Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki hogy lesz-e fusion patch?????Az egész csapatot lehessen irányitani 3-d-modban.Sajnos a 09-böl kihagyták ezt a részt,legalábbis ezt olvastam róla.A 08-ban nagyon király!!!Csak azt meg nem fordította le senki.
Kár hogy a végét már nem fejezed be.Majdnem kész van.Szép munka!
leslie87-légyszíves küld el nekem hogyan miként mivel kell fordítani.Köszönöm (címem:[email protected])
Esetleg ha közkinccsé tennéd, mely progival tudod szerkeszteni a nyelvi fájlt, lehet hogy valaki folytatná a megkezdett munkát.
Hát ez szomorú tény, de azért én hálás vagyok az eddigi munkádért. Szerintem ez nagy segítség sokaknak (pl. nekem is)...
magyaritást abbahagytam. nincs már sajnos annyi idõm. remélem azért tudtam segiteni sok embernek igy is. azért igy már játszhatóbb azoknak akik nem tudnak angolul.
Career->Career options-> és ott van a summary-n belül!
és az eddig kapott ajánlataimat hol találom?
Sziasztok.
Elõször is nagy hála a magyarításért. De nem állom meg, hogy megírjam én is a posztokat... Sokkal jobb angolul... Az meg nem kifogás, hogy van aki most játszik vele elõször. Már 10 évesen tudni kell ennyit angolul hogy Central-Defender....Na Respect ettõl függetlenül(nem lehetne egy olyan release amiben a posztok angolul lesznek?)
Kérdés: folyamatosan eltiltanak a kispadtól 2-3 meccsre, gondoloom megsértem a játékvezetõt. De én nem csinálok semmit. Nagyon idegesítõ. Valaki esetleg tud megoldást?
Elõször is nagy hála a magyarításért. De nem állom meg, hogy megírjam én is a posztokat... Sokkal jobb angolul... Az meg nem kifogás, hogy van aki most játszik vele elõször. Már 10 évesen tudni kell ennyit angolul hogy Central-Defender....Na Respect ettõl függetlenül(nem lehetne egy olyan release amiben a posztok angolul lesznek?)
Kérdés: folyamatosan eltiltanak a kispadtól 2-3 meccsre, gondoloom megsértem a játékvezetõt. De én nem csinálok semmit. Nagyon idegesítõ. Valaki esetleg tud megoldást?
Én megvettem a 08-at anno és még így is szenvedtem egy fél évet, mire windows újratelepítés után (amit nem akartam...) sikerült megértetnem a programmal, hogy jogosult vagyok a patch feltelepítésére, mert legális a programom. Addig a ratyi 3-D-t kellett elviselnem, ami abból állt, hogy összevissza passzolgatnak, hiába állítasz be támadási irányokat, center, szélek, stb, vagy emberfogás, ebbõl szinte semmi nem látszódott a pályán. Miután felraktam a patch-et, hihetetlen mértékû javulást tapasztaltam, sokkal élethûbb lett a játék 3-D-ben. Na nem mondom, maradtak hibák, pl kapus kigurítja az ellenfélnek a labdát, vagy a védõ ijedtében belerúgja a támadóba a labdát, amit az utána a kapu irányába visz tovább... de ezek ellenére is élvezhetõbb lett a 3-D mód. Most tehát, ha jól látom, a patch elõtti állapotot vitték tovább a 10-be. Na ez az ami feldühít, ha ez warez elleni védelem, akkor jó nagy marhaság, mert az is megszívja aki megveszi a játékot. Amúgy szerintem érdemes áttérni a 08-ról a 10-re mert a 08 egy vicc kezdett lenni (nálam legalábbis). Fagyások, kilépések, stb.
Ha tippelnem kéne ez is egy védelem a warez ellen. Hiába töri fel a többi védelmet élvezni nem fogja a játékot.
Más kérdés, hogy ezzel igazán azok járnak rosszul akik megveszik a játékot nem kevés pénzért és aztán várhatják a javításokat. Amit írtatok, a szerint még nem érdemes a 08-ról 10-re váltanom. Na majd 1-2 hónap múlva megint benézek hátha játék lett a programból :)
Más kérdés, hogy ezzel igazán azok járnak rosszul akik megveszik a játékot nem kevés pénzért és aztán várhatják a javításokat. Amit írtatok, a szerint még nem érdemes a 08-ról 10-re váltanom. Na majd 1-2 hónap múlva megint benézek hátha játék lett a programból :)
Szívembõl szóltál AL Ashrad!:D Annyira jó játék,imádok vele játszani,de ez a 3d!?Nagyon sokat ront az élvezeten...
A 3-D borzalom volt a 08-ban is, amivel én játszottam. De a második hivatalos patch nagyon sokat javított rajta, onnantól kezdve nagyon sok meccset toltam 3-D-ben. Nem értem, miért nem tudták ÍGY átvinni a 9-be, 10-be, miért kell mindig várni egy javító patch-re... ennyire sügérek?
Sziasztok!Fm10-el játszom és sehogyan sem tudok 3d-ben kilépni meccs közben(feladni). Már egy éve játszok lassan a 9-el szóval tudom,hol azaz opció,de egyszerûen nem "világít" a gomb meccs közben,sem utána,szóval nem lehet sehogyan kilépni.Esetleg vlmi ötlet? Észrevétel:3d-s meccseken egyszerûen sírni tudnék.Katasztrófa amit megint mûveltek.A hibák többsége a 09-bõl lett átörökítve... Mintha életükben nem láttak volna egy igazi labdarúgó mérkõzést!
Ha kirúgtak, válogass az eddig kapott ajánlatok között, és dönts. ;)
Free játékosok is nagyképûek ám, kiscsapathoz nem jönnek. Lehet, ezért nem tudod leigazolni a játékost, mert túl "erõs" a te csapatodhoz.
Free játékosok is nagyképûek ám, kiscsapathoz nem jönnek. Lehet, ezért nem tudod leigazolni a játékost, mert túl "erõs" a te csapatodhoz.
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a FIFA Manager 09-et használom és a játékbeállításokban nem tudom beállítani azt, hogy a játékosok arca 3D-ben megjelenjen (úgy, mint a FM 08-ban), ez az opció szürke marad, nem is tudom megváltoztatni. Nem tudjátok, hogy miért lehet? Ezen kívül nem tudok 3D módban sem meccset nézni, pedig már mindent megpróbáltam. A játék jogtiszta, megvettem, és a gépigény is megfelelõ. Tudtok segíteni? Elõre is köszi.
Sziasztok!
Hogyan lehet free játékosokat igazolni? Van egy bizonyos André Ayew nevû játékos, akit szeretnék szerzõdtetni, de nem tudom, mert valami hibaüzinek tûnõ szöveg megakadályozza ezt. (A játékosnak nincs klubja)
Elõre is köszönöm!
Hogyan lehet free játékosokat igazolni? Van egy bizonyos André Ayew nevû játékos, akit szeretnék szerzõdtetni, de nem tudom, mert valami hibaüzinek tûnõ szöveg megakadályozza ezt. (A játékosnak nincs klubja)
Elõre is köszönöm!
Ha kirugtak a csapatomból hogy tudok máshova szerzõdni?
jó lett grat. várom már a teljes magyarositást.
Nekem jó a link...amúgy igen, örülök, hogy magyarítva van a játék!! Én nem ezt mondtam...na remélem nincs harag!! :))
Itt az újab BÉTA magyarítás: Fifa Manager 10
na nem jo a link akkor:
http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
na nem jo a link akkor:
http://www.upload.mszhh.info/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
Üdv mindenkinek!!! Ma rakok fel egy újab BÉTA magyarosítást! kb 70%-os!!! Több kirábbi hiba is javitva let amit jeleztetek és amit észleltem!
Hello mindenki!
Nekem is ugyanez a problémám: salary budget is too low to sign this assistant.
A játékom eredeti...valaki másnál ugyanez probléma?
RetroMarco,opalzoltan ti hogy álltok a létesítményekkel?alzoltan?
Nekem is ugyanez a problémám: salary budget is too low to sign this assistant.
A játékom eredeti...valaki másnál ugyanez probléma?
RetroMarco,opalzoltan ti hogy álltok a létesítményekkel?alzoltan?
hello szia mindenkinek
nem rég szereztembe a játékot és máris bajba kerültem :D:D vagyis nem jövökrá hogyan kell 3D-ben játszani mert eddig mindíg kommentárral játszottam a meccseket :D:D remélem tudtok segíteni...elõre is köszi ...am nagyon jó a magyarítás ...már nagyon várom a teljes magyarítást :):P ...
nem rég szereztembe a játékot és máris bajba kerültem :D:D vagyis nem jövökrá hogyan kell 3D-ben játszani mert eddig mindíg kommentárral játszottam a meccseket :D:D remélem tudtok segíteni...elõre is köszi ...am nagyon jó a magyarítás ...már nagyon várom a teljes magyarítást :):P ...
Én nem idegességbõl irtam, és elfogadom a kritikát mint pl az fmhungary oldalán is... Ezt muszály volt magyaritani...
Igazából nem értem miért vagy mindig ideges ha valaki mond valami kritikát...de nagyokos olvasd már vissza amit én is írtam...ott nem csak negatív kritika van!! De azért annyira primitív ember nincs, aki 1 óra után ne tudná, hogy mi az a DM, CM, AM...de ha meg tényleg nem nézze meg szótárba!! És nem kell mérgelõdni ha valaki mond valamit...olyan nincs a Világon, hogy mindenkinek minden tetszik! Csináld tovább és kész! Hihetetlen vagy...tudom, hogy nagy munka, de írtam, hogy szép munka!!!
Nagyokos olvasd vissza vannak olyanok akik azért kezdtek játszani a játékkal mert magyar lesz. Aki még nem játszott vele az honnan tudná mit jelent pl: DM, CM,... Nem csak egy embernek csinálom hanem egy közösségnek!!!! ha nem tetszik nem kell felrakni! Üdv
Hát egy a magyarítás nem rossz...de azért engem zavar, hogya játékosok posztja is le lett magyarosítva!! Az azért elég zavaró és az angol jobb volt így!!! Mert aki nem tud angolul az is csak tudta, hogy mi a jobb meg a bal oldal!! Ez engem zavar megmondom õszintén! Tudom, nem érdekel senkit sem de akkor is!! Amúgy szép munka!!
Köszi! Így már sikerült megtalálni!
Vagy éppen Del Piero visszavonult, mert nem hosszabbítottad meg a szerzõdését...
Hm.. az hogy mire mennyit költöttél az ott van a Finances -> Accounting Journalban az, hogy mennyit költhetsz még,a zt te döntöd el. az accounting journalban rányomsz évvégére (end of the season, ha nincs iylen akkor a hónapot próbáld) ott kiírja hogyha nem költesz senkire, nem adsz el senkit mennyid marad. ebõl próbálj gazdálkodni
üdv.:
üdv.:
Sziasztok! Nálam van olyan hogy pl az Athletic bilbao a bl ben van de mindig vagy a valencia akik ugye nem idnultake bben az évben de itt még is ott vannak. nem tudom miért. lol
Sam87 mi értelme van a pénz csinálásnak????
Hisz azért küzdesz hogy sikeres legyél nem? igy mi élmény van benne????
Hogy minden sztárt leigazolj és elmondhasd magadnak mekkora manager vagy????
Hisz azért küzdesz hogy sikeres legyél nem? igy mi élmény van benne????
Hogy minden sztárt leigazolj és elmondhasd magadnak mekkora manager vagy????
Köszönöm a válaszokat!
North Park! Én arra gondoltam az 1. és 2. kérdésnél, hogy hogyan van a pénz? Mert nem lehet megnézni, hogy mire költöttem, vagy hogy mennyit használhatok-e még fel. Tehát akkor máshogy fogalmazom meg: mennyi pénzt kapok pl. egy idény elején? Mert gondolom a végtelenségig azért nem költekezhetek. És jó lenne tudni, mik a keretek :)
North Park! Én arra gondoltam az 1. és 2. kérdésnél, hogy hogyan van a pénz? Mert nem lehet megnézni, hogy mire költöttem, vagy hogy mennyit használhatok-e még fel. Tehát akkor máshogy fogalmazom meg: mennyi pénzt kapok pl. egy idény elején? Mert gondolom a végtelenségig azért nem költekezhetek. És jó lenne tudni, mik a keretek :)
Retromarco:
A te játékod is eredeti??
Te is bõvítettél minden egyes létesítményt?
Van elég pénzed is ?
Valószínû azért vannak a kevesebb pontszámok,mert pont levonások voltak év közben.
Az embereid meg talán azért tûnnek el,mert lehet hogy már évekkel ezelõtt elõ szerzõdést kötöttek!Ez csak az én szerény véleményem...Nálam már volt ilyen itt a 10-ben h. eladtam játékost,de csak pár év múlva vitték csak el.
Leslie87:én is csak gratulálni tudok a fordításodhoz!!!!!!!!!!!!Ha esetleg tudok vmiben segíteni,szólj!!!! :D <#taps>#taps><#taps>#taps>
A te játékod is eredeti??
Te is bõvítettél minden egyes létesítményt?
Van elég pénzed is ?
Valószínû azért vannak a kevesebb pontszámok,mert pont levonások voltak év közben.
Az embereid meg talán azért tûnnek el,mert lehet hogy már évekkel ezelõtt elõ szerzõdést kötöttek!Ez csak az én szerény véleményem...Nálam már volt ilyen itt a 10-ben h. eladtam játékost,de csak pár év múlva vitték csak el.
Leslie87:én is csak gratulálni tudok a fordításodhoz!!!!!!!!!!!!Ha esetleg tudok vmiben segíteni,szólj!!!! :D <#taps>#taps><#taps>#taps>
Az én játékom eredeti,2014ben járok.Szal tuttira nem ez a baj.Ha valaki tud orvoslást,kérem irjon :D
Leslie87.
Relavituszokat tudnék sorolni neked ,arról hogy veszed a fáradságot és angolul nem tudó társaidat ki elégíted avval hogy magyarítod az FM10-et. Ezúton KÖSZÖNÖM én is neked!!!!!! Nagy tisztelettel.
Ui.NEEEEEEE hagyd abba kérlek.
Relavituszokat tudnék sorolni neked ,arról hogy veszed a fáradságot és angolul nem tudó társaidat ki elégíted avval hogy magyarítod az FM10-et. Ezúton KÖSZÖNÖM én is neked!!!!!! Nagy tisztelettel.
Ui.NEEEEEEE hagyd abba kérlek.
Egy másik fórumon olvastam hasonlókat és ez valószínû azért van mert nem eredeti játékotok van!!!
1. Nekem is ezzel van a gondom:
salary budget is too low to sign this assistant
2. plusz bajnokságban a táblázatban minden évben van 1-2 csapat aminek több gyõzelme van ill döntetlenje mint amennyi pontja
pl 7gyõzelem 3döntetlen 5 vereség és 18pontal tabella alján van
3. év végén csak ugy eltüntek játékosaim köztük del piero is meg még vagy 4-5 ember nemtudom miért
salary budget is too low to sign this assistant
2. plusz bajnokságban a táblázatban minden évben van 1-2 csapat aminek több gyõzelme van ill döntetlenje mint amennyi pontja
pl 7gyõzelem 3döntetlen 5 vereség és 18pontal tabella alján van
3. év végén csak ugy eltüntek játékosaim köztük del piero is meg még vagy 4-5 ember nemtudom miért
Carterscott:
1. Ha egy klubban úgy vagyok manager, hogy a sajátom (jelen esetben a Real Madrid - csak mert még tapasztalatokat gyûjtök :)) akkor a pénzügy az hogyan is van?
2. Ez összefügg némileg az elõzõvel. 4 országban létrehoztam egy-egy ifi tábort, viszont a pénzt nem tudom mibõl vonta le, mert ahol eredetileg kiírná, hogy mennyi van az építkezésre, teljesen üres.
1: Mindem a te kezedben van.
2. ott van hogy CASH az mindenre vonatkozik
1. Ha egy klubban úgy vagyok manager, hogy a sajátom (jelen esetben a Real Madrid - csak mert még tapasztalatokat gyûjtök :)) akkor a pénzügy az hogyan is van?
2. Ez összefügg némileg az elõzõvel. 4 országban létrehoztam egy-egy ifi tábort, viszont a pénzt nem tudom mibõl vonta le, mert ahol eredetileg kiírná, hogy mennyi van az építkezésre, teljesen üres.
1: Mindem a te kezedben van.
2. ott van hogy CASH az mindenre vonatkozik
Hali!!!Pénz csalás van??? ha igen, hogy/hol?:D
Sziasztok! Nekem mindig fáradtak a játékosaim mi ennek az oka? most a liverpoolal vagyok.
3. - Változatos edzéstervvel, olvass vissza, leírtam, hogy szerintem milyen az ideális. A formát és a morált pedig egy egy jó helyen beiktatott barátságos meccsel lehet ismét felhozni a megfelelõ szintre. Pl. a reserve team, vagy egy gyengébb csapat ideális választás erre.
4. - Pár hónap és már elég jól beszéled, maximalizálni még nem tudtam, gondolom az több év.
4. - Pár hónap és már elég jól beszéled, maximalizálni még nem tudtam, gondolom az több év.
Sziasztok!
Nekem több kérdésem is lenne most:
3. Ti hogy szoktátok elérni, hogy a játékosaitok kb. mindig ugyanolyan szinten tartsák magukat?
4. Ha tanulok idegen nyelveket, mennyi idõ, mire egyet jól megtanulok?
Még kezdõ vagyok a Fifa Managerek terén, ezért van ilyen sok (talán hülyének tûnõ) kérdésem. Én mindenkinek köszönettel tartozom, aki segít!
Ja igen, Leslie87! Gratulálok, egyszerûen zseniális vagy! És mint már írták elõttem is, én sem tudnék játszani a játékkal, mert én sem tanulok angolul...
Nekem több kérdésem is lenne most:
3. Ti hogy szoktátok elérni, hogy a játékosaitok kb. mindig ugyanolyan szinten tartsák magukat?
4. Ha tanulok idegen nyelveket, mennyi idõ, mire egyet jól megtanulok?
Még kezdõ vagyok a Fifa Managerek terén, ezért van ilyen sok (talán hülyének tûnõ) kérdésem. Én mindenkinek köszönettel tartozom, aki segít!
Ja igen, Leslie87! Gratulálok, egyszerûen zseniális vagy! És mint már írták elõttem is, én sem tudnék játszani a játékkal, mert én sem tanulok angolul...
Van még mindig egy kis bajom!Már az összes létesítményem a legmagasabb szinten van.És mégis ezt írja ki még mindig mikor akarok szerzõdtetni staffokat : salary budget is too low to sign this assistant
Pénz is van,vannak sikereim is,tehát nem értem mi a baja...Valaki?
Pénz is van,vannak sikereim is,tehát nem értem mi a baja...Valaki?
Gondolom ezek a dícséretek jobban esnek a kollégának, mint az elején lévõ fújolások. :) Én mondtam, hogy nem szabad béta verzió alapján ítélni. Valamint akik nem igazán beszélik az angolt, azoknak nagyon sokat jelenthet még úgy is, hogy vannak benne hiányosságok.
Valamelyik nap én is megveszem a játékot most már... hátha érkezett a boltba.
Valamelyik nap én is megveszem a játékot most már... hátha érkezett a boltba.
Sziasztok! Én csak a saját véleményem írnám le a magyarosítással kapcsolatban. Nekem a játék eddig játszhatatlan volt mivel nem tudtam angolul pedig a manager játékok legjobbja a fifa manager, tehát én mindenképpen örömmel fogadtam hogy valaki(k) veszi a fáradtságot és lefordítják a játékot. Úgy ,hogy szerintem ebbõl a szemszögbõl érdemes nézni a magyarosítás további menetét és kritizálni sem kell.