IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #10000 Hát, amikor én elkezdtem játszani az IL-2-vel 2001-ben, az akkori gépem csak úgy tudta a játékot rendesen futtatni, hogy levettem a textúrákat, a model detailt és még egy rakás cuccot minimumra. Ha még tele lett volna poligonzabáló hegycsúcsokkal is, akkor még annyira sem ment volna. Így is rengeteget fejlődött a játék grafikája, és a kedvenc területeim nekem teljesen megfelelnek úgy ahogy vannak (Normandia, Kuban, Stalingrad, Murmansk, Burma, Koral-Tenger
).
Egyébként pedig engem nem nagyon érdekel, hogy nem 100%-osan valósághű egyetlen térkép sem. Végülis ez csak egy játék, amiben főleg a harcon van a hangsúly. Ha örömrepülésre vágyok, akkor ott az FSX...
A szlovák téképről volt egy 2d-s kép még régebben valahol, és ha jól emlékszem talán Miskolctól északra benne volt pár magyar település. A simhq-n a fórumban elég sok info van róla, szerintem ott rá tudsz keresni.