Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    Jah a legidegesítőbbet a passzolást kifelejtettem. Fullos Teamworkkel és 80 feletti passzképességekkel rendelkező tagok simán minden gond nélkül lepasszolják az ellenfélnek a lapdát minden második szituációban. A kapuskirúgás meg pont középre megy amiből az ellenfél kontrázik. Ilyenkor szinte végtelen ciklusba kerül a program, imátkoznom kell, hogy ne a kapusom védjen hanem az ellenfől lője mellé mert akkor már állitott kirugás jön ami más helyre megy....

Jah középkezdés. CF lepasszolja ST-nek aki egyből visszateszi azt egy CD-nek vagy az LBnek, az meg rögtön lepasszolja a fénysebességgel közlekedő ellenfél STjének.
    Jah akkor erről már eszembe jut az is, hogy a labda alig gyorsabb mint a játékosok. A pályán túl nagy tömeg van (nagyok az emberek a pályához?) olyan mint amikor az 4+1-es futsal pályán 7+1-ben akarnak játszani.

Na mindegy mára kidühöngtem magam végülis bejutottam a MK döntöbe, majd holnap dühöngök tovább :(