Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Larvin
    ha visszafordul, mert üldözi a védő, akkor érthető, hogy nem ballal adja be, ha van neki helye a beadásra akkor valami mentality problémája lehet, vagy a taktikában nem always cross-byline van beállítva

#8105: az asszonynál olyat kell választani akinek zöld mind a három értéke, azok megértőbbek, jah és ne engedd költekezni, mert az enyém is elsőre elköltött 20k-t egy szar festményre :P azóta el van zárva az apanázs :D
    A játékosvásárlás alapon be van állítva a youth coach-oknak, miután szerződtetsz egy youth coach-ot azonnak át kell állítani, hoyg csak te vásárolhass ifit. (A staff beállításoknál a youth coach mellett az igazolásnál magadat állítod be)
    Ha egy játékos kirívóan többet keres a többinél akkor az a többieknek nem fog tetszeni, ez a való életben is így van :)

#8106: Rájöttem, hogy a free role középpályásoknál visszafogja őket a támadásokban.
    Kapusoknál tényleg elég riasztó a helyzet, de már korábban írtam, hogy full pressingnél a kapusok a csapat taktikája szerint járnak el és folyton kifutnak, ugyanígy a védők is, hiába tiltod ezt meg nekik.
    A labdák elszórásával kapcsolatban igazad lehet, majd még kitapsztalom azt is. Az a gondom most, hoyg van egy jó csatárom aki szolóban király. Minden támadó skillje magas, de állandóan szabadul a labdától. Pedig targetmanre állítottam és elég volna csak elindulnia és feküdne elötte mindenki. ennek ellenére folyton passzol. Mi lehet a megoldás?