt helyre" szöveget? és ezt mindig... -
iviboi #8056 Elsősorban LArwinnak irom, hogy szintén ugy játszom ahogy ö, de én a liberot kicsit hátrébb helyezem, miint a két szélső emberfogot és azok elé meg a 4.dik hátvádet, aki szontén full back - zonázik. Az én csapatom a Rochdale a 4.dik vonalban! Még a magyarok is csak max a tartalákokbol jönnek... kinkeservesen!! Ugy látszik fejlödik a magyar foci!! :-)
Büntetést még nem akartam kiszabni, mert amugy szar a hangulat, de megnézem én is!! Szisztok! -
Larvin #8055 A fáradság leküzdésére iktassatok be egy recovery full, vagy recovery light hetet az edzéstervbe ;-) -
#8054 Miért nem próbáltok meg segítséget kérni a magyarítások oldal csapatától? -
Larvin #8053 a csk-t ott ahol a tizenegyesrúgót stb. a mezszámokat sztem a mez kinézetének szerkesztésénél -
skristof #8052 na akkor mondom, mi a helyzet
az oroszok tudták feltörni a huffman filet, és -szerintem joggal- nem adják ki a kezükből a programot. így ők kicsomagolták, elküldték nekem, és ha kész a fordítás akkor majd visszacsomagolják
tehát technikai akadálya már nincsen
egy nagy file van amit használ a program, én ezt feldaraboltam 100k-s részletekre. lett belőle 90 db! szóval van mit fordítani..
mindamellett, hogy a sok ember többet is tud fordítani, azért szeretném, ha csak olyanok jelentkeznének, akik tényleg megfelelően tudnak angolul és _magyarul_ is! nagy munka lenne átnézni ekkora szöveget, és gondolom senki nem akar félrefordított játékkal játszani. a másik pedig, hogy ha elvállalja, akkor ne tűnjön el senki utána, mert csak az idő megy vele, és neki sem lesz meg előbb a fordítás
üdv -
Drexler #8051 Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem, hogy a csapatkapitányt és a mezszámokat hol tudom állítgatni? Sehol sem találom!
Fontos lenne!
Köszönöm előre is!
-
Larvin #8050 A védelmem egy kicsit stabilabb lett úgy, hogy az egyik középpályásom ráállítom követő emberfogásban az ellenfél támadó középpályására, vagy cf-jére, vagy a legjobb csatárjára. 3 védővel játszok. A két szélsőt emberfogásra állítom (ellenfél 2 csatárjára) a középsőt meg terület védekezesbén olyan söprögető félének, de egyvonalban a másik kettővel. Egész szoros meccseket játszok, mégha néha ki is kapok. Egyenlőre stabil középcsapat vagyok a Carlisle Uniteddal a 3-ik ligában. Egyébként érdemes megnézni, hogy melyik bajnokságban mettől vannak generált játékosok. Amíg nem jön ki valami adatbáziscsomag addig nem érdemes az alsóbb osztályokkal játszani.
A túlzott fáradékonyságot én is tapasztalom. Így legalább szóhoz jutnak a fiatalok.
Hol kell megbüntetni egy játékost? Mostanában sok a kiállítás nálam. Azt látom, hol kell beállítani, hogy mekkora leygen a büntetés mértéke, de hol kell kiszabni?
Más: Nem lehet megadni az assistant managernek, hogy a halftime talkot ő tartsa meg? -
skristof #8049 üdv
ha játékosedző vagy, akkor belekerülsz a csapatodba, mint a valóságban is.
azaz el kell osztani magadon x pontot, és te is ott lehetsz a kezdő 11-ben, vagy a cserék között. -
bandika83 #8048 Hát én is belenéztem,de nem csalódtam--főleg az előző rész után.Igaz 1-2 régi jó dolgot nehezen találtam meg benne,de aztán csak sikerült.Az adatbázisba nem nagyon mertem még belenézni:)
Viszont van egy igen zavaró dolog,amit nem értek...Az ifiközpontok építésénél a magyar városok...hát.Aki ezt csinálta nem vette a fáradtságot hogy megnézzen egy térképét..
Nyíregyháza Pécs helyén,,Siófok Vác helyén..Paks meg valahol itt Veszprém megyében...
Szóval ezek elég dühítő dolgok,de ha kijön a patch csak változtatnak rajta...Amúgy ezt leszámítva első ránézésre frankónak tűnik! -
#8047 ÜDv! A játékosedzönek mi a feladata? MI ujj van benne? -
iviboi #8046 Sajna valoszínű, hogy tényleg nem probálták ki, hogy milyen az uccso angol vonalbol indulni és nem rögtön az Arsenallal kezdeni... Kitartás!! Meg osszuk meg ha van vmi okosság!! :-) -
Larvin #8045 valószínű túl kemény edzéstervet adtál nekik (ez csak tipp) Én a helyedben a szezon kezdetekor átállnék valami enyhébb edzésre (kevesebb fitness heavy stb) Egyébként még nem tapasztalatból beszélek, mert még nem tartok ott. -
#8044 Én azt nem értem, hoyg a készitők nem játszanak a játékkal? Évek óta benne vannak tök idegesítő dolgok amiket 5 perc alatt ki lehetne korigálni ha kipróbálnák. Minden évben azt várom, hogy ez már tényleg jó lesz és azt veszem észre hogy a 3D mecsnek csak a grafikáján javitanak, egyébként ugyanolyan béna mint az x évvel ezelőttiekben. Csakhát ennek ez lenne a sava-borsa. Nem hiszem el, hogy nem lehetne normálisan megcsinálni.