11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
kirfer16 #7954 Ha magyarországon lenne piaca akkor magyar is lenne de összintén meg mondva én még mindig csak a TCM 2004-et látom a boltokba semmi Fifa manager 07 vagy 06.Lengyelországba orjási sikere van a menedzser játékoknak azért lessz lengyel nyelvü is. -
FuckingMontana #7953 de magyar nem lesz ez 100% :S,rem lassan felkerül warezre,bezzeg a fifa,nfs meg a többi ea féle gém ami végülis egyáltalán nem érdekelne engem, az egy héttel a megjelenés előtt fennvan már,még az ősziszünetben szeretnék fm08azni :P -
#7952 Most 20 ora 33 perc van hatra az eredeti oldalon. Azt hittem rosszul latok amikor a fo oldalon a zaszlok kozott meglattam a lengyelt. Marmint a nyelvvalaszto zaszlok. Ez csak vicc ugye?
Amiota beleptek az EU-ba egyre tobb helyen van lengyel nyelv is. -
#7951 En meg varok vele. Elvagyok a 07-el. Azert a velemenyeteket osszato itt meg. Foleg a 3D elmenyrol es a motorjarol. Mert azon meg mindig van mit javitani a 07-ez kepest. Remelem javitottak. -
kirfer16 #7950 http://www.fm08.de/en/ szerint már csak 20 óra és fél ora van hátra. -
FuckingMontana #7949 jöhetne má -
kirfer16 #7948 Ma kijött a külföldi országokba sztem 1-2 nap és itt is megjelenik -
#7947 Én még nem néztem meg, mert csak feltüzelne, inkább kivárom a 2.-át! -
engine #7946 Időkorlátos, és szerintem egész jó kedvcsináló...bár kicsit talán túlzásba estek a magánélettel :) -
Larvin #7945 jó de mondjuk meg lehetett volna csinálni úgy, hogy egy országból, vagy 2-ből az összes liga szerepel és/vagy időkorlátos a játék max 1 szezon vagy 20 meccs, vagy ilyesmi -
skristof #7944 mert demo -
Larvin #7943 Énse sokat játszottam vele. Kiscsapatok nincsenek benne és a 3D-s meccsrész is totál hiányzik belőle. -
Larvin #7942 A magyar honlapon volt kint a nov 2 dátum. Szerintem az a magyarországi megjelenés dátuma -
skristof #7941 akkor 1-2 nap és kinntvan warezon :) -
FuckingMontana #7940 amúgy a hivatalos oldal szerint 3 nap van hátra,és 3nap múlva nem nov 2 lesz :) -
skristof #7939 le lehet? vagy megint az oroszoknak kell szólni, hogy kitömörítsék? :)
mondjuk még egy percet nem játszottam a demoval, mert a laptop 512 ramja elég soványka neki :\ -
#7938 lesz ha leforditják szorgos fanatikusok.
egyébként már csak 3 nap és 15 óra a megjelenésig a számláló szerint:) -
owen20 #7937 sziasztok!
Ki mit tud a játékról lesz magyar stb??
Hello -
skristof #7936 nekem még a demora sem volt időm eddig..
de ettől függetlenül várom a 08-at, kezd kiforrani a dolog az EAnál végre -
#7935 Az lenne a jo, ha a frissitett adatbazist belehetne vinni az eppen aktualis jatekba, es nem kellene uj jatekot kezdeni, ha az ember vegez egy nagyobb frissitest az adatbazison. -
Larvin #7934 Ennyire gyér az érdeklődés? Pedig mostmár azthiszem messze felülmúlják a Football Managert a FIFA lehetőségei. Adatbázis? 10 szezon után már ugyis generált játékosokkal játszunk. Az adatbázisszerkesztő segítségével meg úgyis pár hónap múlva már elég jó kis community patchek jönnek majd ki. több érdeklődést érdemelne ez a játék. -
savafan #7933 szerintem sem fogják megcsinálni magyarul:(((
pedig ez a rész a demo alapján tetszik. -
#7932 hát attól még igen messze vagyunk,hogy menedzser gémet is magyarul adjanak ki.. -
#7931 Az idén is meg lehetett csinálni, mivel az oroszok meg csinálták!
Az lenne a legjobb, ha ezt is magyarul adnák ki, mint a Fifa08-at! -
savafan #7930 a kérdés az, hogy ezt meg lehet csinálni vagy megint az lsz mint tavaly, hogy elméletileg meg lehet csinálni (az easports szerint), közben pedig nem:((
én bízom a lehetőségben. -
kirfer16 #7929 Megjelenés: 2007. 11. 02 az még 1 szükk honap fuck nem tom hogy hogyan fogom kibirni -
kirfer16 #7928 Én is leszedtem nagyon várom asszem a fifa 08 után már csak jobb jöhett.A demo nagyon megtetszett ha a 3d mecsmotoron javitottak akkor ez a menedzser game lesz az isten.Asszem ennek el lehett kezdeni a magyarositásátt és be is kell fejezni mert ez nagyon ott lesz -
savafan #7926 vannak jópofa újítások és célszerű és hatásos javítások. de egyvalamit még mindig nem javítottak. egy régebbi verzióban a merch cuccok készlete és vásárlási lehetősége egy oldalon volt. ott jól lehetett követni miből mennyi van és mennyit kéne venni. itt megint két külön lapon van és ide-oda kell ugrálni miből mennyi van és, hogy van-e egyáltalán belőle.
vagy van valakinek erre jó ötlete?
a privát élet ilyen fokú visszahozatala külön pozitív meglepetés.
én is nagyon várom a fullosat!! -
Larvin #7925 Megjelenés: 2007. 11. 02 -
#7924 hát demó alapján nagyon várom a fullt
ez lenne talán idén az első olyan ea sportos játék amivel foglalkoztak kicsit is pc-n.. -
Larvin #7923 Operating system Microsoft Windows 2000/XP (Microsoft Windows 95,
Windows 98/ME and Microsoft Windows NT are
not supported),
FIFA Manager 08 Demo also works with Microsoft Windows Vista
Processor 1.3 GHz Intel Pentium III processor (or equivalent)
Memory 512 MB
Video card 64 MB (AGP/PCI-E) Video card (see section 10 for
supported video cards)
HDD space 850 MB free hard disk space before installation
(for minimum install size)
DVD ROM speed 8x DVD-ROM drive
Sound card DirectX 9.0c or higher compatible sound card
DirectX DirectX 9.0c or higher
NOTE: If you experience any virtual memory issues, please set the minimum to 1,024MB or higher
#7922: Csak a demóból sporolták ki a 3D-s meccset, a fullosban benne lesz. Én azzal is megelégednék, ha stabilabb lenne mint a 07.
Nem okozott csalódást a demó és várom a teljes verziót. -
#7922 Én már kipróbáltam régen, sok vűltozás van benne, megint nem lehet 3D-vel nyomni a meccseket hááát kb ennyi:DD -
#7921 na kiprobálta vki? -
savafan #7920 Köszi! Nyerő hely!! -
#7919 ITTpróbáljátok :) -
savafan #7918 és sikerült már leszedned? nekem nem indul el a letöltés:((( -
Larvin #7917 Már egy fél órája keresem a gépigényét a 08-as demonak. Ha valaki tudja : pls help!!! -
#7916 kint van a demo, a hivatalos oldalon már lehet .TÖLTENI -
kirfer16 #7915 Azért kiadhatak volna egkicsitt nagyobb videot nem sokat lehet látni rajta de viszont ahogy látom a mecs motor nem sokat változott -
ReasonBand #7914 Üdv! Valakinek meg volna esetleg az Ultimate Soccer Manager 2? Ha igen, dobjon egy mailt a reason kukac reason.hu -ra. Köszi!