11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
peter0 #10489 Sefe77: ahogy mondod, ez a megtalállak szöveg elég szánalmas!!!! Sőt nagyon szánalmas!!Dehát ő a tipikus olyan gyerek akit szivatnak az iskolába az osztálytársak, mert annyira szánalmas, hogy az anyja pakol helyette be a táskájába is amikor megy iskolába!
Leslie87: én soha nem szidtalak téged, de amit írtam azt a mai napig így gondolom! Az hogy meg beteg voltál és azért csúszik a fordítás senkinek semmi köze hozzá! Mindenki megérti, hogy a fordítás hobby, és úgy fordítod ahogy kedved van hozzá! Én ezt is megértem! És ezt nem rosszindulatból írtam!
Szóval én is remélem, hogy visszatér a normális fórum, ahol a játékról lesz szó!! -
SFefe77 #10488 Ez egy elég komoly fórum volt korábban, de úgy tűnik az idióták kezére jutott... Szánalom.
Azt hiszem egyik oldal sem tehet szemrehányást a másiknak, válogatott primitív beszólások vannak mindenhol. A játékról meg szó se esik...
Ez a megtalállak szöveg meg... Legalja! -
#10487 Peter én nem akarok veled kötözködni de akkor mért irogatsz ilyeneket:
Nem néztem 1 napig azt mennyi mindenről lemaradtam...nem kéne azért ennyire egymást szidni emberek...az egy másik kérdés, hogy Leslie87 azt hiszi, hogy akkora és egyedi munkát végzett...mert nem!!!!!!!!!!!!!és a munkáját lehet szidni!
Tényleg nem akarok kötözködni és szeretném lezárni a vitát:
Én szeretnék elnézést kérni azért ha úgy tűnt volna hogy sztárolnám magam de nem volt célom és csak jót akarok másnak miután 2004-óta nem készült 100% magyarosítás! Amikor azt írtam hogy beteg vagyok azt nem azért írtam hogy sajnáljatok csak azért mert sokan várták és nem értették volna miért csúszok ki az időből amit megadtam. Belátom utólag hiba volt ezt tennem mert kissé személyeskedtem!
Szeretném ha újra olyan lenne a fórum mint régen és nem félve keljen feljönni az embernek hogy istenem megint milyen vita van...
Robin ez nem neked szól! mielőtt megszólalnál! -
peter0 #10486 owen20: én nem úgy gondolom, hogy ott van a többség...én úgy gondolom, hogy van aki védi Lesliet van akit nem érdekel mit csinál! Én nem támadom, ez tévedés, ezt ti veszitek csak támadásnak!! Engem csak nem érdekel, hogy lefordítja, engem eddig sem érdekelt ki fordította a játékokat és ezután sem fog!!
Egy kérdés hozzád: Te megköszönöd a pékeknek minden nap, hogy megsütik azt a kenyeret amit megeszik a családod és te?? Vagy a süteményt a cukrászoknak?? Szerintem nem!!! És úgy gondolom, hogy Leslie azért fordítja le mert ő így gondolja, és mert neki is jó így! ENNYI!! És mégegyszer tévedés, hogy én támadom, ha visszaolvasol nem tettem, azonban engem folyamatosan támad és most már te is!!! ÉS nem kéne fenyegetőzni, mert az nem fehér ember szokott!!! Lehet mondjuk te sem vagy az...És aki nem szól semmit, azt sem a fordítás nem érdekli sem pedig Leslie sem pedig én, ő csak játszik!! De lehet jókat röhög vagy rajtam, vagy rajtatok! És vissza az agarakkal owen20! -
owen20 #10485 helló!
Nem védésként mondom de el kéne gondolkoznod amikor írsz mert van 1-2 ember aki ócsáról de érdekes módón a többi nem ez hogy van segítenél kiben van a hiba?
mert szerintem bennetek és Leslie csak jót akar miért bántod azt aki jót akar!
Tehát húzd meg magad mert mi vagyunk többségben és ne mást sarkalj erre!
Tehát Csönd vagy megtalállak!
Helló! -
peter0 #10484 Leslie87: igen örülnék ha a nevem a szádra sem vennéd!! Én leírtam a véleményem, hogy szép amit csinálsz csak nem kell itt magad sztárolni!! Mert a kutyát sem érdekli, aki akarja lefordítja aki nem az nem! Ennyi...minden játéknál akad aki lefordítja de nem jelenti be ha beteg, menstruál, bnőzik, stb...én úgy gondolom szalonképes írásokat írtam, itt kettőnk közül te vagy beteg, idegbeteg, agresszív és tudatlan!! Mert azóta folyamatosan olvasom, hogy velem jössz! Nem kéne!!
És ha 87-es születésű vagy, több eszednek kéne, hogy legyen!!!! Gondolkozz el és ne a moderátorokat hívd, hanem beszélj ésszel, és ne sztárold magad, hanem csináld amit csinálsz és maradj csendbe!! Ennyi... -
#10483 Owen igen már jól vagyok ahogy írtam is már csinálom tovább.
Szantosi: Időt annyira nem merek mondani de kb március vége. arra minden meglesz. Most a maradék e-mailok vannak még meg interjúk. Plusz javítás. -
93Szantosi93 #10482 Szijasztok!
Leslie87 hozzád lenne egy kérdésem.
Az érdekelne engem, hogy a magyarítással, hogyan álltok? Nem szeretnélek sürgetni titeket ne értsd félre csak érdekel, hogy kb mikorra várható? Február vége vagy talán Március eleje?
Előre is köszi:)
Ne törődj az ilyen barom kritizálókkal:P -
owen20 #10481 Sziasztok!
Robin szurkolok neked hogy az elmegyógyintézetbe ki tudjanak kezelni de ahogy látom nem sok esély lesz rá!
Amúgy ha törölnek innen nem tudsz másik névvel beregelni mert azt is letiltják ip cím alapján, tehát ennyi!
Leslie ténleg jó a magyarosítás vannak kis apróbb hibák de azok biztos javítva lesznek és a sok tesztelő aki inkább élvezi a játékot és ritkán jár fel ide úgyis segít!
A betegségedről meg annyit hogy remélem már jobban vagy és nem csak azért hogy a magyarosítás mihamarabb meglegyen hanem ezért mert ha valaki beteg az sose jó!
Szép napot!
Sziasztok! -
#10479 Hááát ez jó kérdés! nem tudom ne haragudj de talán valaki felnéz és tudja majd! -
steel32 #10478 Sziasztok!
Leslie, látom fent vagy és tutira tudod a választ, kérlek segits. Az editorba amit elmentek hol találom meg azt a fájt, és mi a neve? -
#10477 Ez volt az egyik kérdésed! Szerinted a kezdés után valaki elolvassa?
Kérdés az okosokhoz!Miért van az hogy van 50 millióm nem vásárolom el hanem félévkor veszek vkit de ugy hogy csak év végén jöjjön át,az 50 milliom eltünik,kapok az uj évben 30at eljön a játékos akit megvettem 42 ér és azt irja -12 000 000 átigazolási pénzem van....miért nem az elözö évi lémből vonja le?nem lehet azt magammal vinni valahogy?
-
#10476 Ja és akkor kapsz választ általában a kérdéseidre ha normálisan kérdez az ember! Tudod a mondást: Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten!
-
#10474 Már ítram az oldalnak is szerintem a héten törölve lesz -
robin87 #10473 Régebben lehet voltak válaszok haver de ha elolvasod egy terjedelmesebb írásom lenn akkor láthatod hogy itt mindenki idióta a játékhoz,a managernek nem az a lényege hogy átird játékkezdés előtt az elkölthető pénzmennyiséged és megvedd a világ legjobbjait...ráadásul a 80% a nagyon könnyü fokozatot választja az elején azt is ugy hogy ne rughassák ki...én legalább 5 kérdést feltettem már de egyre se kaptam választ korábban,ebből levontam hogy a nagytöbbség nyomorult itt.leslivel meg bilifejjel az élen leslikém igen csak gyerekcipőben járhatsz ha hiszel a monitorok felrobbanásában,ne nézz annyi mesét a tvben -
opalzoltan #10472 Igazad van,mert a szájkaratéra senki sem kíváncsi...
Régen milyen jó volt olvasni a beszámolókat,a kérdéseket,válaszokat,SEGÍTSÉGEKET!!!!
Nem lehetne törölni/moderálni az ilyen embereket valahogy Leslie? -
#10471 Tiszta szívemből drukkolok hogy a jókívánságom teljesüljön!!! -
#10470 Tessék most boldog vagy? Ma még senki se írt a fórumra mert itt fikázol te paraszt robin! Úgy is ez volt a célod gratulálok! De azt kívánom hogy robbanna fel a monitorod és vakulnál meg te nomád csíra! -
robin87 #10469 na bilikém tedd a fejed a bilibe mert privátba nagyon bátor vagy -
North Park #10468 billy...:
AUTHOR:
- Jorge78
PFFFFF!! Méghogy Jorge78!!:@ Ezt a packot a HSP 09-ből buheráltam ki a HFM 09-hez!(persze engedéllyel..) Meglehet nézni, tök ugyanezek a mezek! Undorító g*cik! -
billy76 #10467 magyar NB I mez pack -
billy76 #10466 mi nyerünk vele az biztos... -
steel32 #10465 Robertnatus
Editor, ott a csapat nevére jobb kilk és a edit club settings. Bejött egy ablak és ott az initial capital. beirod az összeget, elmented, utána write database és kész! -
dgianni28 #10464 Sziasztok! Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat itt az oldalon. (Jelzem egészen idáig nem voltam beregisztrálva!) Felháborító, hogy van egy ember aki veszi az időt és fáradtságot, hogy csinál magyarítást a Fifa Manager 10 -hez, és vannak olyan arcok akik nemhogy kritizálják, hanem szabályosan támadják!!! Milyen jogon jöttök ti ehhez úgy, hogy egy fűszálat nem raktatok arrébb ahhoz, hogy elkészüljön!! Jaj és majd elfelejtettem, vannak emberek akik sohasem hibáznak!!! Bizonyára! -
gyerkőc09 #10463 Köszönöm szépen!
Hellótok -
marceapro #10462 Leslie szerintem ne törödj ezzel az életképtelen nyomorékkal. -
#10461 Nézd meg ezt gyerkőc09 csak ezek vannak -
#10460 -
#10459 Milyen plusz képekre gondolsz?
-
gyerkőc09 #10458 Leslie87 sajnos én nem találtam ott semmilyen + képeket a 2009 managerhez?!?!?Tudnál konkrétabban segíteni???? -
robin87 #10457 És ezzel vesztek vmit szerinted? -
billy76 #10456 tévedsz, már nem sokáig fikázol itt... -
robin87 #10455 Ugy látszik szarik az oldalra a skristof barátotok is te nyomorult te nem értelmezted jol mert én azt kérdeztem a 297ből hányan mondták hogy kössz de azt nem mered leirni(mondjuk ki hinné el...)mert ezen az oldalon 10 köszönömöt nem láttam összesen....na korházba nem kell menned?vagy mivan veled? -
#10454 Szerintem a játék élménye jobb lett mint a TCM 2004 jól megcsinálta most az ea. -
North Park #10453 Óriási! =) Azzal a magyar adatbázissal, ezzel a magyarítással, és a tavalyihoz készült mezeimmel qrva jó ez a játék!:D Kezdtem egyet az MTK-val, kevés a pénz, szóval az ifikra tolok mindent:D Sándor Károly Akadémia! :) -
#10452 Billy hogy lehetne ezt a parasztot letiltani innen?? Már írtam skristof
de nem volt fenn 26.-a óta. Valamit csinálni kéne -
#10451 Héééé múltkor még te írtad hogy nincs szükséged a magyarosításomra mert akkora profi vagy. most meg azt javítod akkor mégis van rá igényed!
Te balfasz nem azt mondtam hogy 293 komment van hanem azt hogy ennyien töltötték le és nem volt fikázás. És aki írt az csak megköszönte! Te szar tanulj meg olvasni és értelmezd!!! -
robin87 #10450 én letöltöttem és folyamatosan javitom azóta...nincs mit megköszönni ha a boltban bemész egy kiló kenyérér és egy megcsócsáltat kapsz te sem köszönöd a pénztárnál meg...egy gyökér vagy kicsirigó mer én nem láttam itt 297 köszönő üzenetet vagy te igen???mert akkor a híres betegséged mellett vizsgáltasd meg a látásod is... -
#10449 3 nap alatt 297 ember töltötte le a két oldalról a magyarosítást, ebből 2 ember fikázta le igen te robin és peter! nem lehet hogy bennetek van a hiba?? -
#10448 Vagy te meg se köszönöd mert azt a szót nem is ismered?
Segítek:
Köszönöm = Hálát kifejező szó, valakinek elismerni a munkáját.
A köszönöm szó nem egyezik meg a seggnyalás szóval!