Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • narumon
    "Kicsit gondolkodni kell a taktikai beállításokon, sőt azt is meg lehet nézni, hogy alalpból milyen taktikával jön az ellenfél és arra ki lehet dolgozni egy kezdeti taktikát, amit persze változtatni kell a játék képe szerint. Engem pl az utolsó előtti fordulóban a kapu elé szegeztek elég keményen, feljebb toltam a védekezést a (positioning bias-nál) és 5-0-ra letoltam őket a pályáról. A taktikai beállításoknál sokmindent lehet állítgatni, nem szabad ugyanazzal a beállítással játszani végig egy meccset, főleg akkor nem, ha feszt helyzetbe kerül az ellenfél."

Az a bajom hogy én már minden lehetséges beállitást kipróbáltam, cseréltem játékosokat és semmi nem segit. Igen valóban van olyan, hogy letolom az ellenfélt 4-0-ra de ez nagyon ritka. Tegnap este kipróbáltam még azt hogy ifiből valami LVL 40-es bengaságokat feltettem a pályára, 3D-ben semmi nem változott (tehát nem szaladt le az ellenfél engem) ez végképp meggyőzött arról, hogy ennek semmi köze semmihez :(
    Adok még neki egy esélyt text módban (bár akkor már FM ott mégiscsak látom mi történik a pályán)