11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#8206 gameplay javítás is várható?mert az utóbbi időben közel álltam ahhoz 1*-2* h leb*sszam a monitort xD -
Larvin #8205 -
Larvin #8204 én 31-re tettem a síma party-t :) szilveszter :P -
az első reménysugár :)
Announcement Official Update
Date: 23/11/2007
Today we would like to inform you that the update of FIFA Manager 08 is now completed and just some final tests are remaining. They will still take a few days – but we hope we have some really cool new additions to the game for you.
Stay tuned, we’ll soon give you more information. -
#8202 én a christmas partyt olyan 7-8-a körül tartottam,23ra sima partyt raktam -
Larvin #8201 23-ra tedd!
a big birthday meg a szülinapod (kerekszámoknál pl:30) -
#8200 Más; hogy raktok be a naptárba Christmas partyt pl? Mert látom a bookingoknál de akármelyik napra megyek decemberben nem lesz aktiv. Persze Január elején meg megkapom, hogy nem volt Christmas party és ezért az atmoshphere zuhan. Ugyanez van a Big Birthday partyval. -
Djemba #8199 megveszed eredetiben -
#8198 Beállítottam ezt és valóban jobban játszik a csapatom főleg védekezésben viszont azóta zsinoron jönnek a 0:0 meccsek. Az 1 szem csatár fent nemigen tud mit csinálni, nagyon könnyen szerelik. Viszont kipróbáltam, van egy középpályásom akit nagyon ritkán tudnak csak kilökni a labda mellől, ha őt rakom fel csatárnak ott őt is rögtön szerelik. Akármelyik csatáromat rakom fel mindegyik a kapu mellé lődözi (a legjobb, hogy amikor nincs már bent a kapus sem, akkor is mellé lödőzi az ötös vonaláról) és továbbra is átlag 3-4 kapufát rúgok egy meccsen. :( -
Larvin #8197 legújabb daemon tools, vagy fixed exe -
#8196 srácok... ilyen esetben mi a teendő... ???
-
Larvin #8195 touch az labdakezelés
Ha szponzorral megromlik a viszony akkor felbontja a szerződést? -
pauli #8194 az a skill hogy Touch az mit takar? -
#8193 IGazából nem tudom, hogy mire jó, én most LVL6 manager vagyok, de semmi változást nem tapasztaltam. -
#8192 szintet mikor lehet lépni?a szezon végén?
és mit ér?mer pl én level 1es vagyok 1 fél szezon után,és már SerieB-s csapat is keresett már meg -
#8191 "Ti mennyire szoktatok foglalkozni a Player,- Team trustal?
Mert én nem nagyon és eléggé lecsökkent, néhány játékosnál!"
Én foglalkozok és ugyanannyira lecsökkent. -
#8190 Nekem még nem sikerült cooperálnom, nem tudtam velük megegyezni, lehet túl sokat kértem? :D -
Larvin #8189 A több csapattal való kooperálásra én is gondoltam, de visszaüthet a dolog. Talákozott valaki olyannal, hogy egy társklubb bejelentkezett a játékosáért? Mert elméletileg opciójuk van a játékosaimra. Gyakorlatban hoyg nézhet ez ki?
Az edzőtábor nagyon hasznos, de nagyon drága, főleg kiscsapatoknál.
A teamtrust és a morál kéz a kézben járnak. A morál pedig lehúzza a confidence-t. Ha kicsi az önbizalom, akkor év végén szintet veszít a játékos. Morált partykkal lehet orvosolni, confidence-t pedig győztes meccsekkel, ahol az illető játékos szerepet kap és jó osztályzatot lehetőleg (ajánlom a frendly-t akár szezon közben is egy kiscsapat ellen, vagy jó az U19 is ellenfélnek) -
pauli #8188 én szoktam, még az elején beállítottam minden játékosnál hogy ki mire számíthat, aztán nem nagyon van sértődés, meg azért néha dícsérem a játékosokat. A trust átlagos szinten mozog, viszont nem látom a jelentőségét (talán karrier módban lehet ez érdekes)
viszont rájöttem valamire. 3 csapattal is kooperálhatok, most összeszedtem ebből 3,6 millió eurót és a nagy részét infrastruktúrára durrantottam el, a maradékból meg megpróbálom kibekkelni szezon végéig... jövőre viszont 3 kooperációból annyi lóvét szedek be amennyit nem szégyellek és elzavarom a csapatot edzőtáborozni minél többször, mert egy-egy edzőtábor után sokat fejlődnek a játékosok. Kiváncsi leszek ha tikitakiban tolom az edzőtáborozást mi lesz az eredménye. -
#8187 Ti mennyire szoktatok foglalkozni a Player,- Team trustal?
Mert én nem nagyon és eléggé lecsökkent, néhány játékosnál! -
#8186 Mikor új játékot kezdel a Select manager modnal, van egyk is betű rész, amit be lehet pipálni, azt valszeg kihagytad! -
#8185 így van. -
pauli #8184 akkor ezek szerint nem kapcsoltam be valamilyen pipát... -
#8183 A játékosoknak látod a leveljét, mert ha nem, akkor az elején nem X-d be, azt a bizonyos pontot(nevét nem tudom). -
pauli #8182 "Ha rámész a csapat adataira ott is megtalálod, de mikor lépteteda napokat ott is kiírja a két csapat közti különbséget, mint a team level, energy, fittnes, stb..., hirtelen ezek jutottak eszembe.
Newman, ez jó! "
Bocs Neuman
Na szóval ha léptetem a napokat, akkor én annyit látok hogy form, fitness, confidence és energy, a First teamnél meg sehol sem látok ilyet és a csapatinfónál sem... -
Larvin #8181 ha vastag lenne a pénztárcája, lehet, hogy mégis :D -
Wlakos #8180 Halihó!
Szerintem király lett ez a rész is. 6-od osztályból fel küzdeni magát a "manager"-nek az jópofa dolog:) Úgy gondolom lvl.1 menagert nam alkalmazna
magyar első vonalban lévő csapat sem:D -
#8179 "a team levelt hol látjátok?"
Mindenhol ezt irja. A First teamnél alul, meccs közben felül. -
#8178 Ha rámész a csapat adataira ott is megtalálod, de mikor lépteteda napokat ott is kiírja a két csapat közti különbséget, mint a team level, energy, fittnes, stb..., hirtelen ezek jutottak eszembe.
Newman, ez jó! -
pauli #8177 a team levelt hol látjátok?
Én így nyomulok (spanyol division E-t megnyertem alapított klubbal saját anyagból dolgoztam, tehát nem igazoltam senkit)
Team taktik 3-1-4-2
alapból minden normál (pontosabban minden csúszka a középső állásban van), a tacklingot roboust, illetve Always crossing és Crossing By line van még belőve.
Individual order:
3 DC ebből egy pressingje Defending third, másik kettő Own half, Forward runs NEVER!! a többi beállítás=csapat taktika
1 DM pressing Own half, Forward runs Sometimes, vagy eggyel visszább (nem tudom most annak mi a neve)a többi beállítás=csapat taktika
LM,RM Positioning Attacking, pressing All over, Forward runs Always, a többi beállítás=csapat taktika
2 CM ebből egyik Positioningje Attacking másiké Normal, pressing mindkettőnél Own half, Dribbling pipa(főleg) a Dribbling skilltől függően az egyik CM-nél be van másiknál nincs bekapcsolva, Forward runs Sometimes, a többi beállítás=csapat taktika
2 ST mindkettő Attacking, pressing All over, Dribling pipa be (mer' jól cseleznek) Forward runs always, a többi beállítás=csapat taktika
Csak ismételni tudom Newman-t, ez a beállítás nem biztos hogy nálad is működik! -
#8176 Szóval: 4-1-2-2-1 játszok,
taktika; Position: attacking
Passz: Középpályásokig patient, támadók direct
Forward r: sometimes
Crossing pos: By-lyne
A többi ugyan az, mint az eredeti beállítás. Viszont ne várd azt hogy ugyan ezt beállítod, és fasza lesz minden! Nekem bejött 16w, 2d, 3l és 6 ponttal vezetek, spanyol 2. osztály. -
#8175 "Így kel felfogni! "Már megszoktam" és kész."
Ezt nem lehet megszokni. Itt most azt kéne megszoknom, hogy ne vegyek jó játékosokat, ne fejlesszek, de akkor miért játszok? -
Larvin #8174 Szerintemis.
Így kel felfogni! "Már megszoktam" és kész. Fogjátok fel kihívásnak. A való életben is felszívhatja magát az ellenfél és egy kiscsapat is megverhet egy nagyot. A való életben is játszhat az elégedetlen csapat a manager ellen. -
#8173 Nem működik tökéletesen, ilyet nem mondtam, csak megszoktam a 3 év alatt. Majd holnap leírom a többit. Jó8! -
#8172 Én tényleg nagyon kiváncsi lennék, hogy neked hogy műxik a 3D normálisan. Persze azt is meg kellene nézni ha feljebb jutsz akkor ott is műxik a taktika vajon? Elküldhetnél valami beállitásokat. -
#8171 Nekem a team levelem szépen megy fel és a játékosok fejlődnek is. Ezzel nincs is bajom. Nekem azzal van hogy a Team Levelem 730-750 körüli a játékosaim papiron messze jobbak mint bármely másik csapaté a ligában, a tactics is ki van maxolva, az atmosphere outstanding, mindenki happy, szóval minden úgy van ahogy lennie kell, csak éppen jön egy 350-es Team level csapat (akinek a játékosai 5.000 fontot érnek) (nekem csak a csatárom 4,6M font), és bazi szoros meccsen nyerek 2:1-re, vagy ikszelek, de elő szokott fordulni hoyg el is picsáznak. Van egy csatára végigimbolyog egyszer a pályán (dribblingje valami 31 körüli és a többi értéke sem magasabb), persze a védőim (pl Lvl78-as) meg sem birják állitani. Az meg végigjön és tévedhetetlenül bevarrja! Vazz ilyen csatár kéne nekem is. -
iviboi #8170 Larvinnak meg bocsi, de az okt 30-án irt üzijét most láttam meg, mert nemigen ismerem ezt a privi levelezös dolgot itt az sg-n... -
#8169 "3 középpályásos taktikánál én a széleken próbálnék mögéjük kerülni és baedogatni."
Ezt próbáltam a két szélső Wingemnek beállitottam a crossingot, mindkettő frankó crossing értékekkel rendelkezik (többek között). Ami vicces, hogy kap a szélső egy jó inditást egyedül kilép leviszi a sarokig, középen bent egyetlen ellenfél védő nekem meg két csatárom és kicsit tőlük lemaradva még a középpályásom is. Wing persze nem adja be hanem visszafordul és ideoda forgolódok és jó eséllyel felrúgják amiért jó esetben szabit kapok. Ha viszont bent borzasztó nagy tömeg van, és egyetlen árva csatárom akkor mindig crossingol. Persze ilyenkor esély sincs....
A lukra futtatásoknak meg semmi értelme ebben a játékban, mert rosszul kezeli le a meccsnézet. Ugyanis hiába kap ilyenkor nagyon jó labdát az adott szélső, annyit eltökölészik vele, hogy utolérik. Soha nem láttam még 3D meccs közben egy korszerű focira emlékeztető támadást (ez szerencsére az ellenfélre is igaz) viszont a programot minősiti.
Na már ennyi. Jóccakát. -
iviboi #8168 A comodoros bundesliga managerrel kezdtem anno 90 tájékán a dolgot. Egy másik játéknál jött be elöbb az, hogy az ember játszhat a csapatával és azota is ilyen managereket várok, csak annak semmi értelme, hogy ha ugy irják meg, hogy az ember 3d-ben folyamatosan csak kikapjon. Amugy lehet csak szimplán szar vagyok, de huge assistant managerem van 2db, meg a létező összes staff hugely akármi és még igy sem képesek fejlődni a játékosaim, söt, ha mondjuk megkapok 746 os levellel egy csapatot, mindig csak lefele megy a szint és nem értem miért... Vigyázzatok a pénzügyre mert a 4 kitételböl 2 elbuk, akkor sacking van... :-) -
#8167 "A Football managert meg se néztem mert nem érdekel, hogy miért, mert nincs benne 3D."
Én FM2007-el játszottam tavaly. Ugyan egy csomó minden hiányzik belőle (sajnos nem csak a 3D), ellenben a meccszimulátor és az eredmények sokkal jobban közelitenek a valósághoz mint a Fifában.