11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
#10609 Valaki segítsen nekem:
Totál nem ide illik a kérdés de hátha tudtok segíteni. Régen láttam egy olyan repülős katasztrófa filmet amibe lezuhan a repülő és hogy túléljék a hideget és az éhséget feláldoztak naponta egy embert hogy megegyék. Valaki nem tudja a film címét? (nagyon régi film)
Köszönöm a segítséget előre is! -
senators1988 #10608 GGery000
itt a link feltettem de csak az nb1 van meg:
http://data.hu/get/2307640/Magyar_NB1_mez_patch.exe.html -
GGery000 #10607 A fifa MANAGER 10 hez kéne :) -
GGery000 #10606 hello mindenkinek...
1 problémám van...sehonnan nem tudom leszedni a magyar mezeket...valaki tudna ebben segíteni vagy újra feldobná..:) nagyon megköszönném :) -
North Park #10605 olvass vissza.. -
#10604 látod:) -
nono28 #10603 Sziasztok!Az mitől van hogy a magyar bajnokságban egyedül az Újpest mezén nincs sponsor?Tud esetleg valaki olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni ugy hogy legyen sponsor a mezen? -
North Park #10602 Ezt hogy érted? Ott van oldalt hogy Bigger Clubs, Smaller Clubs. Ha szar csapatod van akkor van a legtöbb ajánlat...(mert elhappolják a tehetségeidet akik az egyetlen esélyeid lennének hogy valaha valamit is elérjen a klubod:) ) -
opalzoltan #10601 Légy türelmes és majd valamikor bead pár csapatot!!
Nekem már sikerült,igaz nem túl sokszor,mikor már sikeresebb lett a csapatom persze. -
North Park #10600 fecoka: Jólvan megint tanultam valamit:)
Csabesz: Gondolom az év közepén próbáltad, és ki is írja hogy miért nem (szpojler: év elején próbáld) csak lusta vagy elolvasni :D -
csabesz1910 #10599 hogy lehet eggyütmüködést kezdeni másik klubbal? mert kiválasztom az országot és a ligát de nem add be csapatot -
#10598 pl ugy h rámész a képre még kattintanod se kell:D és megjelenik:D amugy kösz a választ:) -
North Park #10597 11:01 (Hogy szólítsunk ha csak 1 kép van a neved helyén, amire a neved sincs ráírva?:D)
Gondolom az a Release Clause (vagy a Minimum Realese Fee?) Gondolom hogy 40misi volt lekötve a szerződésében, amit ha kifizetnek, nincs beleszólásod. -
#10596 Ebben a játékban olyan eredmények vannak h lehidalok. Idegenbe nyerünk a Chelsea ellen 2-0 ra, otthon meg egy Ipswich ver minket 4-1 re. na erre varjatok gombot. Vicc. -
#10595 sziasztok. egy kérdésem lenne:) az miért van h nem adom el a játékost átadólistán sincs és automatikusan elfogadja a gép érte pl.digart az aston villából 40milláért vitte a city a kérdezésem nélkül... pedig ha vkit eddig vinni akartak akkor megkérdeztek vagyis én döntöttem. ez miért van?:) -
savafan #10594 bocsi a nagy betükért, így maradt:)) -
savafan #10593 ÉN JÁTSZOM, MOST KEZDTEM A 3. ÉVADOT, DE ILYET NEM TAPASZTALTAM. NEM LEHET EZ VALAMI BÜNTI FÉLESÉG? -
#10592 Sziasztok!
Játszik valaki magyar bajnoksággal?2.idényben nálam 5 csapat minusz pontokkal indul,vajon miért?Valaki tapasztalta ezt? -
SFefe77 #10591 Szevasztok!
A 09-el játszom, de telepítettem hozzá pár frissítést, kiegészítőt. Ennek köszönhetően a pontrendszer számítása is megváltozott, valamivel nehezebb lett.
A problémám ott kezdődik, hogy az Újpesttel bajnok és kupagyőztes is lettem az adott évben de simán kirúgtak. A játék eredeti, így azzal nem lehet gond, ráadásul a legutóbbi telepítéskor már értesítést is kaptam arról, hogy feloldásra került a telepítésre vonatkozó korlátozás.
Magyarázat lehet, hogy túlléptem a fizetési sapkát, „csekély” 800 ezer euróval, de a további költségek vonatkozásában előírt kötöttségeknek eleget tettem, a szezon előtti célt pedig jelentősen túlteljesítettem. Kaptam is ezekért mindösszesen 165 bónuszpontot.
Történt már máskor is kerettúllépés, de abban az esetben, ha egyébként a szezon előtti célt összességében teljesítettem nem rúgtak ki.
Ebből kiindulva jelenleg nem tudom eldönteni, hogy esetleg a lemezhez kapcsolódó korlátozás játszik mégis közre a kirúgásomban, vagy a telepített programokkal, javításokkal szigorodott ez a rész is.
Valaki találkozott-e már hasonló jelenséggel? Valós lehet-e a feltevés, hogy szigorodtak a szabályok, holott a játékszint maradt a régi? Olyan akad-e köztünk, aki másolt játékkal játszott és áldozatául esett a korlátozásnak? Ha igen, akkor ez milyen módon került jelzésre? Simán kirúgnak, de más csapatnál kezdhettél új karriert, ajánlottak állást, vagy ettől kezdve senki nem keresett?
Köszönöm a segítséget.
-
#10590 Talan ne treningezzenek annyit, vagy pont novelni kell peldaul sulyzos gyakorlatokkal. -
#10589 Nevetséges az a game. Aston Villa-val vagyok és egy Valladolid 4-1 re elver. Vicc. Akármilyen taktikával játszom mindenki megver -
#10588 Srácok mit tudok csinálni h az erő ne legyen mindig gyenge??
Erőnlét álltalában 90-100% viszont az erő az meg 15-30% -
owen20 #10587 sziasztok!
az mitől van hogy elkeztem a 4. szezonomat a leicester cityvel a 3. season a premier ligában és most idény elején nem tudok igazolni mind elérhetettlen számomra még a leggyengébb játékosok is ez milyen szabály már hogy nem igazolhatok:(
valami ötlet amivel tudnék?
sziasztok% -
North Park #10586 Hali! Kéne egy kis help!:S a 09-ben nem írja ki egy játékosnak sem a nevét( mármint az adatlapon belül) Nagyon zavaró!
Valaki nem tud valami módszert, hogy "kijavíthassam"?
KÉP -
csocso92 #10585 hello nekem az lenne a kérdésem h h kell editorba képet betenni??nagyon megköszöném ha valaki leirná h kell. -
93Szantosi93 #10584 Szijasztok!
Na sikerült megoldani, nagyon szépen köszönöm a segítséget Leslie;)
ÉS további sok sikert a fordításhoz.
ßß -
#10583 Mert bejelölted azt hogy meccs előtt interjú azt vedd ki a beállításokban és megfog jelenni! az még nem magyar a 90%-osnál de már megcsináltam azt is és a 100%-os magyarítással fogom publikálni! -
arsenalfan14 #10582 sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy mi van akkor ha azt irja hogy fifa.exe hibát észlelt ezért leáll. mi a gond miért nem indul a gépemen? válaszokat előre is köszi -
93Szantosi93 #10581 Sziasztok!
Leslie lenne egy kérdésem, ha nem nagy gond. Ugye van a játék közben olyan rész amikor az újságíró kérdez téged és nálam sajnos nem lehet látni sem a kérdést sem a válaszlehetőségeket és sehová sem tudok kattinta.
Kérlek ha tudsz valamit ami segít ird meg köszönöm.Illetve másik tanácsát is szivesen elfogadom.
Itt egy kép: http://imagerz.com/QFdCVVsBCgQ
Előre is köszönöm a segítséget. ßß -
North Park #10580 Köszi! -
senators1988 #10579 a dvdv-n meglehet találni fmdata\eng itt megtalálod -
North Park #10578 Hali, valaki nem tudná átdobni az eredeti translations.huf fájt? -
#10577 Március 14! Az még 2 hét. A héten végzek teljesen a magyarítással utána tesztelem + javítom az elírásokat stb és publikálom 14-én -
#10576 márc 14 -
csubynho #10575 Mikorra lesz a 100%-os magyarítás? -
#10574 Ezt nem tdom, mivel mint mondtam nem jatszom a 10-el. Talan mas tud segiteni, hogy kell epiteni. -
marceapro #10573 Sziasztok!
Lenne mégy egy kérdésem. Feltettem az updatet minden jó elinditom a játékot belépek a mentésbe rá megyek a kezdöcsapatra és leteszi a játékot asztalra feljön egy ablak Exception névvel és ezt irja: 10TeamLineUp.xml
Cb.Formation
could not be found. do you want to break into code? két lehetöségem van OK vagy Mégse bármelyikre megyek kilép a játékból. Miért van ez?
Segitségeteket köszönöm! -
savafan #10572 pár újabb segítség:
XY meghosszabbította klubal... (ez a mail résznél van, egy b minusszal)
kareszt átadás (ez a tréning résznél van, mindenhol) - gondolom kereszt lenne
Miután ellenkezett a a bíróval (ez a meccs alatt volt)
Szponzorok fezelése (a segédek feladatai alatt van, gondolom kezelése lenne) -
owen20 #10571 értelek én is így forditottam csak az a gond nem tudom hol kell építeni mert írtam láttad a képet ott beállítom hogy több minden legyen de nem tudom sehol se elgogadtattni és köv napra megyek akkor is ezt írja mind1 mire állítom
így ötlet?
hy -
#10570 Egyszeru epits tobb budit, es boldog lesz a nep.