11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • takibalint
    Na igy mar mas.

Szoval az emberek reklamalnak az Stadionban levo elegtelen szolgaltatasok miatt. Gondolom nincs eleg WC vagy bufe, meg ehhez hasonlo. A 10-el nem jatszom, szoval nem tudom mennyire fejlesztettek a Stadionfejlesztes reszet. De a szoveg egyertelmuen ez.
  • owen20
    bocsi elírtam!
    A szöveg ez: people were complaining about insuficcient facilities in the stadium
    Ez a stadion résznél van:http://img237.imageshack.us/img237/7112/stadionoscucc.jpg ez pl fm-en linkelték be itt kell valamit csinálni de nem vágom mit!?
  • takibalint
    A stadionnal irja??? Ez erdekes, mert azt irja, hogy a klub nem akarja szerzodtetni azt a jatekost.
  • owen20
    Utánanéztem és igazad van nekem is ottvannak a dolgok hogy mindenki játtszik selejtezőt csak eddig rossz helyen kerestem!
    de a másik kérdésemre várom a választ az jó lenne!
    Leicester City-vel vagyok 3. év premier liga!
    sziasztok
  • owen20
    helló!
    Jó neked mert nekem sajna nem így van melyik kiegészitőket tetted fel az érdekelne?
    egy olyan gondom lenne hogy a stadionnál írja hogy The club is not interested in signing this player!
    itt ezzel mit kell csinálni rámentem állitgattam de semmit se akar csinálni.
    valaki ötlet?
    sziasztok
  • billy76
    nem tudom nálam minden kontinensen van vb selejtező...

igaz nem úgy zajlik mint Európában és Dél-Amerikában, hanem hetente játszanak hogy leperegjen a teljes selejtező...

ha Afrikai országot választottál, várj pár hetet, mert ott a leggyengébbek nyomnak egy oda/vissza párharcot és csak a győztesek jutnak az 1. csoportkörbe...

a statisztikák közt a cup owerwiew menűpont alatt követheted az összes selejtező eredményeit, minden kontinensen...

• savafan
    Itt vannak olyanok, akik akár magyar csapattal vagy külföldi kiscsapattal kezdtek. Van arra reális sansz, hogy ezekből a csapatokból egy jól prosperáló pénzt is termelő alakulat váljon (stadionrekonstrukció, jó játékosok, jobb alkalmazottak, stb)?
    Én a Honvéddal vagyok, egyenlőre a második évet húztam le. 2 szuperkupa győzelem, egy bajnoki cím van a tarsolyban. Most kezdtem a harmadikat.
    A válogatottal egy igen erős csoportban, veretlenül vezetek:) Alázom a portugál, olasz, finn hármast (is)!
  • takibalint
    Persze hogy azt kell epitenie, de owen az angol szovegre mondta, hogy epiteni kell, en pedig arra irtam, hogy nem, mert nem azt irtak ki angolul. Egyebkent nem biztos, hogy a tobb tabor epitese a megoldas. Nem lehet, hogyha tobb jatekosmegfigyelot szerzodtet, akiket a fiatalokra allit, hogy azokat figyeljek, akkor szunik meg e a kiiras? Az is lehet.

Valo eletben nem teljesen ugy van, hogy csak akkor tudsz sok tehetseget felfedezni, ha sok utanpotlas bazist epitesz, ezert vannak a megfigyelok, hogy felkutassak a tehetseges fiatalokat, a megfigyelok barmelyik orszagba elmehetnek meccseket nezni, stb.
  • steel32
    Sajnos nem müködik nekem. Elkezdem a játékot megy faszán, aztán 2-3honap mulva kifagy. Elkezdtem 1 másikat is de az is egy idö után kifagy. Visszatettem mindent alapra és igy semmi gondom nincs. Sajnos ez van.
  • North Park
    magyarul ifitábort kell építenie ;)
  • takibalint
    Nem egeszen azt irtak, hogy ifitabort kell epitened.

Azt irtak, hogy eddig csak 1 ifitaborod van, ezert sok tehetseg nem kerul a latokorodbe a jovoben.

Gondolom amig nem keszul el a 2. 3. tabor, addig ertelemszeruen kiirja ezt.
  • owen20
    én ezeket mind felraktam de mégse lett benne azok amiket írtak!
    hogy válogatottak pl afrikai is játtszik selejtezőt meg ilyesmi.
    mit ronthattam el?
    de pl editorba átírtam a magyar csapatneveket is de mégse lettek jók ez miért van pedig write c.d rámentem és mentettem is!
    mi a helyes sorrend melyik az első?
    sziasztok
  • owen20
    Lenne még egy kérdésem!
    Ezt írták: So far, you only have one international yout camp. This means that a lot of talents will escape your notice.
    Ezt írták értem hogy ifitábort kell építeni de kiválasztom melyik hely legyen de ez a kiírás nem tűnik el de miért?
    hol keresgéljek melyiket válasszam ki?
    sziasztok!
  • billy76
    owen20 új játékot kell kezdened, hogy lásd a feltelepítetteket...
  • billy76
    bocs a magyar szöveget elgépeltem...
  • billy76
    kontinens tornák, selejtezők vállogatottaknak
    vb selejtezők
    club kontinens nemzetközi kupák
    europai kupák javításai
  • marceapro
    Sziasztok!

Lenne mégy egy kérdésem. Feltettem az updatet minden jó elinditom a játékot belépek a mentésbe rá megyek a kezdöcsapatra és leteszi a játékot asztalra feljön egy ablak Exception névvel és ezt irja: 10TeamLineUp.xml
    Cb.Formation
    could not be found. do you want to break into code? két lehetöségem van OK vagy Mégse bármelyikre megyek kilép a játékból. Miért van ez?
  • steel32
    owen20:
    Én ugy tudom nincs megoldás, sajna uj játékot kell kezdeni és akkor benne lesznek. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, ugyhogy ne ved készpénznek, várd meg más véleményét is. Egy tipp, kezd el az uj játékot és ha ugy sincs benne akkor valami bibi van, de ha benne vannak az ujdonságok több mint valoszinü nem tudsz mit csinálni a régi mentéssel.

ui.: ha benne van az uj játékba a válogatot cuccok, kérlek ird le melyiket szedted le mert a böség zavarával küzdök és nem akarok minden hülyeséget leszedni.
  • steel32
    Billy76:
    A gondom az,h van vagy 3-4féle cucc ott fent és nem tudom melyiket kéne ahoz letölteni, h az mind meglegyen ami neked. Be tudnád azokat nekem linkelni?
  • owen20
    sziasztok!
    olyan kérdésem lenne hogy én felraktam azokat a kiegészítéseket amelyek a válogatottakat rakják rendbe a játékba pl hohy afrikai országnak is van selejtezője meg ilyesmi, de most néztem a Leicesterem mentésembe de nem volt benne ez mitől lehet mit ronthattam el?
    nem akarom már újra kezdeni mert elég jó csapatot raktam össze és jók vagyunk nem lehet mentett állásba újra berakni vagy valami megoldás?
    vagy mitől lehet hogy felpatcheltem és mégse jó mit kell még csinálni a patch-elés után?
    sziasztok!
  • nono28
    Köszi a linket Billy.Még azt akarom kérdezni hogy a mezeken miért nincs sponzor felirat?
  • owen20
    sziasztok
    A Leicester Cityvel keztem egy karriert ami úgy sikerült hogy karrier módba elindultam és a 3csapat közül őket választottam amit addot a gép.
    Az első év elég nehéz volt mint tudjuk ujonc csapat voltunk az angol 2. ligában és pénz se sokat adtak igazolni így főleg kölcsönjátékosokra hagyatkoztam, de azért sikerült venni pár játékost.
    A barátságos meccseken még ismerkedtem a csapattal és próbálgattam melyik lenne a legjobb taktika.
    A bajnokság kezdete nem úgy sikerült ahogy megálmodtam és 5forduló után közelebb voltam a kieső zónához mint a középmezőnyhöz.
    De mint tudjuk ebbe a ligába sok a csapat így sok a mérközés is így gondoltam majd belerázódnak a fiúk.
    Ahogy telt a bajnokság úgy araszolgattunk egyre feljebb, igaz voltak megtorpanások de mindig összetette magát a csapat.
    A téli igazolási dömpingbe sikerült megerősiteni a keretet úgy hogy az utolsó 10fordulóba már a feljutásért harcolt az alakulat.
    A bajnokság végén pedig sikerült a nagy álmot elérni a WBA mögött az utolsó fordulóban a Middlesborugh-t legyőzve a 2. helyen végeztünk így készülhettünk a Premier Ligára.
    A Liga kupában a döntöbe jutásért buktam el(a sorozatba megvertem pl a Tottheam csapatát idegenbe) sajnos az Arsenal nagy falat volt a csapatnak!
    Az Fa kupát sajnálom mert ott már elég korán a 3. fordulóban búcsúztam a küzdelmektől!
    Jött a következő év.
    A feljutásért elég jók pénzt kaptam mondhatni a dupláját mint amit alacsonyabb osztályba költhettem.
    Így érkezett a csapathoz Domizzi(olasz középhátvéd) Hoyte, Edgar, Giggs, Kazim Kazim, Anichebe, I.Gonzalez(urugvayi irányító), Kádár Tamás, Kurucz Péter(West Ham kapus)--őt ajánlom nagyon fejlődő képes és jól megbizhatóan véd)
    szerintem nem is veszek max cserekapust mert nagyon ügyes. az előző évben Nukri Rezishvili védett ő most a cserekapusom.
    A csapat a bentmaradást tűzte ki célul az erőviszonyokat látva(sajna Aston Villa kiesett mellette a Bolton és a Wigan se tudta az első osztályu tagságát megőrizni)
    A bajnokság kezdetén még szoknunk kellett a felső osztályt sok olyan meccsünk volt amit a végén buktunk vagy döntettlenre vagy vereség lett belől(pl Everton ellett otthon 2-0 ide és a 85. és 90. percbe két bekapott gól miatt 2-2 lett)
    De egyre jobban belejött a csapat és bravúr győzelmeket elérve most a 7. vagyok a bajnokságba(pl otthon az MU-t 5-1-re intéztem el)
    Még van hátra kb 10forduló de a Liga kupába döntőt játtszok a Liverpoolal míg az Fa Cupába legjobb 8között az Arsenallal játtszom kemény meccs lesz)
    A bajnokságba volt pár zakó most 3meccs óta vereség de remélem Liga kupába döntő miatt EL elérhető lesz mert a Liverpool a 3. a bajnokságba!
    Télen még sikerült megerősiteni a keretet jött egy német középhátvéd, A.Johnson(Fulham)-ből, meg pár kiegészitő ember de a mag kezd körvonalazódni és megvannak kiket szeretnék a csapatba tudni.
    Flavió-t a Mu-tól kölcsönkértem és most azért jügytök hogy őt le tudjam év végén igazolni mert a kölcsönkért Henok Goitomot is mert ők beváltak!
    Na egyelőre ennyi!
    Majd még írok!
    Sziasztok
  • billy76
    steel32:
    elvileg nem, új játékot kell kezdeni, ha ez editorban nyomtál white current ...

jó kis kieg, nem patch, csak script...
    igen minden kontinensen vannak selejtezők, nem csak vb-re, hanem van kontinens torna is , és annak a selejtezője...

és van ilyen a klubcsapatok részére is, amikor minden kontinensen van nemzetközi kupa
  • billy76
    spanyol oldal
    magyar liga
    magyar mezek
  • nono28
    Steel32 honnan lehet letölteni a Magyar Liga updatet és privát üzenetbe ird meg légyszi a spanyol oldal címét.Köszi szépen
  • steel32
    Sziasztok!

Ha letöltöm pl. a Magyar liga updatet(cimerek, staffok, téli átigazolásto,stb) akkor a jelenleg elmentet állásom az editorba fölülirodik? Magyarul a mentet álláshoz teszi HOZZÁ a cucot?
    Meg találtam azon a spanyol oldalon valami updatet,h a VB selejtezök az eredeti lebonyolitási formába zajlik( lesznek potselejtezök), ha valaki letöltötte megkérdezném rola a véleményét, és hogy igy már az afrikai országok is játszanak selejtezöt? Mert igy csak az Europai és Dél-amerikai válogatottak játszanak. És igy pl. Eto' nem játszik válogatott meccset, csak ha kijutnak a VB-re. Ami elég random. Esetleg valaki tud olyan updatet ami az Afrikai kupát is beteszi a játékba?
  • billy76
    elvileg uninstal, utána instal...

vagy online a játékon keresztül töltöd le a frissítést (eredeti játék esetében, ekkor nem kell újra telepíteni az egészet...
  • takibalint
    Miert akarod ujra telepiteni a korabbi verziot? Egyebkent szerintem ha felulirja a jatekban a fajlokat, akkor csak ugy tudod eltavolitani, hogy ujra telepited az egesz jatekot, es arra telepited azt a frissitest, amit akarsz. Erre a frissitesre regebbit, mar nem fogsz tudni telepiteni, hiszen ezt irta ki angolul.

Vagy nezd meg, hogy a Control Panel-ban a programok kozott nincs-e a frissites, mint kulon program. Bar nem hiszem.
  • marceapro
    takibalint és ezt meg tudom valahogy csinálni h jo legyen, vagy ujra le kéne töltenem egy régebbi verziót?

Segitséged elöre is köszönöm.
  • nono28
    Leslie87 jólesz ez!További sok sikert
  • Leslie87
    köszi a segítséget savafan!

Tudom hogy még tökéletesíteni kell de addig is egy kis ízelittő:
    Kvíz magyarosítás
  • savafan
    Leslie!

Pár észrevétel (segítő szándékkal):
    Van egy olyan szöveg, most hirtelen nem jut eszembe hol, hogy " A csapatba a hangulat jó" - szerintem egy "n" hiányzik.
    Az asztalra tehető statisztikáknál a "Csapat helyzete" táblán kétszer van a "Légkör"
    Edzésnél a csoportok kialakításánál, zárójelben az alábbi van" kezelés személyesem" - "m" helyett gondolom "n" kellene
    Félidei beszédnél a csapat véleménye: " A játékosaid jelennek elégedetlenek..." a mondat többi része is picit zavaros
    Amikor kiad különböző statisztikákat és egyéb infókat a zöld ">" gombra "folytatos" szöveget ír ki
    A heti nagy igazolásoknál a régi és új csapatok felett az "Óta" és a "Ba" felirat van
  • takibalint
    Marceapro!!

Azert nem tudod feltenni, mert mar egy ujabb verzio van feltelepitve. Ezt irja ki angolul neked.
  • 93Szantosi93
    Most pánik szerűen vettem egy 25 éves kapust akit meg engedett benevezni nemzetközi kupába.
    Korhatáros lenne a játékban a BL ?:O
  • 93Szantosi93
    Szijasztok!

Lenne egy kérdésem felétek. Miért van az, hogy egy 22 éves kapust aki már 3 éve nálam van egyik szezonról a másikra nem nevezhetem nemzetközi kupára? Petr Cech visszavonult de a másik kapus is nagyon jól véd viszont nem engedi nevezni pedig spanyol származású úriemberről van szó és eddig meg tudtam nevezni nemzetközi kupára? Ha nem sikerül beneveznem akkor a tartalékból kell valakinek védenie a bl-t?!:S Akkor esélyem sincs megnyerni:S
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • North Park
    csubynho!

csinálsz egy 160*160as képet és bemásolod ide:

C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\FIFA MANAGER 10\Graphics\Portraits\Manager\160x160\
  • Lpmike6
    © csubynho!

Én sajnos nem tudom:(, de: Valaki legyen szíves segíteni neki ebben aki tudja, szerencsétlen már 3szor írta le!

"Hali!!
    Irjatok már le hogy tudok manager képet betenni a játékba.
    előre is köszi"

:)
  • Leslie87
    Köszi az észrevételt javítom
  • owen20
    sziaztok!
    valaki!kérdés kérés!
    Miért van az, hogy amikor hoztam személyzetet akkor utánna azt írja hogy a csapatnak nem megfelelő a személyzet pár tagja!
    Honnan tudom hogy mi felel meg a csapatnak?látom azt valahol?
    egy Leicester Citynek mi felel meg kb?
    most jutottam fel a premier league-ba!
    hy
  • csubynho
    Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
    ÍRJÁTOK MÁR LE HOGY TUDOK MANAGER KÉPET BETENNI A JÁTÉKBA.
    MÁR 3x IRTAM LE DE SENKI SE VÁLASZOL.
    ELŐRE IS KÖSZI