Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • opalzoltan
    Nem akarok beleszólni,de hagyjátok már abba légyszíves ezt az egészet!!Ne dúrvuljatok el könyörgöm.Ha beszólnak valakik,ne vegyétek fel,hagyjátok rájuk,és kész ennyi :D

Hol vannak a régi jó kis játék/élmény beszámolók?
    Andretti pl hova lett?Ő volt az egyik legaktívabb tag régebben????
    Hajrá emberek,beszéljünk az FM-ről,ki hol tart,melyik csapattal,melyik évben stb!!!!!

Valaki eljutott már odáig hogy a saját gyerekét irányítsa,esetleg már igazi profivá vált volna?
    Én 2038 körül elértem ezt az egyik gyerekemmel,de sajna elég gyöngécske,tehát nem igazán fér be még a reservebe sem sajna...igaz még csak 19 éves.
    További szép napot és jó játékot MINDENKINEK!!!!!!!

Ja,és pl én megvagyok a magyarosítás nélkül,pedig még csak a 09 meg a 10el játszottam eddig.DE mégsem piszkálom a másikat,Leslie-t,nem kötök bele,mert nincs jogom,hanem inkább bíztatni kell,tehát hajrá LESLIE!!!!!!!!!Csak így tovább,gyógyulj meg mihamarabb és add ki a 100%ot!!!És így legalább gyarapodik az FM-ezők tábora,mert nem mindenki beszél angolul,és angol tudás nélkül tényleg élvezhetetlen ez a jó játék.

Na ennyi,remélem sok jó dolgot fogunk ezután olvasni és nem a b@szogatásról fog szólni ez a fórum ezután.
    üdv,Pal