Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peter0
    Billy76: Mi az,hogy én ki vagyok? Én egy olyan magyar állampolgár vagyok, aki 2002 óta minden sorozattal játszik...ennyi és semmi több! És távol álljon tőlem, hogy "b@szogatom" a fordítót!
    Azonban úgy gondolom, hogy igen Leslie87 fordítja, ami szép dolog, azonban fordítanak manapság elég sok játékot, és sehol nem gondolom, hogy a magánéleti gondokról beszélnek egy játék fórumon!Mert olvasgatom a fórumot, hátha valami újra bukkanok, de csak a betegségről olvasok, ami nem jó, de sokunkkal előfordul! És én nem türelmetlenkedek, és senki sem tenné, azonban Leslie87-nek igénye van rá, hogy dícsérjék, sajnálják, ami alapvetően nem is baj, de ne itt ezen a fórumon tegye! Mert ha nem mondaná, hogy beteg, barátnőzik, dolgozik, iskolába jár (amit általában, jobb esetben a magyar állampolgárok többsége tesz hétköznaponként) senki nem kérdezgetné, hogy hol van a magyarítás, hány %-os, meg hasonlók...ELmondta pár hete, hogy majd szól ha kész lesz, mindenki elfogadta és várta...azonban jött ezzel a szöveggel és megint róla van szó!!! Ez nem jó és nem is ide való!!!!!!!!