11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Raylee
    Én máris jelentkeznék a fordító csapatba!
    Ez egy nagy munka, nagy projekt lesz és szükség van kitartó emberkékre,
    aki otthon van az angol nyelvterületen és ÉRT a foci nyelvén JELENTKEZZEN!
    SKRISTOF!Irtam a privibe neked és várom válaszod!
  • iviboi
    SZiasztok!!
    Megpróbálok taktikázni picit jobban, hátha meglendül a csapat. Bálintnak köszönöm a hozzászólást! A játékosok bénaságával amugy csak 3D modban van gondom, szimulácioval egész jok! További taktikai segítségeket továbbra is várok! haliho
  • Diabloboy
    Sziasztok!
    A játék nagyon állat ,de az a gondom, hogy a játékosok álladóan fáradtak, pedig volt ugy hogy 3 héten keresztül nem is játszottak csak edzésre jártak. Aztán még mindig 50 meg 60-as az engergy jük. Mit csináljak???
    Előre is köszi!
  • skristof
    gudnyúz!

sikerült felvennem a kapcsolatot egy orosz csapattal, akik kitömörítették a huf filet és ha lefordítjuk, utána visszatömörítik a játékban használatossá, így elvileg minden akadály elgördült a fordítás elől.

már "csak" pár tényleg jó angoltudású és munkabírású emberkére van szükség, és kezdődhet a fordítás.
    mindamelett amíg nincs meg egy erős team addig továbbra is az az állítás igaz, hogy nem lesz magyarosítás!
  • oreg21
    köszi szépen KIRÁLY VAGY skristof!!megcsinálta, igaz h van egy két korrekciós hiba de azokat majd kijavitom!!még1* THXXXXX:)
  • skristof
    nos az e-mailre a mailer démon válaszolt, így kénytelen voltam az oroszok fórumára írni (oroszul)
    kaptam egy icq számot, remélhetőleg a srác tud segíteni nekünk
  • skristof
    én is írtam andrettinek mailt h adja meg a címüket, de nem reagált..

na akkor megpróbálok a ruszkiknak én is írni!
    ha van MSNed akkor add meg pls
  • Raylee
    Bocs, nem "savafan", hanem "skristof"üzenetére válaszoltam az elöbb(#8025)
  • Raylee
    Én mint már említettem, szívesen fordítanám ezt a gamet!
    Andretti megadta az OROSZ fordítócsapat cimét "[email protected]"....
    probáltam már kapcsolatba lépni velük, de az e-mailem valamiért nem megy el a cimre! SKRISTOF!Jó lenne, ha e projekt élére állnál, szerintem Andretti is segítene, meg én, tehát már 3-an vagyunk....ha beindulna a fordítás, biztos lennének még emberkék.
    "[email protected]"-ezen a cimen mindig elérhetö vagyok!
  • skristof
    na akkor mondom:
    elindítod az editort, kikeresed a csapatot aztán kiválasztod a játékost akinek képet akarsz betenni
    utána baloldalt a füleknél rámész az "Appearance" fülre
    ott egy kiszürkített mezőbá látni fogod, hogy milyen file-néven keresné a játékos képét: áltaábán a játékos neveinek kezdőbetűjemeg számok. (pl: SantosAn15101983.tga )
    na ha ez megvan csak annyi a dolgod, hogy belemész a Fifa manag/user mappába, csinálsz ott egy picture nevű mappát és oda bemásolod a játékos képét a fent kikeresett néven

fontos! a képnek szabványos tga filenak kell lenni 160*160as mérettel.

amúgy a magyar csapatokhoz már készül az adatbázis/játékosarc/mez stb kiegészítő, ha a fenti bannerre kattintasz ott kapcsolatba léphetsz a készítőkkel vgy segíthetsz nekik
  • takibalint
    Szerintem a taktikaval lesz gond. Meg a csapatjatek vagyis teamwork.
    Nezd meg az edzesnel szemelyenkent, na meg az egeszet nezd at, mi az ami alacsonyan van ertek. A meccs elott pedig az egyeni taktikai beallitasokat is nezd meg.
  • oreg21
    már probáltam az editort de a képet nem tudtam sehogy sem kicserélni...adatokat azt lehet módositani de hogy a képet hogyan lehet arra nem jöttem rá!!nem tudnál segiteni??msn??

köszi!
  • iviboi
    Sziasztok Srácok!!
    Elkezdtem egy angol 4-dik ligás csapattal a carriert. Viszont ha 3D-s meccset játszok, hihetetlen ékokvakok a focisták! UGy kapok ki simán az utolsó helyettöl 3-1-re, hogy gyakorlatilag esélyem sincs, mert mig a másik csapat 40-es szintű játékosai frankon járatják a labdát és passzolgatnak addig mondjuk az én hátvédeim !állnak! és jo esetben akkor indulnak meg a csatár felé, mikor az már egyedül tör kapura... A lényeg , gondolom, hogy jo edzéseket kéne tartanom! Vettem a hugely experienced assistant mangert, de ö sem tett csodát pedig már hetek ota nálam van. Egyszerűen nem javulnak a játékosok skill-jei. HA valakinek lenne vmi frankon bevált modszere a játékosok edzésére légyszives irja le! Meg jo lenne vmi kis ötlet, hogy hogy kell azt az egy szem játékost irányitani a pályán, hogy golt tudjak löni!! :-) Mert hát probálkozok, de nem vagyok egy csatátzseni... :-) Válaszaitokat előre is köszönöm!!
    ciao
  • skristof
    editor szerinted mire van?
  • oreg21
    nem tudna vki segiteni hogyan lehet néhány játékosnak kicserélni a képét??
    THX
  • Larvin
    Csakannyi mint a valódi életben. Mindenki azt mondja, hogy nem számít, de mindenki megnézi és szarul esik, ha lepontoznak. Mint a színészeknél a kritika
  • Neuman
    Ennek a pontozásnak van valami lényege?
  • Larvin
    Nem tetszik a pontozás. Játékosmenedzser módban ha csinálok egy szabálytalanságot már 3-ast kapok. 10-ből!!! Szerintem ez túl szigorú!
    Úgyhogy most átállok gépi irányításra.
  • skristof
    na én is belenéztem picit de laptopról 512 mega rammal továbbra is élvezhetetlen :(
    mindenesetre ami helyből ku.vára tetszett, az az hogy lehetsz játékosedző is ha 18-40 között vagy és beállíthatod a skill-jeid persze nem agyatlanul feltuningolva
    a menürendszer remek, teljesen átlátható
    szerintem az edzésen sem butítottak, csak azt is átláthatóbbá tették, de ez az egész játékra érvényes.
    a sebességről sajnos nem tudok mit mondani, mert nekem rettentő sokáig töltött.
    adatbázisra biztos jönek megapatch-ek, szóval jó lesz ez:)

a fordításról annyit, h az fmdata könyvtárban lévő txt tartalmazzák a szövegeket, és valszeg ezek a fileok vannak beletömörítve a huf fileba is (mint tavaly)
    azonban amíg a credits2.txt-be ha beleírok valamit az megjeleni a játékban, addig a newscenter.txt-ben nem..
    mindenesetre a játék szerintem lefordítható, csak tudni kéne az orosz gárda elérhetőségét, akik kitömörítették nekünk tavaly is
    meg persze kéne 2-3-4 emberke, de olyanok akik nem tűnnek el
  • savafan
    úgy is van:)) ne hagyd az euromilliókat kereső sztárocskákat, hogy olyan sokat pihenjenek!!!
    amúgy az edzést én is rá szoktam bízni egy magasan képeztt szakemberre. illetve többre, amennyi lehetőségem van. igaz ehhez kell pár edzőpálya és edző.
  • takibalint
    Ez igaz. De nalam az Energia szint 95 korul van alandoan a fitness viszont mostnasag leesett 80 korulre, igy atvettem az edzes iranyitast a masodezdotol. Kicsit luxusnak tartom a heti 3 piheno napot.
  • Larvin
    A fitness az egy maximális állapot. Azt jelzi mennyire rövid, vagy hosszú idő kell a ahhoz, hogy kifáradjon. Az aktuális fáradtságot az energy jelzi. Tehát ha fáradt akkor az energy alacsony.
  • takibalint
    A 07-ben jatszott valaki Seria A csapattal? Azoktol kerdezem, illetve mindenkitol, hogy nekik is hetfore esett a bajnoki meccsuk??? Nekem mindig hetfon van soha nem szombat vagy vasarnap es mindig szerdan a BL meccs. De volt olyan, hogy egy heten hetfon bajnoki, kedden kupa meccs, szerda BL meccs. Ez nem eppen elethu megoldas. Es a jatekosoknak sem tesz jot a fitness miatt. Es meg kerni sem lehet halasztast. Ez is baromsag. A valosagban lehet kerni halasztast.
  • takibalint
    A Reserve a tartalek csapat. Nekem a 07-ben nincs tartalek csapat, igy az elsocsapatban vagy 40 jatekos van. Az atlageletkor 23 ev.
  • takibalint
    Ugyanaz 3-4 jatek utan egyes jatekosoknal irja, hogy pihentetni kellene. Kozben meg a fitness 80 korul mozog. Ami alacsony a tobi csapathoz kepest. Szoval nem ertem. A gep gyorsan kifarad a sok szamolgatasban.
  • Neuman
    Engem az érdekelne, hogy mi a fene a Reserve team,(valami olasz) az elején mikor új játékot kezdek, mert még nem jöttem rá
  • takibalint
    PAr oldalal vissza vannak javaslatok, es iranyelvek a bolt mukodtetesevel kapcsolatban. Tobek kozott en is irtam errol. Az a 07-re irodott, de az uzelt, az mindehol uzelt, szoval ugyanugy ervenyes a 08-ra is. Keresd vissza.
  • takibalint
    Ez igaz sajnos. BArki megtanulhatott volna ennyi ido alatt, egy szotarral. Sajnos az is igaz, hogy az ujsagiro ikerdeseknel is mindig ugyanazok a kerdesek vannak. VAn kb. 15-20 kerdes es mindig azok valtakoznak. Kicsit bovithetnek is.
  • chriss21
    Én is azzal játszok de még nem volt gondom vele!
  • Neuman
    Az energia szintet, még nem tudom, hogy alakul, mert mindig kilép így nem tudok tovább menni!
  • Neuman
    Az miért van, hogy 3d meccs után kilép a game! Azt írja hogy hibát észlel! FLT-t szedtem le. Szerintetek?
  • chriss21
    Igen én is szoktam rotálni őket mert egy hosszabb szezont csak úgy lehet végigcsinálni... ez nem is kérdés! Csak engem az zavart h már a 2. fordulóban pihentetni kell? Kb. 70-es volt az energia szintje meg még vtak páran így... és nem is válogatottaktól jöttek vissza!
  • savafan
    ez talán annyiban valósághű, hogy ha jól megnézzük akkor minden jobb csapatnál két garnitúra játékos van. akkor tudod pihentetni a lucky luke-ot.
    vagy a lista végén állók ellen ne játszasd. én tavaly két garniturát állítottam be. egyet az erősek ellen egyet a hátsó alakzatok ellen. és persze azt finomítottam.
  • chriss21
    Elsőre nekem is nagyon bejön a játék! Mindig is ez volt a kedvenc Manager gémem mert itt látom 3d-ben a dolgokat csak aztán mikor elindítottam a régebbi verziókat, h belenézzek milyen is a meccs hát egyből vissza tértem a Football M.-re... de most nem!:)

Még csapatot nem választottam, tünődök rajta h melyik legyen de az biztos h karrier mód lesz. Az edzéseket én is a szakemberre bízom max ha belenyulok akkor csak a hosszú távú terveknél variálok v ha szerda szombat ritmusban jáccok akkor azért megnézem h a meccsek előtt mondjuk ne sprint gyakorlatok legyenek (mert én mint focista tom h inkább szabadrugás, szöglet, bedobás variáciokat kell gyakorolni ilyenkor stb.), meccs után pedig egy recovery tréning legyen.

Egy dologra azonban figyelmes lettem... a Barcával megnéztem pár meccset és lealapoztam rendesen 2 hétig no meccs csak edzések jó is lett a fitness, egy svájci edzőtábor aztán kisebb intenzitású edzések h az energy vissza jöjjön és 2 forduló után Ronaldinhot pihenetni kellett mert azt írta az edző h fáradt... mi lenne ha már elindult vna a BL?:)

Nálatok h áll az energy szint a játékosoknál több forduló után?
  • Neuman
    Az edzéseket mindig a szakemberekre bíztam, tudják mit kell tenni! Ellenben a boltnál, úgy vettem észre csak akkor érdemes fel venni szakembert, ha már magas szintű csapatod van, rengeteg áruval, sok szurkolóval.
  • kirfer16
    soha sajnos ez van nem lessz.
  • Soldiers
    nem tudjátok mikor lesz magyarosítás??
  • iviboi
    Angol nyelven nyomom most már én is! Kegyetlen jo a játék és sztem sok nagyon hasznos dolgot raktak bele. A kezelhetőség is sokat javult és szerintem realisztikusabbak a meccsek is 3D.ben! Sztem amugy fel is pörgött a játék előnyére legyen mondva... Viszont nagyon nem találom el az edzésterveket vszínű, mert otthon simán kikaptam a Cataniatol a Parmaval 0-4-re... Ja, ha tudtok vmit a merchandise-rol, hogy hogy érdemes kereskedni, irjatok, mert beállítottam egy huge exp-es srácot hogy ügyködjön okosan, de sajna elég béna az is. :-)
    na jo éjt mindenkinek
  • Larvin
    angolnyelven nyomom, deszerintem a németben is van angol nyelvi lehetőség
  • iviboi
    Grat Larvin!!
    HAd kérdezzem meg, Neked angol vagy német verziod van? Egyáltalán létezik e már angol?