Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted miért küldtem vele együtt az OLVASD EL szöveges dokumentumot???? Dísznek??!! ott mindent megtalálsz!
Ha letöltöm a magyarítást és felteszem, ügye nem kell új szezont kezdenem?? Nem változik semmi a játékban igaz?köszönöm a választ!
Jópofa lett és köszi! Várjuk a finomításokat!
Feltettem a magyarítást, és elég szépen halad a dolog.
Elismerés a magyarításért!!!!
Elismerés a magyarításért!!!!
köszönet a magyarításért...
igy irjatok be igy biztos jo
http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247
http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=a12ad045a8eeb6f163f343f442fc7247
Eddig kb 40-50%-a van meg a magyarításnak ami azt jelenti hogy a kezelõfelület az teljesen magyar. már csak az e-mailokat kell magyarítani de azt csak akkor tudom ha játszok is vele. szóval a teljes magyarítás kb 3-4héten belül meglesz! amit ma rakok fel az csak BÉTA és még egyszer hangsúlyozom BÉTA verzió (ezt azért mondom mert nem szeretnék reklamálást hogy milyen szar stb...) Magam is láttam hibákat benne, de publikálom mert sokan várják! A letöltés helyét majd mondom itt! (este)
Ralyee: nekem is úgy segítettek===>Billy!!!
Tavaly is már tudták amúgy hogy hogy kell kódolni!
Kérdezd öt én nem vagyok általában hétköznap otthon és csak az otthoni gépemen van a folyamat. Biztos segítõkész lesz!
Tavaly is már tudták amúgy hogy hogy kell kódolni!
Kérdezd öt én nem vagyok általában hétköznap otthon és csak az otthoni gépemen van a folyamat. Biztos segítõkész lesz!
Szia!
Eleinte én sem találtam, de a taktika képernyõn lehet látni egy sakkfigura alakú jelet (Roles) és ott be lehet állítani õket!
Eleinte én sem találtam, de a taktika képernyõn lehet látni egy sakkfigura alakú jelet (Roles) és ott be lehet állítani õket!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a 10-es játékban hol találom azt a részt, ahol beállíthatom, melyik állított poziciót ki végezze el? Az elõzõ évi játékokban, ha jól emlékszem volt ilyen. Itt egyenlõre nem találom. Ott külön be lehetett állítani a szabad-szöglet és tizenegyesrugásokat külön-külön.
Elõre is köszi!
Valaki meg tudná mondani, hogy a 10-es játékban hol találom azt a részt, ahol beállíthatom, melyik állított poziciót ki végezze el? Az elõzõ évi játékokban, ha jól emlékszem volt ilyen. Itt egyenlõre nem találom. Ott külön be lehetett állítani a szabad-szöglet és tizenegyesrugásokat külön-külön.
Elõre is köszi!
igen a huf kodolással oldottam meg nem egy nagy munka most kb felénél járok közel 2 hét alatt. (egyedül) meg lehet csinálni egyedül is ha nagyon akarod.
Gratulálok a fordításhoz....szép munka!
A 2008-as projektbe én is részt vettem, de a hatalmas munka a rengeteg fordítani való....szóval elhalt a dolog.
Tudom a kulcs a HUF fájl megnyitásában rejlik, neked ez sikerült?
e-mail:[email protected]
szeretném tudni, hogy is van ez? kérlek írd meg privibe, köszi!!!
szia<#wave>#wave>
A 2008-as projektbe én is részt vettem, de a hatalmas munka a rengeteg fordítani való....szóval elhalt a dolog.
Tudom a kulcs a HUF fájl megnyitásában rejlik, neked ez sikerült?
e-mail:[email protected]
szeretném tudni, hogy is van ez? kérlek írd meg privibe, köszi!!!
szia<#wave>#wave>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
heló minden fm rajongónak
gondolom nagy pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy nem e tudná valaki megadni a fm 10 reg. kódját
örök hálám üldözné azt a személyt, aki tudna rajtam segíteni
mindenesetre köszönöm szépen a segítséget
gondolom nagy pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy nem e tudná valaki megadni a fm 10 reg. kódját
örök hálám üldözné azt a személyt, aki tudna rajtam segíteni
mindenesetre köszönöm szépen a segítséget
Én mindig klubot alapítok. 😛 Nekem az az igazi. Angol 5. osztályból, illetve francia 3. osztályból viszem fel õket az elsõ ligába, 3-4 év után már reális cél szokott lenni a liga / FA kupa gyõzelem (legalább döntõ), egyszer egy US Marseille nevû csapatommal a francia kupa döntõjében 5-0-ra kaptam ki a párizsiaktól (az US Marseille még csak 2. ligás volt ekkor), a rákövetkezõ évben pedig csodálkoztam, hogy indulok az UEFA kupában, mint kiderült, a Párizs bajnok lett, így én, mint döntõs indultam helyettük. 😄 Ezek a szép emlékek, szerintem ezekért érdemes játszani, sokkal jobb, mint leszerzõdök egy Chelseahez leigazolom a fél világot és mindent megnyerek minden évben...
A másik nagy dolog, amikor egy labdarúgód válogatott lesz. Elmebeteg módon az US Marseille-be csak trikoloros játékosokat igazoltam. Vagyis 3 színû zászló állítva. 😛 Így a játékosaim franciák, olaszok, belgák, és különbözõ afrikai országok képviselõi voltak. A kapusom 40 évesen is védett, olyan jól, hogy a francia válogatottba is meghívták. (még mindig másodosztály) Alig várom a 10-et a boltos remélem beszerezte már, mert bemegyek a boltba, két sor tele a dobozokkal, erre benyögi a csávó, hogy elfogyott. 😄 Mondom akkor ez a sok üres doboz itt a kirakatban, csak dísz? 😄
Majd jelentkezem, a fordítónak meg jó munkát!
A másik nagy dolog, amikor egy labdarúgód válogatott lesz. Elmebeteg módon az US Marseille-be csak trikoloros játékosokat igazoltam. Vagyis 3 színû zászló állítva. 😛 Így a játékosaim franciák, olaszok, belgák, és különbözõ afrikai országok képviselõi voltak. A kapusom 40 évesen is védett, olyan jól, hogy a francia válogatottba is meghívták. (még mindig másodosztály) Alig várom a 10-et a boltos remélem beszerezte már, mert bemegyek a boltba, két sor tele a dobozokkal, erre benyögi a csávó, hogy elfogyott. 😄 Mondom akkor ez a sok üres doboz itt a kirakatban, csak dísz? 😄
Majd jelentkezem, a fordítónak meg jó munkát!
Köszi a választ! akkor várok még...amúgy a legjobb játékok közt van!! Engem ezek kötnek le, nem a lödõzõs szarok😊
Focis manager játék közûl pedig ez verhetetlen!! Ez az igazi...mint írtam, most Atletico MAdriddal vitézkedek...elösszõr Debrecennel voltam, kiestem a bl selejtõzõbõl, majd az Európa kupa selejtezõbõl is, bajnokságba 9. helyen álltam 8 forduló után, és 9000 Euró pénzt kaptam...de utánna már nem kellett dolgozni mennem😊 Nem hagytak dolgozni😊)
Focis manager játék közûl pedig ez verhetetlen!! Ez az igazi...mint írtam, most Atletico MAdriddal vitézkedek...elösszõr Debrecennel voltam, kiestem a bl selejtõzõbõl, majd az Európa kupa selejtezõbõl is, bajnokságba 9. helyen álltam 8 forduló után, és 9000 Euró pénzt kaptam...de utánna már nem kellett dolgozni mennem😊 Nem hagytak dolgozni😊)
Köszi a választ!
A 3D modban iranyithatod, kb mint a FIFA 10 es tarsaiban. Lohetsz, passzolhatsz, stb. Nem csak az irany gombokkal ertelemszeruen. Meccsen kivul, pedig fejlesztheted a kepesegeit, mint a tobbi jatekosnak is.
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan lehet a játékhoz PATCH-eket találni??? Vagy lehet egyáltalán?? Ha igen hol...köszönöm szépen a segítséget!
Amúgy Atletico Madriddal vagyok, jól menetelek! a cél a bl-be jutás év végén, 16 közé kerülés a bl-be. Nem lehetetlen...
Nem tudjátok honnan lehet a játékhoz PATCH-eket találni??? Vagy lehet egyáltalán?? Ha igen hol...köszönöm szépen a segítséget!
Amúgy Atletico Madriddal vagyok, jól menetelek! a cél a bl-be jutás év végén, 16 közé kerülés a bl-be. Nem lehetetlen...
Sziasztok!
Új vagyok még a Fifa Managererk terén, épp ezért lenne egy - talán hülye - kérdésem:
Beszereztem a Fifa M. 10-et, és rátaláltam a Player Carrer módra. Csak azt nem tudom, mivel kell irányítani ott a játékost. Vagyis az iránygombokkal megy ide-oda, de többet nem tudok róla.
Valaki tudna adni egy kisebb felvilágosítást ezen a téren?
Elõre is köszönöm!
Új vagyok még a Fifa Managererk terén, épp ezért lenne egy - talán hülye - kérdésem:
Beszereztem a Fifa M. 10-et, és rátaláltam a Player Carrer módra. Csak azt nem tudom, mivel kell irányítani ott a játékost. Vagyis az iránygombokkal megy ide-oda, de többet nem tudok róla.
Valaki tudna adni egy kisebb felvilágosítást ezen a téren?
Elõre is köszönöm!
Most már elmondhatom hogy full egyedül csinálom a magyarítást. Csak azért nem mondtam eddig mert csak kinevettetek volna, de igy hogy látjátok az eredményeket.... talán nem!
Én direkt jobb szeretem az angolt az ilyen játékoknál, de sok társam bizonyára nagyon fog örülni a magyarításnak, úgyhogy hajrá!
Csak egy megjegyzes volt, vagy epito jellegu kritika. Egyebkent en teljesen elvagyok az angolal, nekem nem kell forditas. Csak kulfoldon elokent megprobalok jobban figyelni a sajat anyanyelvemre, mint sok Magyarorszagon elo.
Akkor jó, köszi a tájékoztatást!
Valenciánál vagyok és már vásároltam egy pár tehetséget,szal akkor lehet h nem éri meg a cooperation. Azért köszi az infókat.
Valenciánál vagyok és már vásároltam egy pár tehetséget,szal akkor lehet h nem éri meg a cooperation. Azért köszi az infókat.
van olyan idõszak amikor senki sem megy bele semmilyen tárgyalásba, ilyenkor várnod kell. De azt biztosan állíthatom hogy nyáron már lehet tárgyalni (bár szerintem nem éri meg, ha nagy csapatod van azért, mert még neked kell perkálnodf hogy átgondolják azt a szar ajánlatot, aztán a legjobb akit letudsz szerzõdtetni az egy 2 csillagos 50es fostalicska miközben õk meg kérik tõled a 75ös tehetségeket kölcsönbe, ha meg nem adod akkor meg felbontják a szerzõdést. ha meg kis csapatod van akkor meg azért, mert nyilván te már jópár tehetséget odavittél, és akkor a a nagy csapatok ezeket leszerzõdtetik, ha egy 3at nem adsz akkor felbontják, miközben tõlük csak a 40 éves fószeroket kérheted kölcsön és azok is elküldenek a f*szba. nem éri meg)
Dúrva, jól haladtok. Csak így tovább.<#wink>#wink>
Opalzoltan: én még csak a 08-as szisztémáról tudok beszélni, ott úgy van, hogy alapból 3 asszisztensed lehet, ha építesz ilyen centert vagy mi a francot, akkor már 5, ha továbbfejleszted, akkor végtelen...
Peter0: ahol beállítod az edzéstervet, ott csinálj egy általad választott ritmust. Én személy szerint 2 részre szoktam szedni a csapatot, védõk és védekezõ középpályások az elsõ csoportba, támadók, és a többi középpályás (irányító, szélsõ) a második csoportba. Ezután beállítok egy ütemtervet az egész évre! Ezt a long-term- résznél tudod megtenni, hetente beállítod, hogy milyen tréningjük legyen. Lehetõleg minél változatosabb legyen. A sima trainingnél be tudsz állítani egyéni dolgokat, pl 40% regeneráció, 20% mentális skillek és elmented, mondjuk saját 1 néven, vagy pihenés néven, aztán csinálsz olyat is, hogy 80% skillek, 10% regeneráció, 10% fitness ezt is elmented skill néven, vagy tudja a fene, az a lényeg, hogy csinálj sok fajta egyéni tervet, mert az alapból felkínáltak elég bénák (08-ról beszélek, lehet a 10-ben már jobbak), ezután a long-term-ben ahogy már mondtam, az egész évre állítsd be a két csoportnak (védekezõk - támadók) az ütemtervet, 2-3 havonta rakjál be pihenõ hetet, vagy pl a védõknek defensive a támadóknak offensive moves vagy lesreállítás, passzolgatás, stb... Az év elsõ 3 hetére fitnesst tegyél be az elsõ 2 hétre hard fitness, a 3. hétre light. Ha így csinálod, SOHA nem fognak túlzottan kifáradni, és a fitnessük is rendben lesz(kivéve persze, ha lesérülnek év közben). Remélem segítettem. (ja és a kapusokról se feledkezz meg, nekik nem kell se fitness, se pihenés túlzottan, a mentálisra, meg a különbözõ skillekre tegyél). És mentsd is el az egész éves ütemtervet, hogyha új játékot kezdesz, akkor ne kelljen újra szenvedni a beállításokkal. Év közben bármikor módosíthatsz még az ütemterven...
Benitooo: nem vágom a 10-et mi ez a quick save... a 08-ban a quick save akkor mentett CSAKIS, amikor rányomsz a mentésre...
Peter0: ahol beállítod az edzéstervet, ott csinálj egy általad választott ritmust. Én személy szerint 2 részre szoktam szedni a csapatot, védõk és védekezõ középpályások az elsõ csoportba, támadók, és a többi középpályás (irányító, szélsõ) a második csoportba. Ezután beállítok egy ütemtervet az egész évre! Ezt a long-term- résznél tudod megtenni, hetente beállítod, hogy milyen tréningjük legyen. Lehetõleg minél változatosabb legyen. A sima trainingnél be tudsz állítani egyéni dolgokat, pl 40% regeneráció, 20% mentális skillek és elmented, mondjuk saját 1 néven, vagy pihenés néven, aztán csinálsz olyat is, hogy 80% skillek, 10% regeneráció, 10% fitness ezt is elmented skill néven, vagy tudja a fene, az a lényeg, hogy csinálj sok fajta egyéni tervet, mert az alapból felkínáltak elég bénák (08-ról beszélek, lehet a 10-ben már jobbak), ezután a long-term-ben ahogy már mondtam, az egész évre állítsd be a két csoportnak (védekezõk - támadók) az ütemtervet, 2-3 havonta rakjál be pihenõ hetet, vagy pl a védõknek defensive a támadóknak offensive moves vagy lesreállítás, passzolgatás, stb... Az év elsõ 3 hetére fitnesst tegyél be az elsõ 2 hétre hard fitness, a 3. hétre light. Ha így csinálod, SOHA nem fognak túlzottan kifáradni, és a fitnessük is rendben lesz(kivéve persze, ha lesérülnek év közben). Remélem segítettem. (ja és a kapusokról se feledkezz meg, nekik nem kell se fitness, se pihenés túlzottan, a mentálisra, meg a különbözõ skillekre tegyél). És mentsd is el az egész éves ütemtervet, hogyha új játékot kezdesz, akkor ne kelljen újra szenvedni a beállításokkal. Év közben bármikor módosíthatsz még az ütemterven...
Benitooo: nem vágom a 10-et mi ez a quick save... a 08-ban a quick save akkor mentett CSAKIS, amikor rányomsz a mentésre...
valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet kikaocsolni quick save-t mert az auto save-t ki tudom de a másikat nem és idegesít, hogy mindig ment
Peti, menyj a trainingbe, ott a Long-Termbe válaszd ki a Group 2,t és most enmtom hogy írja a játék, de a pihenést válaszd (én csináltam magamnak (minden 0% 80% a No training és 20% a regenerálódás v miatököm) miután beállítottad az egész évre (nem kell szarakodni) training groupsnál berakod a fáradt játékosokat a 2esbe aztán már cska annyit kell tenned hogy beállítod hogy te vidd az emberkéket a csoportok közt.
Egyébként valahogy tudnék segíteni a fordításban?😊
Egyébként valahogy tudnék segíteni a fordításban?😊
Hát emberek ezt nem értem meg!!!
elsõ évem kezdem, assistant manager tartja az edzéseket...év elején elmegyek edzõtáborba, lejátszok 3 edzõmeccset és július végére totál ki vannak az embereim!! Annyit nem tudok cserélni, hogy ne legyenek elfáradva!! Ez hányinger szerintem...ilyen nincs a fociban, hogy július végére totál ki vannak!! És mondom cserélek, rotálok, de minden meccsen full csapatot kellene cserélnem! Azért ez nem így mûködik a profi fociban...vagy lehet állítani, hogy ne fáradjanak ennyire? Vagy mi a megoldás? Mondom, júli közepén kiírta, hogy 14 játékosom fáradt...pfff neki!😞
elsõ évem kezdem, assistant manager tartja az edzéseket...év elején elmegyek edzõtáborba, lejátszok 3 edzõmeccset és július végére totál ki vannak az embereim!! Annyit nem tudok cserélni, hogy ne legyenek elfáradva!! Ez hányinger szerintem...ilyen nincs a fociban, hogy július végére totál ki vannak!! És mondom cserélek, rotálok, de minden meccsen full csapatot kellene cserélnem! Azért ez nem így mûködik a profi fociban...vagy lehet állítani, hogy ne fáradjanak ennyire? Vagy mi a megoldás? Mondom, júli közepén kiírta, hogy 14 játékosom fáradt...pfff neki!😞
Nekem még mindig ugyanaz a problémám : salary budget is too low to sign this assistant...Ezt vajh mért írhatja ki?
Pénzem is van.Esetleg bõvíteni kéne valamelyik létesítményem,vagy mi a baja?...érdekes...
Pénzem is van.Esetleg bõvíteni kéne valamelyik létesítményem,vagy mi a baja?...érdekes...
Sziasztok!
Én személy szerint nagyon örülök hogy végre hosszú évek után végre lesz a fifa managerre is teljes fordítás.Nagyon nagy pozitívum hogy még a játék alig jelent meg a fordítás már közel 50%-os.Nagy köszönet nektek fiúk hogy ha már a kiadó sajnálja a pénzt a magyarításra ti legalább vettétek a fáradságot és megcsináljátok.Így végre egy teljes értékû játékot kapok a pénzemért.Drukkolok nektek és további jó fordítást.
Köszönettel
Egy idegen nyelvet sem beszélõ játékos társatok!
Én személy szerint nagyon örülök hogy végre hosszú évek után végre lesz a fifa managerre is teljes fordítás.Nagyon nagy pozitívum hogy még a játék alig jelent meg a fordítás már közel 50%-os.Nagy köszönet nektek fiúk hogy ha már a kiadó sajnálja a pénzt a magyarításra ti legalább vettétek a fáradságot és megcsináljátok.Így végre egy teljes értékû játékot kapok a pénzemért.Drukkolok nektek és további jó fordítást.
Köszönettel
Egy idegen nyelvet sem beszélõ játékos társatok!
Szevasztok!
Cooperation Agreements-cel kapcsolatban lenne kérdésem. Nagyon jó lenne használni, de nem müködik, mert nem ad ki csapatokat akivel kapcsolatba léphetnék(sem bigger clubs, sem pedig smaller clubs). Mit csesztem el az elején a beállításoknál és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Köszi a segítséget elõre is!
Cooperation Agreements-cel kapcsolatban lenne kérdésem. Nagyon jó lenne használni, de nem müködik, mert nem ad ki csapatokat akivel kapcsolatba léphetnék(sem bigger clubs, sem pedig smaller clubs). Mit csesztem el az elején a beállításoknál és hogyan tudom orvosolni a problémát?
Köszi a segítséget elõre is!
Billy ugy gondoltam hogy jöv héten rakok fel a játékról magyarosítást kb 50%-a lesz meg arra.====> szerda vagy csüt
nyilván aki írta azt nem érdekli a magyarítás, de azért sok ember van akit meg igen...
nyilván érdemes már egy nyers verziót is publikálni (na nem azért hogy fikázni lehessen, hanem), hogy építõ jellegû észrevételek érkezzenek.
cél a minél jobb magyarítás...
ebben sokan fognakl neked követelõdzõ, fikázó hozzászólásokat írni, de ha kész õk is beállnak a köszönet nyilvánítók sorába (általában)
nyilván érdemes már egy nyers verziót is publikálni (na nem azért hogy fikázni lehessen, hanem), hogy építõ jellegû észrevételek érkezzenek.
cél a minél jobb magyarítás...
ebben sokan fognakl neked követelõdzõ, fikázó hozzászólásokat írni, de ha kész õk is beállnak a köszönet nyilvánítók sorába (általában)