Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõször hadd fordítsunk... Februárban már jobban fogunk állni és akkor beszélünk majd ilyenekrõl...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Neuman
köszi!
Nem lehet közben, csak az elején lehet.

!!!HALA MADRID!!!

Zsolti9014
nemtom, én most hétvégén emberesen nekiülök a részemnek :D

Hajrá Magyarország!

hello
én csak azt szeretném megkérdezni hogy csak a teljes magyarítás lesz kiadva vagy lesz majd köztes proba verziok
kas123
amikor új játékot kezdesz van egy olyan lehetõség hogy display... (mutassa a szinteket ). Azt kell bepipálni és mutatni fogja. Nemtudom h a már elkezdett játékban be lehet e kapcsolni de nézzétek meg.

Neuman
Volt szó hogy nem jelzi ki a tehetséget meg a szintet a játékosnak, mit kell tenni hogy ez így legyen tudja valaki?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Alapítottam egy csapatot Brazil Seria A-ban!
2 mecset (barátságos) játszottam, de ennyire még nem élveztem 3d-s mérkõzést.
Totál mint ha tv-ben nézném ugyan az a erõszakos footbal folyik, mint élõben!

!!!HALA MADRID!!!

jó kérdés :) valszeg lesznek új szövegek is, én nem ígérem a többiek nevében, hogy az összes kis eltérést végignézzük majd a nyelvi fileokban. azt meg nem hinném h külön nyelvi fileba rakják majd az új szövegeket.

football without ultras is nothing

Lehet, hogy én vagyok vak, de én nem látom a csapatom meg az ellenfél csapat összetett level szintjét, csak a fitséget, formát, energiát és önbizalmat. Ebben nincsen már ilyen?
Nálam lassabban telik el 1 hét 5 betöltött bajnoksággal, mint a 06-ban.
512MB nem elég neki?
A gamecopyworld oldalról miért nem tudok letölteni? Van valami ravaszság benne?
Kérem, aki tud, segítsen.
Köszi.
Filkor, nem Filkos...

Hali!
Játékosképet próbáltam betenni a játékba. (Farkas Balázs, Stieber Zoli, Filkos Atti, stb...)Az megvan, hogy 160x160-as tga legyen, név, meg is jeleníti, csak nem tudom körbevágni az embert. Ha egyszínû fehér háttérre teszem, akkor azt is beteszi köré, ha átlátszó háttérre teszem csak a körbevágott mellképet, akkor is rak fehér hátteret. Hol a hiba? Photoshoppal csinálom. Talán ez?
Köszi: Kython

Neuman
az extra time kiegészítõ-t felrakva a magyarítás, hogy fog mûködni?

!!!HALA MADRID!!!

Hali!
Be tudnék segiteni a forditásba. Kit kell keresni?
takibalint
Rogton itt egy masik hir.

Fifa Manager patch
Tegnap adtunk róla hírt, hogy az EA Sports bejelentette a nagysikerû Fifa
Manager 07 elsõ kiegészítõjét,
ma viszont még az alapjátékukhoz adtak ki egy frissítést. Az update többek
között javítja a mentési
hibákat, a játékosok energiájának kijelzését, erõsebbé teszi a védõk
képességeit, több ificsapat hírt
engedélyez és rengeteg egyéb bugfixet is tartalmaz. A patch a FIFA Manager 07,
az LFP Manager 07, és
a Total Club Manager 07-hez is jó, de csak az angol DVD verzióhoz. A 35 megás
filet megtalálhatjátok
letöltési részlegünkben, aki pedig valamilyen oknál fogva a spanyol, francia,
olasz, német nyelvû kiadással
rendelkezik, esetleg közvetlenül az EA-tól szedte le a játékot, azok a hivatalos
honlapon ismerkedhetnek
meg a nekik való frissítéssel.

Forras: PC-Dome

takibalint
Koszi, letoltom, de ugye nem kell uj jatekot kezdeni, vagy igen?

takibalint
Egy hir a FIFA Manager 07 - Extra Time-rol

Két hónappal ezelõtt jelent meg az EA Sports által immár évrõl-évre kiadott Fifa
Manager 07, ám máris
készülhetünk egy kiegészítõre, amely az Extra Time névre hallgat. EA-ék
láthatóan nagyon próbálják
behozni az SI Games legendás Championship/Football Manager szériáját, így néhány
speciális extrával
kívánnak kedveskedni játékosaiknak. Lássuk: Lehetõség lesz játékos-edzõként a
csapatot irányítani, így
egykori sztárunk megtarthatja a foci világában jól csengõ nevét További
szponzori pénzeket nyerhetünk a
stadion nevének eladásából Bõvített edzési lehetõségek, fõként a szezon elején
és végén Új félidõs
képernyõ, ahol több okosságot próbálhatunk mondani játékosainknak, természetesen
az aktuális
eredmény tükrében Harminc eddig nem használható statisztika képernyõ És még sok
kis apró részlet,
amely összetettebbé varázsolhatja a Fifa Manager világát. A február végén,
március elején megjelenõ
add-ont pedig majd közvetlenül az EA csatornájáról tölthetik le az érdeklõdõk.

Forras: PC-Dome

Én nem vettem észre lassulást de még csak pár hetet teszteltem a játékba hogy mit javitottak. Majd ha elkezdtem jobban tudok nyilatkozni.
Nekem nem eredeti a gém ezért kellett exe-t cserélnem. A játékos llevel szintet már az elején be kell jelölni hogy szeretnéd. A csapat levelt én csak a 3d meccs alatt látom amikor leveszem a teljes képernyõrõl ablakra, felül a csapatok neve alatt, ezenkivül a fõoldalon néha legfelül látszik kisbetûvel.
Remélem érthetõ volt.
balazsx,

a hivatalos 1.0 patch telepítése után neked is újra ki kellett cserélni az indító exe file-t a crackelt indító file-ra?
Szerintem a játék lelassult a patch telepítése után, legalábbis nálam.
Ha már vonalban vagyok, kérdés: Hol látható a csapat level szintje? A 06-ban kint volt a fõ ablakban, de én most itt nem látom.
Hello!
Fifa manager 07 patch 1.0 Ez egy hivatalos patch az EA oldaláról lehet letölteni 37mb körül van.
takibalint
Mi a neve a patchnek, ami megoldotta a fizetesi problemat?

Hello.
Igazad van az extra time csak február végén márc elején várható. Viszont a patch-et felraktam és a fizetésekkel levõ problémám megoldódott. Fölraktam még a mega patch-t és kezdek egy új játékot. Angliában alapitok egy klubot very hard minden és mindent én fogok csinálni.
januárban semmiképp...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Neuman
hááát a fordítóktól függ, nem tudom hanyan dolgoznak rajta, de biztos mindent megtesznek, hogy minél hamarabb kész legyen.
Véleményem szerint legkésõbb február közepe, addig el kell készülnie.

!!!HALA MADRID!!!

Ez sztem nem az extra time, csak egy síma patch. Az extra time majd valami kieg lesz szerintem.

hello Larkin!
amikor felraktad a patch et és beléptél ahol van a start new game, load game stb ott kiirja neked h. Extra time nagy betükkel? Mert nekem nem ir ki, látszólag semmi változás. Szerintem nem rakta fel. Bár a jobb alsó sarokban ki van irva kisbetükkel h. patch de egyáltalán nem találok benne olyan dolgokat ami a screenshotokon van.
AlieN911
Hali! Magyarosítás látom folyamatban van, tudom h. nem könnyü meló meg idõigényes...<#vigyor2> Mikorra várható?

Honda - The Power of Dreams

ok, azthiszem rájöttem a probléma okára. A patch valszínû megdobja a játék memóriaígényét. Az is lehet, hogy csak az én gépemben van a hiba. Kár érte, én feladom, de errõl nem a játék tehet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ja, lennem ég egy kérdésem: Én úgy szeretem nézni a 3D meccseket, hoyg a komentár hangját leveszem 0-ra és csak a háttérhangokat hallgatom. Namost, ha kilépek és újratöltöm a game-t, akkor a háttérhangok eltünnek. Arra réjöttem, hogyha bepipálom a speech mellett a négyzetet helyrerázódik a dolog, de ha megint kilépek és újratöltök, akkor megint nincs hang. Erre mit mondtok?: Most kiveszem a pipát és a hang láss csodát, müködik. Tehát 1x ki kell pipálni 1x meg be <#idiota>
tudtok jobb megoldást?

Még nem teszteltem. A no dvd felrakása után nem indult el a játék. Újratelepítés, megint nem indult el, még 1x újra (ezúttal tényleg minden apró részletre figyelve...hátha) Semmi újdonságra nem fiygeltem fel. Fogalmam sincs mi lehetett a hiba, de most mûködik... elnézést azoktól akiket nem érdekelnek a warezosok sirámai, de nekünk jól jöhet, ah tapasztalatot cserélünk. Szóval a lényeg, hogy most mûködik. elõször arra gondoltam, hoyg valamelyik letöltött extra cucc kavart be, de most feltettem mindent újra és megy. Az egyetlen ami változott, hogy már kínomban levettem a felbontást 800x600-ra. Korábbi verzióban is volt, hogy ez megoldott hasonló problémát. Igazából azonban nem hinném, hogy egy játék 2007-ben ilyen problémákat generálna... Na siránkozás beszüntetve. Éljen a FIFA! ...Nem! Éljek én, mint manager :D

Dehogy gondolkozom én csaláson. Szerintem egy manager játék minél reálisabb annál jobb. Saját alapitásu csapattal játszottam mindent very hardra állitva úgy hogy mindent én állitok be az edzésektõl kezdve, kivéve a shop ot de hála az as roma nevû fórumozonak kedvet kaptam kereskedéshez is tehát ezentúl mindent én csinálok.
A fizetésekbõl meg a bónuszokból csak faragni akartam mert hát az elõfordul egy klubnál hogy romlik az anyagi helyzet. Mivel elvileg én vagyok a góré a klubnál sztem lenne jogom csökkenteni a béreket, legfeljebb nem fogadják el. A 0-t viszont elfogadják. De van megoldás a patchre ezért újra kezdem az egészet asszem. Errõl a gepárd nevû 3D javitó patch-rõl van már valami tapasztalat?
Gamecopyw-n kint van a no-dvd!!!

Egyszerû pedig a probléma megoldása. Amíg nem jön ki a dologra javítás ne törd a fejed csalásokon :P Nekem eszembe sem jutott ingyen dolgoztatni a játékosaimat.

Hi,

sokat játszottam a 06-os verzióval, sok szép eredményt el is értem.
Most kezdtem el játszani a 07-el, de valahogy nem jönnek úgy az eredmények, mint az elõzõ verzióval. Minden normál szintre van állítva. Lehet azért, mert ez a realisztikusabb? 5 ország bajnoksága van beállítva, de lényegesen lasabb 1 hét leforgása, mint a 06-ban. A gépemben 512MB memória van, az nem lehet kevés. Másnak is lassabb a 07?
Telepítettem a 4.1 gameplay patch-et, de azzal sem olyan jó a 3d, mint az elõzõben. Bár van egy olyan érzésem, hogy a hivatalos 1.0 patch telepítése elõtt mintha gyorsabban telte volna el egy hét.
Egy dolgot viszont nem találok. Hol látható a csapatom, illetve az ellnfél level szintje? Az elõzõ verzióban ott volt a képernyõ közepén. Vagy csak én vagyok vak?
Várom mások tapasztalatát is.
takibalint
Bocsi, hogy megkerdezem, de boltban vasaroltad a jatekot? Csak hatha koze lehet ehhez a problemahoz. De majd kiprobalom en is.

HA valaki talal valami patchet azt belinkelhetne ide, konnyebb lenne mindenkinek letolteni.

Hello ! szerintem nem ugyanarról az olasz patchról beszélünk. Anikor telepitem 07-et ir ki. Igazábol nem ismerem az olasz adatbázist de az biztos hogy Paolo di Canio 2006 juliusáig volt a lacioban és ettõl kezdve a cisco romában játszik és a patch-ben is itt van már.
Találtam egy elég komoly hibát a játékban. A játékosfizetésekkel kapcsolatban. Anyagi gondokkal küzdöttem és probáltam röviditeni a költségeken ahol lehet. A játékosoknak lehet ajánlani fizetésemelést. Itt próbáltam emelés helyett csökkenteni. Az egész úgy néz ki hogy pl. 10000 a fizetése a játékosnak. A program mondjuk ajánl neki 10500-at. Én megpróbáltam csökkenteni egy kicsit , mondjuk 9000- re. Persze a játékos ezt nem fogadja el. ezután levittem a fizetését nullára és lám-lám elfogadta de ez még nem minden az összes bonuszt ,juttatást lenullázom és elfogadja. Utána sorra az összes játékosnál mindenki elfogadta. Teszteltem utána 2-3 hónapig hogy mi történik, gondoltam morálcsökkenés, elégedetlenség de meglepetésemre semmi ilyesmi nincs, vidáman játszanak mintha mi sem történt volna, sõt a legjobb játékosom szerzõdét hosszabbit 1 évvel o pénzért. Kiváncsi vagyok hogy másnál is van ilyen vagy csak nálam. Igy nincs is kedvem játszani tovább vele mer semmi értelmét nem látom.
bmffm856
ez kurva jó ez a patch! :O:O

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Neuman
Ha kész lesz a magyarítás akkor újra neki vágok a játéknak.

Spanyol alsóbb osztályra van patch?

!!!HALA MADRID!!!

Megapatchnek itt van ez:

megapatch 4.1 FifaM07

Ajánlom mindenkinek az oldalt mert van méág pár érdekes letöltés fent. A jobb oldalon lehet a britt zászlóval emberibb nyelvre váltani, de akinek jobban megy a német...

bmffm856
egy gond van ezzel a megapatchel... hogy ez elvileg a FIFA Manager 06-hoz tartozik, és a tavalyi olasz osztályok vannak benne... a 05/06-os szezoné...

bmffm856
megtaláltam :)

bmffm856
köszi máris keresem...
hát a Bl leginkább úgy jött össze, hogy nem a nagy névre mentem rá, hanem a korra, és a tehetségre... mikor elindultam Serie B elõtti átigazoláskor, akkor a csapat levelje 650-670 körül mozgott...szezonkezdetnél 710 körül... Serie A-s elsõ évemben kb 740-770 körül mozgott -sok pénzt kaptam a kupagyõzelemért is ebben az évben-, majd a bajnoki címes bl gyõztes szezonban már 800-820 körül...a negyedik szezonomban a Trevisonál -ez a mostani- meg szintén 800-820 körül, mert nem csináltam szezon elõtt olyan nagy igazolást, de amikor legutóbb toltam a játékkal, akkor eljutottam a januári átigazolásokig, és megszereztem Barzaglit a védelembe, szóval mostmár még erõsebb a keret... de leginkább úgy tudtam ezeket a spílereket az elején emgszerzni, hogy vagy nem kellettek a klubjuknak, én emg ajánlottam egy jó szerzõdést -nyögtem is anyagilag az elsõ két évet a szerzõdésdek miatt, de a feljutás meg a kupa helyre tette kb-ra-, és jöttek... vagy a másik, kölcsönzöl játékost, kérsz rá opciót, és az opcióban foglalt összegért akármikor megveheted, és ez független attól hogy milyen mínuszban vagy a pénzeddel... necces a dolog, de ugye háború nélkül nincs béke, és ez ugyanígy van a kockázattal meg a sikerrel is...

Hello!
Van olasz mega patch a seria D ig vannak benne asszem a csapatok, sõt a játéknak van hivatalos javitó patch-e is. Extra Time a neve és egy csomó mindent kijavitottak benne állitólag. Csak sajnos nem tudom elinditani mer nem eredeti a gémem. Az olaszt úgy találtam hogy épp vadásztam a hivatalos patch elinditása után de még nem jártam sikerrel.
Én ha lesz idõm az olasz 3 osztályból akarok indulni. A másodosztályt angliában próbáltam ki a leeds uniteddel de nem sikerült feljutnom. Ez is be van tervezve. Hogy csináltad hogy feljutás után 2 évben BL-t tudtál nyerni? Kiket igazoltál? Az edzéseket te irányitottad? Pénz honnan volt ennyi?
Az olasz patch valami olasz oldalon volt de már nem tudom a cimét. Irj ha nem találod akkor megkeresem.
bmffm856
hello ismét! :) az elmúlt idõben megint sokat játszottam a játékkal... kerestem egy kis kihívást, és nekiálltam olasz másodosztályból egy szimpatikus kiscsapattal, a Trevisoval... azért éppen velük mert voltam Trevisoban :P elõször is megerõsítettem a keretet, úgy hogy a Serie B-ben ne legyenek gondjaim, majd a sima feljutás után tovább erõsítettem, ekkor már nagyobb anyagi keretbõl, és a célkitûzés a kiesés elkerülése helyett a kb 25 év átlagéletkorú csapatomat, ahol minden spíler minimum 3 csillagos tehetség, a dobogó harmadik fokára vezettem... magam is csak néztem mikor az elsõ 10 meccs után a nagyjából kalkulált 15-20 hely helyett elsõ ötben voltam... most a negyedik szezonomat nyúzom... azt hiszem most tanultam meg igazán játszani a játékkal... tudatos csapatépítésnek hála feljutásom utáni második évemben blt és scudettot nyertem, mindemellé két kupagyõzelmem is van... az eredetileg 9500-as stadiont átépítettem, és mostmár rendre 24000 ember azaz teltház van a meccseimen... komoly utánpótlásnevelõ hálózatom van már világszerte -sajnos Magyarországon nem tudok létesíteni- és a hazai utánpótlásomban is van két-három játékos, akik nagy ígéretek... egy srác 5 csillagos tehetség, 12 éves kora óta figyelem, most az u16 legjobbja... a jövõ egyik nagy tehetsége lehet... szóval ismét nagyon jó tapasztalataim vannak a játékról... izgalmas, és egy kis tudatossággal, és merészséggel -nem kis szarban volt az anyagi helyzetem az elsõ Serie A szezon után, amikor is a majdani bajnokcsapat alapjait fektettem le- sokra lehet vinni... :) most vizsgaidõszakom van, szóval most egy kis szünet a játékban, de aztán folytatom :)

egy kérdés... illetve leginkább három...
1. a fiókcsapatokkal (cooperation)szerzõdést hogy lehet kötni? mik az ajánlott paraméterek?
2. tavaly volt egy nagyon jó olasz adatbázis a 06-hoz, amiben a teljes Serie A, B, C-1 benne volt hibátlanul... ilyen idén is várható, vagy ne reménykedjek benne?
3. volt itt szó -csak felületesen átfutottam az elmúlt idõszak hszeit- magyar patchrõl... ez konkrétan mit takar? mi lenne benne a legalacsonyabb osztály?

köszi elõre is a válaszokat :)

takibalint
Szivessen. Meg csak annyit tennek hozza, hogy az a segitom a 20%-al 6-os szintu Marketing menedzser volt, szoval nem valamifele volunteer akik a jatek elejen ugykodnek.

takibalint
Ez is igaz, van egy ket dolog, ami szinten tud ja emeni a beveteli oldalt. Meg azt figyeltem meg, hogy ha egy uj termek evezetesre kerul, akkor az elso par heten joval magasabb az eladasi szam, mint utana, Ez ertheto is vegl is, szoval erdemes odafigyelni erre is, ha egy uj termek bevezetesre kerul. Ne garasoskodjatok!<#vigyor><#vigyor2>

Hello!
Köszi a segitséget kedvet kaptam a kereskedéshez úgyhogy felmondok ennek a megbizott majomnak.
Tudja valaki hogy ezt a hivatalos patch-et hogy lehet elinditani?
Így van. A mezek, sálak és pólok mennek nagyon. Azok hozzák a bevétel kb. 70-80%-át. Szerintem. De nálam volt pár más húzóágazat is: számítógépes játék, zokni, és volt olyan amikor a plüssállatokból is nagyon vittek:)) Szerintem a három nagy cucc mellett csapatonként vagy régionként változó a többi cucc fogyása.

takibalint
En mondjuk sokaig a Piacenzaval csinaltam, es ott evente adott uj termekeket. De ez is a 2004-esben volt. Igazbol mindegy, hogy van e ora, meg pluss allat stb. mert a legnagyob bevetel a mezek es salak utan vannak.

Egyszer kiadtam a boltot egy segitonek, akinek 20% bevetelnovekedes volt a spec terulete. A heti 1.5 millio euros bevetelrol felment 2.1 millio eurora a bolti forgalom. Hetente.

takibalint
Ez a 2004-ben ugy volt, hogy te kaptal pontokat amikor nyertel, viszont le is vont, amikor vesztett a csapat. Ott ugye egy bizonyos ponthatar eleresekor volt a menedzserszint lepesed.