Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • peter0
    Leslie87: a megnyílvánulásod az értelmi szintedet tükrözi...gratulálok! Ha valaki nem dícsér, nem nyallja ki a popsid, már azonnal káromkodva válaszolsz! Vedd már észre magad, olvass vissza!!És akárki akármit mondd gyanús vagy nekem!! Mert mindig közbejön valami! Elvesztek az adatok, beteg vagy, stb...ezt senki nem hiszi el, vagyis az nem aki egy kicsit is reálisan gondolkozik!! És igen, nekem nincsen szükségem a magyarításra, mert tudok angolul, minden egyes mondatot megértek így is, de ha lenne és kész lenne a 100%, feltenném a gépre! És hogy miért? Mert magyar vagyok és magyarul jó lenne látni egy ilyen tökéletes játékot!!De gondolkozz, gondolkozzatok el, hogy mindig történik valami gond a kiadás elött...És nem kell káromkodni, mert az a gyanúm, hogy te csak azért vagy itt, hogy dícsérjenek, jókat mondjanak neked! Lehet feltünési viszketegséged van...és szükséged van a dícséretekre! De ezzel nincsen semmi gond, mint írtam is már!! És azt is írtam, hogy majdnem minden játékot lefordítanak magyarra, tehát nem te vagy az egyetlen jótevő!!!! Szóval ésszel kell irogatni, és ha elvállaltad akkor csináld, vagy ha nem akarod mondjad meg!!Senki nem fog könyörögni neked! Nem vagy te akkora ember...ennyi!