Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a játékhoz még magyar bajnokságot is kell csinálni?
ezt írjuk már napok óta...
az h lámák vagytok, nem a mi hibánk... -.-

football without ultras is nothing

köszi de közbe sikerült megcsinálnom, lehet h vírusos a gépem vagy nemtudom de amikor be van mountolva az isó akkor nem indul a game ha nicnsa akkor indul. Erre varrjatok gombot xD. És tényleg nem lassú a game. Köszi mindenkinek a segítséget. Fifa Manager 07 powaaa.

Raylee
>NEKEM SIKERÜLT ELINDITANI A GAMET....itt a megoldás<#eljen>:minden vinyon és patricion átállítottam, hogy a lapozófájlt a rendszer kezelje, restart és ELINDULT!!!!!!!

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

akkor "tökölni" fogok az elindítással :>

LasDen
lassú? én nem észleltem....512 van, de 1 hét elég gyorsan megvan....talán a tavalyihoz képest kicsit lassabb, de nem vészes.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

uhh at olvastam másik fórumban h nagyon lassú a játék... 1024 MB rammal hogy futna? kb mennyi idõ 1 het lejátszása? Mer ha lassú akkkor nem naon "tökölök" az elindításával sem

LasDen
én is a wanadooról szettem.....nekem is kiírta, de az egyéni méretnél beállítottam és azóta megy....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Srácok nektek nem akar indulni a game, reloadedes a cucc, elindítja faszán, lemegy az EA logó és utána sötét képernyõ, csak resettel megy. Van megoldás? Köszi
Ez nem lehet igaz, mindenféle variációt kipróbáltam és még is ezt a 768as izét írja ki. (FrezeR és Andretti megoldása se segített😞)

1 winchesterem van és 1 partíció. Jelenleg van 80GB szabad hej... 2*512 RAMom van...
Már 3szor raktam újra a játékot és mindig más serialt írtam be...de nemjó sehogy.
A wanadooról van a játék, annak mûködnie kellene? Ha valaki tud segíteni lécci segítsen! <#szomoru1><#falbav><#falbav><#falbav>

Hány vinyód van? Ha egy, hány partíció? Azona avinyón/partíción van a játék, amire beállítottad a swap file kezelést?

Hát ez vagy pedig sok meccs... csak ezek növelik a fitnest..

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Neuman
Erõnléti edzés nehéz-re? Az egész csapatnak? Máshogy nem is lehet.

!!!HALA MADRID!!!

Training fitness heavy...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Neuman
Nem ide tartozik, de ha valaki tudja rá a választ az segítsen.

TCM 04-ben ha egy játékosnak az erõnléti szintje lecsökken akkor hogy tudom visszaállítani az eredeti szintre, mert nekem csak csökken folyamatosan és az évvégi edzõtáborban tudom visszanyerni!

!!!HALA MADRID!!!

Pisti1026
Passz!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

beallitottam a lapozofajl hogy kezelje es ugyanazt irja ki... 😊 help 😄
A fordítás állása 8 fájl kész a 30 db-ból... kb: 8-9%...

Nagy vagy Savafan thx... de nem elég nagy... a program ugyanis nem tud vele mit csinálni...

Output="translations.huf
Output" translations.txt
ERROR:="translations.txt
ERROR:" file="file" translations.huf="translations.huf" cannot="cannot" be="be" loaded,="loaded," errorcode="32004.
Deleting" output="output" translations.txt="translations.txt">

Szal kereshetnél tovább...

Mellékelek egy linket ahol a huf kiterjesztést taglalják egy másik felhasználási céllal. Hátha mûködik itt is:
Electra 5.01

be kell állítani h a rendszer kezelje a virtuális memória méretét. itt:
sajátgép tuljadonságok/speciális/teljesítmény/speciális/virtuális memória

OLVASSaTOK VISSZA az Isten szerelmére (egy mérnök nem kérdez, hanem megoldja a problémát)

pls ezt valaki fejtse ki nekem hogy mit kell csinalni! Szepen kerem! 😊 koszonom 😊
"Megoldva, Frezer ötlete a jó. Nekem a gond az volt, hogy nem a rendszer meghajtóra raktam, ott meg le volt tiltva a swap file készítése. Beállítottam a rendszer kezelést, onnantól OK minden! 😊
FrezeR"
ez mit jelent?? mit kell allitani?
Magyarországon ha jól tudom akkor az új építésû "puccos társasházak" legfelsõ panorámás lakását "stúdió lakásnak" hívják.
Ez egy-két szó és azt tükrözi amit leírtál.

koszonom a segitseget 😊
Hello!
Az elõzõ oldalon olvashatsz a gondról.Nekem is ez volt,de az elõzõ oldal alapján megoldottam.
báttyó02
szia,lapozz vissza 1oldalt,ott találod a választ

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

sziasztok kedves forumozok! En most toltottem le es a cracket is de azt irja elinditasnal hogy 789 megara van szukse az elinditasra! Valaki segitsen mar 😊 koszike tovabbi szep estet 😊
Sziasztok!!!
Én nem vagyok egy nagy számítógép zseni szal milyen adatok kellenének?Nem nagyon tudom hogy hol találom meg õket.A gépemrõl szinte semmit nem tok...
Bocs hogy ilyen amator vagyok de azért tudtok segíteni???
FONTOS NAGYON!!!!
A magyarítás kimenetelét döntõen befolysolhatja h meg tudunk e nyitni egy HUF kiterjesztésû fájlt. Aki azt szeretné h legyen magyar a játék az keresgessen a google-n programokat, amivel meg tudjuk nyitni az alábbi file-t:
database\long\translation.huf

segítségeket köszi, mielõbb sikerül, annál hamarabb lesz magyar a game!

ezeket ne itt tárgyaljátok pls.

videókari 7600GT 30k HUF... Személyesen tesztelem, és hihetetlenül odaüt... TFT monitorból vmi márkanevet nézz ki és olyan 60k körül keress... az még megfizethetõ és jó minõségû is...

Debrecen...

Peti13 lõdd ge a géped adatait plz, és akkor kideríthetjük a baj forrását (cpu, ram, mb, hdd... minden kéne...)

Sziasztok!
Nagyon jó a gém,nekem csak egy gondom van vele hogy nagyon lassan tölt .Nekem egy hetet kb 1óra alatt tölt be ,ez nagyon lassú ,én így nem vagyok képes játszani.Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudom gyorsabbá tenni???Valamit nem lehetne átállítani?
Neuman
Hova való vagy, mert nekem lassan újjítanom kell a gépet, de elsõsorban video kártya és egy tft monitor kell!
Tudsz ebbe segíteni?

!!!HALA MADRID!!!

Counter forward - Ez egy CF (középcsatár) különleges jellemzõje... szerintetek minek fordítsuk, mert nincs ötletünk...

Második oldal, #6874:
"A lapozófájl kezelését vedd manuálisra és állítsd be a maximum megengedettre (2048 mb környéke) és CSAK a rendszervinyón, ahol legyen még EZEN KÍVÜL ha lehet 5 GB ha nem legalább 2 GB... ez segíthet...

És ajánlom hogy sûrgõsen újíts be egy 2*512 dual channel 800-as kingmax memóriapárost... 15k HUF-nál nem több... ha nem dualos az alaplap mindnképp szerezz pénzt egy új gépre... ha ezzel vannak terveid segíthetek a tervezésben és a megépítésében... beszállítói áron 😉"

csá
ez valszef hülyeség les amit kérdezek de a rendszerkövetelmény 512mb RAM nekem 256 RAM-om van akko semmiképpen nem fog mûködni a gém??
FrezeR
fõleg angolból fordítunk, kis adag alatt mit értesz?😊
savafan: köszi majd szólunk ha teszt avagy ötlet kell

Vannak kis adagok...
És végülis a német is megoldható... annyi különbséggel hogy neked is az angol szövegeket kell átírnod, de sok helyen ott van melette németül... ha regelsz a másik fórumba pecázok neked 1-2 ilyen fájlt...

Savafan az elsõ feladat: a penthouse azt jelenti hogy "házikó felhõkarcoló tetején"... Ezt kéne vhogy kifejezni 1-2 szóban kicsit rövidebben...

Zsolti9014
akkor németrõl nem kell? végülis megpróbálkozhatok az angollal is, ha kisebb adagot kapok.

Hajrá Magyarország!

Sajna angolul nem karattyolok. De ha valami másban kell segíteni (tesztelés, ötlet, stb) akkor írjál nyugodtan.

Neuman
Már szedném a Wanadoorol, de írták hogy terhelt egy kicsit!
Viszont a netem se megbízható jelenleg, úgyhogy marad a holnap! Sajnos!😞

!!!HALA MADRID!!!

Neuman amit hallottál az marhaság... böszmeség... 😉

És ja kijött a realoaded, bár én aptchek meg roster updatek miatt nem ajánlom a crackeleést, ugyanis ott kiszûri ha crackelt és bugot okozhat... lentebb leírtam a crack nélküli futtatás két módját is...

És nagyon jó a game...!!! Nem hiába vártunk rá...

kij=ott a reloaded
Neuman
Beszéltek olyan ról, hogy amíg nincs meg a Reload crack addig a másik nem lesz jó ha ki jön az egyik patch mert újra kell crackelni a játékot ez igaz?

!!!HALA MADRID!!!

asfa
😄D nincs mit

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

báttyó02
diikk 😄DDD
ez nagyon komoly kipróbálom
thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
😄DD kajak lehet
elején ki lehet választani vhol h akarunk e karriert csinálni és a gyengébb emebrekkel lehet nyomulni!tehát chelseavel vok lamparddal nem de gyengébb fiatal játékossal mehetek és van bent van irányithatom azt az egy játékost 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress