11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Leslie87
    Nem kis munka volt. :P
  • Leslie87
    Minden e-mail magyar lett. Ízelítő:
    1.kép
    2.kép
    3.kép
  • mivanmivan99
    Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy ha kölcsönveszek vagy adok egy játékost akkor csak 1 évre lehet??? Vagy lehet többre is és esetleg meg lehet hosszabbítani valahogy vagy újra kölcsön kell adni ha több évre szeretném?
  • pikpak
    Sziasztok!

Szeretnék valakit nagyon szépen megkérni, hogy segítsen.
    Kérdés a következő: a fifa manager 2010-nél meccs előtt fel se ajánlja a 3d meccs opciót. Ez miért lehet?
    Laptopon szeretnék játszani vele és az everest akövetkezőt írja a videokártyáról

Eszköz leírása Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
    Adapter leírás Mobile Intel(R) GMA X3100
    Memória mérete 384 MB

Kérek valakit, hogy segítsen.

Előre is köszönöm!

Üdv: András
  • Zoleszko87
    megmondom mért nem említettem a 08-at
    azért mert tom hogy volt hozzá kiegészítés mármint fúzió pacht de én akárhogy raktam fel sosem működött...
    de azért köszi...lehet utána nézek még hátha addig lefoglal:D de azért köszi..
  • István100
    zoleszko87-A 08-BAN IS LEHET AZ EGÉSZ CSAPATOT IRÁNYÍTANI.ÉN AZZAL JÁTSZOM.DE ÉN IS VÁROM A 10-HEZ A PATCHET.(HA LESZ)ADDIG OTT A 08.AZ IS NAGYON JO.
  • Zoleszko87
    köszönöm az útbaigazítást...tök jó magyarul:D
  • bende01
    Helló mindenki
    Nemtudja valaki hogy az mért van hogy megvettem eredetibe a játékot is kidob mikor elindítom, az meg kicsit röhej hogy eredeti játékot crackelnem kell ha meg azt teszem ekkor bármit csinálok kidobnak évvégen
    Ha valaki tud megoldást annak előre is köszönöm
  • robertnatus
    Zoleszko87....http://www.upload.bben.hu/download.php?file=6bf8caff8fd66772aedfbe7f91031a55
  • Zoleszko87
    Sziasztok...hol van a fifa manager 10 magyarítás mert én nem találom...jó én vagyok a béna...elhiszem...:Dde legalább segítsetek...köszönöm...ÉS csak igy tovább Leslie87, ha tudnák én is fordítani megtennél.Hello mindenkinek...jah és egy kérdés...valaha elérjük hogy lesz a manager 10 ben fifa fúzió mint annó TCM 2004ben?...szerintem úgy az igazi, ha minden a te kezedben van.
  • fecoka177
    köszi
  • robertnatus
    fecoka177..semmit nem kell átnevezni..csak be kell másolni azt az egy fájlt amit letöltöttél az fmdata\eng mappába és kész
  • fecoka177
    Hello. Letöltöttem a magyarosítást át is neveztem de nem tudom h hova kell másolni. Segítsetek léci. Köszi
  • robertnatus
    Meg arra is jo lenne a mondanátok vmit h h lehetek minuszba a készpénzel..h ha amit az átigazolásokra,fizetésre és fejlesztésre kaptam eléggé pluszba van
  • robertnatus
    Meg tudná vki mondnai h mért van az...h megakarok venni egy játékost és az ajánlat készitésnél miután le okézom..azt irja h Bid made for..aki tud megoldáűst az irj meg legyen szives..sokat segitene vele
  • robertnatus
    Lacc 88....sztem rosszul csináltad mert fel lehet vinni játékosokat a tartalécsapatbol..a 2. kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni..mert én személyszerint nem is foglalkozok a tartalék csapatokkal
  • Lacc 88
    SZiasztok. Elkezdtem én is játszani a manager 10-el és lenne 1-2 kérdésem. Szerveztem egy barátságos meccset, de a játékosok elutaztak a válogatotthoz és nem tudtam elég embert kiállítani a meccsre. A 08-ban meccs előtt feltudtam hozni a B vagy C csapatból ideiglenesen játékosokat, de most nem siekrült. Nem lehet már vagy vmit rosszul csináltam?
    A másik pedig, hogy ha a nagycsapatot irányítom, akkor nem tudok már báratságos meccseket szervezni a B és C csapatnak mint a 08-ban, hogy legyen egy kis plusz bevételem?
  • hunbalee
    holo van hogy ki hány golos a bl-be??
  • nono28
    Sword köszi a tippet neked is
  • robin87
    uj kérdés! együttmüködést kötöttem egy 3 ligás angol csapattal,én arsenallal vagyok és bejelöltem a 18-23 közötti játékosaimat tudjam külcsönadni,és egyet sem vesznek kölcsön aki 18éves és 100 000et ér azt sem meg aki 20 éves és 3 millát ér azt sem miért?komplett keretre rűnyomtam de mindig kiir egy üzit ami nyilván azt jelenti hogy nem akareják kölcsönvenni...volt vkinek ilyen?vagy tapasztalat?
  • robertnatus
    Nem tudna vki adni nekem egy fullos mentést?nekem nincs már eröm eljutni arra a szintre amin voltam(13.szint,Superstar) és eluszott a mentésem
  • Sword
    Az is jó, hogy akinek lemegy az energiája, annak az egyéni edzésnél leveszed az intenzitást 100%-ról 50-re mondjuk pár napig.
  • nono28
    Leslie87 köszi sokat segitettél.
  • Leslie87
    Nono28: Én csak úgy tudtam ezt orvosolni hogy a Manager segéd edzi a csapatom és akkor csak 80-ig megy le az erőnlétük.
  • nono28
    Tud valaki valami megoldást arra hogy a játékosok energiája ne menjen le 50 alá?Mert most 30 és félelmetes eredményeket érek el.
  • robertnatus
    télleg nagy király vagy Leslie!!!hajrá!!!!
  • nono28
    Köszi Leslie87 az infót.Sok sikert!!!Király vagy!!!!!!
  • Leslie87
    Most már minden kezelőfelület magyar csak az email van hátra és az interjúk na ez lesz kicsit húzós mert rengeteg sor, de bírok velük. nem publikálom csak a 100%-osat mert addig úgy is tudjátok nyomni az ezelőtti magyarositásom.
  • savafan
    ezt én sem tudom. jópofa dolgok vannak, de ennyi.
    illetve annak van valamiféle következménye, hogy milyen lakásban, milyen extrákkal és milyen kocsival rendelkezem? vagy csak pénzszórásés ennyi?
  • kapokam
    Rögtön az elején kezdéskor.
  • robertnatus
    ez fontos lenne...ha vki tudja irja meg legyen szives h hol kell beállitani azt h mutassa a játékosok szintjét meg a csillagokat is
  • robertnatus
    kiprobálta már vki az uj pach-t??nálam nem indult el a játék miután felraktam..vki ötlet?
  • giovanni87
    az asztali tárgyakkal mit lehet kezdeni? :D
  • opalzoltan
    Csak a legelején tudod beállítani,menet közben már nem lehet!!
  • peter0
    Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy játszok egy karriert, és nem állítóttam be, hogy mutassa a csapat szintet illetve a játékosok szintjét!!!!Azt játék közben valahol még be lehet állítani, hogy már így kell végigjátszanom az egész karriert, hogy nem tudom, mennyi is a csapat szintem???válaszotokat köszönöm!
  • Leslie87
    Én is jártam már így...
  • robertnatus
    Leslie....mert olyan hülye voltam h nem mentettem le a mentésem és igy elvesztek mikor ujra raktam az xp-t
  • matthias92
    meik fifában? mert a manager 10-ben nemhiszem, vagynemtom... nálam reteklassú
    maradtam a manager 08nál, jelenleg a 2011/2012-es szezonban tartok, termelem a nyereséget, az U. Kaerjenggel 4szeres luxemburgi kupa és ligagyőztes vagyok! :)
  • Leslie87
    még uj játékot sem kell kezdeni
  • Leslie87
    kb február közepe, de miért kéne ujra rakni ahoz a játékot?? egyszerűen csak felülirod majd a translate fájlt és kész