11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#10321 Még nem tudom fúleg ugy hogy tiszta beteg vagyok 2 napja és azóta nem jutottam előrébb. Nekem is van életem, barátnőm családom velük is kell foglalkoznom kb feb.20 arra meglesz de ne irogassatok hogy mikor lesz kész és hogy publikáljam blablabla... azzal nem leszek előrébb. Kilehet várni azt a fél hónapot! És mielőtt ir valaki olvassa el a többi hozzászólást is ne csak a frisseket........ -
Kisponyi #10320 Február közepe/vége felé várható. Szal már hamarosan. Ne zargasd, annál hamarabb készül el vele :))). -
Lacc 88 #10319 SZiasztok. a Football Managernek van topikja? Mert ami volt az bezárt és a keresővel nem találok. Biztos bennem van a hiba -
robertnatus #10318 Leslie...nem tudod azt megmondani h hányadikán fogod elérhetövé tenni a magyarositást? -
chelsea4ever #10317 köszi a segítséget senators1988 és magyarosítást köszi leslie87 -
senators1988 #10316 chelsea4ever
ezen a linken leszedheted ez kb 70%-os:
http://data.hu/get/2175187/Translations.huf.html
igy telepicsd másold a
FIFA MANAGER 10\fmdata\eng
és felülirás
és köszi leslie87nek érte -
chelsea4ever #10315 linket esetleg tud vki küldeni ide vagy e-mailcímemre: [email protected] -
chelsea4ever #10314 üdv
tudna nekem vki segíteni hogyan tudnám letölteni a fifa manager 10 magyarosítást?
választ előre is köszönöm -
#10313 igen kérdezted de ha kicsit lejjebb olvasol akkor látod a választ. ne mindig az első hsz. olvasd. -
robertnatus #10312 sztem a fifa manager jobb -
#10311 sziasztok!
Melyik a jobb, a fifa manager, vagy a football manager? -
marceapro #10310 tehát a crackelt fájlt oda vágjam be ahonnan a cracket vettem ki? -
robertnatus #10309 Nah látom itt vannak akik rég ota nyomják már ezt a managert..egy kérdés...h lehet a minuszba lévö készpénzt visszahozni pluszosba? -
billy76 #10308 Hungary patch (NBI, NBII)
NBI
2 NBII
Kupa, Ligakupa, Szuperkupa
staff, téli igazolások -
senators1988 #10307 leslie87
kérdezném hogy halac a magyaritásal?
-
#10306 Mért nem lehet a warez dolgokat privátba megbeszélni??? aztán majd néztek ha felfüggesztik a fórumot... Nah mind1 TI tudjátok. -
robertnatus #10305 marceapro..ezaz..azért nem teszi fel a pachet mert már crackolva van...sztem két féle képpen lehet megoldani..1)vissza másolod az eredeti exe filét...2)ujra rakod a játékot->pach->crack
-
marceapro #10304 milyen nem crackelt exét? nálam az az exe van ami elinditja a játékot és az crackelve van -
István100 #10303 Hali,ha van gameplay patch az engem is érdekel!!!!!!!!Köszi. -
owen20 #10302 sziasztok
Működő gamplay patch van a fifa manager 10-hez?
honnan lehet letölteni?
Sziasztok! -
savafan #10301 rossz helyre került a pont, de remélem érthető:)) -
savafan #10300 a karrier résznél. van ott asszem a legalsó menüpont. abban vannak szétszedve fülekre (család, lakás, autó, extrák, stb) -
opronyeczo #10299 helló mindenkinek
a 10-es verzióban hol lehet megtalálni a magánéleti részt?
-
Redmaster #10298 Mert előbb vissza kell tenni a nem crackolt exét -
marceapro #10297 nekem nem eredeti a játék, és mikor rámegyek h feltegye az updatet kiir vmi hibát -
senators1988 #10296 Leslie87
léci publikáld nekünk a legujabb verzio magyaritást köszi
nagy vagy -
Redmaster #10295 khmm... hát... ööö... izé... nekem működik. Bár most van egy olyan bug hogy nem tudom elkezdeni a 2. szezont mert egyszerűen kifagy a játék. De nem hiszem hogy a update 3 hibája lenne mert újra raktam már meg próbáltam mindegyik peccsel de egyikkel se ment. -
marceapro #10294 az update 3 csak eredeti gamehez jó ugye? -
Redmaster #10293 Elméletileg elég csak az update3 a méretéből ítélve. De ha hülyeséget mondok szóljatok. Én igazság szerint mind a hármat fel szoktam rakni -
senators1988 #10292 még 1 kérdés
érdemes felrekini a frissitéseket és ha igem meiket a válaszolonak köszi -
senators1988 #10291 Leslie87
ne publikálnád ezt a verziot is amiben az emailok már kász vannak?
plz elöre is köszi -
#10290 én is láttam gépelési hibákat de ki lesz javítva! úgy tervezem hogy február közepén adom ki.
Addig is kitartás! -
hunbalee #10289 vagy a ram kevés vagy a videokari -
pikpak #10288 Sziasztok!
Valaki tudna nekem válaszolni a #10278-as üzenetben feltett kérdésemre!!!
Nagyon hálás lennék!
Üdv! -
rellat #10287 Istenek vagytok!!!!! Már nagyon várom! :D -
nono28 #10286 Leslie87 király vagy. -
Redmaster #10285 Leslie királyok vagytok. Mikorra tervezitek a kiadást? És jól meggondoltátok azt hogy nem adtok ki belőle Beta verziókat? Mert ebből a 3 képből 2 email szövegében is láttam elgépelést. És van az a mondás hogy sok jó ember kis hibát is észre vesz :D És úgy legalább fullprofihibátlanállatkirály magyarítás lenne. De ha nem lesz akkor nem lesz. Csak már nagyon kíváncsi vagyok :D -
savafan #10284 nagyon állat!
gratula! így már érthető, hogy miket akarnak írni nekem:) -
Revenge #10283 Sziasztok! Tudnátok valami jobb fajta gameplay patchet ajánlani? Fent van a 3. frissítés is,de a 3d-s meccs még mindig elég katasztrófa,főleg az,hogy teljesen mindegy milyen kaliberű játékosaim vannak nekem és a gépnek,a gép úgy átjön a "Védelmemen?" mint kés a vajon,legjobb esetben kapufára hárít a kapusom,vagy elüti a labdát,ami "véletlenül" épp az arra járó csatár lábához pattan...
Egyszer-egyszer még ezt elhiszem,de rendszeresen már kissé gáz,persze lehet én rontok el valamit,akkor kérlek javítsatok ki:)
Üdv. -
robertnatus #10282 Nagy Király vagy Lelsie, grat a munkádhoz