Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyaltalan kilehet torolni jatekosokat az Editorban? Azt tudom, hogy a valtozas, csak az uj jatek kezdetekor jelenik meg.
Database of Spain: 24 leagues, Cup and SuperCup, 506 teams, data of the clubs, 10.294 players, referees of 1ª and 2ª division, managers and free assistants, rectified the relegated teams in 3ª division (now are relegated 3 teams)...
a spanyolok meg gyorsan kész lettek a spanyol patch-el idén...
Egyébként Kádár Tamás valóban olyan jó lesz, mint állítják? Olvastam már fórumokon, hogy az értéke elérheti a 20M-t is. Nálatok - persze ha már volt a csapatotokban - hogy fejlõdött?
Azóta változott a dolog. Változtattam a taktikán. 3-4-3 lett, és egybõl arattam egy 5-1-es gyõzelmet. Ha megengeditek, ajánlok egy jó játékost: Dzsudzsák Balázst! A legutóbbi meccse után már 77-es lett, eddig 3 meccs = 3 gól.
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Egyébként aki továbbra is ki szeretné kapcsolni a ligalimitet ami a játékban van, annak íme a csináld magad rovat:
http://board.fm10.de/index.php?showtopic=13229
Az ebbõl adódó esetleges CTD-k (Crash To Desktop magyarul hibát jelez, kilép a játékból, meghal, lefagy, ...) minimalizálása végett pedig íme egy másik csináld magad:
http://board.fm10.de/index.php?showtopic=7434
Ha valakinek nem fekszik az angol és szól, lefordítjuk a szöveget.
Egyéb érdekességek egy kis fórumolvasás után:
Az Update 1 felrakása nem javallott a játékosok által (a fent linkelt fórumon legalábbis) mert semmi lényeges pluszt nem ad, illetve a 3D AI-on (mesterséges intelligencia a 3d-s szimulációban) csak ront.
Némi angol segítség a moddolóknak, mit, hol, hogyan kell módosítani:
http://www.fm09.de/publish/en/fifa_manager/fm10/downloads/downloads.html?fid=356&cid=55
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Nekem lenne egy fontos kérdésem:
Játszom a játékkal, vezetek, és kb. 5 perccel a meccs vége elõtt mindig egyenlít vagy fordít az ellenfél!
Nagyon dühítõ, fõleg, hogy legutóbb, mikor a Man. City-vel voltam, az utolsó 5 percben a Wolverhampton 3-2-re fordította meg a meccset. Hogyan történhet meg ilyesmi?! Egyszerûen képtelenség! Nem hiszem el, hogy olyan penge játékosai vannak még a kisebb csapatoknak is, hogy simán megfordítják a meccset!
És nálam meg egyszerûen nem lövik be a labdákat... A támadó sorom így néz ki: bal oldalon Dzsudzsák támad (76), jobb oldalon Robinho (80), középen Adebayor (81, CS), mögötte Tévez (83, TCS).
Tudna vki adni vmi tippet, hogy eredményesebb lehessek?
Eddig a dátumokat így kellett írni:
%INDEX%DATE
2
4
1991
%INDEXEND%DATE
Mostmár:
1991-04-02
Eddig a játékosok képességeit újsorral kellett elválasztani, mostmár vesszõvel 😄
Hihetetlen 😄 Tehát még véletlenül se lehessen egyszerûen megoldani...
Egyébként hátha valamelyik spanyol vagy orosz oldal csinál valami konvertert erre, illetve ha valaki találkozik hasonlóval az ne tartsa magában. Jó volna portálni a hfm09-et a 10-be.
!!!HALA MADRID!!!
Eleve a multiplayer miatt is megéri megvenni a játékokat, persze a Hamachi mindent megold... én az AvP2-t játszottam Hamachin, mert nem volt eredeti a játék, amit használtam, de már akkor megútáltam ezt, mert akik nem eredeti játékot használnak, tapasztalataim szerint, jóval nagyobb százalékban csalnak, WH-znak, MH-znak, mint azok a felhasználók, akik eredeti játékkal, a hivatalos (nem hamachis) szervereken játszanak (bármilyen játékról legyen szó).
Ezért én továbbra is arra bíztatok mindenkit, aki teheti: vegyétek meg a játékot! <#bee1>#bee1>
A crackekben javarészt csak a cd védelmet tudják semlegesíteni, mert az egy fix külsõ ellenõrzés (a cd/dvd rom csatlakozási pontja könnyen megtalálható a programon kívül, de még az exe-n belül is). Mivel a teljes visszafejtés egy nehéz tudomány, ezért mindent nem tudnak kiiktatni, lásd például tavaly az évvégén kirúgták az összes warezolót.
Az pedig már egy másik kérdés, hogy az olyan csapatok mint a Reloaded nem is foglalkozik ezen védelmek vizsgálatával sem, nemhogy kiiktatásával, mert õk csak a DRM ellen harcolnak. Azt a részét felfogják a világnak, hogy ha minõségit szeretnénk kapni, akkor azért annyi pénzt kell fizetni, hogy a minõséget meg lehessen alkotni. A boltban is lehet 150 forintos spar sonkát, meg 400 forintos délhús sonkát venni, van is különbség.
Igen, lehet jönni azzal, hogy tavaly is megoldottátok hogy ne rúgjanak ki, meghogy update 2, stb, stb. Nem véletlenül utálják a Razor1911-et meg az update 2-es cracket csináló RazorDox-ot a szakma berkein belül. A crackelés elveken alapul és nem a májerkodásról szól, meg az ingyenélésrõl. De ezt távolról persze nehéz felfogni...
Csináljatok saját fórumot erre ha annyira szívfájdalmatok pár ezer forint, ne itt rontsátok a levegõt!
Hogyan tudom visszacsinálni hogy ismét angol legyen?
Zoltan: ha van még a játékos ajánlása más csapatnak nevû opció, akkor BÁRMIKOR tudsz kölcsönadni, és az átigazolási idõszakban kölcsönbe is megy a játékos.
Csak mert nekem eléggé ritkán sikerül valakit kölcsönadni.
Ami el is kell. Nem szép dolog, hogy az U20-as VB-n a magyarokat nem is tették be az indulók közé😞 Ezért nagy fekete pont jár nekik!!
Pedig letettük a névjegyünket.
írtam a privibe, ha tudsz válaszolj, köszönöm!
hi,
raylee
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Nem teljesen összehangoltan, és nem egy helyen mûködik az FM-et fejlesztõ teljes csapat. Akik a játékot csinálják (kódolják), azok német székhelyûek, viszont mikor kész a játék (már sok hete, szerintem aug vége - szept eleje óta) akkor azt el kell küldeni az EA-nek (Az FM09-et igazgató részleg angliai székhelyû volt, szerintem idén is ez a helyzet), aki megcsinálja a tesztelést, ellenõrzést (például hogy a liga licenszeknek megfelelõen készült-e el a játék), meg minden egyéb formális dolgot, továbbá õk küldik gyártásba az anyagot, ami megint se nem német se nem angol földön történik, és akkor még eltelik a gyártási és szállítási idõ. Mivel ez legalább 1, de inkább 2 hónap, mialatt a fejlesztõk nem tudnak a játékhoz nyúlni, ezért õk inkább máris egy patch-en dolgoznak, ami tavaly csak egy szeptember-november adatbázis frissítés volt, és a kiadás másnapján jelent meg az FM09.de-n. Az idei frissítés nem tudom micsoda konkrétan, még nincs meg a játék, és nem olvastam utána, de kiindulva a tavalyi dolgokból elég valószínû, hogy hasonló a helyzet.
Remélem kielégítõ a válasz.
Régóta nem került ki még csak hasonló projekt sem....
Tehát még egyszer, KÖSZÖNJÜK tartalmas munkád, mert 2004-es TOTAL CLUB MANAGER játék óta semmi érdemleges projekt nem született.
GRATULA,
raylee
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
az elejét jól megszívtam😞 az eddigi években mindig külföldi csapattal voltam (Roma, Madrid, Valencia), így nem volt tapasztalatom a magyar beosztást illetõen😞
a játék kezdete után már másfél héttel szuperkupa döntõ😞( amit egy góllal nyertem 1-0-ra. volt egy hét fizikai tréningre idõm. aztán a naptárt nem figyeltem eléggé és kb. egy hét múlva már bajnoki jött. épp fizikai tréningben voltam, így egy hullafáradt csapatot vertek rommá😞(
aki játszott már magyar csapattal, ez normális? az elsõ évadban a szezon elött igazából felkészülni sincs idõ. remélem a téli pihenõ és a második év elött lesz idõm rendesen ráfigyelni a felkészülésre!
hátha tudittvalaki segiteni
arrol lenne szó h én játszanék a fifa10-el
van 1 gagyi joysticom hozzá de a jobb analogot
nemlehet használni igynemtok cselezni benne!
valakinek valami ötlete segitség?