Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
én csak azt szeretném megkérdezni hogy csak a teljes magyarítás lesz kiadva vagy lesz majd köztes proba verziok
!!!HALA MADRID!!!
2 mecset (barátságos) játszottam, de ennyire még nem élveztem 3d-s mérkõzést.
Totál mint ha tv-ben nézném ugyan az a erõszakos footbal folyik, mint élõben!
!!!HALA MADRID!!!
football without ultras is nothing
Nálam lassabban telik el 1 hét 5 betöltött bajnoksággal, mint a 06-ban.
512MB nem elég neki?
A gamecopyworld oldalról miért nem tudok letölteni? Van valami ravaszság benne?
Kérem, aki tud, segítsen.
Köszi.
Játékosképet próbáltam betenni a játékba. (Farkas Balázs, Stieber Zoli, Filkos Atti, stb...)Az megvan, hogy 160x160-as tga legyen, név, meg is jeleníti, csak nem tudom körbevágni az embert. Ha egyszínû fehér háttérre teszem, akkor azt is beteszi köré, ha átlátszó háttérre teszem csak a körbevágott mellképet, akkor is rak fehér hátteret. Hol a hiba? Photoshoppal csinálom. Talán ez?
Köszi: Kython
Be tudnék segiteni a forditásba. Kit kell keresni?
Fifa Manager patch
Tegnap adtunk róla hírt, hogy az EA Sports bejelentette a nagysikerû Fifa
Manager 07 elsõ kiegészítõjét,
ma viszont még az alapjátékukhoz adtak ki egy frissítést. Az update többek
között javítja a mentési
hibákat, a játékosok energiájának kijelzését, erõsebbé teszi a védõk
képességeit, több ificsapat hírt
engedélyez és rengeteg egyéb bugfixet is tartalmaz. A patch a FIFA Manager 07,
az LFP Manager 07, és
a Total Club Manager 07-hez is jó, de csak az angol DVD verzióhoz. A 35 megás
filet megtalálhatjátok
letöltési részlegünkben, aki pedig valamilyen oknál fogva a spanyol, francia,
olasz, német nyelvû kiadással
rendelkezik, esetleg közvetlenül az EA-tól szedte le a játékot, azok a hivatalos
honlapon ismerkedhetnek
meg a nekik való frissítéssel.
Forras: PC-Dome
Két hónappal ezelõtt jelent meg az EA Sports által immár évrõl-évre kiadott Fifa
Manager 07, ám máris
készülhetünk egy kiegészítõre, amely az Extra Time névre hallgat. EA-ék
láthatóan nagyon próbálják
behozni az SI Games legendás Championship/Football Manager szériáját, így néhány
speciális extrával
kívánnak kedveskedni játékosaiknak. Lássuk: Lehetõség lesz játékos-edzõként a
csapatot irányítani, így
egykori sztárunk megtarthatja a foci világában jól csengõ nevét További
szponzori pénzeket nyerhetünk a
stadion nevének eladásából Bõvített edzési lehetõségek, fõként a szezon elején
és végén Új félidõs
képernyõ, ahol több okosságot próbálhatunk mondani játékosainknak, természetesen
az aktuális
eredmény tükrében Harminc eddig nem használható statisztika képernyõ És még sok
kis apró részlet,
amely összetettebbé varázsolhatja a Fifa Manager világát. A február végén,
március elején megjelenõ
add-ont pedig majd közvetlenül az EA csatornájáról tölthetik le az érdeklõdõk.
Forras: PC-Dome
Nekem nem eredeti a gém ezért kellett exe-t cserélnem. A játékos llevel szintet már az elején be kell jelölni hogy szeretnéd. A csapat levelt én csak a 3d meccs alatt látom amikor leveszem a teljes képernyõrõl ablakra, felül a csapatok neve alatt, ezenkivül a fõoldalon néha legfelül látszik kisbetûvel.
Remélem érthetõ volt.
a hivatalos 1.0 patch telepítése után neked is újra ki kellett cserélni az indító exe file-t a crackelt indító file-ra?
Szerintem a játék lelassult a patch telepítése után, legalábbis nálam.
Ha már vonalban vagyok, kérdés: Hol látható a csapat level szintje? A 06-ban kint volt a fõ ablakban, de én most itt nem látom.
Fifa manager 07 patch 1.0 Ez egy hivatalos patch az EA oldaláról lehet letölteni 37mb körül van.
Igazad van az extra time csak február végén márc elején várható. Viszont a patch-et felraktam és a fizetésekkel levõ problémám megoldódott. Fölraktam még a mega patch-t és kezdek egy új játékot. Angliában alapitok egy klubot very hard minden és mindent én fogok csinálni.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Véleményem szerint legkésõbb február közepe, addig el kell készülnie.
!!!HALA MADRID!!!
amikor felraktad a patch et és beléptél ahol van a start new game, load game stb ott kiirja neked h. Extra time nagy betükkel? Mert nekem nem ir ki, látszólag semmi változás. Szerintem nem rakta fel. Bár a jobb alsó sarokban ki van irva kisbetükkel h. patch de egyáltalán nem találok benne olyan dolgokat ami a screenshotokon van.
Honda - The Power of Dreams
tudtok jobb megoldást?
A fizetésekbõl meg a bónuszokból csak faragni akartam mert hát az elõfordul egy klubnál hogy romlik az anyagi helyzet. Mivel elvileg én vagyok a góré a klubnál sztem lenne jogom csökkenteni a béreket, legfeljebb nem fogadják el. A 0-t viszont elfogadják. De van megoldás a patchre ezért újra kezdem az egészet asszem. Errõl a gepárd nevû 3D javitó patch-rõl van már valami tapasztalat?
sokat játszottam a 06-os verzióval, sok szép eredményt el is értem.
Most kezdtem el játszani a 07-el, de valahogy nem jönnek úgy az eredmények, mint az elõzõ verzióval. Minden normál szintre van állítva. Lehet azért, mert ez a realisztikusabb? 5 ország bajnoksága van beállítva, de lényegesen lasabb 1 hét leforgása, mint a 06-ban. A gépemben 512MB memória van, az nem lehet kevés. Másnak is lassabb a 07?
Telepítettem a 4.1 gameplay patch-et, de azzal sem olyan jó a 3d, mint az elõzõben. Bár van egy olyan érzésem, hogy a hivatalos 1.0 patch telepítése elõtt mintha gyorsabban telte volna el egy hét.
Egy dolgot viszont nem találok. Hol látható a csapatom, illetve az ellnfél level szintje? Az elõzõ verzióban ott volt a képernyõ közepén. Vagy csak én vagyok vak?
Várom mások tapasztalatát is.
HA valaki talal valami patchet azt belinkelhetne ide, konnyebb lenne mindenkinek letolteni.
Spanyol alsóbb osztályra van patch?
!!!HALA MADRID!!!
megapatch 4.1 FifaM07
Ajánlom mindenkinek az oldalt mert van méág pár érdekes letöltés fent. A jobb oldalon lehet a britt zászlóval emberibb nyelvre váltani, de akinek jobban megy a német...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
hát a Bl leginkább úgy jött össze, hogy nem a nagy névre mentem rá, hanem a korra, és a tehetségre... mikor elindultam Serie B elõtti átigazoláskor, akkor a csapat levelje 650-670 körül mozgott...szezonkezdetnél 710 körül... Serie A-s elsõ évemben kb 740-770 körül mozgott -sok pénzt kaptam a kupagyõzelemért is ebben az évben-, majd a bajnoki címes bl gyõztes szezonban már 800-820 körül...a negyedik szezonomban a Trevisonál -ez a mostani- meg szintén 800-820 körül, mert nem csináltam szezon elõtt olyan nagy igazolást, de amikor legutóbb toltam a játékkal, akkor eljutottam a januári átigazolásokig, és megszereztem Barzaglit a védelembe, szóval mostmár még erõsebb a keret... de leginkább úgy tudtam ezeket a spílereket az elején emgszerzni, hogy vagy nem kellettek a klubjuknak, én emg ajánlottam egy jó szerzõdést -nyögtem is anyagilag az elsõ két évet a szerzõdésdek miatt, de a feljutás meg a kupa helyre tette kb-ra-, és jöttek... vagy a másik, kölcsönzöl játékost, kérsz rá opciót, és az opcióban foglalt összegért akármikor megveheted, és ez független attól hogy milyen mínuszban vagy a pénzeddel... necces a dolog, de ugye háború nélkül nincs béke, és ez ugyanígy van a kockázattal meg a sikerrel is...
Van olasz mega patch a seria D ig vannak benne asszem a csapatok, sõt a játéknak van hivatalos javitó patch-e is. Extra Time a neve és egy csomó mindent kijavitottak benne állitólag. Csak sajnos nem tudom elinditani mer nem eredeti a gémem. Az olaszt úgy találtam hogy épp vadásztam a hivatalos patch elinditása után de még nem jártam sikerrel.
Én ha lesz idõm az olasz 3 osztályból akarok indulni. A másodosztályt angliában próbáltam ki a leeds uniteddel de nem sikerült feljutnom. Ez is be van tervezve. Hogy csináltad hogy feljutás után 2 évben BL-t tudtál nyerni? Kiket igazoltál? Az edzéseket te irányitottad? Pénz honnan volt ennyi?
Az olasz patch valami olasz oldalon volt de már nem tudom a cimét. Irj ha nem találod akkor megkeresem.
egy kérdés... illetve leginkább három...
1. a fiókcsapatokkal (cooperation)szerzõdést hogy lehet kötni? mik az ajánlott paraméterek?
2. tavaly volt egy nagyon jó olasz adatbázis a 06-hoz, amiben a teljes Serie A, B, C-1 benne volt hibátlanul... ilyen idén is várható, vagy ne reménykedjek benne?
3. volt itt szó -csak felületesen átfutottam az elmúlt idõszak hszeit- magyar patchrõl... ez konkrétan mit takar? mi lenne benne a legalacsonyabb osztály?
köszi elõre is a válaszokat :)
Köszi a segitséget kedvet kaptam a kereskedéshez úgyhogy felmondok ennek a megbizott majomnak.
Tudja valaki hogy ezt a hivatalos patch-et hogy lehet elinditani?
Egyszer kiadtam a boltot egy segitonek, akinek 20% bevetelnovekedes volt a spec terulete. A heti 1.5 millio euros bevetelrol felment 2.1 millio eurora a bolti forgalom. Hetente.