11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#8166 Éppen most léptem ki a játékból minekután az egyébként 100 azaz SZÁZ levellel kisebb ellenféltől az első félidőben kiállitottak két embert (igy az összlevele már a fele volt az én csapatoménak), kikaptam tőle 2:0-ra... Hihhi :) -
#8165 Én gyakorlatilag eddig minden megjelent résszel játszottam. Eddig a legnormálisabb a még Total Club Manager néven megjelent sorozat volt (azt hiszem abból lett a Fifa Manager). A 07-ben a 3D semmivel sem volt rosszab mint a mostani. Sőt. -
#8164 Na végre nem vagyok egyedül !!! -
#8163 Nem tudom ti mióta játszotok vele, én a 06-al kezdtem, majd megnéztem a 04-et, utána 07, most meg 08.
Ezalatt sikerült megtanulnom kezelni a 3D-t, nekem is voltak gondjaim eleinte. A Football managert meg se néztem mert nem érdekel, hogy miért, mert nincs benne 3D. -
iviboi #8162 Csatlakoznék az elöttem szolo, - talán Paulihoz - hogy ez a játék kb a 97-es premier manager szintjét sem éri el, ugyanis nem hiszem el, hogy egy nálamnál gyengébb elenfélell szemben, akitöl 1-et ki is állítottak, ugy ikszel le velem, hogy a kapusom a gurulo labdát nézi ahogy átgurul a lába mellett, majd megfordulva drukkol neki, hogy csorogjon már be!! Minden szart beálíthat az ember, akkor is szinte lehetetlen hasonlo kaliberű csapatot megverni 3D-ben! Mintha nem tesztelték volna a játékot! A másik röhej, ha szarok mindenre és kétszer visszatöltöm, semmit nem állíitok be, akkor meg nyerek. Sztem nem igy kéne 2008-ban kinéznie egy manager proginak... na jo éjt mindenkinek -
Larvin #8161 sztem az lehet, hogy nemcsak egy játékost hanem az összeset tudod irányítani, de nem próbáltam -
Larvin #8160 3 középpályásos taktikánál én a széleken próbálnék mögéjük kerülni és baedogatni. A védekezesésnél talán a closing down-on van a hangsúly. Vagy a workrate-en (egyénileg a játékosoknál) illetve, hogy támadó, vagy védekező felállásban vannak. Esetleg a védővonalat tolja fel és pressingel, ezért lehetnek olyan masszívak.
Segítsetek pls!
Visszatérő problémámra keresem a választ. Marhára unom már a két öreget. John Mottson-t és Ally McCoist-ot. Sajnos mostmár van kommentár a meccseimen és, ha kiveszem a pipát audio beállításoknál a négyzetből, akkor nem történik semmi, ha lehalkítom a kommentár hangerejét nullára, akkor a háttérzaj is megszűnik (amit nem akarok) Ha visszarakom a pipát a négyzetbe, akkor helyreáll, de egy kilépés-belépés után megint van kommentár hang. Mit tegyek? -
#8159 Két kérdés:
1. Hogy lehet olyan védelmet csinálni, hogy az ellenfél elméletileg ugyanabban a felállásban játszik mint én (legalábbis Team Comparison szerint), mégis neki a négy védője feláll vonalban, és közvetlen előtte pedig a három középpályása is odaáll amikor támadok. Ez nagyon jó mert ilyen védelmet még SOHA nem sikerült feltörnöm, ha átjut a csatárom a középpályássoron akkor tuti hogy valamelyik védő odaér. Én viszont hiába álligatok bármit az én középpályásaim messzire vannak a védőktől.
2, És akkor az ellenkérdés. Ilyen védelmet vajon hogy az istennyilában lehet feltörni? -
iviboi #8158 Leszedtem a fusion patchet, de ehez kell a fifa 08 is?
Hogy működik? -
pauli #8157 ezt én is észrevettem... érdemes minden meccskezdés előtt ellenőrizni, párszor már beszivatott -
#8156 Még az a problémám, hogy támadóra állítom a position bias-t teljes csapatnál, erre nézem egyénibe very defensive?? Miért csinál ilyet? -
#8155 Okés megtaláltam, este kipróbálom! -
#8154 Pontosan! Előfordul, de a Barcelona azért ritkán van kiesőhelyen és ritkán esik ki a kupából azért mert egy harmadosztályú csapat elveri 4-1-re. No nekem ez a bajom. -
pauli #8153 most nincs előttem a játék, de úgy rémlik hogy a Defending third-öt a Closing Downnál lehet állítani az meg az alatt a csúszka alatt van ahol állítod a very defensive/defensive/normal/offensive/very ofensive-t (a Closing Down opciónak három állása van a Defending third, Own half és All over.)
Amúgy én a védőknek sosem szoktam very defensive-t állítani, inkább normált játszanak a középpályásokkal együtt, csak a csatárokat szoktam néha offensive-ra állítani -
#8152 Egyedül az utolsó helyen álló csapatokkal szenvedek, de meg lehet verni őket is, ha meg nem akkor is döntettlen! Viszont ez a való életben is előfordul, spanyol bajnokságban nem egyszer! A többit nem tudom mert nem követem. -
#8151 Há nem tudom most beálligattam azokat amiket mondtatok, most már a tökutolsó csapattól is kikaptam :(
Illetve most az a módi, hogy rugdossák fel a játékosaimat. Jóesetben sárgát kap érte az ellenfél, nekem meg meccsenként van egy sérülésem. Lassan nem marad játékosom :( -
#8150 "Erről jut eszembe a lelki dolgok nagyon számítanak már énis réjöttem."
Lelki dolgok pl; Kapust amikor szerződtettem akkor megigértem neki hogy first team player lesz mindig. Ez igy is van mindig kezdő és végig is játsza a meccseket. Erre most jött az üzenet, hogy nem happy a játéklehetőség miatt.... what the fuck?? -
#8149 "Nekem is volt hasonló, csak én a fizetéseket csökkentettem és ez miatt"
Na ami most nálam még előjött az az, hogy nagyon sokat fejlődött egykét játékos. Most meghosszabitanám a szerződést de mivel mindegyiknek kevesebb igy a board nem engedi, hogy meghosszabitsam. Igy meg gyak. a háromnegyed csapatot el fogom vesziteni. Ha egyikkel el tudnám kezdeni akkor ugye gyorsan emelkedne a fizetés átlag. 6 first team játékosomnak jár most le a contractja és csak szenvedek ez miatt. -
#8148 "Ha meg letámadnak a védőid, de lecselezik őket akkor meg vissza Defending thirdre. "
Ezt hol lehet állitani mert ilyet nem találok sehol. Individualnál van beállitva a két CDnek, hogy Very Defensive.
Most pl azt csinálták a védők, hogy 3-an kimentek egy emberre de igazán senki nem támadta meg tehát az ellenfél csatára kényelmesen elhozta mellettük utána meg bepasszolta a másik oldalon üresen álló csatártársának. -
#8147 Nekem is volt hasonló, csak én a fizetéseket csökkentettem és ez miatt, nagyon megtorpant a csapat, viszont sikerült helyre hozni, egy két vacsora, meg party, és minden a régi! -
Larvin #8146 Erről jut eszembe a lelki dolgok nagyon számítanak már énis réjöttem. írtam, hogy a csapatommal már 18 ponttal vezettem a bajnokságot (volt az már több is) és akkor valami miatt visszaesett a morál. Lehet, mert új csatárt igazoltam, vagy mert nem volt party meg ilyenek. Lényeg, hogy a 36 gólos csatárom és a másik 25 gólos csatárom is gólképtelen lett. A támadásaink erőtlenek voltak és a legordítóbb helyzeteket is kihagytuk. Aztán gondoltam egyet és beiktattam egy frendlyt az utolsó 2 meccs elött egy kis csapat ellen. Telses letámadás előretolt szélsőkkel. végül csak begyötörtünk kettőt, ettől aztán helyreállt az önbizalom, a morál is mert a cserék is szóhoz jutottak, és az utolsó kettő tétmeccset már megnyertük. -
Larvin #8145 Akkor dribilingre és hold up-ra állítom.
Egyébként szerintem az sem mind1, hogy milyen poszton milyen passzolást állítassz be. Pl, szerintem a játékosaidnak leginkább személyreszabottan megfelelő, long, vagy short külön-külön mindenkire lebontva, illetve csatároknál én directet, középpályásoknál simple-t, vagy caoutious állítok. Csatároknál azért direct, mert ott elől a védők gyűrűjében úgysincs idő totojázni. Nikik szigorúan short only, hogy elsődlegesen a kapu felé menjenek és ne passzolgassanak. Crossing az minimális, mert nem akarom, hogy a szélek felé cselezzenek és, ha mégis ívelgetésre szánják el magukat akkor csakis deep, szóval ne a szélről adogassa be, hanem, ha lehet inkább adja vissza a szélsőknek, vagy a középpályásnak, vagy cselezze be magát.
Az tény, hogy nem történt sok fejlődés, ugyanazok a hibák vissza-vssza térnek, ezt nem vitatom, de szerintem játszható. -
pauli #8144 na ilyenkor a játékosok individual orderjében a Passing style-t patient/cautiousra állítod, esetleg még a Passingot Mostly shortra. Lehet hogy azért passzol szarul, mert szar a formája, esetleg a confidence-ja. ezért kell arra állítani hogy körültekintőbb, türelmesebb, óvatosabb (cautious,patient) legyen a passzoláskor, hogy ne szórja el a labdákat, mint a Hajnal Kisinyovban.
ha meg távolról tud lőni az ellen csatára, akkor a védőid nem támadják meg, ami valszeg megint csak beállítási hiba, a Closing DoWn-nál Own halfra állítod (esetleg all overre de az veszélyes lehet). Ha meg letámadnak a védőid, de lecselezik őket akkor meg vissza Defending thirdre. Nálam ez simán működik. -
#8143 "Akinek nem tetszik a játék ne sírjon, hanem gondolkozzon egy kicsit! Ez nem fps"
Húú ez kicsit erős ahhoz képest, hogy már 90-es évek elején is focimenedzser játékokkal toltam. Simán le merem irni hogy azóta nem történt 17 évnyi fejlődés az tuti.
"Tudtam, hogy a jól lövő játékosaik távolról veszélyesek. A kapusom pedig gyenge. Ez ilyen egyszerű."
Ez ilyen egyszerű! Lenne. Csakhogy marhagyenge távolról nem jól lövő ellenfél játékos is néha olyan gólt ragaszt kibaszottjó kapusom hálójába, hogy csak pislogok.
Természetesen fel lehet ismerni a hibákat csak akkor az már nem focimenedzser....
Movement beállitásokkal meg csak a defend oldalival foglalkozik a gép. Ha ott védekező beállitások választok akkor az attackon hiába van normális attack rajzolva, bezony az 1 szem csatárom egyedül villog elöl a többiek meg gyökeret eresztenek a megadott pontokon.
Tényleg nagyon kiváncsi lennék egy jól leirt beállitásra. Én meg azon gondolkodom, hogy felveszek egy 3D meccset amit ellenfél ellen játszom, hátha megérted miről beszélek. Pl mit csinálsz olyankor amikor a játékosaid nem tudnak passzolni egyet? Pedig olyan játékosok akiknek a pass rateja 69-92 közötti, a teamwork és egyébb tacticsok maxon! -
Larvin #8142 loan: van egy opció, hogy offer to club, vagy cooperation alsóbb ligás csapatokkal
gameplay: nem preferálom a text módot, mert nem lehet követni a játékot, pl. hirtelen formáció, taktikai változások stb.
3d-ben a team comparison képernyőn mindent tökéletesen lehet követni. Az AI hibáit a formation/movement beállításaival lehet kezelni.
Egyéb jótanácsokat pedig korábbi posztjaimban lehet olvasni
Persze lehetne jobb, de szvsz azért nem olyan katasztrofális
Már a harmadik szezonom kezdem és eddig végig bajnokként jutottam fel a felsőbb osztályba. Végig 3d-ben játszottam. A legdurvább meccsem egy fa cup meccs volt a bristol city-vel. Tehát 3-4 osztállyal feljebb játszó csapat ellen. A meccsen szabadrúgás utáni kavarodásból szereztem vezetést. Beálltam tartani az eredményt. 10 emberrel védekeztem. Aztán egy taktikai változtatás után nem fogtam az egyik szélsőjüket és kiegyenlítettek. Aztán egy kontrából megint vezettem. Végül a kapusom potyáiból sikerült 4-2-re hozniuk a meccset. De marha izgalmas volt. A saját hibáimból kaptam ki és a játékosaim gyengélyét használta ki az AI, nem azért mert szar a játék. Tudtam, hogy a jól lövő játékosaik távolról veszélyesek. A kapusom pedig gyenge. Ez ilyen egyszerű.
Az emberfogás tapsztalataim szerint kulcsfontosságú. A való életben is nehezebb területet védeni komoly ellenfél ellen.
A játék hibáit fel lehet ismerni és aszerint lehet alakítani a taktikát. Többet nem foglalkozok ezzel. Akinek nem tetszik a játék ne sírjon, hanem gondolkozzon egy kicsit! Ez nem fps -
#8141 A játékosoknál van LOAN de nálam sehol nem aktiv. Pedig van egy csomó padon ücsörgő illetve reserve játékosom (viszont reserve bajnokság nincs), amiket jobb lenne valahova kiloanolni. Hogy lehet?
3D isegeskedés után és néhány nap totál játszás után ma elinditottam text módban. 3 meccs 2 vereség 1 döntetlen. A legjobb a helyzetek 18:2 az én javamra persze az ellenfél nyert 1:2-re. Vicces. Főleg mikor text módban azt irja, hogy én full controllálom a meccset a következő meg semmi előzmény csak annyi hogy ellenfél csatára helyzetben, lő, gól. Az hogy hogy került oda a labda, meg ilyenek ahhoz semi közöm. Biztos kivette a pólója alól. :) Vicc ez a játék.... és sajnos nincs jobb :(
Magyar amatör programozóknak lenne eszük akkor nem mindenki FPSt fejlesztene, meg űrszimulátort (ahova sokmillió dollár kell meg iszonyat látvány hogy egyáltalán valaki ránézzen) hanem csinálnának egy jó kis fociszimulátort. -
#8140 "csávókám eltévedt és másik meccsre jött, vagy csak beugrott valamelyik sportriporter helyett és fogalma sincs a fociról :D"
Hmm nekem olyan volt, hogy második lettem a bajnokságban, megnyertem a kupát (az elvárás top half volt és negyeddöntő a kupában).
Erre az újságcimnél irja, hogy kiábránditó szezonon vagyok túl. LOL. (A baj csak az, hogy ez alapján kezeli a szurkolókat is.) -
#8139 Én nem nagyon figyelem a taktikai lépéseit, csak a mérkőzés eseményeit nézem. Arra jöttem rá, ha nem tudnak mit kezdeni az ellenfél támadásaival, akkor érdemes berakni egy söprögetőt, ez eddig bejött, bár csak 2x volt rá szükség :). Spanyol 2. osztályban vagyok alapított csapattal! A csapat összhang közel a maxot üti, a játékosok kiválló formában. -
Larvin #8138 Biztosan sokaknak nem újdonság amit mondok, de nézitek ti meccs közben az ellenfél taktikai változásait? Emberfogás esetén, ha nem követed le őket akkor jönnek az érdekességek. Pl: Képes a csatárját hátravinni védőnek és a egy középpályást előretenni csatárnak. Én általában elég sűrűn nézem mit változtatott az ellen és azóta elég masszív a védelmem. Persze angol 7-ed osztályban... -
engine #8137 Olyan jól játszik a magyar csapat, mintha ebben néznék 3d meccset :( -
#8136 Lehet, hogy a Léderer egyik rokona volt? -
Larvin #8135 lol: 18 ponttal vezetem a bajnokságot, az utolsó helyezettet fogadom itthon, erre odajön egy riporter és megkérdi: Mit gondolok, most, hogy a tabella közepén vagyok, van még esélyem feljebb kúszni?
csávókám eltévedt és másik meccsre jött, vagy csak beugrott valamelyik sportriporter helyett és fogalma sincs a fociról :D -
Larvin #8134 A marchendise résznél elfogyott ez egyik cikk a boltból. Van ott egy fül, hogy marchendise offers, vagy ilyesmi. Ami mellett nulla van (flags, pens, scarves, shirts, t-shirts) abból kell venned. Egy csúszkával beállíthatod mennyit akarsz rendelni. A %-os érték azt jelenti mellette, hogy mennyivel olcsóbban adják neked. Minél többet rendelsz annál nagyobb a hasznod rajta. Perse csak, ha el is tudod majd adni. -
balazsx #8133 Meg kell várni a Patch-t mert addig csak kinlódás. Ez a másik manager játékra is vonatkozik (főleg arra ((Football manager)) ) Nem érdemes igy játszani hogy benne van a pakliban hogy 2 évad után elszáll a mentésed.
Azt nem értem hogy mi a Q anyjuknak adják ki igy a játékot. Valószinűleg azért hogy szegény felhasználók teszteljék és a fórumokból csak ki kell olvasniuk a reakciókat.
Én most az előbb emlitett manager játék 2007-es 2 patch- el javitott, kellőképpen letesztelt csont biztos játékkal kűzdök. Kicsit nehéz megállni hogy ne az újabbakkal kezdjek de kb februárra mindkettőhöz lesz javitás. Addig lenyomok egy kb 20-30 évesre tervezett karriert egy angol 6-od osztályos csapattal.
üdv mindenkinek!!!! -
#8132 there's at least one marchendise arcitle sold outn at the moment.This makes you lose money every week. -
#8131 Talan ha beirnad ide a pontos szoveget, amit kiir, konnyebb lenne valaszolni. -
#8130 a köv problémám lenne: a merchandising-nál a homepage-n vmi hibár ír ki,h az egyik cuccból nincs egyse(sold out) és ezért minden héten pénztől esek el.de én magamtól sehogyse tudok rendelni,hiába buyolok:(
ötlet? -
Larvin #8129 Ha annyira zavarnak titeket az AI hibái 3D meccs közben akkor ezt ajánlom nektek:
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9311
Ezzel ti magatok irányítjátok a játékosokat, mint fifa 08-ban
Én nem próbáltam, mert nem tartom olyan rossznak egyenlőre a 3D-s játékot. Talán, ha feljebbjutok jobban kiütközik a dolog. -
#8128 NEzzetek utana az fm08 forumban. Az angol vagy nemetben. HAtha ott is irnak valamit a 3D modrol, vagy hibakrol. -
Larvin #8127 Nekem egyenlőre megoldódott a problémám. A szezon eleji mentésemet leszimulálva félévig, a hiba nem jelentkezett, tehát mentettem egy újat, megcsináltam az igazolásokat, mentettem és újra leszimuláltam a félévig és a hiba nem volt sehol. Végülis csak egy félévem veszett el, nem az egész másfél év. Azért az elvesztett szezon tapasztalatai megmaradtak, így most talán még jobb szezont fogok produkálni. Tanulság: mentsetek sokat és sosem lehet tudni mikor jöhet jól egy régi mentés!
Egyébként kiscsapatokkal érdemes cooperation szerződést kötni. Én most kötöttem egyet és így 4 évif évente kapok 500k-t. Mondanom sem kell, hoyg ez megalapozza az anyagi helyzetem a következő 4 évben. Mire feljutok 4-ik ligába, ahol a partnerem most van, éppen lejár a szerződés.