11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
savafan #10201 ha bejön a meccs utáni képernyő, ahol infókat ír ki a gép, ott a jobb felső sarokban van egy gomb. azzal elő lehet hívni. az "ön tippje" gomb melletti. -
opalzoltan #10200 Sziasztok!
Volna 1 kis problémám.
Hol tudom azt beállítani,h. minden hónap végén mutassa a hónap játékosait,meg asszem a hónap végén mindig mutatta az egyes posztok legjobb játékosait.Azért írom így,mert régebben még mutatta nekem ezeket,de ahogy átvettem 1 kis csapat irányítását,ezek az évek során elmaradtak.Közben már Premier ligában vagyok.Valaki tud ebben segíteni?
És mért van az hogy nem összegzi azt sem mikor a meccsek előtt kihozza hogy a 2 csapat eddig mit játszott egymással,tehát a statisztika.(ez is csak a kis csapat óta nincs)
Ha tudtok szóljatok hozzá,köszi előre is.
üdv,Pal -
#10199 akkor rajta, magán a fórum szeme,lehet csinálni. -
nono28 #10198 Leslie87 várjuk,király vagy!!! -
#10197 Sword: Te baszott nagy köcsög vagy!!!! De komolyan -
Sword #10196 -k +g
-
Sword #10195 Én konkrétan az előző fordítás "minősége" miatt hagytam félbe/abba a Fifa Managert. Egyszerűen borzalmas volt az a rengetek idióta és félrefordítás. -
gyerkőc09 #10194 A gép megvan hozzá de a tobbi szerintem nincs!!!Leírod nekem pontossan hogy mit is kell csinálnom??????????Előre is -
savafan #10193 én is ezt használom, itt volt fenn. vannak benne érdekes dolgok, aki írta csak szöveget fordított és nem tesztelte a játékban.
Leslie87:
nagyon várjuk, királyok vagytok! a jelenlegi is segít de azért egy igazán értő fordítás nagyon meg tudja dobni az élvezeti szintet! -
Redmaster #10192 Ezesetben én kérek elnézést. Nem tudom hogy kinek a magyarítását használom. -
szigi14 #10191 Leslie87 nagyon jó vagy, csak így tovább, nagyon várjuk már és örök hálaaaaa :D:D
-
#10190 Én sohase irtam olyat hogy tarcsi ez valakinek a hülye röviditése! én mindig kiirom a rendes jelentést! -
Redmaster #10189 Gyerkőc09: Peccsek fent vannak? Géped megvan hozzá?
Leslie87: Királyok vagytok csak így tovább. Ha nagyon unatkoztok várjuk a béta magyarításokat tesztelni :D Meg hogy legyen biztonsági másolat :D. Ja és ha kérhetném akkor a játékosokkal való beszélgetéseknél van valami olyan hogy "beraklak a tarcsi csapatba és ha jól megy akkor helyet kapsz a a kezdőbe". Na amikor olvastam hogy tarcsi akkor először nem érettem aztán amikor leesett nagyot koppant. Én is mert nem kapaszkodtam és lefordultam a székről. Szóval ha lehetne akkor ilyen rövidítés ne legyen benne mert úgyis kiírja a teljes szöveget ha rámegyünk egérrel.
Ja és ha valaki unatkozik akkor leírhatna néhány használható angol nyolcadosztálybeli játékost. És azt is hogy melyik rövidítés mit jelent a játékosok pozíciójánál. Mert van egy kettő ami nem egyértelmű számomra. -
gyerkőc09 #10188 Sziasztok
Az lenne a gondom hogy nem indul el a játék!!!Mikor már indulna akkor ezt írja ki:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"
Mit csináljak ellene???????????????????????????????????????????????????? -
#10187 Inkább 30% -
#10186 Hajaj nagyon jol megy a munka! 3 nap alatt megvan kb 20%! ezerszer jobb mint az előző! Sok újat tanultam! Remélem már várjátok!! :D:D:D:D -
Gunnerboy #10185 Engem az érdekelne hogy a database editorban hogy tudom megoldani azt hogy a magyar csapatoknak az eredeti címerét rakjam be a játékba, mert egyszerűen hiába megyek a csapat címerére sehol sem engedi változtatni azt! -
gyerkőc09 #10184 Szevasztok
Lenne itt egy kis gondom és remélem hogy tud valaki segíteni.Az a gond hogy nem indul el a játék és ezt írja ki hogy:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"!!Most ilyenkor mit csináljak vele???
-
rellat #10183 Sziasztok!
Bocsi hogy megint zaklatlan titeket de megnéztem és valamiért nem tudok a fifa manager 09-ben 3d módban játszani csak úgy hogy szöveggel írja ki a dolgokat. Ez miért van? Elöre is köszönök mindent. -
#10182 Igen az uj updatere jo lesz a magyarítás! -
istvanvirag123 #10181 Sziasztok!
ajánlom Artem Kravets-et az ukrán Dinamo Kiev-ből.
hali -
dio666 #10180 Leslie87. Írtam privát üzit, kérlek olvasd el!
köszi!
Sziasztok -
savafan #10179 jól emlkszem, hogy az Update-ek után új játékot kellett kezdeni?
ha így van, akkor az update mentes (nem kezdeném most elölről a két évadot) játékra is jó lesz az új magyarosítás? -
#10178 De ne itt beszéljétek a warez dolgokat ha lehet -
#10177 jah sorry nem nekem irtad! :P -
#10176 :D:D:D:D eredeti játékom van! és nem használok cracket -
robertnatus #10175 robin87...lehet azért nem engedi feltenni a pachet..mert crackelés után probáltad feltenni, de bocs ah rossz a tippem,Hajrá Leslie!!sztem a alegujjab pachet le lehet tölteni a hivatalos oldalrol..majd én is megprobálom ha elkészült a magyarositás -
#10174 Köszi robin! De menni fog igy is de ha nem boldugolok irok neked és elmagyarázom! -
robin87 #10173 Én szivesen segitenék mert biztos vagyok benne hogy 3 nap alatt az összes játékban érkező levelet és a menükben a szavakat le lehet forditani,csak azt nem tudom hogyan kell ezt formába önteni mert nem ugy tünik hogy egy word dokba beirod és kész,Tehát maga a forditás része piti melo ebben biztos vagyok nekem ki van szótárazva a játék 95% csak nem tudom beilleszteni a játékba igaz nem is probáltam...szóval várjuk várjuk hátha lesz belőle valami jo melót,már csak abban kellene segitséág hogy leslie feltette a legujjabb updatet és ö ahhoz ir forditást másnak meg nincs meg az az update akkor ugfyanott vagyunk ahol honapo ota,azaz sehol...nekem is van egy updatem de nem engedi feltenni...szóval ha linkelne valaki helyet hol található az eddigi összes update és külön külön kell e öket feltenni vagy csak a legujjabbat ezekre a kérdésekre biztosan sokan várnának választ. -
#10172 Na szóval billyvel nekiállunk ismét újult erővel! hamar meglesz! Kitartás addig nyomjátok a 70%-ossal!!! -
#10171 billy76: ird majd meg az email-ed privátba. Üdv Leslie! -
billy76 #10170 Leslie87: válasz üzenet és mail ment...
NapKacSa: dugó van, csináld meg magadnak, vagy várj csendben, míg kész lesz... -
dio666 #10169 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A Fifa Manager 10 el játszom a laptopomon...most hazajöttem és így ujra letöltöttem a játékot, csak most az itthoni gépre..találtam hozzá magyarítást is, feltettem azt is. nem tudom, hogy miért, de nem tudok
élő képpel meccset játszani..tehát a "3D Match" módra gondolok...csak ilyen szimuláció van..illetve mikor szöveggel írja ki az eseményeket...
előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! -
NapKacSa #10168 Leslie, ahhoz képest, hogy már a 2 ünnep közé beígérted a fordítást, sőt előtte is, azóta se semmi. -
kapokam #10167 OK Leslie87 HAJRÁ !!!!! és KÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ !! -
#10166 Billy irtam üzenetet majd lesd meg -
#10165 Szevasztok! huuuu nagyon rég jártam sajnos erre! Láttam hogy adtak ki egy Update-t fel is raktam és az eddigi magyarítást nagyon elrontja mert sok búgót okoz. Arra gondoltam hogy újrakezdem és már tudom hogy mit hogy kell fordítani! 1 hónap alatt csinálok egy tökéletes magyarítást búgok nélkül! mit szólnátok? Ok hogy megvan nagy része de igy sz*rt se ér!! Na meg az eddigi fordításommal ugy is lehet már érteni nagy részét így meg jobb lenne! -
#10164 Fifa manager 08cal játszok... U. Kaerjenggel.
A presztizsem növekedésével egyre több játékos lesz elérhető? Kicsit zavaró hogy még vagy 10 év kell ahhoz, hogy 20/20-as legyek és igazi tehetségeket szerződtethessek. :( -
fc karibi #10163 hali! van egy nagy problémám, a fifa manager 2010-el kapcsolatban kérnék segítséget. az első instal után elindul szépen, lemegy egy pár barátságos meccs stb. utána elmentem és kilépek, majd a következő indításnál már nem indul és ezt írja "fifa manager 2010 működése leállt, a windows a problémára megoldást keres". a gépemen windows7 fut. előre is köszi, mindenkinek győztes meccseket !!! -
hunbalee #10162 meg 1 csomo képet el is tüntet