Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • Kisponyi
    Robin, én a helyedben kicsit magamba néznék. Nem tudom, hogy milyen szellemi szinten érzed magad, de én nem sértegettelek. Tisztázzunk pár apróságot
    1. Kinek képzeled magad, hogy olyan dolgokat állítasz amikről fogalmad sem lehet
    2. Miből gondolod, hogy ezt bárki azért csinálja, hogy kinyalják a seggét? Az fel sem tűnik neked, hogy olyanoknak készül akik nemtudják a játékot teljes valójában élvezni más nyelven.
    3. Mikor voltál utoljára elmeorvosnál? Szerintem épp elég régóta, hogy meglátogass egyet. (sértegetni én is tudok, csak szalonképesebben)
    4. Úgy látom, téged már régóta nem a fordítás vagy Leslie állapota érdekel, hanem hogy veled foglalkozzunk, hogy a te antiszociális hozzászólásaidra reagáljunk. Ha egyedül érzed magad, keress egy barátnőt, vagy menj buliba, de ne itt éld ki a hülyeségeid.

Erre a szösszenetre kénytelen vagyok reagálni
    "Ha lett volna eszed bejelentetted volna és lehet vki segit hülyegyerek,inkább csinálod egyedül és várod hogy majd kinyalják a segged"
    Bocsáss meg nekem, de ha nem jelentem be, hogy készül, az azt jelenti, hogy senki sem tud róla, ergó nem nyalhatják ki a seggem. Miből gondolod, hogy egyedül csinálom? Kérlek, gondolkozz mielőtt hülyeségeket beszélsz. Csak saját magad járatod le ilyen kijelentésekkel.