Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
Töltsd fel pl. IDE a leírást alul megtalálod, hogy kell.

Sziasztok

Van egy finomított,magyarosításom de nem tudom,hogy lehetne megosztani veletek.Help

potyesz

Igény szerintem folyamatosan van (volt) rá. És tényleg ráfér egy kis ráncbaszedés a jelenlegi állapotra. Sokat segít de vannak érdekes dolgok benne😊
És ezt jószándékkal mondom, nem fikázásból, mielött valaki nekem esne. Mert én is nagyon örülök a jelenlegi állapotnak de van, hogy nem veszem figyelembe mert értelmezhetetlen.

Leslie87
Látom nagy a baj a magyarítással ha gondoljátok ujra nekiállok de leghamarabb csak karácsony és ujév közt!! persze ha van rá igény...

Köszi Opalzoltan.

Leslie87
Az a baj hogy sok a munkám és elkezdtem francia tanfolyamot is és a kettõ nem összeegyeztethetõ, mert ha van egy kis idõm akkor barátnõmmel vagyok és tanulok. jövõre tuti lefordítom!

Szia Leslie87!
Tudomásom szerint az FMhun 70%-os volt a fordítás.Azóta nem nagyon gyarapodott.Én nem találtam újabbat.Nem bánnám ha újra szólna a "hat lövetû" tõled.Üdv...egy magyarításaid dicsérõ!
Leslie87
Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre! Mióta átadtam a magyarítást sikerült befejezni?? Vagy hogy áll? Egyáltalán csinálja valaki?

Sziasztok
Eredeti FM 09-ben mi okozhatja, hogy néhány hetente vagy sûrûbben „Runtime error”-al kivág a desktopra? Régebben jól mûködött, aztán egyszer, látszólag ok nélkül elromlott. Játékot újraraktam, Nvidia vezérlõt cseréltem régebbire, újabbra, Visual Basic-ot cseréltem semmi. Olyan három hónap játékbeli idõ után újra kezdi a hibát produkálni. Ötlet valakinek?
A 09-hez képest ennyi változott,hogy csak akkor mutatja a Team ratingot,ha a még legelején kiválasztod azt hogy mutassa a talentet,levelt.Ekkor mutatja a Team ratingot.

Hi!Lenne 1kérdésem.Hol állítom be a"csapatértéket"?Amikor a napokat pörgetem ne azt írja ki,hogy pl:form 13(itt látható a csapat energiája,önbizalma,vezetõség elvárása a meccsel kapcsolatban),hanem,hogy pl 500vagy 550,vagy mégtöbb,vagyis,hogy milyen"erõs"a csapat.Köszönöm.

nekem is megvan... 7 gigányi a játék... feltettem crackoltam, és hibát ír ki...

...exe hibár észlelt, ezért leáll...
az editor sem mûkszik... :S dialog.filenotfound...

váá segítség???
Szaisztok! Azt szeretném kérdezni, hogy megvettem a FIFA MANAGER 10-et még 1 hónapja, midnen jó volt, már két hete nem használtam, most beléptem kiirta, hogy new updtae avalaible oké eltöltöttem, elinditom a játékot mondja h EA nem mondja végig , h sports hanem nagy feketeség, és akkor bejönnek a ligák címerei és rohadtul szaggat... Ujratelepítettem akkor sem jó. Gépemen a GTA IV elfut maxon ugyhogy az kilõve.. .nemtudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Azt meg tudná mondani valaki, hogy miként lehet azt beállítani, hogy amikor zenét vált a játékben ne jöjjön fel a kép bal alján az új szám címe? Nem egyszer történt már, hogy éppen ott állítottam valamit erre feljött a kis kép. Aztán várnom kell amíg eltûnik😞

Elõre is köszi!

Amúgy ma kicsit belehúztam a Honvéddal. A Szuperkupát ugyan megnyertem és jelenleg második vagyok a bajnokságban, de kiestem a nemzetközi kupából. Úgy, hogy idegenben a Banik Ostravát vertem 2-1-re, erre odahaz 2-0-ás zakó😞(
Eddig mindegyik évben külföldi nagy csapattal játszottam. Picit furcsa ez a nagy pénztelenség. Meg javasolja, hogy vegyek fel embert a stábba miközben a kis klubház miatt nem tudok. És még 8 hónap az építés😞(

A meghallgatnit természetesen "LL",khmm...bocs

potyesz

Sziasztok.Tudja valaki,hogy lehet a játék zenéit meghalgatni?Van valamilyen progi amivel ezt megtudom tenni?VLC,Media player kilõve...

potyesz

És az reális hogy a második évcben 1 kiesés ellen küzdõ premier league csapattal vagyok és kapok 50 millio fontot igazolni azért ennyire nem megy jól mindenkineka 20 fõs mezõnybõl lol vagy igen??lol
Vedd meg 😄

hello all!

Szeretném megkérdezni, hogy FIFA Man 9- el játszok, 3 csapattal.

Boston Utd. angol 6. osztály,
Fradi. NBII..
Juventus Serie A.

Boston sima feljutás, fradi sima feljutás, és kupa gyõzelem 4. szintû managerként... Mégis mindkét helyrõl kirúgtak! Miért van?
Még egyedül a Juvéból nem rúgtak ki, igaz ott Bajnokság, Bl, és kupa is megvan. 6-os szintû manager.

Esetleg valaki kirúgás elleni crackot tudna? vagy valamit, hogy mit kellene csinálnom?

Üdv. és thx Zolika
van valami ötleted nem akarja engedni hogy játtszon pedig azért igazoltam.?
Te vagy a tulajdonos?

Ha nem, akkor keveset tehetsz, vagy administration alá helyezték a klubbot, vagy a tulajdonos nem ad pénzt átigazolásra. Elõbbi a rosszabb, mert ez esetben meg van tiltva az átigazolás lehetõsége (ilyen a valóságban is van, ha csõdközelbe kerül egy klub) egy évig, és ha ezen év alatt profitot termeltél, illetve megkapod az indulási jogot kötöttségek nélkül, akkor leszáll az administration a klubbról. Hasonlóval találkoztam én is, mikor a 09-ben a Fulhamhez szerzõdtem a Champ.-be, ilyenkor profitot kell termelni minden áron, és nincs kibúvó. Utóbbi (tulajdonos nem ad pénzt) esetében nincs szürkével letiltva transfer budget, csak év elején fix 0-ba van téve, de év közben már próbálkozhatsz némi keret teremtéssel. Erre a legjobb módszer a játékoseladás, hiszen ez alapból a transfer budget-t növeli, és amit így kaptál, azt el is költheted. Ezzel épp most álltam így a 10-ben a Brighton&Hove Albionnál, össze lehet kalapozni év közben (League One-ban) 500 ezer eurót, és abból már sok játékost lehet igazolni.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Úgy történt hogy le akartam igazolni minden sikerült alá is írta el is jött ki is fizettem a lovét de irja hogy az orvosin nem ment át ottvan nálam de nem tudom ezért használni pedig fitt és egészséges.
valahogy újra kéne elküldeni orvosira?
ötlet?
Volt 1 hét tûkön ülés mielõtt kezembe vehettem a játékot. És hogy elcsapjam az idõt átfutottam a teljes fm10.de fórumot, hogy mi merre hány méter. Na ott írta a kiadás után 1 héttel egy fejlesztõ nagyjából ugyanazt, amit most írtam, válaszul a sok pánikba esõnek. Elég sok mindenre választ adnak, szóval ha probléma van érdemes ott is utána olvasni, illetve ha nehéz az angol/német és itt írtok, akkor ha ott válaszoltak rá, tolmácsolom ide.

owen20:
Pontosan hogy történt? Azt biztosan tudom, hogy van az átigazolások véglegesítése elõtt egy Medical Test, amit ha elbukik egy játékos, akkor elállhatsz az üzlettõl (ha teljesítí, akkor "... passed the medical test with flying results" a szöveg, a nemleges szöveggel ritkán találkozok, nem tudom idézni), vagy megveheted mégis. Ezen bukott el?
Azért kérdezem, mert én még nem találkoztam orvosi papíros angol szöveggel, és tudtommal csak a Medical Test és a Work Permit az amin a játékosok igazolása bukhat.

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

sziasztok!
a liverpoolba leigazoltam ibisevicet de nem kapta meg az orvosi papirok és piros és nem játtszhat pedig egészséges a kondija és az energiája is 100-as
mit tegyek hogy megkapja?
sziasztok!
Szevasztok.
Kisebb probláma lépet fel nálam.
Négy évadot toltam végig egy teljesen uj csapattal de sajna nem sikerül a pénzügy i helyzetemen javítani tetentõen minuszban vagyok. Kérlek segitsetek egy kicsit ha tudtok a csapatom nem tud még LV 50 es- nél nagyobb embereket szerzõtetni.

A segitséget elõre is köszi.
Bocsi,elírtam...sorry!Pato az Arsenal játékosa évek óta!!!! 😄

Andretti: Mostmár végre értem amit írtál!És mûködik is,átírtam még nagyobra és már fullos staff-jaim vannak!Köszi a segítséget.
De te erre hogy jöttél rá?

akkor kurvaszarul voltam arra emlékszem hányingerem volt stb. Bocsáss meg õfelsége 😄
szegény fulhammel mindig kicsesznek, a 09ben is és a 10ben is a 3.osztályban találom õket 4-5 év után 😄 Am az hogy a Pato évek óta a Milan játékosa abban mi a furcsaság? nem értem😄
Rosszul fogalmaztam, abszolút értékben nagyobb összeget írj be, természetesen egy expense részbe csak mínuszos pénzt lehet beírni, a staff nem fog soha fizetni a csapatnak...

North Park:
"Egyébként érdemes az idei játékot megvenni (érdemesebb mint a tavalyit például), mert sokmindenben a tavalyi játék stabilabb, finomabban megmunkált változatáról van szó."

Ha kibontod az utolsó vesszõt, amit a felsorolás miatt teszünk ki a magyar nyelvtan szabályai szerint:
a tavalyi játék stabilabb változatáról van szó
a tavalyi játék finomabban megmunkált változatáról van szó.

Szóval légy szíves olvass értõen -ne egy mohó algoritmus mintájára, ahol csak a két szomszédos szó jelentését nézed- mielõtt lehurrogsz...

Monder:
A Newcastle tavaly kiesett. Az reális volt? És mikor a Middlesbrough a PL-ben a kiesés ellen küzdött, és közben meg UEFA kupa döntõt játszott, az reális volt? És amikor a frissen feljutó Hoffenheim tavaly félévkor vezette a Bundesligát, az reális volt? A futball a meglepetések játéka, azt hiszem 2 fordulóval ezelõtt volt egy 9-1-es meccs a PL-ben... Tottenham - Wigan talán, és félidõben 1-0 volt. Soroljam még a meglepõ és kirívó eredményeket?

Nálam a Tottenham az elsõ 6-ban van mindig,a Sunderland pedig a 9. körül.Kicsit érdekes,de nem lehetetlen 😄 A Sunderland alap kapusa már évek óta Fülöp.Ára 4M,és a válogatott alap embere.Szintúgy Kádár,értéke 26,6M.
A leeds meg végre visszakerült a jól megérdemelt premier ligájába 2016-ban,a Fulham meg kiesett a 3. osztályba.Bármi meglehet.
Ja,Pato meg évek óta a Milan játékosa 😄

Andretti: Köszi a segítséget,de én csak mínuszos összegeket tudok beírni,plusszost nem enged!Ez mitõl lehet? (...remélem érthetõen írtam le <#szomoru1> )

AZ elsõ évben bajnok lett a tottenham és 2. helyezett a sunderland toronymagasan. Ez nagyon reális nem? lol
Neuman
a 09 lesz fordítva, vagy csak a 10?

!!!HALA MADRID!!!

szerintem meg pon t h a 09 a legszarabb részek egyike.. rengetegszer fagyott le és instabil volt az egész..
Angliában a hivatalos kiadásokban mindig is csak maximum 6 osztály volt szimulálva (1: PL, 2: Champ, 3: L One, 4: L Two, 5: Conf. Nat., 6: Conf. Reg.). Egyéb játékosok által kreált kiegészítõben lehet vannak további osztályok, az eredetiben nincsenek. Egyébként játék közben új csapat alapításakor csak a legalsó osztályból indulhatsz, ellenben a játék kezdetekor válaszható, hogy adott csapattal hanyad osztályban szeretnél indulni (Arsenallal is vissza lehet menni 6. osztályba, és a nevek megmaradnak, csak a szintek mennek le a liga szintjére).

Egyébként érdemes az idei játékot megvenni (érdemesebb mint a tavalyit például), mert sokmindenben a tavalyi játék stabilabb, finomabban megmunkált változatáról van szó. Nincsenek benne kilépõs (CTD) hibák, és a ligakorlátozás kivételével is stabil marad (a tavalyi nem maradt az) így akár 103 ligával és 250 ifi ligával is élvezetes és hibamentes a játék (nálam ez 1,9 giga memóriát igényel futás közben, ha valaki hasonló beállításokkal szeretne játszani). Továbbá végre normális a meccstologató rendszer, nincsen többé 6 meccs 9 nap alatt (sok éve nagy probléma volt ez) Angliában karácsonykor. 😊

Olvastam, hogy sokaknak problémája van a staff igazolással. Nos a problémátok nem bug, és megoldható. Menjetek a Club->Financial Status->Status menübe, és ott vannak a különbözõ pénzügyi összefoglalók, és elõretekintések. Nos nektek a "Current Calculation" rész kell, és abban van egy Staff Salaries rész. Ha az ott meghatározott összeget túllépnéd egy staff igazolással, akkor mondja hogy nincs budget rá. Tehát ha igazolni akarsz valakit, akkor ebbe a sorba kell egy nagyobb összeget írni. Sokan meglepõdtek ezen az újításon olyan felkiáltásokkal, hogy "Jé, ennek mostmár haszna is van???" és a válasz igen. Ennek a résznek mostmár tényleges dolga van még annak is, aki eddig nem foglalkozott a budget-vel.

További sok sikert a játékban mindenkinek, ha további kérdések, problémák vannak írjátok és kaptok választ.

Köszi
lehet
Sziasztok!
Én még nem vettem meg a játékot de tervezem hogy megveszem.Azt kérdezném hogy a 2010-ben is az Angol nyolcad osztályból lehet indulni ha frissen alapítok csapatot?
rengeteg ilyen játékos van! nézz körül fmhungary játékos ajánlása topicban ! 😉
Sziasztok!!! Tudnátok nekem segíteni nekem olyan játékosok kellenek akik fiatalok és tehetségesek és már másoknak beváltak!!!
Elõre is köszi!!!
hello

nekem az lenne a kérdésem, hogy azt mi okozza hogy ha 3Dben játszom le a meccset akkor ha leviszem egeret a képernyõ aljára elõjön a menü, és csak a statisztikák és a beállítások aktív, a többi szürke, nem lehet választani, valamint ha text módban játszom a meccset a akkor is minden szürke (inaktív) a gyorsítógombon kívül??
a legkirályabb része a játéknak sztem a szetzõdések. a klubok sokszor elkrjuak.. van olyan hogy külföldre ingyne igazolható így szereztem david belliont (+4m cash) igor denisovot (+14m cash) kb 50 milkóm folyt ezekbõl be és részben így tettem gazdaggá a borot.
Rendben van! Ennek örülök!
Leslie87
Nem peter nem azért hagytam abba. én a kritikát épitõ jelegünek vettem!!!

Leslie87: kár, hogy abbahagytad, de meg kell érteni mindenkinek, ha nincs rá idõ hát nincs! Én csak bízom abban, hogy nem azért mondod ezt, emrt én is írtam egy negatív kritikát!! Nem akartam én rosszat mondani azzal!! Szóval minden jót a munkádhoz és köszönjük az eddigieket!! Ha majd lesz patch, kérlek ide is írjátok meg! Minden nap nézem az oldalt!!Köszönöm!
Leslie87
ha van ilyen manager opciód akkor még 1 évig maradnia kell ha kéred tõle. a szerzõdésbe kell megegyezni errõl. de egy 40 éves játékos nem nagyon szokott hosszabbítani sõt... talán még a kapusok.

Leslie87
folytatja más a magyaríytást Lásd===> http://fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=1965
sajnos annyi mukám jött össze hogy nem tudom folytatni. én elkezdtem és igy már biztos be tudják fejezni ahogy a jelek mutatják!

SZIASZTOK! AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY HOGY TUDOM MEGAKADÁLYOZNI H VISSZAVONULJON EGY JÁTÉKOSOM??? Madriddal lenyomtam két szezont és Raúl vissza akar vonulni pedig 2016ig szerzõdése van és hiába megyek rá h meghosszabítsam azt irja h szezon végén vissza fog vonulni! :S Van valami megoldás? Elõre is köszi a segítséget!
LESLIE87 !!!! Könyörgöm ne hagyd abba .A fordítás miatt kezdtem el játszani vele , addig rá sem néztem 2004 óta.Ha lassabban is de fejezd be kérlek.KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM. <#help><#help><#help>
Leslie87
Pár segítség a fordításhoz:

1 sor így néz ki, fontos hogy a késöbbiek során is ilyen maradjon:
én a sor elejét >> jelekkel jelöltem a végét pedig így <<

fonos hogy ilyen maradjon, mert a program csak ebben az esetben fogja tudni értelmezni.
Tehát 1 pl. sor:
>> 270196;of the %s Taiwanese#0<<

ebbõl csak a vastag részt kell fordítani:
>> 270196;of the %s Taiwanese#0<<

a text-ben vannak olyan részek amelyeket nem kell fordítani, pl.:

74075713;A shot by _PLAYER_ATTACKER is blocked for a corner by _PLAYER_CENTRAL_DEFENDER.#0

tehát csak a vastagon kiemeltet kell/lehet fordítani.
A magyar nyelv szabályai miatt a mondat szerkezetben a szavak nem ugyan olyan sorrendben íródnak, esnek a magyar és az angol szövegben. Természetesen a soron belül mindegy hova kerül egy szó.

Elõfordul olyan, hogy többféle módon lehet fordítani egy mondatot, ebben az esetben mindig a foci nyelv alapján leggyakrabban alkalmazott a nyerõ.

Van olyan szó, amely a játékban is más szöveg környezetben mást jelent, ezeket majd a tesztelés során lehet ellenõrizni.
Huf code segítség:

a huf_convert09.exe-t másold a c:\document and settings\ user name mappába és másold mellé a csomagolni kívánt fájlt (vagy .huf vagy .txt )

start menû/ futtatás/ cmd / OK

majd a cmd.exe ablakba a > jel után írd be:

ha huf-ból akarsz txt-t:

huf_convert09.exe -txt Translations.huf Translations.txt

enter-t nyomsz és már el is kezd dolgozni egy ideig, majd a d egy txt fájlt a huf mellé a könyvtárba

ha txt-bõl akarsz huf-ot:

huf_convert09.exe -packtxt Translations.txt Translations.huf

és a txt mellett lesz huf

Mindegy melyik játék fájljait csomagolod a fent leírtakat írd be.

Sok sikert.