Fifa Manager 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Leslie87!
Megkérlek küld el a magyarosítást a [email protected] ha nem terhes számodra,vagy egy használható linkre.Köszönöm,köszönöm!!!Boldog karácsonyt !!!!
Sziasztok
Nekem se jó a magyarítás link,valaki rakja fel újra!Köszönöm.
Szevasztok.
Valaki letöltötte a magyarosítást, mert akkor belinkelheté ujra.
matthias92
nekem az volt a top, mikor 32 ifitáborom volt... és 60-70 körüli játékosok az ificsapatban... MIND😄😄

na igen, az ifitáborok 😄 09-esbe kb 30 játékost neveltem ki akik 40 misi fölé mentek😄 legjobb ilyesfajta játékosom, 17 évesen 81-es balszélsõ, 5csillag és 85 misit ér 😛
csatlakozom North Park gondolatvezetéséhez az ifi csapatokból a legérdemesebb a játékosokat beépíteni a nagy csapatba vagy, ha van rá lehetõség akkor a tartalék csapatba szerzõdtetni a fiatalokat,de persze csak akkor,ha van bajnokságuk is
másik lehetõség, ha nagy csapatok tartalékos csapataiból vásárolsz jó képességû játékosokat nagyon kevés pénzért
vagy a 3. lehetõség ha nyitsz ifi edzõközpontokat megéri a pénzt,én két játékost neveltem ki ilyen táborból(két brazilt)az egyiket 37 millióért a másikat pedig 17 millióért adtam el és mondanom sem kell,hogy bõven visszahozták a tábornak az árát
nekem ez mindig bejön és világklasszis játékosokat nevelek ki
sok sikert mindenkinek
Drága Leslie!
Boldog karácsonyt kívánok !
Próbáld meg újra be linkelni légyszíves .Köszönöm a többiek nevébe is.
Nem vagytok egyedül de fõ a nyugalom .Lehet hogy a Jézuska hozza.
Hellosztok! LEslie87 sajnos nem megy a link😞
szucsy89
rossz a link
Leslie87
magyarítás
Kész a teljes manager magyarítás és javitás egyszóval 100%-os egy angol szó sincs benne:

például itt van Jordon Mutch: http://imagerz.com/QFdCW1kEAF4 2és fél csillagos tehetség mégis mekkora sztár már?
Igazából tökmidn1 hogy kit igazolsz, van aki bejön, és van aki nem. Például 3 csillagos játékosom 09ben 94ig fejlõdött, miközben egy 5 csillagos 70-rõl 80-ra 10 év alatt. Az ifidbõl a legjobb választani, rengeteget spórolsz😉
Sziasztok.Eladom használt Fifa Manager 2010-et.11.hó 17-én vettem 12 k-ért,most 8 ért adom,iagzolt eredet (576-ból,számlás).
A játék hibátlan.Érdeklõdni e-mailben lehet:[email protected]
Igény esetén a Fifa Manager 09 -is elvihetõ 4500 HUF-ért.
Valaki legyen olyan szíves és linkeljen be egy mûködõ linket, vagy küldje át nekem mailen!!! [email protected]
köszii

Van már 70%-os is.
szucsy89
egy magyarítás %ot kérhetek?😄 vagy készül egyáltalán mert még nekem a kb.50%os van meg
Köszi a válaszokat Redmaster és matthias.
Üdv! Megvettem a 10-et STEAM-en. Hát eddig elég bug-osnak tûnik.
Például a kapusnál modulat fázisok maradnak ki. Repül felé a labda, akár más íven is mint ahol még elkaphatná és a következõ pillanatban a kezében a laszti. Ez ám a trükk.

De a csûnyábbik része az a nem rég véget ért rangadón volt. Chelsea:Manchester United 😊

Én a kékekkel kezdtem idényt, hogy megnézzem mik az újitások. Kapott 5 gólt a MU és nyertem 6:1-re.
A 90, percben gólt lõtt Drogba, de a kirohanó kapus el is sodorta. Azért a labda bevánszorgott a hálóba, szóval éljen 5:1
Viszont ekkor jött a poén.
A gép megadta a gólt, a kapust kiállította és tizenegyest kaptam a buktatásért.
Nem mondom fegyelmezésbõl ötös, de ez elég érdekes szabály értelmezés szerintem 😊
Szóval van mit javítani a srácoknak.

matthias92
szerintem a játék elején a show player level és talent izét nem ikszelted be kedves szigi.

Nono28: nekem úgy sikerült leszedni hogy görgõvel kattintotam rá és külön ablakban nyílt meg. És úgy jött be a jó oldal.

Szigi14: Bal oldalon lent van 2 kis gomb az egyik egy nagyító arra rákkatintasz és általában megmutatja az emberke szintjét. Kivéve akkor hogyha nincs "felderítve" mert akkor vagy hamíis értéket mutat vagy kérdõjeleket vagy semmit. Ilyenkor érdemes egy felderítõvel felderíttetni.
még most is ott van, nekem simán engedi szedni. a 10023-ról próbálod?

Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy valahol meg lehet e nézni egy összesített értéket a játékosokról..tehát pl mint a sima Fifa-ban minden játékosnak van egy játékosszintet jelzõ száma ami fejlõdik(5-100).Mert például amikor igazolok jó lenne látni hogy az adott játékosnak mennyire jó..
ui.:grat mindenkinek aki foglalkozott eddig a magyarosítással és így tovább 😉
ezt irja ki:Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.
a 10023-as linken elérhetõ a fájl. én éppen most szedem.

Sziasztok!!! Nevem ha valaki esetleg tudna mondani olyan fiatal játékosokat, akik kiváló szintûre fejlõdnek, azt megköszönném. 😊
Kac-kac ^^

Gondolom nem számít, de megkérdeztem, mert valamiért csak bennevan a játékban, és talán funkciót is adtak neki...

Valaki tegye fel Potyesz75 magyarositását.Köszönöm
Potyesz75
Én kivárom és amikor végeztek,fel magasztallak az égig titeket.Mert aki a szabad idejét erre fordítja nincs szó kifejezni milyen hálás vagyok...gyunk nektek.
Hello Wini.
Én úgy jártam hogy be ígértem a csk.szalagot valakinek de nem kapta meg,ezért a morálja egybõl le ugrott és nem akar azóta beszélgetni.
Helló!

Így a menedzser módot tolva elgondolkodtam 1-2 dolgon, ami korábban nem foglalkoztatott, pedig én is már azért jó rég óta FIFA-zom... Kíváncsi vagyok nektek van-e valami infótok ezekrõl a dolgokról.

Miben számít az, hogy hazai, vagy idegenbeli meccset játszol? (Tudom, tudom, az idegenben lõtt gól egyes bajnokságokban számít, meg a közönség is tapsol, ha a hazai csapat remekel, fütyül, ha a vendégek hazaadják.)
De valami extra bónuszt ad esetleg? Pl jobban hajtanak az embereid hazai pályán?.. Vagy "félénkebbek" a vendégek?..
Azért merült fel bennem a kérdés, mert sok-sok szezont a hátam mögött hagyva észrevettem, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtok idegenben, mint otthon xD

A másik kérdésem, hogy mit számít az, hogy kin van a csapatkapitányi karszalag?..

Elõre is köszi, ha valaki érdemben hozzá tud szólni a témához 😊

Aki játszik a programmal az úgy is rájön mi lett frissítve...és igen,nagyon szivesen ha lesz még idõm próbálok forditani.Egyszer csak a végére érünk... 😉

potyesz

Mindegy mi frissül csak sûrûn tegye.Köszönjük szépen!!!
matthias92
gameplay pecsek mirejók? kicsit hülyekérdés, tudom...

Irhatnál részletesebben hogy mi frissül benne.
...magvan 😄
Sikerült

Próbálkozz újra mert én letudtam tölteni.Ha még se jó felteszem mégegyszer.

potyesz

Ezt írja az oldal : Az adott fájl nem létezik. Valószínûleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkbõl.

Sziasztok!

Itt egy kis frissítés a magyarosításba:magyarosítás

Használjátok,teszteljétek mondjátok a véleményeket ha nagy baromság van benne kijavítom.Egyszer csak a végére érünk... 😉

potyesz

Köszike Leslie87
Go..go..go.eddig türelmes voltam,eszt a kis idõt már kibírom. Minden tiszteletem a tied és potyeszé.Boldog karácsonyt nektek és minden FM10 mannagernek!!!
Szerintem a játékos vásárlás kissé nehézkes benne. Mindenki túl drága.
Leslie87
ma nekiállok de azt észrevettétek hogy az update 2 Bugot okoz az elején?? de máshol nem vettem észre.
elõször megcsinálom az egészet és aztán javítom a hibákat...

Al Ashard játszol a Fifa Manager 10el?Elkezdtem az angol 4.osztályban,most a Leage1-ben vagyok(3.osztály),de nagyon kemény.
Most kezdtem el nyereséget termelni(3szezon elején vagyok).Nem megy úgy,mint vártam(vagy ahogy neked a 08-ban).3-4szezon FA/liga kupa döntõ?Messze van még.Te,hogy haladsz?Patch és update nélkül nyomom,lehet ezért ilyen nehéz.

Kösz a reakciókat.Igazából ahogy írtátok csak pontosítások és hiba javítások lettek beépítve,szerintem élvezhetõbb a játék így.A nagy meló most jönn,és mivel Leslie fõnök ebben a fordításban õ majd eldönti hogyan tovább...Ha van idõm az ünnepek alatt szívesen segítek.

potyesz

köszi
Jónéhány hibajavítás van benne ahogy így néztem. Zsír lett. Várjuk a következõ frissítést 😄
Ez miben más mint Leslie magyarositása?Mit magyarosit a játékban?
Neuman
9977 kicsit figyelmesebb lehetnél.

!!!HALA MADRID!!!

Sziasztok!
Én az Atletico Madriddal vagyok, 2013ban járok, már 2szer megnyertem a spanyol kupát, 1szer a bajnokságot (tavaly), és a spanyol szuperkupát idén, és BL döntõ...tele vagyok pénzzel!!!! Nem hiszitek el, de: Aguerot eladtam a Manchester Unitednek!!! Na mennyiért???????? 165 millió euróért!!!hahaha!! Elég durva...ebbõl leigazoltam, Ibrahimovicot, Patot, Badstubert, Mexest, Aogot. Nem rossz😊 Most vezetem a bajnokságot simán...igazolásra még van 80millám!! AZONBAN A BAJ ITT VAN...személyzetet nem tudok igazolni!!!!! Mindig azt írja, hogy budget salary is to low!!! Ezt miért írja ki??? Mit kell csinálnom, hogy tudjak igazolni személyzetet??? Mert senkit nem tudok...aki tudja mi a gond, kérem segítsen nekem!! ISTENI JÁTÉK!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!
http://data.hu/get/1966713/Translations.huf.html

Ide sikerült feltölteni.Szerintem innét érdemes tovább fordítani.Írjatok ha találtok benne vmi baromságot ami nem jó,javítom

potyesz