Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉÉÉ Sword kurvára ne basszál ki velünk öreg!!!!!!Leslie ne foglalkozz már ezzel a taggal...folytasd azta magyarositást léci!!!
De basszus ne fikázzátok már egymást! Inkább segítsünk egymásnak, ez az egész fórum arra van, hogy segítsünk egymásnak és nem arra, hogy egymást oltsuk meg baszogassuk. Legalábbis szerintem. Te meg Sword kérj már elnézést Leslietõl. Vagy ha te olyan tökéltes vagy akk tényleg csináld meg te. Száz százalék, hogy a te fordításodban is lenne hiba. Emberek vagyunk!!!
Lehet, hogy nem szabadott volna engedni belepiszkitani egy normális vagy alacsony készültségû fordításba valami idiótát, aki Google translate-et használt vagy a fene tudja mit.
Én nem nevesítettem, hogy ki "fordított", ezek szerint Leslie magára vette.
Ha az neki tetszik...
Ha az neki tetszik...
Ez aztán a szinvonal...
tehát okosok, nem b@szogatni a fordítókat....
1 fordítás van, amit 2 ember csinált
leslie87 fordít(ott)
és volt egy másik srác,, a nevére már nem emlékszem, aki belejavított a fordításba...
na ezért van az amit írtatok, ill. a gyors publikálás miatt nem volt tesztelve...
de ezt lehet pótolni, ha már le van fordítva, mert aki talál ilyet jelzi vagy a fórumon, vagy mailban és lehet javítani...
ilyen egyszerû ez....
1 fordítás van, amit 2 ember csinált
leslie87 fordít(ott)
és volt egy másik srác,, a nevére már nem emlékszem, aki belejavított a fordításba...
na ezért van az amit írtatok, ill. a gyors publikálás miatt nem volt tesztelve...
de ezt lehet pótolni, ha már le van fordítva, mert aki talál ilyet jelzi vagy a fórumon, vagy mailban és lehet javítani...
ilyen egyszerû ez....
Sword <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2> Sword <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1> Sword <#gun>#gun><#gun>#gun> Sword <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Akkor ezennel én végérvényesen befejeztem a magyarítást! és HAJRÁ SWORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiéd a pálya, itt pofázol és csak fikázni tudsz!!!!!!!! TE CSICSKA GECI!!!!!! Mutasd meg mindenkinek hogy te hogy csinálod!!!! JA ÉS MINDENKI MEGKÖSZÖNHETI SWORD-NAK!!!!!!!! Én legalább tettem valamit másért, mindenkiért! :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@
Még valami, mert még mindig meg vagyok lepõdve ezen a kiakadásodon.
Nézd meg légyszíves, hogy a Te verziódban (txt-ben) is így szerepel (nem összeválogatott lista, hanem amint látszik ezek így szerepelnek sorban, egymás után, könnyû lesz leellenõrizni)?
4136224399;Konkrét padló (visszatesz állványokat)#0
4136224400;Fûpadló (visszatesz állványokat)#0
4136224401;Kockás tér (visszatesz állványokat)#0
4136224402;Elõvárosi környezeti éjszaka#0
4136224403;Vidéki környezeti éjszaka#0
4136224404;Torony#0
4136224405;Ablakokkal tornyosul#0
4136271195;Megegyezik a bizalmasságban#0
4136289995;Szektorakadályok#0
4136289996;Üveg Szektorakadályok#0
4136289997;Tervet fed#0
Ha ezek valaki(k) szerint értelmes mondatok, kifejezések, akkor bocsi, én tévedtem, megkövetem a fordítót, akárki is volt.
Nézd meg légyszíves, hogy a Te verziódban (txt-ben) is így szerepel (nem összeválogatott lista, hanem amint látszik ezek így szerepelnek sorban, egymás után, könnyû lesz leellenõrizni)?
4136224399;Konkrét padló (visszatesz állványokat)#0
4136224400;Fûpadló (visszatesz állványokat)#0
4136224401;Kockás tér (visszatesz állványokat)#0
4136224402;Elõvárosi környezeti éjszaka#0
4136224403;Vidéki környezeti éjszaka#0
4136224404;Torony#0
4136224405;Ablakokkal tornyosul#0
4136271195;Megegyezik a bizalmasságban#0
4136289995;Szektorakadályok#0
4136289996;Üveg Szektorakadályok#0
4136289997;Tervet fed#0
Ha ezek valaki(k) szerint értelmes mondatok, kifejezések, akkor bocsi, én tévedtem, megkövetem a fordítót, akárki is volt.
Nevezz annak, de valamiért Te is nulláról kezded inkább, nem azt reszelgeted, amit itt is le lehetett tölteni (kb. 70%-osnak írták).
Csak pár példa és ha ez valakinek tetszik (betûrõl, betûre másolva, egyik sem elírás)....
-Csinálg most
-Foglalás helyett: könyv
-Legmagasabb nyereség
-Cspatba kelllennie
-Az én játékos, aki a legtöbb gólpasszt adott egy szezonban
-Prémiumfizetéseket (ez egy menüpont elnevezése)
-Eligazodás: védekezõ
-Aszisztens
-Inteligencia
Ezt kb. 5 perc alatt szedtem össze, csak a fõképernyõket nézegetve, meccs kommentárokban, belsõ helyeken még több van.
Az a legmókásabb, amikor egy interjúnál válaszol az ember egy kérdésre és a válasz (a kérdés elfordítása miatt) pont az ellenkezõjét jelenti és úgy leizélnek érte a szurkolók vagy a tulaj vagy a média, mint amit itt kaptam azért, mert azt mondtam, hogy rossz volt ez a 70%-os fordítás.
Egyébként anno CM-et fordítottam én is, akkor még több idõm volt ilyesmire.
Csak pár példa és ha ez valakinek tetszik (betûrõl, betûre másolva, egyik sem elírás)....
-Csinálg most
-Foglalás helyett: könyv
-Legmagasabb nyereség
-Cspatba kelllennie
-Az én játékos, aki a legtöbb gólpasszt adott egy szezonban
-Prémiumfizetéseket (ez egy menüpont elnevezése)
-Eligazodás: védekezõ
-Aszisztens
-Inteligencia
Ezt kb. 5 perc alatt szedtem össze, csak a fõképernyõket nézegetve, meccs kommentárokban, belsõ helyeken még több van.
Az a legmókásabb, amikor egy interjúnál válaszol az ember egy kérdésre és a válasz (a kérdés elfordítása miatt) pont az ellenkezõjét jelenti és úgy leizélnek érte a szurkolók vagy a tulaj vagy a média, mint amit itt kaptam azért, mert azt mondtam, hogy rossz volt ez a 70%-os fordítás.
Egyébként anno CM-et fordítottam én is, akkor még több idõm volt ilyesmire.
ha bejön a meccs utáni képernyõ, ahol infókat ír ki a gép, ott a jobb felsõ sarokban van egy gomb. azzal elõ lehet hívni. az "ön tippje" gomb melletti.
Sziasztok!
Volna 1 kis problémám.
Hol tudom azt beállítani,h. minden hónap végén mutassa a hónap játékosait,meg asszem a hónap végén mindig mutatta az egyes posztok legjobb játékosait.Azért írom így,mert régebben még mutatta nekem ezeket,de ahogy átvettem 1 kis csapat irányítását,ezek az évek során elmaradtak.Közben már Premier ligában vagyok.Valaki tud ebben segíteni?
És mért van az hogy nem összegzi azt sem mikor a meccsek elõtt kihozza hogy a 2 csapat eddig mit játszott egymással,tehát a statisztika.(ez is csak a kis csapat óta nincs)
Ha tudtok szóljatok hozzá,köszi elõre is.
üdv,Pal
Volna 1 kis problémám.
Hol tudom azt beállítani,h. minden hónap végén mutassa a hónap játékosait,meg asszem a hónap végén mindig mutatta az egyes posztok legjobb játékosait.Azért írom így,mert régebben még mutatta nekem ezeket,de ahogy átvettem 1 kis csapat irányítását,ezek az évek során elmaradtak.Közben már Premier ligában vagyok.Valaki tud ebben segíteni?
És mért van az hogy nem összegzi azt sem mikor a meccsek elõtt kihozza hogy a 2 csapat eddig mit játszott egymással,tehát a statisztika.(ez is csak a kis csapat óta nincs)
Ha tudtok szóljatok hozzá,köszi elõre is.
üdv,Pal
Leslie87 várjuk,király vagy!!!
-k +g
<#vigyor4>#vigyor4>
<#vigyor4>#vigyor4>
Én konkrétan az elõzõ fordítás "minõsége" miatt hagytam félbe/abba a Fifa Managert. Egyszerûen borzalmas volt az a rengetek idióta és félrefordítás.
A gép megvan hozzá de a tobbi szerintem nincs!!!Leírod nekem pontossan hogy mit is kell csinálnom??????????Elõre is <#worship>#worship><#worship>#worship>
én is ezt használom, itt volt fenn. vannak benne érdekes dolgok, aki írta csak szöveget fordított és nem tesztelte a játékban.
Leslie87:
nagyon várjuk, királyok vagytok! a jelenlegi is segít de azért egy igazán értõ fordítás nagyon meg tudja dobni az élvezeti szintet!
Leslie87:
nagyon várjuk, királyok vagytok! a jelenlegi is segít de azért egy igazán értõ fordítás nagyon meg tudja dobni az élvezeti szintet!
Ezesetben én kérek elnézést. Nem tudom hogy kinek a magyarítását használom.
Leslie87 nagyon jó vagy, csak így tovább, nagyon várjuk már és örök hálaaaaa 😄😄
Én sohase irtam olyat hogy tarcsi ez valakinek a hülye röviditése! én mindig kiirom a rendes jelentést!
Gyerkõc09: Peccsek fent vannak? Géped megvan hozzá?
Leslie87: Királyok vagytok csak így tovább. Ha nagyon unatkoztok várjuk a béta magyarításokat tesztelni 😄 Meg hogy legyen biztonsági másolat 😄. Ja és ha kérhetném akkor a játékosokkal való beszélgetéseknél van valami olyan hogy "beraklak a tarcsi csapatba és ha jól megy akkor helyet kapsz a a kezdõbe". Na amikor olvastam hogy tarcsi akkor elõször nem érettem aztán amikor leesett nagyot koppant. Én is mert nem kapaszkodtam és lefordultam a székrõl. Szóval ha lehetne akkor ilyen rövidítés ne legyen benne mert úgyis kiírja a teljes szöveget ha rámegyünk egérrel.
Ja és ha valaki unatkozik akkor leírhatna néhány használható angol nyolcadosztálybeli játékost. És azt is hogy melyik rövidítés mit jelent a játékosok pozíciójánál. Mert van egy kettõ ami nem egyértelmû számomra.
Leslie87: Királyok vagytok csak így tovább. Ha nagyon unatkoztok várjuk a béta magyarításokat tesztelni 😄 Meg hogy legyen biztonsági másolat 😄. Ja és ha kérhetném akkor a játékosokkal való beszélgetéseknél van valami olyan hogy "beraklak a tarcsi csapatba és ha jól megy akkor helyet kapsz a a kezdõbe". Na amikor olvastam hogy tarcsi akkor elõször nem érettem aztán amikor leesett nagyot koppant. Én is mert nem kapaszkodtam és lefordultam a székrõl. Szóval ha lehetne akkor ilyen rövidítés ne legyen benne mert úgyis kiírja a teljes szöveget ha rámegyünk egérrel.
Ja és ha valaki unatkozik akkor leírhatna néhány használható angol nyolcadosztálybeli játékost. És azt is hogy melyik rövidítés mit jelent a játékosok pozíciójánál. Mert van egy kettõ ami nem egyértelmû számomra.
Sziasztok
Az lenne a gondom hogy nem indul el a játék!!!Mikor már indulna akkor ezt írja ki:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"
Mit csináljak ellene????????????????????????????????????????????????????
Az lenne a gondom hogy nem indul el a játék!!!Mikor már indulna akkor ezt írja ki:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"
Mit csináljak ellene????????????????????????????????????????????????????
Hajaj nagyon jol megy a munka! 3 nap alatt megvan kb 20%! ezerszer jobb mint az elõzõ! Sok újat tanultam! Remélem már várjátok!! 😄😄😄😄
Engem az érdekelne hogy a database editorban hogy tudom megoldani azt hogy a magyar csapatoknak az eredeti címerét rakjam be a játékba, mert egyszerûen hiába megyek a csapat címerére sehol sem engedi változtatni azt!
Szevasztok
Lenne itt egy kis gondom és remélem hogy tud valaki segíteni.Az a gond hogy nem indul el a játék és ezt írja ki hogy:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"!!Most ilyenkor mit csináljak vele???
Lenne itt egy kis gondom és remélem hogy tud valaki segíteni.Az a gond hogy nem indul el a játék és ezt írja ki hogy:"Manager10.exe has encountered a problem and need to close"!!Most ilyenkor mit csináljak vele???
Sziasztok!
Bocsi hogy megint zaklatlan titeket de megnéztem és valamiért nem tudok a fifa manager 09-ben 3d módban játszani csak úgy hogy szöveggel írja ki a dolgokat. Ez miért van? Elöre is köszönök mindent.
Bocsi hogy megint zaklatlan titeket de megnéztem és valamiért nem tudok a fifa manager 09-ben 3d módban játszani csak úgy hogy szöveggel írja ki a dolgokat. Ez miért van? Elöre is köszönök mindent.
Sziasztok!
ajánlom Artem Kravets-et az ukrán Dinamo Kiev-bõl.
hali
ajánlom Artem Kravets-et az ukrán Dinamo Kiev-bõl.
hali
Leslie87. Írtam privát üzit, kérlek olvasd el!
köszi!
Sziasztok
köszi!
Sziasztok
jól emlkszem, hogy az Update-ek után új játékot kellett kezdeni?
ha így van, akkor az update mentes (nem kezdeném most elölrõl a két évadot) játékra is jó lesz az új magyarosítás?
ha így van, akkor az update mentes (nem kezdeném most elölrõl a két évadot) játékra is jó lesz az új magyarosítás?
robin87...lehet azért nem engedi feltenni a pachet..mert crackelés után probáltad feltenni, de bocs ah rossz a tippem,Hajrá Leslie!!sztem a alegujjab pachet le lehet tölteni a hivatalos oldalrol..majd én is megprobálom ha elkészült a magyarositás
Én szivesen segitenék mert biztos vagyok benne hogy 3 nap alatt az összes játékban érkezõ levelet és a menükben a szavakat le lehet forditani,csak azt nem tudom hogyan kell ezt formába önteni mert nem ugy tünik hogy egy word dokba beirod és kész,Tehát maga a forditás része piti melo ebben biztos vagyok nekem ki van szótárazva a játék 95% csak nem tudom beilleszteni a játékba igaz nem is probáltam...szóval várjuk várjuk hátha lesz belõle valami jo melót,már csak abban kellene segitséág hogy leslie feltette a legujjabb updatet és ö ahhoz ir forditást másnak meg nincs meg az az update akkor ugfyanott vagyunk ahol honapo ota,azaz sehol...nekem is van egy updatem de nem engedi feltenni...szóval ha linkelne valaki helyet hol található az eddigi összes update és külön külön kell e öket feltenni vagy csak a legujjabbat ezekre a kérdésekre biztosan sokan várnának választ.
Na szóval billyvel nekiállunk ismét újult erõvel! hamar meglesz! Kitartás addig nyomjátok a 70%-ossal!!!
Leslie87: válasz üzenet és mail ment...
NapKacSa: dugó van, csináld meg magadnak, vagy várj csendben, míg kész lesz...
NapKacSa: dugó van, csináld meg magadnak, vagy várj csendben, míg kész lesz...
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A Fifa Manager 10 el játszom a laptopomon...most hazajöttem és így ujra letöltöttem a játékot, csak most az itthoni gépre..találtam hozzá magyarítást is, feltettem azt is. nem tudom, hogy miért, de nem tudok
élõ képpel meccset játszani..tehát a "3D Match" módra gondolok...csak ilyen szimuláció van..illetve mikor szöveggel írja ki az eseményeket...
elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
A Fifa Manager 10 el játszom a laptopomon...most hazajöttem és így ujra letöltöttem a játékot, csak most az itthoni gépre..találtam hozzá magyarítást is, feltettem azt is. nem tudom, hogy miért, de nem tudok
élõ képpel meccset játszani..tehát a "3D Match" módra gondolok...csak ilyen szimuláció van..illetve mikor szöveggel írja ki az eseményeket...
elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Leslie, ahhoz képest, hogy már a 2 ünnep közé beígérted a fordítást, sõt elõtte is, azóta se semmi.
OK Leslie87 HAJRÁ !!!!! és KÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ !!
Szevasztok! huuuu nagyon rég jártam sajnos erre! Láttam hogy adtak ki egy Update-t fel is raktam és az eddigi magyarítást nagyon elrontja mert sok búgót okoz. Arra gondoltam hogy újrakezdem és már tudom hogy mit hogy kell fordítani! 1 hónap alatt csinálok egy tökéletes magyarítást búgok nélkül! mit szólnátok? Ok hogy megvan nagy része de igy sz*rt se ér!! Na meg az eddigi fordításommal ugy is lehet már érteni nagy részét így meg jobb lenne!
Fifa manager 08cal játszok... U. Kaerjenggel.
A presztizsem növekedésével egyre több játékos lesz elérhetõ? Kicsit zavaró hogy még vagy 10 év kell ahhoz, hogy 20/20-as legyek és igazi tehetségeket szerzõdtethessek. 😞
A presztizsem növekedésével egyre több játékos lesz elérhetõ? Kicsit zavaró hogy még vagy 10 év kell ahhoz, hogy 20/20-as legyek és igazi tehetségeket szerzõdtethessek. 😞
hali! van egy nagy problémám, a fifa manager 2010-el kapcsolatban kérnék segítséget. az elsõ instal után elindul szépen, lemegy egy pár barátságos meccs stb. utána elmentem és kilépek, majd a következõ indításnál már nem indul és ezt írja "fifa manager 2010 mûködése leállt, a windows a problémára megoldást keres". a gépemen windows7 fut. elõre is köszi, mindenkinek gyõztes meccseket !!!
meg 1 csomo képet el is tüntet