IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gb666
    Háháhá Ezért szeretem ezt a játékot Itt tényleg tudás kell ahhoz, hogy az ember valamire vigye és nincsenek cheaterek. Amúgy ez a Ta-152 -es jó sztori jól megadta neki. Én még csak igazán jól repülni az IL-2 első részében tudtam mondjuk az annyira még nem volt kifinomult mint a legújabb. De Most Fent van nekem a PF+Fb+Aep és B-25 össel leszálltam anyahajóra. Felsz
    állni még csak egyszer sikerült mert rövid a hajó és nem lehet felgyorsulni, igaz nálam volt 3*1000-es bomba is. Én azért is szeretem ezt a játékot mert amikor faterommal először mentem repülni 5-6 éves voltam teljesen beleszerettem abba az érzésbe, amit a repülés képes adni. aztán megszereztem az IL-2-t valahonnan és az fogott meg benne legelőször, hogy tényleg valósághű benne majdnem minden. Azóta is játszok Igaz Én csak billentyűvel, mert az első Joystick amit vettem az valami kínai szar volt és Még ha teljesen oldalra trimmeltem is a Joystick irányállítójával akkor se lehetett jobbra és lefele kormányozni vele.