11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Redmaster
    Az a baj hogy ez a hiba nállam is üzemel csak én nyolcad osztályban játszojk és az 1. szezon vég dob ki az asztalra a játék. ÉS még átszimulálni se tudom magam a következő évre.
  • Hunor1
    Bocsi de belinkeltem egy angol stadionok letöltést, de sajnos csak a stadionok fotóit teszi be a játékba.Viszont vagy 800MB, szerintem ennyit nem ér..sorry.
  • matyaszs
    Van még 1oldal, ha esetleg nem ismernétek a www.fmhungary.hu ! Itt is vannak egy pár letöltési lehetőség!!
  • Hunor1
    Angol stadionok
  • Hunor1
    Na végre találtam Angliai stadion csomagot!! PL-tól a IV. ligáig.

http://www.pl.fifam.info/download/468-zdjcia-stadionow-anglia.html
  • Hunor1
    ok, thx.
    A 3.patchot érdemes feltenni vajon?
  • North Park
    Nem, csak ki kell húzni oldalra az egeret és elcsúszik a kép és ott vannak ezek az opciók :)
  • Hunor1
    Uhh, ok.ezek szerint ez az alapjátékban is benne van.Csak én nem látom.Valamelyik opcióval be kell kapcsolni ezt a manager asztalt?

Volna még 1 kérdésem.A 09- hez rengeteg mod-patch készült.PL: stadionok, szurkolói hangok, stb.Tudtok ilyen oldalakat ahonnan le lehetne tölteni?
    Nagyon szeretnék pl.valamilyen javítást a stadionokban lévő nézőkre, mert azok borzalmasan néznek ki!!!
  • csubynho
    Hali!!
    Irjatok már le hogy tudok manager képet betenni a játékba.
    előre is köszi
  • North Park
    Hunor!

Kép
    Itt van;)
  • North Park
    Hali Hunor!

Nem, az csak egy sál, pill és hozok képet.

Leslie!

Találtam pár hibát:

Első
    Második
    Harmadik
    Negyedik
    Ötödik
    Hatodik
    Hetedik
  • Hunor1
    Hello North!

Láttam a képeidet, és az lenne a kérdésem hogy nálad az "asztalon" egy piros-fehér sál fekszik.Ezt hogy sikerült? Talán az update után kaptad, vagy egy kiegészítő teszi be a játékba?
  • marceapro
    miért van az h az updatet fel akarom tenni és ezt irja ki: the installation is not possible. There is already a later version of the game installed.
  • csubynho
    Sziasztok!!!
    Hogy lehet manager képet betenni a játékba?

Előre is köszi
  • Bogesz89
    Hello sziasztok% Az a nagy helyzet hogy a segítségeteket kérném! Nyitottam egy bajnokságot a Reallal és az van hogy a 3dik év után hibajelentéssal kilép a játék! Valaki rajtam kívül nem járt így? Nem tudjátok mitől lehet?
  • savafan
    ezzel az a nagy szopacs, hogy lehet, hogy valaki nem elég jó neked, de ha jobbat akarsz az nem jön hozzád, mert nem vagy elég jó:(
    én a Honvéddal vagyok és nekem sem elég jók. aztán ha jobbat akarok akkor nem jönnek hozzám:( így evezek a közepes de tehetséges és a közepesnél jobb de tehetségtelen közt:))
  • senators1988
    sziasztok ez engem is érdekelne hogy honnan tudom meg milyen személyzet a megfelelő a klubnak
    még 1 kérdés miért hogy oldhatom meg azt hogy kijelezze a játék ha mecsközben megsérül valaki?
    a válogatott mecseknél nincs ilyen probléma
    elöre is köszi
  • owen20
    még lenne egy kérdésem!
    Amikor hoztam személyzetet akkor utánna azt írja hogy a csapatnak nem megfelelő a személyzet pár tagja!
    Honnan tudom hogy mi felel meg a csapatnak?látom azt valahol?
    egy Leicester Citynek mi felel meg kb?
    most jutottam fel a premier league-ba!
    sziasztok!
  • owen20
    helló!
    Oké ha több minusz van akkor tudok igazolni!
    Köszi a tippet sokat segítettél!
    Helló!
  • opalzoltan
    owen20!
    Club-->Financial Status-->Status menu!!
    Current Calculation-on belül van olyan hogy Staff Salaries.Ha az ott meglévő összeget túlléped egy staff igazolásával,akkor írja hogy nincs budget az aktuális igazolásra.
    Ha ezt átírod egy nagyobb összegre,utána lehet igazolni staffokat!Vagyis hogy mivel azaz öszeg mínuszos összeg,tehát kisebbre írod át!Remélem tudtam segíteni. :D
    üdv,pal
  • kapokam
    Helló Mindenki!!!
    Végre el indult a Fórum újra a réginek látszik. Semmi fikázás teljes meg békélés!!!!Na azt hiszem ezért meg érdemli mindenki hogy segítsünk egymásnak.Éljen sokáig azFM10 és mindenki más .

Remélem sokáig így marad KÖSZÖNÖM nektek!
  • North Park
    Amik zölddel vannak, azoknak a csapatoknak kell az általad ajánlott játékos. Nekik próbálgasd.
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy amikor valakit el akarok adni és ajánlom csapatoknak mi a lényeg hogy melyik csapat az akit érdekel és melyik viszi is el mert elég rossz hogy mindig válogatok olyan sok idő megy vele!
    ötlet?
    Leicesterrel amúgy 1évbe feljutottam a Premier League-be 2. helyen végeztem majd írok részletesen hogy mivolt!
    Sziasztok!
  • senators1988
    már sikerült megoldanom
  • senators1988
    sziasztok segicstek lécci
    elélitotam a fifa manager 10 felbontását túl magasra
    és a képernyö most fekete hogy tudnám viszaálitani 1024*768-ra

kérlek benneteket minél hamarabb válaszoljatok
    köszönöm
  • North Park
    :) 1 óra alatt sikerült összehoznom ezt a 9 hibát is. Egyet találtam még, sajna most nem tudtam fotózni, de ahol írják a szurkolók hogy nyerj meccseket stb. ( I vote we sign cristiano ronaldo, good luck for the next match) ott azok alatt az szokott lenni hoy pl. Patrick from Manchester.

és úgy volt fordítva hogy Patrick óta manchester.
  • takibalint
    Az elso kepnel a szerzodesben van egy mondat ami egyaltalan nem lett leforditva. Csak azert batorkodom megemliteni, mert az egesz ajanlat es oldal leforditasra kerult, kivetel azt az egy mondatot. Gondolom veletlenul kimaradt.
  • Leslie87
    ahogy találsz csak írje mert nekem még nincs időm tesztelni!
    ha kész lesz az egész én is tesztelem de addig is számítok rád!
  • Leslie87
    Noth Park: nagyon rendes vagy és köszönöm az ajánlásaidat! átírom ahogy írtad őket!
  • Leslie87
    oks köszönöm és javítom
  • North Park
    Ihh. a 8.-ban elgépeltem, belegyezett...ajánlatot helyett ajánlatba;D
  • North Park
    Leslie!

Összegyűjtöttem pár hibát. (legtöbbjük elgépelés, de vannak fogalmazásik is.)
    Első
    Második
    Harmadik
    Negyedik
    Ötödik
    Hatodik
    Hetedik
    Nyolcadik
    Kilencedik

üdv.:
  • North Park
    Elírtam, úgy értettem hogy Shawcrosst SZINTE ingyen hoztam:)
  • North Park
    Nos, én pedig a Middlesborough-al vagyok, 5. évem (Onnan tudom hogy Muniain most 21 éves:D) Elég erős a keret, sőt pénzügyileg is jól állunk, van pár 90+os játékosom, Sergio Asenjo, Jack Wilshere, Sissoko(vagy Cissokho, vagy valami ilyesmi, Lyonban játszik amúgy. Nálunk Játszik Walcott,Vela, 40m-40m-ből jöttek:D Persze nem egyszerre. Azt csinálom, hogy veswzek Bárkit, és egyből kölcsön adom őket az áruk 20-30%-áért, félévre. Így pár év alatt visszajön az áruk, illetve fejlődnek is! Az Ifi-ben van minden más remény, van pár 5 csillagos:D

FmHungaryn már leírtam hogy kiket ajánlok, de bemásolom, mert olcsón beszerezhető kb. mind!:

Shaun Saiko. Őt nem nagyon ismertem amíg pár év alatt 59-ről ennyit fejlődött:)
    Sean Scannell. Ő az akit ingyen hoztam a Palacetól. Kezdésnél 63-as
    Ryan Shawcross. Őt ingyen hoztam a Stokeból, a szeződése miatt (kiestek)
    Jason Steele. Ő a tarcsi kapusa, rengeteget fejlődött, lazán felhoznám az első csapatba, de a tarcsiban véd, fent pedig Asenjo mögé szorulna.
    Jordon Mutch. Őt nem nagyon ismerem, de biztos hogy ennél sokkal szarabb volt kezédsnél.
    [URL=http://imagerz.com/QENHCUtvAwICUl1OFQVR]Vladimir Weiss[/URL. Egyik kedvenc. Zsebpénzből fizettem és mára már 31 misit ér.
  • Leslie87
    meghaladja a költségvetésed a fizetése próbálj kisebb tehetséget felvenni!
    akkor jó lesz
  • owen20
    hellósztok!
    olyan problémám lenne hogy nincs segédmanagerem és valahogy igazolnom kéne de amikor szerződést ajánlok neki akkor azt írja your salary budget is too low to sign this assistant!
    Mit tudok csinálni hogy szerződtessek egy managert?
    Sziasztok!
  • owen20
    Helló!
    Nem kell mindent komolyan venni csak kiváncsi voltam hogy az érdekes beszólásokra mit reagálsz de úgynézki te nem vagy olyan mint mások és hideg fejjel tudsz gondolkodni és ez jó!
    Nem vagyok se szines bőrű se kis iskolás csak kicsit már ténleg rossz hogy nem a játékról beszélgetünk hanem "szép szavakkal illetjük egymást"
    Ha komolyan vedted a dolgot ne haragudj érte nem annak szántam!
    És nálam itt a téma lezárva!
    Más:
    Én most keztem egy karrier játékot és 3csapat közül lehetett választani a Leicester City csapatát választottam és már fél évet le is játszottam.
    Elég nehéz eltalálni a legjobb taktikát még próbálgatom, mellékesen nem a legkönyebb fokozaton játtszom mert számomra az nem kihivás!
    Majd hozok pár infot a csapatról meg kik mentem kik jöttek!
    Remélem mások is követnek és ilyen hozzászólások kerülnek a fórumba!
    Még1x elnézést peter0 ha megbántottalak!és persze mások is.
    Sziasztok.
  • Lpmike6
    Szarintem is meg lehet köszönni, mindkét félnek van igaza, csak volt 1 olyan ember, aki próbált olyanok nevében is beszélni, mint én is, akik megköszönték neki a munkáját. És ezért én nem érzem magam nyalizósnak, de valaki szerint az vagyok...Elég sajnálatos, hogy van akinek ez a legnagyobb problemje... Remélem én is, hogy innentől kultúráltan lehet majd megint társalogni ezen a fórumon, és én is elnézést kérek mindenkitől a nem szalonképes hozzászólásaimért...
  • István100
    Nem rossz indulatból írom,vagy támadásból.Csak egy vélemény.Én a péknek meg a cukrásznak fizetek.A Leslie hobbiból ingyen csinálja,egy köszönömöt minimum megér.Vélemény!
  • Leslie87
    Akkor megbeszéltük!