Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nézd meg a line-upban a meccs elõtt h mennyi az energiájuk. lehet h gyengén edzeted õket vagy csak sok meccset jétszott. rotáció

football without ultras is nothing

Hmm...nálam is akkor ,csakhogy már meccs elején a 100-as srác is 60-70-el kezdi..azért köszi.

www.republiknet.hu

Neuman
Még nincs, de én nem vettem észre hasonlót!
Nálam csak akkor fárad, ha sokkat sprintelek.

!!!HALA MADRID!!!

A mentésnél be tudod állítani hova mentsen.

www.republiknet.hu

Van már patch a játékhoz?
Ugyanis megfigyeltem, hogyha elkezdek egyetlen játékost irányítani, úgy már a meccs legelejétõl (addigi sprintelés nélkül) 50-60%-on van csak az energiája.
Ez óriási bug és nagyon zavaró, hogy nem lehet normálisan játszani, mert arra kell figyelnem, hogy a meccs felénél még éljen a játékos.

www.republiknet.hu

Neuman
Valahol belehet állítani a mentés helyét, kevés a helyem a jelenlgi meghajtón?

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Köszi Király vagy!

!!!HALA MADRID!!!

matula77
Sziasztok! Valami hír a magyarításról?

ahham és nincs vmi magyar oldal ahol levan írva a játékmenet szabályok stb?
FrezeR
csak egy játékost irányithatsz a pályán

köszi megy a játék meg minden, de ebbe nem lehet játszani meccset h én irányítom a csapatot mint a fifában?
#6874 #6860 #6848
De én is leírom:
Jobb egérgombbal kattints a Sajátgépre->tulajdonságok->speciális->A teljesítménynél a Beállításokra->Speciális->Módosítás

Itt egyénire veszed a lapozófájl méretét.
Kezdeti méret (M😎: 1000
Maximális méret (M😎: 2000
Utánna katt a Beállításra utánna ok és indítsd újra a géped.

bocsi lehet h vak vagyok de nem találtam meg a kérdésemre a választ, légyszi gépeld már be, kösszi
Olvass vissza!!!

nem megy a játék demója azt írja ki h 768MB szabad hely kell de az lehetetlen mert a c-n ahova telepítve van 10 GB hely van a d-n meg 820Mb
most akkor mi van?
mármint a fm07.de leírásokat
aki esetleg nem tud olyan jól angolul itt egy link weblapforditóba berakjátok és elég jól leforditja a lerásokat<#taps>
FrezeR
nem lehetne, és nem egy cég gyártja, mert az fm07-et egy német, a fifa 07-et pedig kanadai csapat csinálta.

takibalint
Akkor mar nem igen. Azert kell mindig kivalasztani amit akarsz. En mindig az osszeszet szoktam, egyreszt realisztikusabb, masreszt kitudja jatek kozben hova van kedvem atszerzodni. Persze ehhez megfelelo gep is kell, amelyik normalisan kezeli tudja.

Neuman
Azt nem lehet hogy utóbb más országokba is tudjak szerzõdni, mert csak spanyolországot jelöltem, és jó lenne argentína és Brazília is!
Vagy kezdhetem elõröl az egészet?

!!!HALA MADRID!!!

és esetleg nem lehetne megcsinálni hogy a fifa 07 file-it teszem be a játékba, végülis egy cég csinálja
nem

ez is magyar kommentáros lesz?
Már megvan...thx

www.republiknet.hu

huhh..ez jól hangzik. Ki is próbálom. 😊
Létezik már bõvített magyar bajnokság hozzá?

www.republiknet.hu

takibalint
Itt van a leiras, hogy mi micsoda a jatekon belul, es hogy milyen uj dolgok es regi dolgok kerultek be/vissza a jatekba. Angolosok elonyben! Features

takibalint
Ja ja. Ne add ki. Csinald te. Legfeljebb akkor erdemes kiadni, ha olyan profit (nem volunteert) szerzodtetsz, aki mondjuk 20%-kal novelni tudja a bevetelt, vagy az eladott mezek szamat, ugyanis a mezekbol van a legtobb bevetel. Azt veszik a legtobben, es az az egyik legdragabb termek. Aztan kesobb a profi alkalmazottad is visszatudja ejteni a beveteleket, de nekem 2004-esben bejott. Miutan Piacenzaval mar a 2. bajnokit nyertem meg BL stb. 2 millio euros bevetelt produkalt hetente. Elotte is kb. masfel milla euro volt a bevetel hetente. Es A Piacenza ugye nem nagy csapat. Nem is voltak nagy nevek a csapatban, csak eredmenyesek voltunk.

Jobban jársz ha nem adod ki a merch boltot. Abból nagyon nagyot lehet kaszálni ha jól csinálod. Nekem a bevételeim nagy része abból volt. Az alkalmazott szarul csinálja. Sokat rendel és baromságokat😞((

Neuman
Az ajándék boltot én mindig kiadom a kereskedelmi menedzsernek!
De úgy néztem hogy elég kevés a bevételem belõle, de nem értem miért.
Átlagosan 65000€, kevésnek tûnik az Atleticnak ettõl többnek kellen lenni!

!!!HALA MADRID!!!

van benne, jobb mint anno 😊

Hi!

Ebben a részben van civil szféra, mint a 2005-ösben volt, vagy kispórolták mint a tavalyiból?
(Tudjátok, ahol lehetett házat, feleséget, stb "venni"... 😊)

www.republiknet.hu

takibalint
Nezd meg a gazdasagi resznel a bevetelek es kiadasok oldalt, kulon kulon, ott latn fogod mi az am nagy etel, es kiadas. Amugy a jatekos fizetes a legnagyobb kiadas. De valoszinu keves a jegybeveteled, es a reklamok is. Emiatt fogy a penzed valoszinuleg. Csokkentds a fizukat, add el a nem hasznalt sokat kereso jatekososkat, figyelj az ajandek boltra is, onnan is lehet szep bevetelt termelni.

FrezeR
az, hogy nem hiszed kevés 😊 tudnod kell, hogy nem vagy veszteséges!
egyébként adj el pár játékost, aki mondjuk nem hiányozna és magas a fizetése. vagy próbáld meg csökkenteni ezeket a fizukat. zárj be pár épületet amire nincs nagy szükség és viszi a pénzt. vagy hozz fel pár tehetséges fiatalt a fõ keretbe kicsit "hízlald fel" õket majd add el jó pénzért 😊 igy hírtelen ennyi ötletem van

Neuman
Nekem az kellene hogy hogyan lehet nyereséget termelni?
Ugyanis nekem mindig csökken a pénzem és év végére alig marad valami pluszban. Jelenleg az Athletic Bilbao-val vagyok és nem hiszem hogy negatív a nyeresége a csapatnak, szerintem csak én csinálok valamit rosszul!

!!!HALA MADRID!!!

lécci vki megtudná adni a nyerõ felállást 3D-s játékhoz?? Nagyon fontos ,h csak a 3D-s játékban tutira bevállt felállás kéne. Még1x lécci vki mondja el!! Elõre is köcci!!<#eljen>
báttyó02
de amugy innen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
sztem te a football manager topikot keresed 😄

sziasztok!

szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudok a Football Manager 2007hez "lógó- és mezcsomagot" letölteni? mert királyosan néznek ki a felrakott képeken a magyar és külföldi bajnokságokban szereplõ csapatok mezeivel és lógóival a játék!

elõre is köszönöm!
báttyó02
ha megnézed az igazi eredményeiket akkor látnád hogy nem oylan egyszerü a másodosztály (meg ugye erõsen szétkapták a csapatot)

Aki rájött már hova kell berakni a light patch file-ait az írja be!!!!!!!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!! <#alien2>
Juve... másodosztály? mi lenne nehéz? Kezdjél angol másodosztályban a leggyengébb csapattal... vagy olasz másodosztály leggyengébb csapat...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

báttyó02
most nekiálltam kicsit játsszani,minden hard-on van
juvéval kezdtem(bár életbe gyülölöm õket) de mivel 2.osztlyba vannak -17ponttal igy mondom megnézem h mennyire nehéz felhozni õket
hát18meccsbõl 1et veszitettünk el az összes többi simán nyertük iylen 5-6 gólokkal 😄
nem valami nehéz így se...mindenesetre nyomom tovább,most azzal kisérletezgetek hogy egy játékost irányitok meccsen
szezon végérõl majd tolok képeket

Úgy értettem hány országgal érdemes kezdeni.
Hello!

Ha nekem 512-es RAM-om van kb hány csapattal érdemes játszani úgy hogy ne legyen nagyon lassú?

Köszi
minden normal-on van...

Sziasztok!
Sajna én sem tudom hova rakjam a hun light packot beraktam a database gyökerébe de nem rakta bele a játékba a cuccokat! Meg egy másik dolog néha meccsek után kijön egy ilyen ujság vagy ilyesmi ahol írja a híreket igazolásokat de valamiért nekem ott a jobb oldalon nem látszik a tabella illetve a helye az megvan ott is vannak a csapatok mert rájuk kattintottam és kihozta a csapat adatlapját csak nem látszik alapból <#conf>
Neuman
A parancsgombok itt is használhatók, mert én eddig nem vettem észre hogy csinálnák!

!!!HALA MADRID!!!

ja és van valakinek újsága hogy müködike ez a light marhaság? mert talán ha jól olvastam vkinek lejeebb gondja volt "az fmhungarys" kiegészitõkkel. Vmi prios zöld vót a kapuis😄
Helloka ami az fmhungaryn van, a light magyr cucc azt hogy kell betenni?
értek hozzá nem arról van szó csak azokat a playerakármi grafikákat amik vannak simán a játék gyökerébe kell másolni?
Neuman
Nekem csak a negotiation van very Hard-on, a többi mind normál.

!!!HALA MADRID!!!