11569
Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!
IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!
ha warez témában írsz, törlődik a kommented
-
Redmaster #10447 És amikor az ember megunja hogy Call of duty megy a szájkarate meg az IQ fight akkor gondolja kikapcsolódásként megnézi hogy megvan e már a magyarítás rájön hogy az emberi hülyeség nincs játékhoz kötve... -
#10446 Lenne egy kérdésem robinka:
Ha egy X barátod segít neked valamiben amihez nem értesz és utána megköszönöd neki, akkor te is seggnyaló vagy???
Gondolkodj el ezen! Egyre mélyebbre süllyedsz!
-
#10445 -
#10442 Az emberek hibázhatnak de a gépek soha! Amúgy meg senki se kíváncsi az alpári értelmetlen hozzászólásaidhoz!! Nem tűnt fel?
Takarodj innen! -
#10441 állandóan kommentek...?????
Látod te is tudsz hibázni nem csak én!! -
#10440 Gyerkőc 09: Nézd meg a www.fmhungary.hu oldalon -
robin87 #10439 szavatartó ember a leslie,még mindig itt van a forumon de már milliószor leirta hogy lelép a nomád....és ugytünik hirtelen meg is gyógyult mer állandóan kommentek... -
gyerkőc09 #10438 Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a Manager 09-hez vannak +képek??Vagy egyáltalán van ilyen hogy + képek?????
Segítsen rajtam valaki???!!!???
Előre is köszönöm -
#10437 A pozíciók is magyarosítva lesznek csak az a végén! Majd írjátok a hibákat én is javítom folyamatosan. Utólag én is láttam hibákat.
North Park semmi gond veled legalább lehet beszélni normálisan is.
Talán lecsitulnak a kedélyek ezen a fórumon. -
robertnatus #10436 STEEL32 Kössz a segitséget, de nem tudnád pontosan leiirni h hol találom azt az editort mert nem tudtam rájöni, elöre is kössz a segitségért.......Lelsie..felraktam az uj magyarositásod..de még csak belenéztem..az feltünt..h a játékos posztokat nem forditottad..sztem jobb lenne az is magyarul..egyiknap leülök majd és tolom pár orát h adhasak tippeket..h jobbá tud tenni a magyarositást... -
North Park #10435 Jólvan, ezúton kérek bocsánatot:) Lehet túlreagáltam a dolgokat, akkor úgy tűnt igazam van, na mind1, kipróbáltam, egy-két helyesírási hibát elkerülve nagyon fain lett!..
Igen tudom, elég hülyének érzem most magam. -
#10434 Mai nap nekilátok az interjúk magyarosításához! nem kis munka lesz! Aki hibát vagy elírást vél felfedezni az jelezze és javítva lesz, de ne olyan alpári és fikázó módon mint ez a két nomád! -
billy76 #10433 jó amit csinálsz, ha segíteni akarsz, de írd le, hogy melyik képernyőn melyik részen menüben van ez elírva...
ezt hívják tesztelésnek...
ha meg fikázni kartad akkor nincs mit mondanom, bannolom... -
steel32 #10432 OK, köszönöm!
robertnatus: editorban a klub nevére jobb klik, club setings vagy valami ilyesmi, és ott megtalálod az elsö fülbe -
#10431 és ugyan úgy másold át és írd felül. -
#10430 steel32 a telepítő cd-n megtalálod a translations fájlt -
robertnatus #10429 Hali..hol lehet az editorban át iirni a klub tökét meg ezeket..mert én sehol sem találtam..de kiprobálnám ha vki leirná -
steel32 #10428 Sziasztok!!
A magyarositással lenne 1olyan kérdésem,h ha felteszem utána vissza tudom csinálni angolra. Ne értsétek félre, nem fikázni akarok csak a fifa09-10 kiprobáltam a magyart, de nem jöt be igy angolul toltam. -
#10427 Állj neki gyűjtögetni hisz te leragadtál ennél a gyűjtögető életmódnál. Nevetséges vagy! -
#10426 Robin a 40 ezer sorból kiemeltél 3 hibát na jó erre az írásomra majd kiemelsz mondjuk 50-et akkor is mi van??? -
#10425 Kedves robin és peter!
Én mikor mondtam azt hogy sztár vagyok? Én mikor mondtam neked robin hogy töltsd le a magyarosítást? Ti annyira tökéletes emberek vagytok hogy soha egy betűt se gépeltek el?
North Park: Te meg gyűjtsd az idézeteim, de azt is írd ki hogy mire reagáltam!
-
North Park #10424 Ilyenekről beszéltem....Egyébként a nagy leslie besértődött és nem ír ide többet:) Gyökér. Lehet hogy 10 éves gyereknek megfelel, mert nem tud helyesen magyarul, de azért egy Leslie87 (ha 87-es akkor 22-23 éves) től többet várnánk! így pocsék az egész. -
robin87 #10423 tudod--DUDOD
javulnod--JAVÚLNOD
lejárt-LEJÁT
pár hiba ízelítésképpen a híres magyarításból -
peter0 #10422 Nem néztem 1 napig azt mennyi mindenről lemaradtam...nem kéne azért ennyire egymást szidni emberek...az egy másik kérdés, hogy Leslie87 azt hiszi, hogy akkora és egyedi munkát végzett...mert nem!!!!!!!!!!!!!és a munkáját lehet szidni! És igen, az a baj, hogy ide sok 15-17 éves senkiházi takony gyerek jár és itt élik ki az elfojtott vágyaikat...tisztelet a kivételnek!! -
SFefe77 #10420 Virtuális szájkarate pro és kontra... Mi lett ebből a jó kis fórumból... Szánalom. -
#10419 Robin87!
Látom nagyon keménynek érzed magad hülyegyerek!!! Ebből látszik, mennyire szánalmas ember lehetsz az életben....Mindegy, nem foglalkozom innentől veled, mintha ittsem lennél!!!! Csá -
István100 #10418 Leslie87 köszi a magyarítást!Le a kalappal,akárki akármit mond.Szép munka!!!! -
nono28 #10417 Leslie87 köszi a magyarositást. -
robin87 #10416 mondjukj érdekes hogy olyan kérdezi akinek ugyancsak nincs kinn semmi... -
robin87 #10415 owen én inkább ugy kérdezném ki az a hülye aki tesz ki magáról ilyen oldalra? -
owen20 #10414 robin gyerek neked miért nincs kint semmi adat?
félsz magad megmutatni?
Másik dolog!
Vettem egy grúz kapust el is jött nem is volt sérült és amikor leigazoltam nem bírom használni mellette van egy lap meg valami orvosi jelzés ez miért lehet?mit kell tennem hogy bevethető legyen?
pedig egészséges és amikor olvastam a maileket ott is minden rednbe volt az orvosi vizsgálatnál ötletek?
sziasztok! -
#10412 Hidd csak azt hogy ezért rágtam be, élj ebben a tudatban. És elárulom, nincs laptotpom! Te hülye szar. Az meg hogy hogyan nézek ki nem rád tartozik! Te is az a típusú kis homár vagy aki egyből szalad iwiwre? Elég szar dolog lehet... -
#10409 (Innentől újra szalonképes modorban írok tovább, elnézést azoktól akiknek nem szól az előző hsz-em!!!!) -
#10408 Hát nem azért de itt sokaknak elég mocskos alpári szájuk van! Biztos cigányok vagytok robin87, peterbagy0 meg ilyenek. Ha tudok angolul akkor húzzatok az anyátokba erről a fórumról, és ne baszogassatok senkit! Bárcsak felkötnének titeket, unom már hogy minden fórumon, ilyen hatalmas fórum-fightereket kell olvasnia az embernek! Ez a kiba**ott fórum a fifa manager 10-ről szól, és nem rólatok aranyoskáim!
Leslie, szerintem meg hegyd ezeket a kis melegfosokat, túl homárok ahhoz, hogy észrevegyék magukat! És további jó mukát a magyarításhoz, amint felépültél!
És robingeciék! Higgyétek azt hogy segget nyalok, azt hisztek amit akartok, de sok olyan fórumozó nevében is beszéltetek, mint pl. én, mert én is várom a magyarítást, és tudjátok CSESSZÉTEK MEG A JÓ ÉDES CIGÁNY KURVA ANYÁTOKAT!!!!!! -
senators1988 #10407 köszi a magyarítást leslie
ezekre a gyökerekre ne figyelj
további sok sikert -
robin87 #10406 Utóirat:ki az a nyomorult aki a játék elejére a nyomj egy gombot felirat helyett beirja hogy nyomj egy gombot és gondolj lesliere....pff nagyon tré,feltünésmániás hülyegyerek. -
robin87 #10405 Most hogy kész a 90%os senki nem sir utánnad lesli ha lelépsz ebben biztos vagyok,engem eddig sem izgatott ez a fórum beütöttem a goggleba hogy fifa manager 10 magyarositás és ezt dobta be,de mivel ami kellett már megszereztem nem irogatok ide felesleges mert kb 2 honapja nem kaptam arra választ hogy mitől nől a manager level---csak ilyen hülyeséget hogy legyél a honap managere és akkor nől....azt is megkérdeztem hogy honnan lehet letölteni az updateket de arra se jött válasz de azota 10en irtak hogy én a 2es updateét én a 3ast használom,nekik biztos a jézuska hozta karácsonyra...aki ezzel a játékkal játszik az mindd ilyen 14-18 éves okoska aki épp annak szurkol aki épp nyerő szériában van és sztárokat vesz.mindenki nagyon könnyüre állit mindent a manager elején meg átirja a database-ban az elkölthető pénzt milliárdokra hogy megvehesse a kedvenceit,illetve ugyjátszik hogy már az elejéán bejelöli hogy ne rughassák ki szóval ugy gondolom nincs miről beszélni...magyaritásér jöttem az megvan,mondjuk olyan amilyen....kisponyinak üzenném hogy szoljon apáknak hogy ujjitsák be a gépét mer elég uncsi lehet még mindig a 09-el játszani lelsienek meg billynek üzenném hogy bekaphatják a kukimat bő nyállal:-D mert ilyen netharcos mindkettő hogy kakilni is laptoppal jár ebben biztos vagyok.szevasztok basszatok -
owen20 #10404 Sziasztok!
Eddig csak figyelmesen olvasgattam hogy itt osszátok egymást!
Elég "szégyen" volt nézni hogy egy magyarosítás miatt a magyar ember mennyire letudja "szúrni" a másik felet és ebből látszik hogy akár egy marék kövön is össze tudunk veszni!
Sajnos ebből látszik hogy ez az ország hol jár, és hogy külföldön miért hagytak már le minket akár olyan országok is mint Románia vagy Szlovákia!
Valószínű ott összefognak az emberek nem a másikra mutogatnak és együtt örömben békességben hoznak valamit létre amire büszkék és nagyon örülnek!
Itt nálunk mindenki a másét akarja mindenki mutogat a másikra közben a háta mögött kibeszéli és mindenki úgy látja ez jó és ezen nem kellene változtatni, pedig mi Magyarok arról voltunk híresek hogy összetartó nemzet voltunk, kérdezem hova tűnt ez mi történt az emberekkel?
Egy fránya kis magyarosítás miatt is ekkora herce-hurcát tudunk csapni!
Gondolkozzon el mindenki, hogy mire is jó ez és rájön hogyha így haladunk tovább azt csak mi szenvedjük meg!
Nekem ez a véleményem erről.
sziasztok -
North Park #10403 Azért azt nem mondanám hogy eddig nem csináltunk semmit, még a fórumon is ittvagyok már egy ideje...
09 HSP-ben is segítettem, és a HEP6-ban is, sőt az idei Peshez csináltam k 22 mezt, de mégsem ugrálok hogy ez, meg az nem lesz kész mert kritizáltak.
De ez a gyerek szánalmas, bakker. Copy-Pasteli a kommenteket, ugyanazt írja FMhungaryre, mint ide.
És most egy kis összeállítás csávókám idegrendszeréről:
"Alonsoka remélem te is átéled azt amit én. Azt a kibírhatatlan fájdalmakat. Kórházba járok ezzel nem szoktak viccelődni vagy te ilyen ember vagy. Igaz mindenki magából indul ki!!!!!!!!!
De ha te hazugságnak veszed tartsd meg magadnak!!! "
-ejnyhe önsajnálat:)
"Akkor ezennel én végérvényesen befejeztem a magyarítást! és HAJRÁ SWORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiéd a pálya, itt pofázol és csak fikázni tudsz!!!!!!!! TE CSICSKA GECI!!!!!! Mutasd meg mindenkinek hogy te hogy csinálod!!!! JA ÉS MINDENKI MEGKÖSZÖNHETI SWORD-NAK!!!!!!!! Én legalább tettem valamit másért, mindenkiért! "
Gyönyörű megfogalmazás, micsoda hidegvér hmm:)
Még hozok többet is ha kell;) -
peter0 #10402 billy76: ha vissza tudod nézni, én kérlek már 4 éve is látogattam a fórumot, és hozzá is szóltam, nem is keveset!!!!! Szóval ezt gondolom nem nekem írtad...
Leslie87: te tényleg egy teljesen abnormális, buta gyerek vagy! Egy olyan aki nem tud 3 mondatot értelmesen írni, nem tudja kifejezni magát!! És mi nem nyaljuk egymás opsíját, hanem mi így látjuk, hogy te egy kamugép vagy, és hogy a többiek csak azért hízelegnek neked, mert akarják a magyarítást!!
És igen, távozz is innen, de hidd el, akkor sem sírnék ha nem publikálnád a 100%-os magyarítást itt!!!!!
Te "császár"!:)