Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
www.republiknet.hu
Nálam csak akkor fárad, ha sokkat sprintelek.
!!!HALA MADRID!!!
www.republiknet.hu
Ugyanis megfigyeltem, hogyha elkezdek egyetlen játékost irányítani, úgy már a meccs legelejétõl (addigi sprintelés nélkül) 50-60%-on van csak az energiája.
Ez óriási bug és nagyon zavaró, hogy nem lehet normálisan játszani, mert arra kell figyelnem, hogy a meccs felénél még éljen a játékos.
www.republiknet.hu
!!!HALA MADRID!!!
De én is leírom:
Jobb egérgombbal kattints a Sajátgépre->tulajdonságok->speciális->A teljesítménynél a Beállításokra->Speciális->Módosítás
Itt egyénire veszed a lapozófájl méretét.
Kezdeti méret (M😎: 1000
Maximális méret (M😎: 2000
Utánna katt a Beállításra utánna ok és indítsd újra a géped.
most akkor mi van?
Vagy kezdhetem elõröl az egészet?
!!!HALA MADRID!!!
www.republiknet.hu
Létezik már bõvített magyar bajnokság hozzá?
www.republiknet.hu
De úgy néztem hogy elég kevés a bevételem belõle, de nem értem miért.
Átlagosan 65000€, kevésnek tûnik az Atleticnak ettõl többnek kellen lenni!
!!!HALA MADRID!!!
Ebben a részben van civil szféra, mint a 2005-ösben volt, vagy kispórolták mint a tavalyiból?
(Tudjátok, ahol lehetett házat, feleséget, stb "venni"... 😊)
www.republiknet.hu
egyébként adj el pár játékost, aki mondjuk nem hiányozna és magas a fizetése. vagy próbáld meg csökkenteni ezeket a fizukat. zárj be pár épületet amire nincs nagy szükség és viszi a pénzt. vagy hozz fel pár tehetséges fiatalt a fõ keretbe kicsit "hízlald fel" õket majd add el jó pénzért 😊 igy hírtelen ennyi ötletem van
Ugyanis nekem mindig csökken a pénzem és év végére alig marad valami pluszban. Jelenleg az Athletic Bilbao-val vagyok és nem hiszem hogy negatív a nyeresége a csapatnak, szerintem csak én csinálok valamit rosszul!
!!!HALA MADRID!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudok a Football Manager 2007hez "lógó- és mezcsomagot" letölteni? mert királyosan néznek ki a felrakott képeken a magyar és külföldi bajnokságokban szereplõ csapatok mezeivel és lógóival a játék!
elõre is köszönöm!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
juvéval kezdtem(bár életbe gyülölöm õket) de mivel 2.osztlyba vannak -17ponttal igy mondom megnézem h mennyire nehéz felhozni õket
hát18meccsbõl 1et veszitettünk el az összes többi simán nyertük iylen 5-6 gólokkal 😄
nem valami nehéz így se...mindenesetre nyomom tovább,most azzal kisérletezgetek hogy egy játékost irányitok meccsen
szezon végérõl majd tolok képeket
Ha nekem 512-es RAM-om van kb hány csapattal érdemes játszani úgy hogy ne legyen nagyon lassú?
Köszi
Sajna én sem tudom hova rakjam a hun light packot beraktam a database gyökerébe de nem rakta bele a játékba a cuccokat! Meg egy másik dolog néha meccsek után kijön egy ilyen ujság vagy ilyesmi ahol írja a híreket igazolásokat de valamiért nekem ott a jobb oldalon nem látszik a tabella illetve a helye az megvan ott is vannak a csapatok mert rájuk kattintottam és kihozta a csapat adatlapját csak nem látszik alapból <#conf>#conf>
!!!HALA MADRID!!!
értek hozzá nem arról van szó csak azokat a playerakármi grafikákat amik vannak simán a játék gyökerébe kell másolni?