11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Hunor1
    Hali nono 26.
    Valszeg a patch lehet az oka..most már meguntam, és reinstall lett.Nem peccselem fel újból..meglátjuk mire megyek így..
    ( Fc.Hunnia -Angol 4. osztályból..:-)) )
  • nono 26
    Jó estét!

Hunor1 ez érdekes,nálam nem csinált ilyet a játék!Igaz én a patcheket nem tudom felrakni.
  • Hunor1
    Hali Managerek !
    (tudom olvassak vissza ...stb)
    Nagyon bosszantó az a hiba ami nálam (gondolom nem vagyok egyedüli)van.
    AZ a problémám, hogy akárhányszor kezdek bajnokságot, mindíg kivág az első 4-5 meccs után( kb szeptember közepén) Ha nem jó a krekkem(game copy world-ös)akkor miért nem előbb? Akkor legalább tisztább lenne az ügy...de így hogy belelendülnék( felkészülés, alapozás, igazolások, előmeccsek stb)aztán pedig kidob szept.ben az qrvára idegesítő!!
    (Német 2. liga mindíg, 2 es patch fennvan,) Az sem segít ha szimulációval akarok "átlendülni" ezen a héten, akkor is kivág...:-(((
    Aki tud segítsen plz, mert így játszhatatlan ez a remek játék nekem ! Köszi !
  • Sam87
    Szevasztok, hol található a helyes CRACK?????
    Nagyon fontos lenne!!!!!

• nono 26
    Már megtaláltam a cracket!
  • nono 26
    gamecopyworld nem találtam meg a cracket!!Nem tudtok oldalakat ahonnan lehet letölteni kiegészitőket?
  • pauli
    ha csak 1 hozzászólást olvasol vissza már tudod a választ
  • nono 26
    Sziasztok!

A patchek csak eredeti játékhoz lehet feltenni?
  • pauli
    a 2-es peccshez úgy tudom új krekk kell a gémkopivörldpontkom-on vannak ilyenek úgy hallottam
  • pauli
    kevés a virtuális memóriád. Azt tudod csinálni, hogy Sajátgépen jobb gomb Tulajdonságok>Speciális>Teljesítmény Beállítások>Speciális>Virtuális Memória Módosítás
    Itt állítsd Egyéni méretre, aztán a kezdeti méretet és a maximális méretet írd át 640-re.
    Remélem jó lesz.
  • Evil85
    Hy all!
    Felraktam a 2-es patch-et es a inditas utan az EA Sport LOgo utan kilep :S
    valami otlet ?
    Fairlight versiorol van szo.
    Esetleg a patchez nem jo a crack ?
    Ha igen honnan tudnek megfelelot szerezni?

Elore is thx.

udv:Evil
  • RNadal1203
    Nekem ezt írja mit tegyek?:FIFA Manager 08 Requires at Least 640MB of Free swap file space . Please free the required spca and re-run the game.
  • pauli
    www.szotar.sztaki.hu
    és még ragad is rád némi tudás, szerintem rád fér.
  • takibalint
    Tanulj meg angolul
  • bmffm856
    hajrá csináld meg
  • ledó
    magyarositást akkarok faszom ki van már!
  • bmffm856
    "ellenben az 1 meg 2 szintű központokban vannak" - ez ugyanabban az országban más csapatok központjaira vonatkozik...
  • bmffm856
    ciao tutti! az lenne a kérdésem, hogy a nemzetközi utánpótlás bázisokba hogyan lehet játékosokat csalogatni? van egy bázisom ami az adott országban a legjobb és mégsem jön senki. ellenben az 1 meg 2 szintű központokban vannak. nekm igazán értem a dolgot...
  • narumon
    Én próbáltam. Egy csomó dolog jobb lett, illetve a meccs AI is úgy néz ki mintha tényleg foci lenne a pályán, van normális lukrafutás stb. Viszont mostmeg a változatosság kedvéért a passzrendszert baszták teljesen el. A játékos kitalálja merre akar passzolni és passzol. Akkor is ha a cél között egy ellenfél áll, tehát simán odapasszolja neki. Nemritkán hanem minden harmadik negyedik passz ilyen. Sőt, ha az egyik játékos inditja a másikat, az még nem jelenti azt, hogy az fel is fogta. Ergo sétálgat céltalanul a pálya másik feléről induló ellenfél meg gond nélkül odafut és elviszi a labdát. Ez olyankor a legidegesitőbb amikor counter attack van és nincs hátul védő csak egy szélső meg középen csatár. A szélső a 16-oson belül bepasszolja a csatárnak (ami tök logikus is lenne de..) a csatár nem lép a labdafelé csak sétál. Az ellenfél kapusa se jön ki, igy kicsit komikus, hogy a tizenötméterről hátrébb érkező hazafelé nyargaló védő kaparintja meg a labdát.
    Szal nem tudom az egész megint csöbörből vödörbe... :((
  • pauli
    próbálta már valaki a 2. hivatalos patchet?
  • pauli
    én is magam kötöm a szerződést, de egyszer elkerülte a figyelmemet a release fee és pont egy nagyon jó játékosnál. Fogtam is a fejem...
  • takibalint
    NEm tudom, hogy tortenik nalatok, de en mindig magam kotom a jatekosokkal a szerzodest, igy soha nem fordulhat elo, hogy elvigyenek egy jo jatekosomat. Akar fiatal, akar nem. Ne bizzatok a szerzodes kotest senkire.
  • skristof
    minimum release fee az azt is jelenti, hogy akkora összeg kifizetésekor köteles vagy elengedni
  • narumon
    Te még jobban jártál mint én. Nekem két játékosom volt Minimum Release Fee 16EUR. Egyiket elvitte a real a másikat meg Barca. Van még egy játékosom, aki most 87-es szint és 27 millát ér, és neki is ugyanez van beállitva, viszont nem is tudok új szerződést kötni egyelőre vele. Ez a minimum release fee meg elég hülye megfogalmazás, mert a minimum nálam azt jelenti, hogy legalább ennyit kell érte fizetni, de úgy látszik itt a játékban a minimum/maximumot jelenti :(
  • pauli
    én most kezdtem új gémet, mert mentés közben kidobott az asztalra és törölhettem a régi mentésem pedig nagyon jöttem fölfelé a német nyolcadból, már a negyedosztályban jártam... úgyhogy most a Celticnél kezdtem és az autosave-et bekapcsoltam.
    A reserves csapatomat kiárusítottam és betörtem a magyar piacra velük, egy kapust elvitt a Békéscsaba egy védőt a Pécsi MFC, egyed a Vidi meg asszem egy csatárt a Győr
    A BL-t nagy meglepetésemre megnyertem, a döntőben a Chelseat a 114. percben lőtt 11-essel vertem. Minden meccsen győzelmi prémium be volt kapcsolva, a bajnokságok a vártnál simábban nyertem a Rangers éppenhogy megcsípte a 2. helyet, volt hogy 5-ször egymás után kikaptak. Volt is pár edzőcsere náluk Most kezdődik a 2. szezonom és a statisztikánál megnéztem hogy melyik csapatnak mi a célja a bajnokságban. HHát érdekes, mert 4-en pályázunk a bajnoki címre a többiek vagy nemzetközi kupát érő helyen, vagy a tabella első felébe akar végezni. Kérdés: Ha mindenki ennyire jó, akkor ki fog kiesni?
  • pOlluX84
    up csak mert csönd van nagyon :)
  • pauli
    feldobod a patchet, aztán feldobod a cracket és ha nem fagy ki a napok léptetésekor akkor jó a crack
  • balazsx
    BUÉK!!!
    Lenne egy kérdésem valaki olyanhoz aki eredeti játékkal játszik és fent van neki a 2.-es patch. Mégpedig az hogy a menünél kiirja e hogy fent van a patch mint a tavalyi részben asszem a jobb alsó sarokban van mert nekem nem ir ki semmit.
    Nekem nem eredetiben megy most a játék, felraktam a patchet , találtam egy krekket hozzá de qrvára nem derül ki hogy fent van e a patch. A játékban meg azért nem tudom megnézni mert eddig még nem jáccottam vele és nem tudom mi a különbség.
    Előre is köszi a segitséget .
    BUÉK
  • pauli
    józanodunk... BÚÉK!
  • Ngeri
    Kihalt a topik?
  • kirfer16
    skristof a peccsekel nem kellene foglalkozni a sima alap nyelvi fájlt kellene mert az Ea lehett hogy 1 hónap mulva kiad megint egy ujabb pecset ezt nem lehet tudni
  • pauli
    hogy jártam bakker...

volt egy 5 csillagos csatárom német 5-öd osztályban, már level 79-re gyúrtam a srácot és én balga nem néztem meg a szerződését, csak annyit láttam hogy még 3 évig nálam játszik. Aztán szezon elején bejelentkezett a Bayern és minimum release fee-ért elvitte az immár 23 millert érő játékosomat 275000 euróért
  • pauli
    "mi az 3d meccsnél hogy live 80th minutes (vagy valami ilyesmi) be meg ki lehet kapcsolni...elöre is köszi"

asszem azt jelenti hogy ha bekapcsolod, ha pl. felgyorsítva, vagy 3D highlights-et (a meccsből csak a helyzeteket mutatja) nézed, akkor a 80. perctől a végéig nézed a meccset.
  • skristof
    helló
    magyarításról annyit h nekem kb 1,5 hónapja nem volt időm vele foglalkozni érdemben, többieknek sem nagyon, tisztelet a kivételnek. valamint a kiadott peccsek módosítják a nyelvi fájlt is, így pedig elég esélytelen a dolog.
    persze csodák még vannak :)
  • jolesy
    sziasztok, lehet hülye a kérdés, de most kezdtem fifa mnagerrel játszani....mi az 3d meccsnél hogy live 80th minutes (vagy valami ilyesmi) be meg ki lehet kapcsolni...elöre is köszi
  • kirfer16
    egyszerű válasz van csinálják de csak lassan.Amugy felraktam egy pecset de nekem nem ment a régi elmentésem betöltve nem tudtam tovább lépni.Új karrier inditása esetén meg az asztalon találtam magam így holnap reinstal lessz
  • matula77
    Kicsit félve kérdezem meg,(de régen érdeklődtünk már) hogy lesz e valami a magyarításból?
  • Tupolski
    köszi szépen!
  • narumon
    Én csak azt nem értem, hogy a 3D meccsmotorban olyan hibák vannak amit egy kezdő programozó max 2 hét alatt kijavitana (profi meg 2 nap alatt). Ez az idegesitő, ezért nem szabad ezért a gaméért pénzt adni.
  • kirfer16
    "Short list"=Ez arra szolgál hogy tud figyelni a játékosokat akiket felveszel oda