11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • opalzoltan
    Istenem gyerekek mi van itt!!!!
    Nem beszélhetnénk végre az FM-ről?
    Hagyjátok már rá ezt a piszkálódást.
    Nemrég feldobtam egy bizonyos témát,valaki nem akar hozzászólni? (#10376)
    Hátha elkezdünk végre beszélni a lényegről,és így elfelejtődik ez a b@szogatás,és a magyarítás is halad szépen lassan de biztosan!!!
    Üdv mindenkinek
  • Leslie87
    Úgy érzem hogy ez a fórum semmit se ér én léptem innen és nem vagyok hajlandó ilyen alpári szövegeket olvasni! De aki várja a magyarítást az ne aggódjon mert folytatom és megosztom ide is!
    PETER ÉS ROBIN TI MEG SZOPJÁTOK EGYMÁS FASZÁT! AHOGY TI MONDANÁTOK: NEM AZ ÉN SEGGEM NYALJÁTOK EZ IGAZ HANEM EGYMÁSÉT AMINT LÁTOM NAGYON IS JÓL MEGY NEKTEK!!!
  • billy76
    elég a fikázásból emberek !!!!

köszönet leslie a magyarításért...

nem szégyen megköszönni...

akit eddig érdekelt a magyarítás és jót vagy rosszat , személyeskedőt írt a fórumba, az legyen szíves szíveskedjen használni a magyarítást, és ha hibát, nem oda valót, esetleg értelmezhetetlen valamit talál stb. legyen szíves szólni...

kulturáltan...
    fórumba, privátba, emailon, ahogy tetszik...

építeni kellene és nem rombolni...

azok az urak pláne írjanak, akik kíválóan beszélnek, olvasnak angolul, ismerik a szakszavakat, van fogalmuk arról, hogy az angol szöveg helyett pontosan minek kéne megjelenni magyarul...

kalandorok kíméljenek...
  • billy76
    te ki ... vagy robin87

elegem van abból hogy minden fiatal tini itt sír, hogy nem kapott még magyarítást, amit más ingyen, a szabadidejét feláldozva csinál...

és teljesen véletlenül aki fikázik, annak egyébként nem kell a magyarítás, mert tök jól ért angulul, de ugye magyar lenne a balga és mégiscsak magyarul szeretne játszani...

persze én meg hülye vagyok...

az a baj gyerekek, hogy ti eddig sehol se voltatok, amíg valaki nem kezdett magyarítani, a fórumot se látogattátok, és senki se hallott rólatok...

egy fűszálat se raktatok keresztbe a magyarítás érdekében, de fikázni azt tudtok...
  • peter0
    Így van robin87...aki itt beszél és kinyallja a hátsódat Leslie87, azt messze nem érdekli, hogy milyen beteg vagy és mi a bajod!! Őket csak a magyarítás érdekli! És mivel pár hete, lehet már 1 hónapja beszólt neked valaki és te elkezdtél fenyegetőzni, hogy befejezed a fordítást, sokan beszartak...és úgy gondolják inkább nyalnak, pitiznek neked, aztán ha kész leszel majd beírnak 1-et, hogy mekkora "sztár" vagy és onnantól kezdve a kutyát nem érdekli mi van veled! Csak a szájuk nagy az itt nyalóknak! Nem akarják, hogy megint fenyegetőzz...
    kapokam: akkor te tudatlan, analfatéba ember vagy aki nem beszél nyelvet! Inkább angolt tanulj könyvből mint ezzel a játékkal játsszál...azzal többre mész!
  • Kisponyi
    Robin, én a helyedben kicsit magamba néznék. Nem tudom, hogy milyen szellemi szinten érzed magad, de én nem sértegettelek. Tisztázzunk pár apróságot
    1. Kinek képzeled magad, hogy olyan dolgokat állítasz amikről fogalmad sem lehet
    2. Miből gondolod, hogy ezt bárki azért csinálja, hogy kinyalják a seggét? Az fel sem tűnik neked, hogy olyanoknak készül akik nemtudják a játékot teljes valójában élvezni más nyelven.
    3. Mikor voltál utoljára elmeorvosnál? Szerintem épp elég régóta, hogy meglátogass egyet. (sértegetni én is tudok, csak szalonképesebben)
    4. Úgy látom, téged már régóta nem a fordítás vagy Leslie állapota érdekel, hanem hogy veled foglalkozzunk, hogy a te antiszociális hozzászólásaidra reagáljunk. Ha egyedül érzed magad, keress egy barátnőt, vagy menj buliba, de ne itt éld ki a hülyeségeid.

Erre a szösszenetre kénytelen vagyok reagálni
    "Ha lett volna eszed bejelentetted volna és lehet vki segit hülyegyerek,inkább csinálod egyedül és várod hogy majd kinyalják a segged"
    Bocsáss meg nekem, de ha nem jelentem be, hogy készül, az azt jelenti, hogy senki sem tud róla, ergó nem nyalhatják ki a seggem. Miből gondolod, hogy egyedül csinálom? Kérlek, gondolkozz mielőtt hülyeségeket beszélsz. Csak saját magad járatod le ilyen kijelentésekkel.
  • robin87
    Ha lett volna eszed bejelentetted volna és lehet vki segit hülyegyerek,inkább csinálod egyedül és várod hogy majd kinyalják a segged...arra meg fogadni mernék hogy a 90 %os cucc után szarik rá mindenki hogy beteg e a leslie vagy nem haha....
  • kapokam
    Lesli87!
    Először is köszike.
    Kisponyival teljesen egyet kell hogy értsek.Kérlek ne vedd fel mit írnak össze vissza nincs értelme.Tedd amihez kedved van segíts a tudatlan, más nyelvet nem beszélőkön és a fifaM rajongóknak.Köszönöm azok nevében akik arra érdemesek.!!!!!!!!!!
  • Leslie87
    Kisponyi köszönöm!!!!!!!!
    És neked van igazad hogy nem publikáltad bár én se tettem volna anno!
    De ha már itt tartok nem adom fel! Más megbecsüli a munkát, jó mondjuk nem ezen a forumon. Ez a forum csak a fikázásomról szól. De tudom vannak olyanok akiknek nagy segítség!
  • Kisponyi
    Alapjában véve békés ember vagyok és nem szokásom senkibe belekötni, de rossz nézni hogy néhány ember miként éli ki aggresszív elfojtott dühkitöréseit leslie-n. Kivételesen tudom milyen nehéz dolga van leslie-nek a fordítással és pont emiatt nem is basztatom. Én a 09-hez próbálok használható fordítást csinálni, de pont az ilyen emberek miatt nem jelentettem be sehol, hogy készül, mint peter0 és robin87 barátunk. Kicsit gondolkodjatok már el azon ti is, hogy egy magyarítás elkészítése nem egyszerű feladat. Ha nem napi 6-8 órában csinálod idő kell hozzá, ha pedig minőséget szeretnénk még több. Csak 2 példa arra miért is nehéz a fordítás. Ez a 2 sor amit belinkeltem a 2 végletet mutatja.

Ez mint látható egy szép összetett hosszú mondat, de ahhoz, hogy magyarul is értelmes legyen át kell szerkeszteni, a hivatkozásoknak a megfelelő helyre kell kerülniük különben marhaság lesz a végeredmény. Látszólag könnyű feladat lefordítani, nem is a fordítás a gond, hanem az a 5-10 perc, hogy miként lesz igazán magyar, és ezekből a sorokból kb 30.000 van a játékban.

205566828;_PLAYER_NAME has once again stated his desire to be back in full training as quickly as possible. _PLAYER_LAST_NAME, who is currently undergoing rehabilitation for his long term injury, has been incredibly patient under the circumstances and is hoping to return in the next few months.#0

Ez pedig az egyszerű, akár webfordítóval is megoldható, ez a maradék kb. 40.000 sor.
    205079473;Financial Info#0

Pl. az FM09-ben 82997 lefordítandó sor van. Mielőtt valaki úgy érzi ez nem is olyan sok, próbálkozzon meg vele. Rengeteg kereszthivatkozás van a szövegben, sok szöveg több helyen is megjelenik így nembiztos, hogy aminek elsőre fordítod megfelelő. Tesztelni is kell ami rengeteg idő. Kérek szépek minden kötekedőt. Akkor vesse leslie-re az első követ, ha már felmutatott vmi hasonlót. Ő már publikált 2 verziót is a fordításából. A #10332-es hozzászólásban van is link az általa 90%-osként titulált verzióhoz. Teszteljétek, segítsétek, ne fikázzátok. Azon se csodálkoznék, ha abbahagyná a fordítást az olyanok miatt akik csak a hibát keresik minden lépésében és hozzászólásában.
  • Leslie87
    NEM HAZUDTAM!!!! Csak így jött ki ha tetszik ha nem! és innentől téma lezárva! fikázásra nem írok vissza!
  • Leslie87
    Ez csak egy közösségi tárhely
  • matthias92
    mak-virag? nem galactikáztál véletlen régebben? valami ilyesminicknevű fazon alkotta a csataszimut, emlékszem

mellesleg köszönjük!
  • Leslie87
    90% magyarítás amit ígértem

Azért ideírom akinek nem kell nem kötelező letölteni!!!!
    És csak építő kritikát fogadok el!!!
  • robin87
    100%ban egyetértek peter0-val!!!!aki mára várja a 90%ost majd 2-3 napon belül kap valami magyarázatot miért nem kapta meg ez tuti igy lesz....
  • matthias92
    nem neked van véletlen feltünési viszketegséged?
  • peter0
    Leslie87: a megnyílvánulásod az értelmi szintedet tükrözi...gratulálok! Ha valaki nem dícsér, nem nyallja ki a popsid, már azonnal káromkodva válaszolsz! Vedd már észre magad, olvass vissza!!És akárki akármit mondd gyanús vagy nekem!! Mert mindig közbejön valami! Elvesztek az adatok, beteg vagy, stb...ezt senki nem hiszi el, vagyis az nem aki egy kicsit is reálisan gondolkozik!! És igen, nekem nincsen szükségem a magyarításra, mert tudok angolul, minden egyes mondatot megértek így is, de ha lenne és kész lenne a 100%, feltenném a gépre! És hogy miért? Mert magyar vagyok és magyarul jó lenne látni egy ilyen tökéletes játékot!!De gondolkozz, gondolkozzatok el, hogy mindig történik valami gond a kiadás elött...És nem kell káromkodni, mert az a gyanúm, hogy te csak azért vagy itt, hogy dícsérjenek, jókat mondjanak neked! Lehet feltünési viszketegséged van...és szükséged van a dícséretekre! De ezzel nincsen semmi gond, mint írtam is már!! És azt is írtam, hogy majdnem minden játékot lefordítanak magyarra, tehát nem te vagy az egyetlen jótevő!!!! Szóval ésszel kell irogatni, és ha elvállaltad akkor csináld, vagy ha nem akarod mondjad meg!!Senki nem fog könyörögni neked! Nem vagy te akkora ember...ennyi!
  • pikpak
    Kedves Leslie!

Megkérlek szépen, akkor felraknád, hogy a 90%-os magyarítást honnan lehetne elérni. Segítségedet előre is köszönöm!

Üdv!
  • SFefe77
    Azért volt itt egy régebbi csapat akik közül valaki ajánlott egy kis segítséget is, de el lett zavarva a francba. Pedig a régi TCM-es csapat fordításai nem voltak éppen rosszak...

A segítséget, az építő jellegű kritikát fel kell ismerni, nem anyázni, mint egy óvodásnak.

A 2009-es Fifa Manager játékhoz itt van egy magyarítás:

http://hegyipisti.mlap.hu/

Szerintem nem olyan rossz, bár nem teljes, közel sem teljes.
  • savafan
    a 09-hez nincs. évek óta nincs mert nem nagyon lehetett. most, hála Leslie-nek lesz. de ez csak a 10-es lesz jó. tudtommal nem kompatibilis a kettő
  • rellat
    Sziasztok! Nekem még az lenne a kérdésem hogy a fifa manager 09-hez van 100 százalék körüli magyarítás mert én nem tudok csak nagyon alap szinten angolul és így nem vmi élvezetes, egyszer leszedtem egy 70 százalék körülit de abban nagyon sok az angol rész és sok fontos dolog van ami angol és még így se valami élvezhető a játék. Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönöm, mert szerintem egy jó játék lenne de így h a felét nem értem nem vmi élvezhető. Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
  • csfun66
    igazat adok neked Leslie87, de én azokhoz tartozok akik köszönik a magyarításért tett munkádat, aki megcsak le akar járatni meg ilyen-olyannak mondani az szerintem csak irigy. ugyhogy csak így tovább leslie! ennyit akartam csak mondani;)
  • Leslie87
    Ha idegbeteg lennék akkor türelmem se lenne magyarítani ennyi sort! De mind1. Én nem olyanoknak akarok jót mint ti aki már 10 éve játszik+ nyelvvizsgás. Mindenki csak magának akar jót a másikat leszarja. Itt is látszik legyen magyarítás és az hogy a magyarosító beteg és nem csinálja azt le kell szarni. Nem mondtátok volna hogy jó akkor megértelek és várok, hanem egyből az a válsz hogy mi köze van a kettőnek egymáshoz. Hát szerintem van! de mind1 most már van magyarítás 3 fajta is már lehet fikázni engem. De leszarom!!! MEGMONDTAM NEM NEKTEK KÉSZÜL NEM KÖTELEZŐ LETÖLTENI!!!!!
  • matthias92
    szerintem a te értelmiszinted sem valami egetrengetően magas, már ne is haragudj meg.
    Ha olyan okosok vagytok, akkor úgyis van angol emeltszintű érettségitek meg nyelvizsgátok, akkor hajrá! Nem kell nektek az a magyarítás.
    Mellesleg, miért olyan antihihetetlen? Rosszabbak vagytok mint a politikusok. Azért tart itt az ország, mert nemcsak a politikusok, hanem maguk a polgárok is ilyen seggek, mint egyesek...
  • North Park
    egyetértek peter0-val.. Leslie mindig előáll valami kifogással hétről hétre... csak olvasgassatok vissza, igen tudom hogy most lefogtok baszni, de hát ez már nevetséges! Lehet hogy idegbetegség miatt van kórházban, mert bárki kritizálja akkor 20ezer felkiáltójellel káromkodik rá, mint egy 8 éves hülyelány. Teli van helyesírási hibákkal a srác,(8 általános megvolt?) és kurva bizonytalan.

Aztán jöhet a duma hogy ha ilyen profinak meg olyan profinak érzem magam miért nem csinálom? és előre meg is adom a választ, mert már rohadtul nem érdekel a dolog, de ez a Leslie gyerek messziről bűzlik. És ha titeket nem zavar hogy 20000 szóban 17950 helytelenül van leírva akkor élvezzétek..

Hajrá
  • opalzoltan
    Nem akarok beleszólni,de hagyjátok már abba légyszíves ezt az egészet!!Ne dúrvuljatok el könyörgöm.Ha beszólnak valakik,ne vegyétek fel,hagyjátok rájuk,és kész ennyi :D

Hol vannak a régi jó kis játék/élmény beszámolók?
    Andretti pl hova lett?Ő volt az egyik legaktívabb tag régebben????
    Hajrá emberek,beszéljünk az FM-ről,ki hol tart,melyik csapattal,melyik évben stb!!!!!

Valaki eljutott már odáig hogy a saját gyerekét irányítsa,esetleg már igazi profivá vált volna?
    Én 2038 körül elértem ezt az egyik gyerekemmel,de sajna elég gyöngécske,tehát nem igazán fér be még a reservebe sem sajna...igaz még csak 19 éves.
    További szép napot és jó játékot MINDENKINEK!!!!!!!

Ja,és pl én megvagyok a magyarosítás nélkül,pedig még csak a 09 meg a 10el játszottam eddig.DE mégsem piszkálom a másikat,Leslie-t,nem kötök bele,mert nincs jogom,hanem inkább bíztatni kell,tehát hajrá LESLIE!!!!!!!!!Csak így tovább,gyógyulj meg mihamarabb és add ki a 100%ot!!!És így legalább gyarapodik az FM-ezők tábora,mert nem mindenki beszél angolul,és angol tudás nélkül tényleg élvezhetetlen ez a jó játék.

Na ennyi,remélem sok jó dolgot fogunk ezután olvasni és nem a b@szogatásról fog szólni ez a fórum ezután.
    üdv,Pal
  • chelsea4ever
    üdv editorba hogy lehet beállítani hogy több legyen a csapat tökéje?
    választ előre is köszi
  • robin87
    Az meg hogy beteg vagy nem szerintem senkit nem érdekel,mindenki a magyaritást akarja nem azt tudni hogy leslie épp jol van-e vagy mivan vele..
  • robin87
    Már nem azér de lesli87 is elég fura,ha vki beszol neki azonnal alpári módon válaszol...lapozzon vissza aki nem hiszi..anno azt mondtad már majdnem kész erre elvesztek az adatok állitolag...most hogy majdnem kész beteg vagy...mindig akkor van gondd amikor már majdnem kész????ha van benne olyan rész amivel nem boldogulsz ird le ne hitegess itt embereket szerintem.Amit meg 90%osnak neveztek háááát annál az előző is jobb volt....
  • Leslie87
    Te gyökér csak azért írtam le mert lassabb tempoba haladok és akkor azt kérdezgettétek volna hogy mért haladok ilyen lassan!!!!!
    Nekem ne pofázz ha 2002 óta játszol akkor csukott szemmel is értened kéne és felesleges neked magyarítás! Ja és mondj 1 olyan alkalmat amikor mondtam hogy kiadom és nem tartottam a szavam. Ha ennyire profi vagy forditsd magadnak! ennyi idő alatt rá kellett volna jönnöd! ennyit rólad!
    És köszönöm Billy a támogatást ismét. Holnap hazaérek és felrakom a normális magyarítást!
  • peter0
    Billy76: Mi az,hogy én ki vagyok? Én egy olyan magyar állampolgár vagyok, aki 2002 óta minden sorozattal játszik...ennyi és semmi több! És távol álljon tőlem, hogy "b@szogatom" a fordítót!
    Azonban úgy gondolom, hogy igen Leslie87 fordítja, ami szép dolog, azonban fordítanak manapság elég sok játékot, és sehol nem gondolom, hogy a magánéleti gondokról beszélnek egy játék fórumon!Mert olvasgatom a fórumot, hátha valami újra bukkanok, de csak a betegségről olvasok, ami nem jó, de sokunkkal előfordul! És én nem türelmetlenkedek, és senki sem tenné, azonban Leslie87-nek igénye van rá, hogy dícsérjék, sajnálják, ami alapvetően nem is baj, de ne itt ezen a fórumon tegye! Mert ha nem mondaná, hogy beteg, barátnőzik, dolgozik, iskolába jár (amit általában, jobb esetben a magyar állampolgárok többsége tesz hétköznaponként) senki nem kérdezgetné, hogy hol van a magyarítás, hány %-os, meg hasonlók...ELmondta pár hete, hogy majd szól ha kész lesz, mindenki elfogadta és várta...azonban jött ezzel a szöveggel és megint róla van szó!!! Ez nem jó és nem is ide való!!!!!!!!
  • billy76
    peter0: nem b@szogatni a fordítót...

értékeljük, hogy van véleményed a dologról és ez egy fórum oldal,ahol ugye leírjuk ami az eszünkbe jut..

de ha lehet kérni a fordítóknak, a fordításnak építő jellegű kritikát fogalmazzatok csak meg...

mert egyébként engedd meg, hogy idézzelek "véleményem szerint ez a fórum a Fifa Manager 2010-ről kellene, hogy szóljon"...

leslie fordít, jelenleg NEKI köszönhetően van magyarítás, és lesz 100 %-os is majd egyszer...

tehát ha tetszik, ha nem leslie maga a fifa manager 10 játék egyik alkotója, mert neki köszönhetően lesz ez a játék magyar...

ha szabad kérdeznem te ki... vagy?

mert kár türelmetlenkedni, játsz angolul, a fellelhető kész magyarításokkal (van vagy 3 fajta verzió) vagy készíts te egyet ha annyira hiányzik...

részemről lezártnak tekintem a témát...

jó egészséget leslie, gyógyulj meg, mert ha egészség van minden OK..
  • peter0
    Te gyanús vagy nekem Leslie87...túl sok a hiba, túl sok a mellébeszélés...de persze ettől mint minden embernek lehetnek és van is magánléeti gondja, dolga! De véleményem szerint ez a fórum a Fifa Manager 2010-ről kellene, hogy szóljon és nem a betegségedről!!!!! Persze az sem utolsó, hogy beteg vagy, de ez a fórum nem arra való! És én is, családomból más is és a ti családotokban is van beteg, de mégsem arról szól a fórum!!! Köszönjük a magyarítást, de majd ha kész lesz akkor szólj!! Addig nem igazán kellene irogatni...hogy ilyen beteg vagy, olyan beteg vagy...de mint mondtam nem bunkóságból írtam, csak a fórum legyen az ami a neve és szóljon arról ami a neve is!!! Ennyit akartam csak...
  • savafan
    a 10-hez készül
  • rellat
    Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy Leslie ez a magyarítás a Fifa Manager 09-hez van vagy a 10-hez?
  • Lpmike6
    Akkor szerencse, hogy még nem raktam fel a játékot!:) Én megvárom a 100%-os magyarosítást, és még1x jobbulást, és sok türelmet a hátralévő munkához!:D
  • Leslie87
    Igen korházba járok de járó betegként. Most pesten de zalaegerszegi vagyok és otthon vannak a magyaritásaim és vasárnap érek haza.
    Köszönöm a jókivánságot megmaradok. :P
  • owen20
    helló
    Akkor jól éreztem én hogy nem stimmel ezzel a magyarosítással valami!
    Várjuk vasárnap addig csinálsz még hozzá vagy a 90%-ost adod újra ki?
    korházba vagy?mármint a betegség miatt kérdem!
    jobbulást
    helló!
  • Leslie87
    hajjjjjjjjjjjajjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!
    Baj van: rossz magyarítást töltöttem fel! :P
    Ez nem is az amit én akartam ez csak a félbemaradt munkám. most nem vagyok otthon és az otthoni gépemen van az új. de vasárnap este felrakom az újat. Ne haragudjatok. ezért volt gyanus nekem hogy sokaknak nem magyar pár dolog! sorry
  • Lpmike6
    Köszönjük Leslie, és miharabbi jobbulást!