Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dujmi: a nemzetközi kupa jele nem így néz ki, mint amit leírt a kérdezõ

robin87: valószínûleg visszavonult, csak ez egy bug miatt történt és ezért nincs mail...

fél jogok a reális világban vannak, nem játszom olaszokkal, de gondolom a játék nem ismer ilyet, szerintem nem tudsz így venni (?)

játékost felajánlani annak a klubnak tudsz, aki a felajánláskor megjelenik. Ha zöld a csapat neve, akkor a te játékosod által játszott posztra keres embert, tehát elvileg érdekli...

játékos csere esetében igen csak akkor tudsz cserélni és/vagy fizetni vagy pénzt kérni érte ha a klub is akarja...

van 70 %-os is már, olvass vissza

savafan: üdv a fórumon

a nemzetközi kupáról nem írtál semmit, a Shamrock Rovers Fc (ír) nagy falat volt ? :-)

szoktál a játékosokkal beszélgetni ? és edzõ meccsek is segíthetnek...

edzés esetében szerintem a segéd manager vezényli az edzést, mert ebben az esetben íródik felül a te általad beállítottak...

a játékosoknak van egy 0-10-ig terjedõ ismertség értékük, ez segít a tulajdonságaikat megismerni, erre a felderítõ a megoldás...

a játékos ára általában azért ?-es, mert lehet átigazolási opciója ami miatt nem mindig annyi, amennyit kérnek érte (de ebben nem vagyok teljesen biztos)

a Honvéd tele van fiatalokkal, érdemes õket sokat játszatni (hét közben és válogatott meccsek alatt barátságos meccseket játszani.
nem biztos hogy megéri igazolni, nem beszélve a kis edzõi és klub presztízsrõl...

érdemes, de a Honvédnál nem biztos hogy erre kell költeni a pénzt az elején...

én ugro deszkának használtam csak a csapatot...

Wasse1. ha jól tudom nem
Lpmike6
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne hogy tudja valaki, mikor lesz készen a 100%-os magyarosítás?
Elõre is köszönöm a választ

Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D

Sziasztok! A 09-es database mûködik a 10-ben?

Na, túl vagyok az elsõ Honvédos szezonon!
Kezdésnek megnyertük a Szuperkupát a Debrecen ellenében. AZtán repülõrajtot vettem a bajnokságban is, de az üldözõk nem akartak lemaradni😞
Félúton elsõként forultunk, majd csináltam pár bakit és figyelmetlenséget😞 A Kupából a tervezett idõ elött kiestünk, igaz a Ligakupát megnyertem, megint a Debrecen ellen. A csapat légköre a béka feneke felé indult a hibáim miatt, aztán a végére valamennyire sikerült rendet tennem a csapatnál és így a 6. helyen értünk célba😞(
Nem túl acélos, de elsõ évad volt. Furcsa volt, eddig sosem játszottam "kiscsapattal". Szûk költségvetés, kevés alkalmazott, stb. Majd belejövök és lesz még BL résztvevõ a csapatom.
De pár dolgot kérdeznék:
1. A magabiztosságot mivel lehet növelni?
2. Az mitõl van, hogy az edzésnél az éves tervben be van állítva egy edzés az adott csoportnak, de amikor hétközben ránézek már átvált "Egyéni"re és nem tudom ezek után mit edzenek. A heti programban is az egyéni beállítások edzõdnek. Mitõl tartja meg az elmentett éves tervemet?
3. A játékos keresgélésnél a Piacon lévõknél, hol derül ki melyik az ingyenes? Nekem van sok kérdõjeles, és talán 3 olyan akinél érték is van kiírva. Illetve érdemes egy közepes felderítõre bízni a keresgélést vagy végezzem magam? Ebben még elég gyenge vagyok, vagy türelmetlen😊) Mert erõsítésre szorulunk. Elmegy pár kölcsönjátékos, akik jól teljesítettek és eddig csak egy emberre tettem szert.
4. Érdemes ifitábort létrehozni valahol a világban? Favorizált célterület?

Elõre is köszi!

Sziasztok,nekem olyan volt hogy a real madriddal voltam lehuztam 3 szezont és a harmadik szezon végén eltünt xabi alonso--de se mail se semmi csak eltünt(élõ szerzõdése volt még 2 évre mert a második szezonban hosszabitottam vele).Rákerestem az átigazolási piacnál de xabi alonsora nem dobott be semmit...volt már valakinek ilyen?Illetve az hogy olaszországban van olyan hogy a játékosnak pl csak a fele játékjoga az enyém,és vagy kivásárolom a másikfelét vagy elhuz piti összegér.Én is tudok igy csak féljogokat venni?ha igen hogyan?illetve mikor vásárolok 10 csapatnál felajánlanék vmi más játékost de vagy kiir vmi üzenetet vagy ha beadja a csereablakot sokszor nincs benne játékos akit cserélhetnék az általam kinézettre siméán vagy ráfizetéssel,ez miért van?a teljes magyarositás nagyon kellene nekem az 50%os van meg:-(
Sziasztok!

Elõszöris boldog új évet kívánok miden forumozónak! 😊

Újra jelentkezem, régebben irtam egy pár hozzászólást, de aztán lemorzsolódtam! :S Mostantól újra leszek! Amiben tudok segítek, Több 100 óra manager-ezés van mögöttem, a Total Club Manager 2001, 2002, 2004 és a FIFA MANAGER09, 10-el együtt összesen!

robertnatus
Én arra gondolok, h nálad ez csak nemzetközi kupás meccseken (bl, európa liga, intertoto) jelenik meg! Mégpedig azért mert nem nevezted be, vagy mert télen igazoltad! billy76 jól mondja, ha angol csapattal avgy akkor lehet error a munkaválalási engedéllyel is, más országban én ilyet nem tapasztaltam! Ezért az egyért nem szerettem a Manchester-rel lenni, mert oda ezért nehéz fiatal (18-19 éves) tehetségeket leigazolni olcsóért, mert õk még értelem szerûen nem voltak annyiszor válogatottak, mint amennyit a szabály elõír nekik!

További jó játékot mindenkinek!
THX!

hova kell betenni a játékos képeket????
KÖSZI SZÉPEN North Park!!!
Már csak az a kérdésem lenne, hogyha a játákosnak: Julio Alberto Monsalve Jimenez a teljes neve és 02/10/1995-ben született azt hogy csináljam???! 😄 (De mondjuk a felállásnál csak azt a nevet irja neki, hogy J.Monsalve Jimenez!)
még egy sárga és nem játszhat a köv. meccsen
hello!

az lenne a kérdésem, hogy a játékosok mellett lévõ, sárga négyzetben piros felkiáltójel, mit jelent?

a valamennyi szót nem úgy értettem, hogy mindegyik, ha nem úgy, hogy valamennyi számú (75 %)válogatott meccsen (természetesen naptári évre vetítve)
Angliában ha külföldi játékosaid vannak elvesztik a munkavállalási engedélyüket, ha nem szerepelnek valamennyi válogatott meccsen..

ha egy játékos nem felel meg a liga követelményeinek, annak az irl-ben ismert okai vannak, ebben az esetben nagy valószínûség szerint munkavállalási engedély...

ez nem eu-s europai és Európán kívüli játékosok esetében fordulhat elõ...

2004-óta vannak jelentõsebb számban légiósok az EU 10 új tagállamából...
Tegnap éjfél fele én is megtaláltam ezt a funkciot. Szerintem én is igy fogok most elkezdeni egy ujjat. Annyira nem jött be ez a költségvetéses rész.
ha betartasz mindent, és nem mész csõdbe, akkor jóval többet fogsz ám kapni. Egyébként én mindig Own a Clubban kezdek szl nekem mind1
Ha a költségvetéshez tartom magam, akkor jövöre add normálisan pénzt? Leszimuláltam 1 évet, nem költöttem semmire, megnyertem a bajnokságot+kupát, BL elödöntö, és a köv évi költségvetésem joval elmaradt a tavalyitol. Ez miért van? Nem teljesen értem ezt a részét. Ha marad a kölségvetésböl akkor azt megkapom köv évre? Vagy megy a klubnak a kaszályába (chas-nek van irva hajol tudom)? Azt hogy tudom kivenni? És ami a szponzortol jön, meg a tv.s pénzek? Kiirja h kaptál 14M-t, de hova is kaptam meg? Ha valaki fel tudna világositani,h minek milyen következménye van és tippeket adna hogy kell csinálni a pénzes részét a játéknak annak nagyon örülnék.
Köszi North Park!
Bár érdekes, mert nekem a MISC semmit se visz. Meg van adva,h pl 7.5M áll a rendelkezésemre, ehez képest 1 árva fillért se költök rá. Söt -1M. Ezért a költségvetésböl átcsoportositok a Misc-böl a fizetésekre.
billy kösz a választ..de ezt most nem értem..elsö évbe semmi gond nem volt(realal tolom)az uj évbe meg akk mért nem alkalmasak ugyan azok a játékosok mint akik az elsö évet szinte végig játszották?ha van vmi megoldás létszi ird meg..elöre is kössz
stop tábla: a játékos nem alkalmas a ligában való játékra
Sziasztok!

Van egy kis problémám az új fifa managerrel.Megvettem a game-t és rendesen mûködött minden..lenyomattam pár szezont.Ezután kijöttek az update-k(1,2).Felraktam õket és valóban faszább lett a játékélmény meg a játékosintelligencia a 3D módban.De azóta érdekes dolog szokott jelentkezni:ha egy csapattal eljutok a bl-ben a csoportkör után tehát a legjobb 16 -ba és jön az elsó meccsnap(kb február vége)akkor meghal a játék..állandóan be-be vág ilyen meccs elótti jeéletés képeket..ill ha rámegyek 3D meccsre behal a játék a meccs indulása után és kilép.Azon kívül az összes meccset le lehet elõtte normálisan játszani.De a bl 16 után behal az egész...érdekes:@..nemtom ha vki tud vmi megoldást vagy tapasztalt vmi hasonlót akkor írjon.

steel, a MISC az Miscellanous vagy vhogy íg van írva, annyit tesz hogy bármi más, apróságok. (példát sajna nem tok mondani, de amikor elmek a géptõl, biztos eszembe fog jutni pár) elég érdekes hogy nekem mindig ez a legtöbb, (kb az egész költségvetés 60%-a a misc:S) ígérd meg amit biztosan befogsz tartani. Pld. az interrel bajnok is lehetsz, de csak LEHETsz, szóval valami gyengébbet ígérj😉
Sziasztok!

Pár éve már nem játszottam managerel, de most ujra!!! Az ujdonságokkal ugy-ahogy boldogulok,de pénz részével nem nagyon. Az Interrel vagyok, év eleén beigértem mindent(bajnoki cim meglett, BL elödöntõ, kupa legjobb 8) jó nagy lett a költségvetésem. De év közbe amit nem birtam betartani és kiestem, el kellet venni a költségvetésböl. Összeségébe 7M veszteségem volt (Bár kiirta,h a TV bevételböl nekem jött a legtöbb ösz.:26M). A második évben nem kaptam pénzt átigazolásra, és a fizetésekre is elég karcsu volt az összeg. A költségvetést nem szabad tullépni kicsivel se? Azon belül a MISC az mit takar? Szerintetek év elején mit érdemes igérni,h azért jo pézt kapjak, de ha nem teljesitem ne kelljen sok pézt levonni? A régebbi managereknél volt XX-pénz azt hajrá... ez most máskép van. Ha valaki tud segiteni azt megköszönöm.
vki tudja h mért van az h...a játékosok neve piros szinü és a nevük mellet van egy ilyen stop tábla szerü jel és amikor beakarom tenni öket a kezdöbe akk nem lehet tovább menni a mecsre..erre kéne vmi megoldás
honnan lehet játékosarcokat letölteni?
nah kezdtem egy uj idényt..az arsenalal nem volt a legjobb..ha tudtok akk ajánlhatnátok pár taktikát meg embert a realhoz😄😄elöre is kössz
hi
nagynevû játékosokat mértnem visznek tõlem sohasem???

Megvan végre a játék. Lenne rögtön egy kérdésem: ha rámegyek egy csapatra, azon belül staff, megnézem a játékosait, akkor a meccs számnál az adott klubnál lejátszott összes meccset írja ki, nem pedig az idényben lejátszott összes meccset, mint a 08-ban. Ezt át lehet valahogy állítani? Mert ki a franc kíváncsi arra, hogy össszesen mennyit játszott, amikor engem az érdekel, hogy ebben az idényben, hogy számoltak vele, mennyi lehetõséget kapott.
sziasztok valaki tud sehítenni abban hogy ad egy linket ahol le lehet tölteni a fifa manager 2010 hez a csapat cimereket és a játékosok képeit elöre is köszönöm,

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Hali!
nekem az a problémám,hogy feltettem mindkét update-t..és amikor játszanék..kb 3-4 hónap elteltével kidob egy hibaüzenettel..nem tudnátok segíteni?:$
a másik meg h hova kell betenni a képeket?😊
köszi szépen😊
mivanmivan99: Annyit kell tenned hogy a képed átírod pl. WoodsPe19950713 mondjuk. (csak egy példa, ha Peter Woodsnak hívják és 90/07§13-án született) nem kell mást tenned 😉
Hali !!
Nálam a leseknél vegyesen ítélkeznek.Valamikor határozottan benn van a les határon és nem fújja be a bíró.Esetenként meg már a 11-es pontnál ér csak labdába az ellen fél és akkor fújja le.A tétlen lest nem ismeri a game. Ennyit tapasztaltam egyenlõre .
Egy oriási hibát vettem észre ebbe a játékba. Lehet h csak hiba volt de a régi lesszabály van a játékba? mert többször is üres kapura löttem a labtád egy játékosom lesen állt, aki nem ért labdába és les...
Lesli87!
A magyarosítás 70%-os meg van ,ha gondolod elküldöm email-be.Mégsem kéne az elejétõl kezdened ha ez segít valamit.Szívesen teszem , hiszen értünk teszed . Kösssssssssssssz !!!!!!!
sziasztok! a debrecennel kezdtem es megynertem a bl-t én se tudom hogy hogy, na mindegy nem ez a lenyeg, hanem az hogy le akaraok igazolni valakit a penzbol valamiert nem engedi a vezetoseg a berekre hivatkozva.
Hogyan tudom atallitani, mert az atlag fizu 3-4 ezer míg az uj igazolasoknak pedig 20 kornyeken lenne !!!
Köszi!!!

sziasztok én azt szeretném kérdezni, h ifi játékosoknak (tehát akik az editorban nem szerepelnek még) sehogy nem tudok képet beállítani, mert nagyon sok játékosnak adtam képet akiknek alapból nincs, de idõsebbek és benne vannak az editorban, de már 2014ben járok és sok játékos van aki a játék kezdetén még ifista volt, de mostmár nagyon jók és nem lenne rossz ha adhatnék képet nekik! 😄
hát ez télleg nagyon rossz hir..de elöre is köszi h még egyszer neki állsz és hajrá Leslie
Leslie87
szevasztok! hát van egy nagyon rossz hírem! a magyarítás valóban kész lett csak rossz linket adtam meg véletlen és mikor ki akartam javítani elbaszódott a laptopomon a vinyó. Fogalmam sincs hogy hova raktam fel próbáltam millió verziót. erre elvitték szervizbe és mit ad isten üres az egész vele együtt törölték a magyarítást is! ma jött meg a gép. azt hittem elbõgöm magam. most kezdhetem elõröl. sajnálom nem gondoltam volna hogy kellet volna mentenem pen driverre is!!!! de igyekszek!!! Kitartás!

Az edzõ táborral csak óvatosan. Mert ha 3nál többet csinálsz akkor fejlõdni se fognak és a hangulatot és a morált is leviszi nagyon! Én azt csinálom hogy a szezon elsõ hónapjában amikor még nincs meccs akkor elviszem õket 3*14 napra és utána ez a probléma sincs. És mivel közben megy a sima edzésük is így a kondíciójuk is feljavul 99-re.

A bulikkal is csak csínján mert ha minden héten csinálsz az is ugyanilyen hatást vált ki egy idõ után. A szezon nyitó szurkolói bulit, a karácsonyit és a szezonzárót nem szabad elfelejteni.

Beszélgetni pedig mindig amikor csak tudsz beszélj velük. És mindenkivel mert akkor örülni fognak hogy senkivel se kivételezel.
Ezt a pénz problémát én úgy szoktam megoldani,hogy én adok pénzt a klubnak!!
Career-->My Career és ezen belül Donate money to club.Feltéve ha van saját pénzed 😄 És ezt az adományozott pénzt 1 hónapon belül tudod majd felhasználni kb.Engem már sokszor kihúzott ill. kihúztam magam a bajból.
Kis csapatnál nálam ez a megoldás,mert ugye nincs még nagy bevétel,értem én ezt angol conference ligáknál.Nagy klubboknál ugye egyszerûbb,mert ott van rengeteg pénz forrás.
Vagy még esetleg az a megoldás,hogy próbáld meg átcsoportosítani a budget-eket.Financial statuson belül Propose to board.
Remélem tudtam segíteni.
üdv,pal

ja,én hetente,vagy kéthetente egyszer szoktam beszélgetni a játékosokkal,vagy amikor kiírja hogy beszélned kéne sûrûbben a játékosokkal.
az én tapasztalatom az az,hogy a sok edzõtábor,sok étterem,vidámpark buli stb. sem tesz jót a morálnak.A sok siker,az eredményesség sokat dob a csapaton.A lényeg hogy tudni kell jól idõzíteni ezeket a bulikat,nem elfelejteni a karácsonyi partyt,a játékosok szülinapjait,a klub születésnapját meg ehhez hasonló ünnepeket 😄

még vmi...a csapat légkörét h lehet javitani..hiába viszem el öket edzötáborba,éterembe,vidámparkba,buliba semmi..ötlet?+mindne mecs elött és után beszélni kell a játékosokkal is?
lenne még egy dolog...pénz hiány van egy kicsit..nem tudjátok h a mentési fáljban át lehet e irni az összegeket?ha igen akk irjátok meg léci h h kell
a manager aszisztens rakja össze a kezdõt nem te...
uhh bocs........http://www.upload.bben.hu/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
ez ajo
Szeva...http://www.upload.bben.hu/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247 én ezt töltöttem le maygarositás kb 70%os..egy ksi helpet adhatnátok...amikor össze állitom a csapatot(taktika,felállás,kezdök,cserék)elmentem meg midnen..és mecsek elött ugye még lehet rajta változtatni meg minden..és ha változatok rajta mondjuk 4 embert lecserélek...akk ha kezdödik a mecs egy full másik sapat jelenik meg..és meccs alatt még a taktika is megváltozik, ez igy nagyon cink...vkinek vmi ötlet a megoldásra???..am az arsenalal küldömneki..nem tudja vki h az ifi csapatokbol meik játékossla érdemes foglalkozni??..elör eis köszi...rmeélem segitettem a linkel...hali
Szerintem senkinek sem sikerült.Leslie meg nem néz vissza sajna.Így jártunk.Várunk és várunk ................várunk.
ha valakinek elküldi Leslie az megtenné, hogy feltölti egy jó linkre?
elõre is köszönöm
lécci leslie nekem is küldd el mailban:[email protected]
hátha ott!elõre is köszi😊
Szijasztok
Valaki nem tudná esetleg a magyaritást felölteni egy másik linkre, vagy senkinek sem sikerült letölteni?
mit ír ki?
Hellosztok! Az lenne a problémám, hogy play careerert játszok! És senki nem akar eljönni hozzám. Bilbaoval vagyok, és mindenki elérhetetlen pedig fiatal tehetségeket szeretnék igazolni de senkit nem tudok...

ez mért van? Mit kell tenni, hogy tudjak már venni embereket?