91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gb666 #10031 Hát azok se normálisak. A gép mögött mindenhogy eleht valaki jó billentyűzetpilóta meg minden. De Ha még egy An-2-essel is repülne az első fordulatná
l összeszarná magát egyrész az ijedtségtől másrészt meg azért mert ezt nem ilyennek képzelte. Azt hitte, hogy olyan mint a gép előtt ülni, de nem olyan még egy permetezőgéppel is sokkal több behatás éri az embert mint a gép előtt. Az pedig, hogy ő megnyerte volna a csatát , ha beteszik akkor pilótának? az első mozzanata az lett volna , hogy full gáznál letöri a szárnyat. Szerintem ez Felháborító már. Mint azok a Star Wars Fanok Akik Beöltöznek Jedinek és akkor Ők a fa...za erő csávók. Ha akartok jót sírni akkor nézzétek meg ezt : http://www.kotf.com/main.htm a Gamexes Képek. -
Gb666 #10030 Háháhá Ezért szeretem ezt a játékot Itt tényleg tudás kell ahhoz, hogy az ember valamire vigye és nincsenek cheaterek. Amúgy ez a Ta-152 -es jó sztori jól megadta neki. Én még csak igazán jól repülni az IL-2 első részében tudtam mondjuk az annyira még nem volt kifinomult mint a legújabb. De Most Fent van nekem a PF+Fb+Aep és B-25 össel leszálltam anyahajóra. Felsz
állni még csak egyszer sikerült mert rövid a hajó és nem lehet felgyorsulni, igaz nálam volt 3*1000-es bomba is. Én azért is szeretem ezt a játékot mert amikor faterommal először mentem repülni 5-6 éves voltam teljesen beleszerettem abba az érzésbe, amit a repülés képes adni. aztán megszereztem az IL-2-t valahonnan és az fogott meg benne legelőször, hogy tényleg valósághű benne majdnem minden. Azóta is játszok Igaz Én csak billentyűvel, mert az első Joystick amit vettem az valami kínai szar volt és Még ha teljesen oldalra trimmeltem is a Joystick irányállítójával akkor se lehetett jobbra és lefele kormányozni vele. -
nalyib #10029 Nem a másikhoz képest értettem a "beképzeltséget", hanem egyáltalán a repüléshez; elég sokan azt hiszik, ezzel a programmal már meg lehet tanulni repülni.
Tényleg nincsenek rossz gépek, bár szim. szempontból ez sem épp pozitív. Voltak jobb és rosszabb gépek, és nem tudhatott mindegyik valamit, amit a többi nem...
Abból kiindulva hogy sokan elégedettek a modellel (a kék-vörös ellentéteket leszámítva), nehéz megtippelni, mit reagálnának egy nehezítésre (én is túloztam talán). Szintén nem tudjuk, mennyit lehet kihozni a programból.
De ha végiggondolod, mi jönne ezzel onnantól kezdve hogy Tényleg állítgatni kéne harc közben a prop.pitchet, hűtőt, keveréket, döntéskor/háton tényleg kihagyna a felhajtóerő ahogy kell, a hirtelen gáz leforgatna a kifutóról, kevésbé lehetne rángatni a gépeket, nem bírna többször annyi G-t a sárkány mint kellene, stb stb, hogy a jó kis crosswind-leszállásokról ne is beszéljünk (elvileg PF óta tud a program rendes szelet, nem?), biztos hogy minden komolyabb játékos boldog lenne?
FS-ben, X-Planeben még elrepked az ember a polgári kisgépeken, de páncélozott nagymotoros dögökkel, ráadásul manőverező légiharcban? Lenne játékos, akinek tetszik ez a kihívás (nekem is), de mennyi? -
#10028 Szerintem pedig alavetően butaság amit írtál.
Akik full reálon játszanak már régen nem törődnek azzal, hogy "kinek nagyobb a kukija". Sőt aki huzamosabb ideje játszik a játékkal az tudja, hogy nagyon sok gépben vannak előnyök hátrányok de egyikre sem lehet azt mondani, hogy szar. Egyszerűen tudni kell használni.
(emléxem egyszer valaki kijelentette egy serveren, hogy a TA-152 szar. Aztán egy másik illető szépen 20K-.ról boomolva szana széjjel szedte az ipsét kb 6-7-szer egymás után egy TA-152-vel majd megkérdezte, hogy miért is szar a TA-152? Vagy csak nem tudod hogyan kell repülni?)
Sokmindennel meglehet vádolni a tapasztalt játékosokat de szerintem pont az az utolsó dolog, hogy nehezebb repmodellel abbahagynák a játékot. Hisz pont azért játszanak full reálon. Mert úgy az igazi. egy Szimulátornak csak full reálon van értelme. Aki lövöldézni akar az vegye le a nehézségi fokot.
Jelenleg harci propelleres szimben az Il-2 realisztikusság és grafika terén egyedülálló. ám nem tökéletes. mind a repmodell mind a grafika megy ki a divatból. Azzal, hogy a BOB még valósághűbb lesz csak erősíteni fogják a vér szimesek között a pozíciójukat és még 4 +addont adhatnak el az új engine-el.
Szóval legyen csak valósághű amennyire a mai erőgépek engedik. Egy szimulátor nem 30 órás szórákozást nyújt hanem évi 200-at legalább... És ennek része a tanulási folyamat.
A netes pilóták akik nagyra vannak magukkal meg általában semmit nem nyújtanak csak osztják az észt de amint gépbe ülnek vagy egy másik gép elé rángatják a kormányt és lezuhannak... -
nalyib #10027 Sok online pilóta borzasztóan nagyra van magával, volt is róla szó, hogy egyesek egyenesen azt képzelik, az IL2 tapasztalataik miatt jobban teljesítettek volna a háborúban, mint a frissen képzett akkori pilóták!
A valóságban a legtöbb ilkettős ötödszörre (de talán tizedszerre) sem nagyon élné túl a felszállást a kedvenc gépével.
Ezek az emberek nem lennének hajlandóak "gagyimodellel" repülni, a nehezítetthez meg csak egy kis részük lenne elég türelmes.
Persze lehet, hogy elmondanák mindennek az új modellt és kitalálnák, hogy a régi valósághű:)
A játékosok másik fele, akik könnyített szerveren mennek, azt hiszem nem foglalkoznának a kérdéssel.. de akkor ki játszana a nehéz résszel? -
Grrrrrrr #10026 Elfelejtitek, hogy a játékot rohadt arcade-ra is lehet venni. Szerintem nem lenne kockázat javítani a valóságos repmodellt, ha mellette meghagyják a lebutítás lehetőségét. -
nalyib #10025 Jó, túlzás volt nagy sikerre utalni, de szerintem még a fejlesztők is rosszabbra számítottak. Ezer ember erős csúcsidőben mondjuk 2-4000 online játékost jelenthet, a csak single player-eseket pedig én nem merném megtippelni, de az előbbieknél sokkal több is lehet. Az összes kiadást összevetve 10-20 ezer eladott példány közt lehet szerintem.
Valóban, nem sok.
Ha netán arra gondoltál, hogy emiatt nem lenne kockázatos nehezebbre állítani a modellt...szerintem a kevés vásárlónak sem jó elveszteni a felét, sőt, nem jó olyan pluszt tenni a játékhoz, ami mondjuk pár száz embert fog érdekelni. -
Grrrrrrr #10024 Ja... FPS-ben nálam a Rebulic Commando csapatirányítási rendszere nagyon bejött. Nekem jobban tetszik, mint mondjuk a COD2 -
Grrrrrrr #10023 Nekem az AIR WARRIOR III volt az első repszimem. Hatalmasakat játszottam vele. Utána az IL-2 FB jött, ami hatalmas ugrás. Gondolom a két játék között sokat kihagytak. Stratégiában a TW és az EU sorozat hozott nagyot. (Bár a legújabb TW számomra csalódás.) Az lenne egy nagy dobás, ha a kettő játékmenetét ötvözni tudnák.
A BOB-tól kicsit félek. Egyrészt az FX5600, és az 512 RAM miatt, másrészt féltem az offline kampányokat. Mert az alább elhangzott játékosbecslés valahogy nem számolt ezekkel az offline pilótákkal. Gyanítom, hogy a számuk többszöröse az online pilótákénak. -
#10022 Kedves kollega:) Nemakrok itt okosnak zünni ,de a tények azok makacs dolgok sajna. Az egész IL2 vel szerintem nem játszanak többem világszinten ,mint pár ezren. A lobbyn jobb napokon fent van max ezer ember (ilyet csak egyszer láttam) most adjuk hozzá azokat akik csak maguknak repkednek,hát nem hiszem ,hogy nagy szám jönne ki. Nos egy játéknál egy két ezer játékos ,nem egy nagy siker. Ráadásul a fele valószinű nem is hivatalosan vásárolta. Na csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni. Ez egy réteg játék ,ráadásul egy igen kis rétegé:) -
nalyib #10021 Az Armed Assaulton már gondolkodtam, ez az "új flashpoint" ugye? (az előbb AA alatt az America's Armyre gondoltam)
Igazad lehet, talán dinamikában reménytelen az il2 motorja, de vannak benne részletek amik hiánytalanul benne vannak, csak lebutítva, ráadásul ezekből sok az FS-ből is hiányzik (a polgári szimeket amúgy is inkább utasszállítókra hegyezik ki).
Ennek ellenére, ha csak végignézed a difficultynál a fizikai hatásokat (tehát ezeket tudja a prog, tapasztaljuk is), és ezek (meg egypár nem kapcsolható hatás) erejét a valós értékre csavarnánk fel, máris seggreesne az összes játékos. Legfeljebb 1-2 olyan bombázót érintené kevésbé, akik IL-2 mellett egyben profi FS, X-Plane pilóták. (Az utóbbit legalább komolyan veszik a fejlesztők.)
Így sem erőltetné rá az emberre a fullrealt (mibe tartana, ha csúszkán lenne állítani?..vagy mondjuk 2 fokozatban), de sok szobaharcosnak összedőlne a világ és abbahagyná a játékot, ha hivatalosan is könnyített modellel kellene játszania. -
neuro #10020 Külön-külön nem lehet állítani a fák minőségét, csak minden térképre egyszerre. Ha hirtelen nagyon belassult a játék, akkor szerintem valami driver problémád lehet vagy a Windows haldolkik, mert valami vírus rágja belülről, esetleg hardveres probléma (HD, memória stb.)
Próbálj meg egy lemeztöredezettségmentesítést (huh de jó szó) vagy egy játék újrainstall-t. -
Gb666 #10019 Bocs, hogy közbeszólok nekem tudtok segíteni? #10014
Az nem lehet, hogy a meleg miatt meg mert , hogy egész álló nap járattam a gépet és azért nem fut annyira jól?? Valakinek megvan a directX 10? -
#10018 Vagy FighterOPs vagy a neverending Black Shark. -
neuro #10017 Sajnos nagyon is tisztában vagyok a repszimek piaci helyzetével. Szerintem az elmúlt 20 évben az összes repülős, hajós, vonatos, tengeralattjárós szimulátorral játszottam, ami csak megjelent és pár évig nyakig benne voltam a játékos bizniszben is és láttam belülről, hogy mennek a dolgok... :(
Azért én reménykedem, hogy mindig lesz egy olyan réteg, amelyik eltart pár lelkes és profi fejlesztőcéget, akár úgy is, hogy kihagyjuk a disztribúcióból a nagy kiadókat, mondjuk úgy, mint az Arma esetében. -
#10016 Armed Assaultot próbáld ki 1.08-ra patchelve és berakva jó pár addont.
Nagyrészt egyetértek veled még ha nem is mindenben (pl hogy az Il-2 rep modellje olyan kifinomult lenne ezt nem hinném) Harci szimnek jó.
Az Il-2 ereje abban van, hogy nem erőlteti rá az emberrea ahrad core jelleget. akárcsak a Flight simulator sorozat. Jól paraméterezhető, hogy mennyire akarod, hogy nehéz és bonyolult legyen. Ennyi. az Ai 1.22 óta ugyanolyan hülye legyen szó baráti vagy enemy AI-ról. Dugóhúzóba ugyanúgy esel ugyanúgy jössz ki ugyanúgy szállsz fel és a többi.
Én amit várok jelen pillanatban az FighterOps (igaz ez lökős de lesz benne T-6 Texan II) és ha az ki9jött akkor szerintem nem kell többé szimet várnom (max az X-plane 10-et:D (a 9 gyönyörűnek ígérkezik ár már a 8.6 sem semmi:D) -
nalyib #10015 A repszimek "nemfejlődésének" (mármint a grafikától eltekintve) sajnos nyomós okai vannak.. nem tudom itt írtam-e már ilyet, de az IL-2 kiadásánál "elfogadott tény" volt hogy ez a stílus halott, egy hardcore légiharc-szim, ráadásul világháborús, irdatlan bukás lesz, már csak az ismeretlen hadszínterek miatt is. Ez szerencsére nagyon nem jött be.
Másrészt, repszim-engine-t írni, hozzá gyűjtőmunkát végezni, repmodelleket elkészíteni, igen sok meló, sokkal komolyabb befektetés mint csinálni egy csillogó 3d motort és összedobni hozzá egy FPS-t (és melyik fogy jobban?..)
A legnagyobb baj pedig, elhiheted, egy Igazi légiharc-szimulátorral alig játszana valaki. Nagyon Nehéz volna ezeket a gépeket így repülni. Régóta figyelem mit tud az IL-2 modell (elég sokat), és ha lehetőség szerint átkonfigolnák "full realre", már akkor is hetekre leállna az érdemi légiharc. Az 1.22-t ugyanúgy nem szánták valódinak mint a mait, mégis, még azóta is vettek ki dolgokat a könnyítés kedvéért.
A többi játékstílus: pár kivételt leszámítva nem fejlődnek, illetve a legszánalmasabb újításokat is világmegváltásként harangozzák..komolyan, mekkora örömmámor volt az első FPSeknél, ahol megjelent az "egygolyós fejlövés"
A Warcraft I. után a Starcrafttal bezárólag csak a grafikusok rajzolgattak, de a War3 is tökugyanazt a harcrendszert alkalmazza, számszerűen kibővítve, + olyan ötletekkel, amiket semmibe nem tartott megvalósítani. (Igen, a Blizzard jól csinálja. A WoW óta már arra is rávette a játékosokat, hogy havonta "megvegyék" ugyanazt a játékot.)
Az utóbbi években meg volt ez a nagy rakat "álvilágháborús" játék, amiknél térdre kell borulni, hogy 1-2 dolog (nagyjából) valósághű benne, és máris az összes reklámon ott virít hogy ez mennyire 'riöl.
Komolyabb program részemről a R6 volt (nem tudom ma pontosan milyen), a Thief 1-2 (bár ennél inkább az igényességre gondolok), a Close Combat 3-4-5, meg a Flashpoint esetleg. (Meg biztos még pár újabb, amiből kimaradtam)
Az AA-ról annyit hogy "szakmailag" sokban igen jó, de kár volt az unreal enginnel elrontani, a testeknek nincs lendülete (a Doom-ban volt:P) és pár méteres közelharcnál, ugrándozásnál ez már igen játéktermi.
Mezei "Lövöldözős" játékból máig nem láttam jobbat a Doom2-nél (illetve 1-2 nem hivatalos folytatása jobb lett...) -
Gb666 #10014 Hy! Nem lehet csak adott Pályákon kikapcsolni vagy csak állítani a fák minőségén?? Mert nekem Fut elég Jól de amikor valami Ázsiai országban Repülök és vannak azok a kicsi és rohadt részletes Pálmafák akkor 15 perc is szokott lenni a betöltése és még húsz, hogy egy kicsit rendesebben is betöltse a pályát és ne szaggasson be annyira. Am. Tudom, hogyan lehet általánosan beállítani a fák minősége értéket ,de nem akarom olyan helyeken lerontani az összképet ahol rendesen fut. Előre is kösz!
-
neuro #10013 A Blitzkrieg meg többi hasonló cucc hivatalosan Real Time Strategy. Persze, hogy nem stratégia egyik sem, dehát így híjják őket...
A HoI2 helyett meg akkor legyen Europa Universalis vagy Operational Art of War:P -
kiskorúbézoltán #10012 A HoI2 nem körös, ríltájm! Ha a taktikai is külön van akkor a Blitz ill SC sem strat. :) -
neuro #10011 Ha csak az alapokat nézed (first person nézetben bemész egy pályára és lelövöd az ellenséget / bányászol-katonákat gyártasz-új területet foglalsz el-bányászol-katonákat gyártasz) szinte ugyan az megy évek óta.
A HoI és a CM nem RTS! :) Azért a körökre osztott grand strategy és a taktikai játék más kategória mint egy rusholós Blitzkrieg vagy Starcraft.
A repszimeknél is maradt az alapötlet (repülés szimuláció) de ha megnézitek a kezdetleges ACE-től mennyit fejlődött a sítlus, akkor szerintem sokkal többet, mint mondjuk egy Dune2000 > Warcraft vagy Doom > Doom3
Persze (szerencsére) minden stílusban vannak kivételek és egyedi esetek (pl. Arma), amit nem lehet ilyen egyszerűen leírni :P -
#10010 Nem akartam ugyanezt leírni én is:) -
kiskorúbézoltán #10009 "Az FPS-ek és az RTS-ek szinte csak grafikában javulnak, alig van pár igazi újítás bennük."
Naaaa.... ne már! :)
AA, ArmA, SWAT4, R6 ua mint Doom? HoI2DD:A, AA:CoTA, CM ua mint Dune vagy Red Alert? -
neuro #10008 Sajna abban igazad van, hogy a repszimes stílus messze nem fejlődik olyan ütemben, mint a többi játéktípus, így, ha mondjuk az FPS-ekhez hasonlítjuk, az elmúlt 4 év tényleg nem sok újat hozott az FB szcénába. De meg kell elégednünk azzal, amit kapunk, mert pár év és lehet még ennyi sem lesz :(
Viszont ha azt nézzük, hogy a hőskorszaktól, mondjuk a C64-től vagy az Amigától indulva mennyit fejlődötek a repszimek, akkor lehet, hogy mindjárt az élre ugranak. Az FPS-ek és az RTS-ek szinte csak grafikában javulnak, alig van pár igazi újítás bennük. Viszont a repszimekben a grafika, a fizika, a sérülésmodell, az avionika, az AI, a dinamikus hadjárat olyan szinten van, amiről annak idején, mikor még az ACE-t nyomtam nem is álmodtam volna. -
nalyib #10007 :DD bocs, én csak arra gondoltam, hogy eltelt közben 4 év, és ha más játéknál ezalatt ennyi változik, senki nem mondja hogy "Rengeteget fejlődött"; attól függetlenül, nekem bőven elég szép lenne, ha fele ennyit tudna is. (És elismerem, inkább arról van szó, hogy pár szempontból előre megírták; ugyan kinek a gépén ment rendesen az FB-korszakban, ha il2setupban mindent bekapcsolt (volt kártya egyáltalán, amin be lehetett?) és bent a játékban is felnyomott mindent?)
Ha megnézed, én csak a FB és 4.08 közt beszéltem "nem sok" fejlődésről. A vízről meg mondtam hogy Nem ennyire jó még, és csak nélküle lennének egyformák a képek. De ha érdekel, adj egy mailcímet, csinálok pár vizes képet 1.22-ből.
Másrészt, bár egész más szempontból vagyok (viszonylag) elégedetlen a programmal, azt hiszem egyértelmű hogy II.vh-s légiharc-szimből ma nincs jobb az IL-2nél. -
neuro #10006 A poligonszám növelés az új gépekkel jött igen, ez a -fejlődés-, amiről beszélek, csakúgy, mint az FB-s textúra növekedés, a PF-es pixelshader2 víz (csinálj két képet water=3-al és az alap 1.22-es vízzel, tényleg kíváncsi lennék rá, lesz-e különbség), valamint a felhők és a többi, amit leírtam már az előbb.
Igazából nem értem miért kukacoskodsz, szerintem igenis fejlődött a játék grafikája az elmúlt években. Ha te nem így gondolod, vagy szerinted nem "eleget", ok, de a tényeket ne kelljen már ismételgetnem...
Egyébként pedig van alternatíva, ha az FB nem tetszik, ott az FSX, a Lockon, a Falcon4, a BOB2, az EE2 és a Thirdwire szimek, vagy pedig az általad emlíett 10 évvel ezelőtti játékok.
Vagy csak várd meg a BoB-ot, hátha az jobban fog tetszeni, bár Dél-Anglia sem bővelkedik hegyekben... -
nalyib #10005 Ja, és az 1024-es textúra is az FB-vel jött. -
nalyib #10004 Az új modellek lehet hogy több poligonosak, de a régiek nem változtak. Perfect mód volt (ott is az kellett a vízcsillogáshoz), a felhőkben igazad van, a 3dgunnersben és a skálázásban szintén. Fejlődött a grafika, de "rengeteget"?
Ha most csinálok pár képet víz és felhők nélkül, nem nagyon mondod meg melyik honnan van:)
(1.22-ről beszélek, a legutolsó sima-FB patch) -
neuro #10003 Azért az IL-2 óta megnövelték a poligonok számát a repülőmodellekben, valamint a textúrák is a duplájára nőttek. A Perfect mód sem volt benne az alap FB-ben, valamint a 3dgunners és a TypeClouds is később jött, csak úgy mint az effektek és a többi apróság skálázhatósága. És akkor még nem is említettem a több száz új földi objektumot és repülőgépet. -
nalyib #10002 Szerintem egy repülőgépnyi poligonból, levett grafikánál kijön 2 hegy is..de tényleg ízlés kérdése, van akit zavar hogy 10 éves szimekben is van domborzat, itt meg csak a puszta, egész Európában.
A grafika nem fejlődött sokat (FB óta), engem is meglepett kicsit mikor 1.22-t beállítottam a kártyámhoz, ugyanúgy néz ki mint a 4.08:) A vízcsillogáson javítottak (mert ott is volt, ha bírta a kártyád), meg szebb a vízbe csapódás, azt hiszem ennyi. -
Grrrrrrr #10001 Hát azért az olasz térképtől meghasaltam... -
neuro #10000 Hát, amikor én elkezdtem játszani az IL-2-vel 2001-ben, az akkori gépem csak úgy tudta a játékot rendesen futtatni, hogy levettem a textúrákat, a model detailt és még egy rakás cuccot minimumra. Ha még tele lett volna poligonzabáló hegycsúcsokkal is, akkor még annyira sem ment volna. Így is rengeteget fejlődött a játék grafikája, és a kedvenc területeim nekem teljesen megfelelnek úgy ahogy vannak (Normandia, Kuban, Stalingrad, Murmansk, Burma, Koral-Tenger ).
Egyébként pedig engem nem nagyon érdekel, hogy nem 100%-osan valósághű egyetlen térkép sem. Végülis ez csak egy játék, amiben főleg a harcon van a hangsúly. Ha örömrepülésre vágyok, akkor ott az FSX...
A szlovák téképről volt egy 2d-s kép még régebben valahol, és ha jól emlékszem talán Miskolctól északra benne volt pár magyar település. A simhq-n a fórumban elég sok info van róla, szerintem ott rá tudsz keresni. -
nalyib #9999 Ez azért nem túl vigasztaló, mert a grafikát vissza lehet venni... szerintem nem épp a mi érdekünkben lett nagybüdöspuszta minden csatatérből:)
A szlovák térképről tudni, honnan lesz? Magyar részek esetleg? -
neuro #9998 A grafikus motor hiányosságai mitt nem lehet "égig érő" hegyeket tenni a térképekre, valamint ezért nincsennek igazi fjordok sem a Norvég területen.
A leginkább dimbes-dombos térkép egyébként Szlovákia lesz, de ahogy olvastam az a maximum, amit kilehet még hozni a játékból.
Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy a hegyek megjelenítése lassítja a játékot és amikor az IL2/FB megjelent, még messze nem voltak ilyen erős gépek mint ma és ezért szerintem feláldozták a terep megjelenítését a "sebesség oltárán". -
#9997 Ha normális repülős térkép lenne a játékban ahol a tengerszint feletti magasság fel van tüntetve, akkor nem lenne ilyenre szükség.
És akkor mindegy milyen a domborzat ha okosan repültök. -
nalyib #9996 Igaz, de szintbombázásnál már elég zavaró 500 méter.. Előtte kénytelen vagy egy felderítő kört menni a magasság miatt, meg az sem mindegy, milyen magasra kell másznod azzal a döggel. Ma spec megérte, a múltkori 18-as találat helyén 43-48 egységet szedtem szét egy dobással:) -
Lebowski #9995 ja télleg vannak.de az csak dogmap.nemtom melyik hadszíntér de azt tom hogy 1.22ig talán az egy alapmap volt. -
#9994 eléggé minimális....
nem igazán láttam repülés szempontjából veszélyes kitüremkedéseket... -
nalyib #9993 A PF óta elég sok térképen van domborzat. -
Szepy2884 #9992 Ez meg a másik. (amúgy van, de az asszem csak dog térkép)