Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lpmike6
sziasztok!
Melyik a jobb, a fifa manager, vagy a football manager?

Krynn, Abyss, egyre megy, az egyensúly a lényeg :D

tehát a crackelt fájlt oda vágjam be ahonnan a cracket vettem ki?
Nah látom itt vannak akik rég ota nyomják már ezt a managert..egy kérdés...h lehet a minuszba lévö készpénzt visszahozni pluszosba?
Hungary patch (NBI, NBII)

NBI
2 NBII
Kupa, Ligakupa, Szuperkupa
staff, téli igazolások
leslie87
kérdezném hogy halac a magyaritásal?
Leslie87
Mért nem lehet a warez dolgokat privátba megbeszélni??? aztán majd néztek ha felfüggesztik a fórumot... Nah mind1 TI tudjátok.

marceapro..ezaz..azért nem teszi fel a pachet mert már crackolva van...sztem két féle képpen lehet megoldani..1)vissza másolod az eredeti exe filét...2)ujra rakod a játékot->pach->crack
milyen nem crackelt exét? nálam az az exe van ami elinditja a játékot és az crackelve van
Hali,ha van gameplay patch az engem is érdekel!!!!!!!!Köszi.
sziasztok
Mûködõ gamplay patch van a fifa manager 10-hez?
honnan lehet letölteni?
Sziasztok!
rossz helyre került a pont, de remélem érthetõ😊)

a karrier résznél. van ott asszem a legalsó menüpont. abban vannak szétszedve fülekre (család, lakás, autó, extrák, stb)

helló mindenkinek
a 10-es verzióban hol lehet megtalálni a magánéleti részt?
Mert elõbb vissza kell tenni a nem crackolt exét
nekem nem eredeti a játék, és mikor rámegyek h feltegye az updatet kiir vmi hibát
Leslie87
léci publikáld nekünk a legujabb verzio magyaritást köszi
nagy vagy<#taps><#taps>
khmm... hát... ööö... izé... nekem mûködik. Bár most van egy olyan bug hogy nem tudom elkezdeni a 2. szezont mert egyszerûen kifagy a játék. De nem hiszem hogy a update 3 hibája lenne mert újra raktam már meg próbáltam mindegyik peccsel de egyikkel se ment.
az update 3 csak eredeti gamehez jó ugye?
Elméletileg elég csak az update3 a méretébõl ítélve. De ha hülyeséget mondok szóljatok. Én igazság szerint mind a hármat fel szoktam rakni
még 1 kérdés
érdemes felrekini a frissitéseket és ha igem meiket a válaszolonak köszi
Leslie87
ne publikálnád ezt a verziot is amiben az emailok már kász vannak?
plz elöre is köszi
Leslie87
én is láttam gépelési hibákat de ki lesz javítva! úgy tervezem hogy február közepén adom ki.
Addig is kitartás!

vagy a ram kevés vagy a videokari

Sziasztok!

Valaki tudna nekem válaszolni a #10278-as üzenetben feltett kérdésemre!!!
Nagyon hálás lennék!
Üdv!
Istenek vagytok!!!!! Már nagyon várom! 😄
Leslie87 király vagy.
Leslie királyok vagytok. Mikorra tervezitek a kiadást? És jól meggondoltátok azt hogy nem adtok ki belõle Beta verziókat? Mert ebbõl a 3 képbõl 2 email szövegében is láttam elgépelést. És van az a mondás hogy sok jó ember kis hibát is észre vesz 😄 És úgy legalább fullprofihibátlanállatkirály magyarítás lenne. De ha nem lesz akkor nem lesz. Csak már nagyon kíváncsi vagyok 😄
nagyon állat!
gratula! így már érthetõ, hogy miket akarnak írni nekem😊

Sziasztok! Tudnátok valami jobb fajta gameplay patchet ajánlani? Fent van a 3. frissítés is,de a 3d-s meccs még mindig elég katasztrófa,fõleg az,hogy teljesen mindegy milyen kaliberû játékosaim vannak nekem és a gépnek,a gép úgy átjön a "Védelmemen?" mint kés a vajon,legjobb esetben kapufára hárít a kapusom,vagy elüti a labdát,ami "véletlenül" épp az arra járó csatár lábához pattan...
Egyszer-egyszer még ezt elhiszem,de rendszeresen már kissé gáz,persze lehet én rontok el valamit,akkor kérlek javítsatok ki😊

Üdv.

Nagy Király vagy Lelsie, grat a munkádhoz
Leslie87
Nem kis munka volt. 😛

Leslie87
Minden e-mail magyar lett. Ízelítõ:
1.kép
2.kép
3.kép

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy ha kölcsönveszek vagy adok egy játékost akkor csak 1 évre lehet??? Vagy lehet többre is és esetleg meg lehet hosszabbítani valahogy vagy újra kölcsön kell adni ha több évre szeretném?
Sziasztok!

Szeretnék valakit nagyon szépen megkérni, hogy segítsen.
Kérdés a következõ: a fifa manager 2010-nél meccs elõtt fel se ajánlja a 3d meccs opciót. Ez miért lehet?
Laptopon szeretnék játszani vele és az everest akövetkezõt írja a videokártyáról

Eszköz leírása Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Adapter leírás Mobile Intel(R) GMA X3100
Memória mérete 384 MB

Kérek valakit, hogy segítsen.

Elõre is köszönöm!

Üdv: András
megmondom mért nem említettem a 08-at
azért mert tom hogy volt hozzá kiegészítés mármint fúzió pacht de én akárhogy raktam fel sosem mûködött...
de azért köszi...lehet utána nézek még hátha addig lefoglal😄 de azért köszi..
zoleszko87-A 08-BAN IS LEHET AZ EGÉSZ CSAPATOT IRÁNYÍTANI.ÉN AZZAL JÁTSZOM.DE ÉN IS VÁROM A 10-HEZ A PATCHET.(HA LESZ)ADDIG OTT A 08.AZ IS NAGYON JO.
köszönöm az útbaigazítást...tök jó magyarul😄
Helló mindenki
Nemtudja valaki hogy az mért van hogy megvettem eredetibe a játékot is kidob mikor elindítom, az meg kicsit röhej hogy eredeti játékot crackelnem kell ha meg azt teszem ekkor bármit csinálok kidobnak évvégen
Ha valaki tud megoldást annak elõre is köszönöm
Zoleszko87....http://www.upload.bben.hu/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
Sziasztok...hol van a fifa manager 10 magyarítás mert én nem találom...jó én vagyok a béna...elhiszem...😄de legalább segítsetek...köszönöm...ÉS csak igy tovább Leslie87, ha tudnák én is fordítani megtennél.Hello mindenkinek...jah és egy kérdés...valaha elérjük hogy lesz a manager 10 ben fifa fúzió mint annó TCM 2004ben?...szerintem úgy az igazi, ha minden a te kezedben van.
fecoka177
köszi

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

fecoka177..semmit nem kell átnevezni..csak be kell másolni azt az egy fájlt amit letöltöttél az fmdata\eng mappába és kész
fecoka177
Hello. Letöltöttem a magyarosítást át is neveztem de nem tudom h hova kell másolni. Segítsetek léci. Köszi

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Meg arra is jo lenne a mondanátok vmit h h lehetek minuszba a készpénzel..h ha amit az átigazolásokra,fizetésre és fejlesztésre kaptam eléggé pluszba van
Meg tudná vki mondnai h mért van az...h megakarok venni egy játékost és az ajánlat készitésnél miután le okézom..azt irja h Bid made for..aki tud megoldáûst az irj meg legyen szives..sokat segitene vele
Lacc 88....sztem rosszul csináltad mert fel lehet vinni játékosokat a tartalécsapatbol..a 2. kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni..mert én személyszerint nem is foglalkozok a tartalék csapatokkal
SZiasztok. Elkezdtem én is játszani a manager 10-el és lenne 1-2 kérdésem. Szerveztem egy barátságos meccset, de a játékosok elutaztak a válogatotthoz és nem tudtam elég embert kiállítani a meccsre. A 08-ban meccs elõtt feltudtam hozni a B vagy C csapatból ideiglenesen játékosokat, de most nem siekrült. Nem lehet már vagy vmit rosszul csináltam?
A másik pedig, hogy ha a nagycsapatot irányítom, akkor nem tudok már báratságos meccseket szervezni a B és C csapatnak mint a 08-ban, hogy legyen egy kis plusz bevételem?

holo van hogy ki hány golos a bl-be??

Sword köszi a tippet neked is
uj kérdés! együttmüködést kötöttem egy 3 ligás angol csapattal,én arsenallal vagyok és bejelöltem a 18-23 közötti játékosaimat tudjam külcsönadni,és egyet sem vesznek kölcsön aki 18éves és 100 000et ér azt sem meg aki 20 éves és 3 millát ér azt sem miért?komplett keretre rûnyomtam de mindig kiir egy üzit ami nyilván azt jelenti hogy nem akareják kölcsönvenni...volt vkinek ilyen?vagy tapasztalat?