Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Giles Barnes
Theo Walcott
Gareth Bale
Anton Ferdinand
Carlos vela
Arturo Lupoli
Andrés Guardado
Ochoa
Anderson(Porto)
Kerlon
Gonzalo Higuaín
Fernando Gago
Freddy Adu
Jeremy Menez
Karim Benzema
Hatem ben Arfa
David N'Gog
Turan Arda
Igor Akinfeev
Ismael Aissati
John Obi Mikel
Victor Obinna
Giovanni dos Santos
Tomas Sivok
Edgar Barreto
eléggé ütõsek nálam
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Liam Rosenior
Vincent Kompany
Wesley Sneijder
a 18 éves srác akit kivittek az angol válogatottal de 1x sem lépett pályára... nem jut eszembe a neve...
Jean Makoun
Reina - egyik legjobb kapus (ar/érték)
hirtelen ennyire emlékszem... pedig ez az egyik legjobb része a játéknak.... órákat ülni a játékospiac elõtt és keresni a 20-21 éves sztárnövendékeket... bár tudom van akinek ehhez nincs türelme... amúgy ha gyorsan akarsz találni párat... nézz szét a holland és francia élcsapatoknál... meg az angol kiscsapatoknál és a másod illetve harmad osztályú csapatoknál is...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
I’m Forever Blowing Bubbles...
tudsz olvasni?
football without ultras is nothing
tud vki hozzá magyaritast????
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Feltelepitettem a jatekot, majd crackeltem. Amikor indtitottam volna kiirt egy hibat, erre egy masik forumban valaszoltak, hogy a sajatgep tulajdonsagainal valtoztassak 800-1000- re. Ez is megvolt+ a restart is, de hiaba ugyanugy kirija a hibat. :S
Nem tudtok segiteni???
Sajnos a magyarosítás valószínûleg ismét kudarcba fullad.
Okok:
-Hiába bogarásztunk végig minden (általunk) megnyitható fájlt, néhány dolgot (pl: menü) sehogyse találtunk meg...
-Hiába szedtünk össze egy szép kis csapatot... lassan úgy tûnik senki sem maradt... Az utóbbi 1 hónapban mindössze 2 emberrel sikerült beszélnem...
-Újabb probléma hogy a (még nem is teljes) lefordítandó anyag is borzasztóan nagy...
Sajnos ez nem sikerült... szerintem...
Yo, Bitch!
bõviteni nem tudok mer 900 ezret vehetek csak fel és 9 miller kellene a minimál fejlesztéshez.
Emelni meg emeltem már 5 rõl 10-re é hát nincs annyi bõr a képemen mint a magyar államnak.
(na azért megnézem meddig lehet elmenni)
Én mindem mérkõzésem elõtt megnéztem, hogy mennyien jönnének az épp aktuális jegyárért, és mindig úgy állítottam hogy telt ház vagy 90% legyen a nézõszám. Elég jó bevételt lehet belõle összekaparni!
!!!HALA MADRID!!!
Saját klubot alapitottam angliában amivel 4 szezon alatt 3 osztállyal sikerült feljebbjutnom tehát most az ötöd osztályban kezdek. Eddig sima út vezetettt mert minden évben tudtam ingyen igazolni olyan erõs játékosokat akikkel a csapatom level szintje jobb volt a többinél. Most viszont már elég rosszul állok anyagilag. Minusz 1 millió körül, ráadásul igazolni itt már általában csak pénzért lehet. 6400 a stadionom befogadóképessége emeltem már a jegyárakon és még igy is teltház van de a bõvités lenne a legjobb megoldás amire nincs lóvé. 9 millió kellene hogy 10000 helyem legyen de hát mibõl. Lassan olyan helyzetbe leszek mint a fradi.
Ma elkezdem ezt az ötöd osztályt a meglévõ keretemmel. Csináltam egy jó 4-4-2- es taktikát ami eddig bevált. Pressing és counter attack minimum 3-as szinten, szélsõk full támaadásra állitva. A szélsõ védõk inditásra állitva és a középsõ védök csak a két szélre passzolnak. A két szélsõnek jó beadás értékkel kell rendelkeznie és és persze mindig beadásra vannak beállitva. A CM- ekbõl az egyik támadó a másik védõ. Érdemes kipróbálni. Az igaz hogy nagy csapattal nem próbáltam még de majd ha feljutok kipróbálom .
Egyenlõre ennyi
Yo, Bitch!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Yo, Bitch!
Hajrá Magyarország!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
!!!HALA MADRID!!!