Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem mmég mindig a TCM 2004 a favoritom^^. A 2007et 4 szezon után meguntam. A 2004be haladtam 50-60 évet :D.
I’m Forever Blowing Bubbles...
!!!HALA MADRID!!!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Remélem a menüt is sikrül megcsinálni.
Ha a menü kész és túllépi a 70%-ot akkor már szerintem tegyétek közzé.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lenne két kérésem:
Ha valaki játszik még játékos-carrier módot:
1. leírhatná, hogy mikre érdems figyelni a meccsen.
2. ebben a módban ha átmegyek más csxapathoz, akkor jön a kiszemelt játékos is és fordítva?
Köszi a helpet.
www.republiknet.hu
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Valaki találkozott már a youth transfer market-tal a játékban? Én valahogy nem találom. olyannal már találkoztam, hogy egy ifitorna után az 5 legjobb játékos közül 1gyet megpróbálhatok leigazolni, de ezt túlzás lenne transfer market-nek hívni..
Amennyiben tudsz HUF kiterjesztésû file kicsomagolásáról valamit, vagy ha jelentkeznél fordítónak azt feltétlen jelezd a topic házigazdájának! Köszi
Öreg ha megtanulsz olvasni akk láthatod hogy van 1 kis probléma, ami JELENTÕSEN lassítja a magyarosítás fojamatát! És ha végül nem is lesz akkor sem szólhatunk semmit...õk legalább megpróbálták! Amit eddig csináltak azért is megérdemelnek egy Köszi skacok-at!
football without ultras is nothing
azaz elõzõ fordulóbani helyezés
A védelmed javítsd.
Egy láma kérdés.
Az LW mit jelent?
A többit beszéljük meg ott.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Köszönet elõre is a készítõknek!
Srácok.
Lehet, hogy pofátlanság amit kérek, de ha van közöttetek olyan aki Békésmegyében (esetleg Békéscsabán) lakik, megvan neki a Fifa Manager 07 és kipróbálná a Football Manager 2007-et (eredeti), a Civilization 4-et vagy a Heroes of Might & Magic V-öt. Akkor írjon privátban és megbeszéljük, hogy hogyan tudnánk megoldani, hogy mindketten jól járjunk.
ON
Bocs az OFF-ért.
Totti és Cassano már bottal járt a többiekhez képest. De nem volt szívem eladni õket. Egy halom pénzt kerestek és majd 15 év volt a korkülönbség de azért a végén is jól muzsikáltak:))
Igaz a többi mind fiatal volt.
kupában megint elõdöntõben vagyok, Inter ellen, a BL-ben meg a 16 között a Hamburg vár rám. (BL-ben Real Madridnak 3-1-es szeretetcsomagot adtam a Bernabeuban :P)
Én féltávnál vagyok a Premiershipben a West Ham Uniteddel... 3. hely... nyomorék Chealsea minden meccsét megnyeri lényegében... (kivéve ellenem, az 3-3 lett és a 89. percben enyenlített) Gondolom te instant kalkulálod minden meccsed ugye?
Év elején 25 millám volt, most 15 van, mert költögettem fejlesztésekre, építettem egy yout campot Rio de Janeiroban, meg a stadiont bõvítettem, most szezon felénél járok 1 helyen a bajnokságban, Bl-be legjobb 16 között.
Én fõleg a fiatal sztárokra vagyok rá álva, megvettem pl Raul Garciat az Osasunából 7 milláért! A fiatalok közül folyamatosan próbálgatom õket kinek lesz helye a kezdõbe!
!!!HALA MADRID!!!
Iraola és Yeste mennyiért jöttek át? Iraoláért asszem 4 millát fizettem...azóta már volt 6-7 milla körüli értéke is...csak sokszor sérült meg...Yeste meg januárban nem akart eljönni, pedig 12 millát ajánlottam, aztán kiesett a Bilbao a másodosztályba :(:(:(:( és 15,5 milláért eladták nekem...a vicces az hogy átigazolásokra nem is költöttem sokat...Gattuso speciel 33 millát ér, én ingyért szerzõdtettem :D Amelia 20 millás én 6-ért vettem :D Geráért 1,5 millát fizettem, mostmár õ is a többszörösét éri...:) szóval elég jól megy...márcsak egy scudetto kéne...de asszem minden esélyem emgvcan rá most :D
Amúgy ezekszerint te a Bilbaoval játszol...jól gondolom?
A jegy eladásokból sokat lehet szedni, minden mérkõzés elõtt állítsd úgy hogy a lehetõ legtöbb legyen a bevétel! Én ezeket megtettem, így 0 vagyok mire az évet befejezem, kiszámolom mire mennyit költök, és így tudom mennyi pénzem marad amibõl gazdálkodni tudok az évvégéig, játékosok stadion bõvítés, stb.
Látom Yeste és Iraola-t megvetted a Bilbaotól, mennyiért szerzõdtek át?
Két jelentõs egyéniség a csapatba! Nálam! :D
!!!HALA MADRID!!!
Alapkezdõcsapat:
"Tartalékcsapat":
Viszont mindig csak az az egy szerencsétlen játékos kezd kevesebb energiával amit irányítok, a többinél rendben van (akár félidõben cserélem be akár kezdõ). Vicces mikor a 100%-os playert berakom a 60%-os helyett félidõben és az új, friss játékosom 55% körül kezd....
No mindegy, várom a patchet (habár nem reménykedem, mert nálatok nincs baj).
www.republiknet.hu