Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az h lámák vagytok, nem a mi hibánk... -.-
football without ultras is nothing
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1 winchesterem van és 1 partíció. Jelenleg van 80GB szabad hej... 2*512 RAMom van...
Már 3szor raktam újra a játékot és mindig más serialt írtam be...de nemjó sehogy.
A wanadooról van a játék, annak mûködnie kellene? Ha valaki tud segíteni lécci segítsen! <#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
TCM 04-ben ha egy játékosnak az erõnléti szintje lecsökken akkor hogy tudom visszaállítani az eredeti szintre, mert nekem csak csökken folyamatosan és az évvégi edzõtáborban tudom visszanyerni!
!!!HALA MADRID!!!
Output" translations.txt
ERROR:="translations.txt
ERROR:" file="file" translations.huf="translations.huf" cannot="cannot" be="be" loaded,="loaded," errorcode="32004.
Deleting" output="output" translations.txt="translations.txt">
Szal kereshetnél tovább...
Electra 5.01
sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória
OLVASSaTOK VISSZA az Isten szerelmére (egy mérnök nem kérdez, hanem megoldja a problémát)
FrezeR"
Ez egy-két szó és azt tükrözi amit leírtál.
Az elõzõ oldalon olvashatsz a gondról.Nekem is ez volt,de az elõzõ oldal alapján megoldottam.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én nem vagyok egy nagy számítógép zseni szal milyen adatok kellenének?Nem nagyon tudom hogy hol találom meg õket.A gépemrõl szinte semmit nem tok...
Bocs hogy ilyen amator vagyok de azért tudtok segíteni???
A magyarítás kimenetelét döntõen befolysolhatja h meg tudunk e nyitni egy HUF kiterjesztésû fájlt. Aki azt szeretné h legyen magyar a játék az keresgessen a google-n programokat, amivel meg tudjuk nyitni az alábbi file-t:
database\long\translation.huf
segítségeket köszi, mielõbb sikerül, annál hamarabb lesz magyar a game!
Peti13 lõdd ge a géped adatait plz, és akkor kideríthetjük a baj forrását (cpu, ram, mb, hdd... minden kéne...)
Nagyon jó a gém,nekem csak egy gondom van vele hogy nagyon lassan tölt .Nekem egy hetet kb 1óra alatt tölt be ,ez nagyon lassú ,én így nem vagyok képes játszani.Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom gyorsabbá tenni???Valamit nem lehetne átállítani?
Tudsz ebbe segíteni?
!!!HALA MADRID!!!
"A lapozófájl kezelését vedd manuálisra és állítsd be a maximum megengedettre (2048 mb környéke) és CSAK a rendszervinyón, ahol legyen még EZEN KÍVÜL ha lehet 5 GB ha nem legalább 2 GB... ez segíthet...
És ajánlom hogy sûrgõsen újíts be egy 2*512 dual channel 800-as kingmax memóriapárost... 15k HUF-nál nem több... ha nem dualos az alaplap mindnképp szerezz pénzt egy új gépre... ha ezzel vannak terveid segíthetek a tervezésben és a megépítésében... beszállítói áron 😉"
ez valszef hülyeség les amit kérdezek de a rendszerkövetelmény 512mb RAM nekem 256 RAM-om van akko semmiképpen nem fog mûködni a gém??
savafan: köszi majd szólunk ha teszt avagy ötlet kell
És végülis a német is megoldható... annyi különbséggel hogy neked is az angol szövegeket kell átírnod, de sok helyen ott van melette németül... ha regelsz a másik fórumba pecázok neked 1-2 ilyen fájlt...
Savafan az elsõ feladat: a penthouse azt jelenti hogy "házikó felhõkarcoló tetején"... Ezt kéne vhogy kifejezni 1-2 szóban kicsit rövidebben...
Hajrá Magyarország!
Viszont a netem se megbízható jelenleg, úgyhogy marad a holnap! Sajnos!😞
!!!HALA MADRID!!!
És ja kijött a realoaded, bár én aptchek meg roster updatek miatt nem ajánlom a crackeleést, ugyanis ott kiszûri ha crackelt és bugot okozhat... lentebb leírtam a crack nélküli futtatás két módját is...
És nagyon jó a game...!!! Nem hiába vártunk rá...
!!!HALA MADRID!!!
ez nagyon komoly kipróbálom
thx
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
elején ki lehet választani vhol h akarunk e karriert csinálni és a gyengébb emebrekkel lehet nyomulni!tehát chelseavel vok lamparddal nem de gyengébb fiatal játékossal mehetek és van bent van irányithatom azt az egy játékost 😄
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress