Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm ha ez neked a kihalt fórum akk...:D:D:D
De nekem mmég mindig a TCM 2004 a favoritom^^. A 2007et 4 szezon után meguntam. A 2004be haladtam 50-60 évet :D.

Pisti1026
Amúgy játszik még vki a játékkal mert eléág kihalt a fórum?!?!

I’m Forever Blowing Bubbles...

a fordításban tudok segíteni az nem gond!!!!csak elkéne kezdeni a fordítást és minnél elõbb kidobni

Pisti1026
Ezt nézzétek meg!Ez segíthet a huf. kiterjesztés csomagolásába talán.

I’m Forever Blowing Bubbles...

Neuman
Nekem egyedül az átigazolás van Hardon, a többi normal és csak nemzeti csapattal szenvedtem 6 gólos vereséget vagy nyertem 6 gólos különbséggel, a bajnokság reális teljesen!

!!!HALA MADRID!!!

Pethy23
*Andretti
Pethy23
Anfretti ha tudnád írd már le pontosan te mit mire állítottál. Elõre is kösz!
A normal és a hard szinteket ajánlom... nekem egész reális a játék, nincsen 10-0, a maximum az egy 5-0 volt...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

nekem hardon volt minden csak az átigazolások votlak very hardon...de így is voltak olyan eredemények h csak lestem...madriddal voltam...kikaptam BLbe a Lyont elsõ meccsen 9-3ra nyerek másodikat 10-0ra elvesztem...nemértem...

Pethy23
Ja és a nehézségi szintet mire érdemes állítani hogy reális legyen a játék?
Pethy23
Hali vki írna nekem football manager 2007 és a fifa manager 07 összehasonlításáról kis véleményt.
Magic Boy
Sok sikert.
Remélem a menüt is sikrül megcsinálni.
Ha a menü kész és túllépi a 70%-ot akkor már szerintem tegyétek közzé.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Megoldódott az energia probléma. A megoldás: full reinstall és új játék kezdése volt.

Lenne két kérésem:
Ha valaki játszik még játékos-carrier módot:
1. leírhatná, hogy mikre érdems figyelni a meccsen.
2. ebben a módban ha átmegyek más csxapathoz, akkor jön a kiszemelt játékos is és fordítva?
Köszi a helpet.

www.republiknet.hu

dolgozunk rajta...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

A magyarosítás gõzerõvel halad... de 5000-10000 sor szöveget nem egyszerû lefordtani... nem a nehézséggel, a mennyiséggel van a gond! most járhatunk 40-50% körül, de a menühöz még hozzá se kezdtünk technikai okok miatt... kb ez a helyzet...

Neuman
Hogy lehet beállítani a mentés helyét valaki leírná részletesen?

!!!HALA MADRID!!!

Zsolti9014
Ha megcsinálod magadnak, akkor te is. :D

Hajrá Magyarország!

Sziasztok,

Valaki találkozott már a youth transfer market-tal a játékban? Én valahogy nem találom. olyannal már találkoztam, hogy egy ifitorna után az 5 legjobb játékos közül 1gyet megpróbálhatok leigazolni, de ezt túlzás lenne transfer market-nek hívni..
Magic Boy
Ha megosztanak velünk a 80% fölötti magyarítást akkor megkapják a Köszi skacok-at!

A MAGYARÍTÁS KÉSZÜL!
Amennyiben tudsz HUF kiterjesztésû file kicsomagolásáról valamit, vagy ha jelentkeznél fordítónak azt feltétlen jelezd a topic házigazdájának! Köszi

Öreg ha megtanulsz olvasni akk láthatod hogy van 1 kis probléma, ami JELENTÕSEN lassítja a magyarosítás fojamatát! És ha végül nem is lesz akkor sem szólhatunk semmit...õk legalább megpróbálták! Amit eddig csináltak azért is megérdemelnek egy Köszi skacok-at!

jaj tuti csak ki van írva, hogy elsz és nem is lesz

sokára.

football without ultras is nothing

látom kivan írva, hogy lesz magyarosítás mikorra várható?????

tabellában értelemszerûen Last Week
azaz elõzõ fordulóbani helyezés

Nem tudom hol láttad, mert én eddig CW-t (Cup Winner) és CH-t (Champion Holder) láttam... de lehet fordítva van, így hirtelen nem ugrik be.. Esetleg "League Winner"-t jelenthet...

Ne panaszkodj ilyenekre... nekem premiershipben komoly a sorsolásom !!! NÉGY NAP ALATT HÁROM MECCS !!! Csütörtök - Hajduk Split (uefa csoportkör idegenben); Péntek - Middlesbrough (carling kupa idegenben); Vasárnap - Everton (Bajnoki) Most fog következni ez a trio... :)

Magic Boy
Azt tudom, hogy balszélsõt jelent azt nem tudom, hogy a Fifa manager tabelláján mit jelent.

Neuman
Nem számít a felállás én próbálgattam többet is egy csapat ellen!

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Bal szélsõ jelent, lényege baloldalt támad

!!!HALA MADRID!!!

Hogyha ilyen jól megy neketek akko biztos meg tudjátok mondani h 3D-s játékban melyik a tuti felállás?? Csak 3D-s játékhoz kellene.
Magic Boy
Grat!<#eljen>
A védelmed javítsd.
Egy láma kérdés.
Az LW mit jelent?

Magic Boy
Felvettelek Skype-n.
A többit beszéljük meg ott.

bmffm856
amúgy a régebbi tabellákat, eredményeket hol lehet megnézni a játékban? a 06-ban volt egy ilyen dolog, ahol bármelyik szezont meg lehetett nézni...a 07-ben sajna nem találtam meg...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Pisti1026
Hello, én Békésen lakom és megvan a Fifa Manager 07, és odadaom szivesen!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

bmffm856
na...végre ez is megvan :) 3 évembe telt hogy bajnokcsapatot csináljak a Fioból :) kupában megint 4 közé jutottam, az inter vert ki. de az egy szép dolog volt, mert vasárnap kupameccs volt, szerdán bajnoki (nem értem a sorrendet de mindegy :D). mindkettõ idegenben, 4 napon belül két meccs az inter ellen a San Siroban. kupameccsen sima 3-0 nekik, kiestem (elsõ meccs 0-0 volt). a bajnokin félidõben 2-0-ra mentek már, mondom király. aztán a második félidõben feltámadtak a fiúk, és 3-2-re megfordították. BL-t is sikerült megnyernem. Valenciát idegenben 2-1 otthon 0-1, továbbléptem. elõdöntõben LIverpool. otthon 2-2, idegenben 6-5 (igen, pontosan annyi :D). 3-0-ra vezettek, félidõ 3-3 lett. aztán mûásodik fi. 4-3 ide, 4-4, 5-4 ide, 5-5, és a hosszabbításban 6-5-re nyertem. a döntõben ki mást kaptam volna mint az intert. és mit ad Isten, itt is 3-2 lett ide, hosszabbítás után. :) szóval szép szezont zártam, és még a pénzem is pluszban zárt. :D

Sziasztok!Én csak az iránt szeretnék érdeklõdni,hogy hogyan áll a magyarosítás?Mert már nagyon várom.
Köszönet elõre is a készítõknek!
Magic Boy
OFF

Srácok.
Lehet, hogy pofátlanság amit kérek, de ha van közöttetek olyan aki Békésmegyében (esetleg Békéscsabán) lakik, megvan neki a Fifa Manager 07 és kipróbálná a Football Manager 2007-et (eredeti), a Civilization 4-et vagy a Heroes of Might & Magic V-öt. Akkor írjon privátban és megbeszéljük, hogy hogyan tudnánk megoldani, hogy mindketten jól járjunk.

ON

Bocs az OFF-ért.

Én is így jártam tavaly:)
Totti és Cassano már bottal járt a többiekhez képest. De nem volt szívem eladni õket. Egy halom pénzt kerestek és majd 15 év volt a korkülönbség de azért a végén is jól muzsikáltak:))
Igaz a többi mind fiatal volt.

bmffm856
személyes kedvencek :) maradnak :) innen vonulnak majd vissza :P

bmffm856
jaja általában instanttal nyomom...ezért megy gyorsabban :) néha ha olyan kedvem van lenyomom a meccset máshogy...de legtöbbször instant...inkább az igazolásokkal, meg a fejlesztésekkel foglalkozom...:) meg persze a meccs elõtti csapatfelállítással, taktikával :)

3. szezon féltáv:

kupában megint elõdöntõben vagyok, Inter ellen, a BL-ben meg a 16 között a Hamburg vár rám. (BL-ben Real Madridnak 3-1-es szeretetcsomagot adtam a Bernabeuban :P)

A csapatodból én gyorsan kiszórnám Gattusot meg Tonit... máris lenne 50 milla cash abból meg simán vehetsz a helyükre két 20-22 éves szárt és a pénzügyed is megoldódna... Bár én mindig a fiatalokra építek :)... (J. Mascherano, Carlos Tevez...)

Jól nyomod!

Én féltávnál vagyok a Premiershipben a West Ham Uniteddel... 3. hely... nyomorék Chealsea minden meccsét megnyeri lényegében... (kivéve ellenem, az 3-3 lett és a 89. percben enyenlített) Gondolom te instant kalkulálod minden meccsed ugye?

Neuman
Így van, Kupa gyõztes lettem vele, most indulok a Bl-ben, majd meglátjuk mi lesz !
Év elején 25 millám volt, most 15 van, mert költögettem fejlesztésekre, építettem egy yout campot Rio de Janeiroban, meg a stadiont bõvítettem, most szezon felénél járok 1 helyen a bajnokságban, Bl-be legjobb 16 között.
Én fõleg a fiatal sztárokra vagyok rá álva, megvettem pl Raul Garciat az Osasunából 7 milláért! A fiatalok közül folyamatosan próbálgatom õket kinek lesz helye a kezdõbe!

!!!HALA MADRID!!!

bmffm856
Ok :) a nézõszámom szépen növekedik...elsõ évebn átlagban 37000 nézõm volt, következõ évben már átlag 43500...:) a fizetésekkel vagyok mindig gondban igen :) de az elõzõ szezonban megoldotta a BL menetelésért és a kupamenetelésért kapott pénz...a BL elõdöntõbe jutásért már kaptam a szponzzortól 10 millát...az úgy helyretette a büdzsémet...de idén nem tudom lesz-e ilyen jó sorozatom, szóval erre nem alapozhatok...tehát maradnak a jegyek :)
Iraola és Yeste mennyiért jöttek át? Iraoláért asszem 4 millát fizettem...azóta már volt 6-7 milla körüli értéke is...csak sokszor sérült meg...Yeste meg januárban nem akart eljönni, pedig 12 millát ajánlottam, aztán kiesett a Bilbao a másodosztályba :(:(:(:( és 15,5 milláért eladták nekem...a vicces az hogy átigazolásokra nem is költöttem sokat...Gattuso speciel 33 millát ér, én ingyért szerzõdtettem :D Amelia 20 millás én 6-ért vettem :D Geráért 1,5 millát fizettem, mostmár õ is a többszörösét éri...:) szóval elég jól megy...márcsak egy scudetto kéne...de asszem minden esélyem emgvcan rá most :D

Amúgy ezekszerint te a Bilbaoval játszol...jól gondolom?

Neuman
Látom a játékos álományod elég ütõs így gondolom a fizetések se kis összegûek, ezeket csökkentsd, vagy add el azokat a játékosokat kiknek nem veszed hasznukat!
A jegy eladásokból sokat lehet szedni, minden mérkõzés elõtt állítsd úgy hogy a lehetõ legtöbb legyen a bevétel! Én ezeket megtettem, így 0 vagyok mire az évet befejezem, kiszámolom mire mennyit költök, és így tudom mennyi pénzem marad amibõl gazdálkodni tudok az évvégéig, játékosok stadion bõvítés, stb.
Látom Yeste és Iraola-t megvetted a Bilbaotól, mennyiért szerzõdtek át?
Két jelentõs egyéniség a csapatba! Nálam! :D

!!!HALA MADRID!!!

Pisti1026
Nagy GRAT!!!<#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

bmffm856
A csapatom a 08/09-es szezonban:

Alapkezdõcsapat:

"Tartalékcsapat":

bmffm856
Ciao tutti! na letöltöttem a játékot. már a 06 is tetszett, azzal is sokat játszottam, de ez ha lehet mégjobb lett. azonban vannak benne zavaró dolgok, mint pl. hogy a stadionok közül soknak nincsen neve. a Fiorentina stadionja pl. Firenza Stadium néven szerepel, noha Stadio Artemio Franchi a neve, a Bilbao pedig Bilbao Stadium, pedig Estadio San Mamesnek hívják. továbbá a Fiorentina (õket tudom, mert velük játszom) bajnoki címeit elkúrták (nem kicsit. nagyon.), az elsõt 1956 helyett 1958-ra írták. ezek csak adatbázis hibák, a játék élvezetét nem befolyásolja, csak szemetszúrtak. :) amúgy elég jól megy :) Fiorentinával elsõ szezonban -19-rõl második lettem (ha nem mínuszról indulok akkor nyerek), kupában elõdöntõ. második szezonra már egy elég ütõs csapatom lett, bajnoki ezüst ismét, bl-ben elõdöntõ (a késõbbi gyõztes Barcelona ütött ki, elég simán, de már az elõdöntõ is szép volt (Chelsea nem tette zsebre amit a Franchiban kapott :P), a kupát meg megynertem. most a harmadik szezonnál járok, és még erõsebb lett a keretem. de van egy olyan gondom, hogy a pénzem folyamatosan csökken. ez ellen mit lehet tenni? hogyan lehet a pénzügyeket befolyásolni pozitív irányba? összességében nagyon jól siekrült a játék, szerintem még jó sokáig el leszek vele :P. Na ciao! :)

nem mondtam, h nálam nincs baj. én nem játszom így

Megnéztem és minden oké.
Viszont mindig csak az az egy szerencsétlen játékos kezd kevesebb energiával amit irányítok, a többinél rendben van (akár félidõben cserélem be akár kezdõ). Vicces mikor a 100%-os playert berakom a 60%-os helyett félidõben és az új, friss játékosom 55% körül kezd....
No mindegy, várom a patchet (habár nem reménykedem, mert nálatok nincs baj).

www.republiknet.hu