11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • pauli
    a patchet feldobtam, most viszont behalt a mentett állásom. Kezdhetek újat ázzeg
  • pauli
    "strenght: erő, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog előre mint a tank "

A hold up az inkább azt jelenti sztem, hogyha megkapja a labdát akkor addig tartja amíg a többiek felérnek a támadáshoz.

Agility: agilitás, szerintem legjobban mozgékonyságnak lehetne fordítani, esetleg lendületes(ség)nek.

A kooperációnál én csak nagyobb klubokkal szerződtem le. A lényeg az hogy a szerződés megkötésénél az opciókat úgy kell belőni hogy a csík zöldben legyen (sokat dob a dolgon ha pl. megígéred hogy a kölcsönjátékos 80-100%-ban fog játszani nálad ha odaadják), sőt ha lehet akkor maximumon, különben nem írják alá a szerződést. én most csak 1 klubbal vagyok kooperációban a maximális (?) 2 millió eurót kisajtoltam belőlük viszont egy bugot találtam ennél a résznél. ha belemegyünk a coopertion agreementsbe és a partner klub néhány játékosát láthatjuk és ott alul van egy olyasmi hogy ask for loan. Na hogyha így próbálunk játékost kölcsönbe kérni, akkor nem adja oda a kis suttyó, de ha a kiszemelt játékosnál jobb gombot nyomsz és Offer to loant kiválasztod, akkor meg kölcsönadja nekünk.
  • narumon
    Leszedtem pc guru honlapjáról.
  • narumon
    Innen nem tudom letölteni. A downloadra nyomva bejön a szokásos duma, hogy saját felelősség meg blabla de nem lehet továbmenni :o
  • narumon
    Majd fognak. Nekem is eltelt idő bőven a két kapitánykodás között. Bár én ezt most alig várom, hogy lejárjon utána már csak magyar válogatottat vállalom el szerintem, pont a leghülyébb időkben vannak válogatott meccsek. Egyébként a válogatás is elég szar. Most cyprus kapitánya vagyok és nem akarom elhinni hogy van 4 focista aki tud focizni a többi az gyengébb mint a honvéd ificsapata :o
  • Aradebil2
    hát elvileg már vége az eb-nek(angolok nyerték xDDDDD),már ősz van ,de senki sem kért fel:(
  • Larvin
    következő világverseny alkalmával
  • Aradebil2
    mikor fognak ismét szövi.kapitánynak felkérni?a nyomi örmények nem hosszabították meg,pedig még a szerbeket is levertük selejtezőn:(
  • Larvin
    még nem találtam
  • Aradebil2
    crack?:)
  • Larvin
    lehet tölteni
  • Soldiers
    érdemes letöltenem? jó játék
  • narumon
    Nem néztem a patch javitólistáját de remélem a szabadrúgásokkal csinálnak valamit. Nekem mindig mindent befúj a biro, az én játékosaim meg sérülnek lefele anélkül, hogy akár szabadrúgást kapnék....
  • narumon
    "workrate: mekkora területet fut be (ez nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban aki-nek 1-es az egyhelyben totyog???)"

Szerintem a workrate inkább arra vonatkozik, hogy mennyire teszi oda magát edzésen. Minél magasabb annál nagyobb a munkabirása tehát annál keményebben edz és annál jobban fejlődik. Talán.
  • Larvin
    Tudta ön, hogy a 3d nézet costum camera módban a numerikus billentyűzettel (jobbra-balra-fel-le) és a +/- billentyűkkel (zoom) lehet a kameraállást szerkeszteni?

:P Én nemrég tudtam meg
  • Larvin
    Ha már megy a nagy fordítás jó lenne ezt átbeszélni itt a fórumon, hogy ki mit gondol a jellemzők jelentéséről.
    szztem:
    A composure nyugodtság és a kapu elötti szituknál jön jól, meg tizenegyesrúgásnál.
    A consistency állandóság, mennyire tudja hozni a jó formáját, mennyire vannak hullámvölgyei (egyáltalán nem vagyok ebben biztos)
    intimidity: felhergelni, kihozni a sodrából az ellenfél védőjét, kapusát?
    concentration: ennek az ellenkezője, mennyire lehet kizökkenteni, annak a védőnek akinek alacsony az eladja könnyen a labdát, vagy megfeledkezik a csatárról
    strenght: erő, ha magas, akkor pl, ha holdup-ra állítassz valakit akkor menni fog előre mint a tank és aki eléáll az fekszik :D vagy nem lehet lerántani olyan könnyen targetmannél is nagyon fontos, főleg egycsatáros taktikánál
    workrate: mekkora területet fut be (ez nem tudom, hogy néz ki a gyakorlatban aki-nek 1-es az egyhelyben totyog???)
    aggression: milyen értékig hasznos? én úgy vettem észre, hogy a 60 feletti érték már veszélyes (sok sárga, piros)
    determination: eltökéltség (akinek magas az végigrobotolja a meccset)

Segítsetek! mondjátok el a véleményeteket! Ti mire jöttetek rá? Vagy ti hogyan gondoljátok?
  • Larvin
    végülis mivel fizikai attribútum lehet, hogy csak szimplán ügyesség és ez határozza meg az ügyességgel kapcsolatos egyéb más összetevők maximális értékét?
    Mi lehet a különbség touch és technioque között?
    Pl sztem ha a technique magas akkor tud esernyőcselt
    a touchnál pedig nem pattan el tőle a labda 2m-re
    de ez csak tipp
  • Larvin
    igen, de konkrétan mit jelenthet?

mert a gyorsaság, gyorsulás, labdakezelés (touch-technique) mellett nehéz behatárolni, hogy mit jelent az ügyesség
  • cenobite
    "Szerintetek mi lehet pontosan az agility? Arra már rájöttem, hogy nagyon fontos."

Az agility, úgy tudom ügyességet jelent. Elnézést ha csak úgy beleszólok, még nincs meg a játék, de olvasgatom a topicot mert hamarosan megszerzem.
    Szóval szerintem az ügyességet jelöli - legalábbis a legtöbb játékban ezt szokta.
  • Larvin
    jó hosszú lista és milyen hosszú ami még hátra lenne :P

Nekem ezek tetszenek legjobban:
    - option to show only the important skills for certain player positions in the player info
    - warning icon if a youth player has no contract in his last season

Erre meg kíváncsi vagyok:
    - 3D options for anti aliasing and anisotropic filtering are now available (3D match looks better)
  • Larvin
    Kisebb klubbokat támogatni kell, cserébe megszabhatod, hogy minimum milyen százalékban játszon. Gazdag klubboknak lehet megéri. Egy csomószor jártam úgy, hogy kölcsönbe elvitték a játékost és betették a tarcsiba :P (persze olyan csapat ahol nincs reserve bajnokság)

Nagyobb csapatok fizetnek cserébe garantálod, hogy a kölcsönjátékosok min 80%-ban pályára lépnek és nem játszhatnak kupameccsen az anyaegyesületük ellen. + opciójuk van a játékosaidra (bár ebben nem vagyok biztos-> volt már a cooperation egyesület bejelntkezett egy nagyon jó játékosomra és több jelentkező volt, de ővé lett végül) van egy olyan kitétel is, hogy u21 option (vagy tetőled vehet meg u21-est, vagy te vehetsz tőlük-> nem tudom még) Nekem eddig nem sikerült még kölcsönbe sem hívnom játékost, mert hiába lehetne elvileg, ha nem engedi az anyaegyesület. Még kicsi vagyok (4-ed osztályba kerültem fel épp)biztos azért.

Ez a "kisklubboknál a kiscsapat akar játékost adni nekem" dolog nekem is fura. Szerintem baki.

két centiről mellé: composure, consistency, finishing jah, és confidence
    Utóbbit csak győztes meccsekkel lehet orvosolni (pl szezon közbe iktatsz egy frendlyt valami kiscsapattal és erőlteted a bénázó játékost pl: targetmanre állítod)

Szerintetek mi lehet pontosan az agility? Arra már rájöttem, hogy nagyon fontos.
  • balazsx
    Hali!

A hivatalos oldalon fent van a pár nap múlva megjelenő javitás részletes listája!!
    Üdv mindenkinek!!!
  • narumon
    Más: Valaki mondja már meg, hogy mire lehet használni a másik klubokkal kötött szerződést? Nagyobb klubb nem foglalkozik velem, angliában vannak kicsit akikkel lehetne szerzdőni de a csik csak akkor lesz zöld ha adok nekik pénzt. Itt valaki irta, hogy ő kapott pénzt. (vagy akkor ő nagyobb klubtól kapta a pénzt?) Nem teljesen értem az alanti szöveget sem, hogy ő akar nekem kölcsönadni játékost (aminek persze semmi értelme, vagy én adhatok neki?) Szal az a lényeg, hogy mostanában elég sok jó ifista játékosom ért be és adtam nekik szerződést de ugye játszatni nem tudom őket eladni meg nem hiszem hogy jelen állás szerint megérné. Tudom azt csinálni, hogy egy kis klubbnak kölcsönadom őket? (az offer for loan az nagyon nehézkesen működik). Szóval hogy is van ez a szerződés?
  • narumon
    Valaki emlitette itt, hoyg a szuper csatára két centiről is mellélődözi a labát. Most az enyém is elkezdte. MI volt ott a megoldás?
  • Larvin
    thx, akkor nyugodtan építkezek
  • pauli
    éves költség
  • Larvin
    A mainteance havi, heti, vagy évi költségként van megadva az épületeknél?
  • Raylee
    Ha sokan ugy szeretnének magyarul játszani ezzel a játékkal, mint pl. én, nos akkor SIKERÜLHET A projekt.
    FORDÍTÓKAT VÁRUNK jelentkezzetek .
    Bővebben itt rayleea MENÜ - FRISS HIREK [itt mindenről]
    vagy irjatok SKRISTOFnak.....
    EGGYÜTT SIKERÜLHET
  • Larvin
    hasznos
  • Aradebil2
    az elsuper gameplay patch nagyon szar,az alap kameraállásban semmit sem látni olyan stadionokban ahol fedett a lelátó,a játékosok sosem sprintelnek,sok a robotmozgás,több mp-s gondolkodások
  • pauli
    ja próbáltam. hát azon kívül hogy az egyik kameraállást elbaltázták (2 szögletzászló környéke nem látszik)
    amúgy semmi változást nem tapasztaltam.

Még egy észrevételem van az eddigi 3D-s fikázáshoz.
    A játékosok annyira gyengén fejelnek, hogy azt már el se hiszem. Jön egy erős beadás és az ember képtelen 5 méterről úgy kapura fejelni, hogy ne pattanna kettőt még a gólvonal előtt. Védők dettó.
  • matula77
    Megvan, köszi!
  • Neuman
    Húzd a balra a kurzort, ott megjelenik egy ablak, a többi már ismerős lesz, ha játszottálk a 07-el
  • matula77
    Hol tudom megnézni a BL csoport állását?Játszom a BL meccseket, de nem tudom hogy a csoportom hogy áll.
  • narumon
    Most nézem egyébként hogy fifa manager 06-ban sokkal normálisabb volt a 3D meccsnézés. Méretre sokkal jobban hasonlit a valósághoz. A 08-ban nagyon nagy a tömeg, túl nagyok a játékosok a pályához képest.
  • vellai
    Miként lehet az editorral alsóbb (magyar nb II.)ligákat készíteni, esetleg valahonnan letölthető-e ily' fajta dolog?
  • narumon
    ÉS próbáltad már?
  • Neuman
    Kipróbáltam a spanyol patchet, de nem tetszik, reálisabb a játékosok nem fáradnak szinte semmit egy mérkőzés alatt, viszont idegesítő ahogy játszanak!
  • pauli
    találtam én is valamit:

http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9583
  • FrezeR
    nem tudni mit is javít majd de nincs kizárva, hogy a gameplay-t is. viszont érdemes figyelni a hivatalos fórumot, mert lelkes userek csinálnak mindig gameplay pacth-ot és folyamatosan fejlesztik is.