91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Scottt
    Nem mostmár eszembe jutott a megoldás

futtatás dxdiag és a hangnál a hardver gyorsítást kapcsold ki míg játszol nálam az okozta több játéknál a hibát :)
  • Lysandus
    Valami hardver lehet. Pl. valamelyik ram modul vacakol. Nem biztos, hogy rossz, lehet hardverösszeférhetetlenség is. Valamelyik kütyü nem passzol a másikhoz.

Illetve én egy dolgot még megnéznék a helyedben: a BIOS-ban minden be van jól állítva? Nekem egyszer volt ilyen gondom, kiderült, hogy valami elállítódott ottan.
  • T192
    Sziasztok!
    Tudnátok mondani egy védekező manőverekről szóló honlap címet?
    Üdv: VT
  • Scottt
    Igen nálam is elő fordul erősen megutáltatta velem a játékot mikor intezívebben toltam a játékot mindig mikor elsőre elindítottam akkor újra indult...Kérdeztem mindenhol senki sem tudja
  • zsoli03
    nekem kb egy hónapja se játszok vele, néhe csinálja néha nem. talán a gép túl van melegedve? ebben a melegben nem csoda.lehet hogy én is leveszem az oldallemezt. tehát akkor a játéknak nincs baja.remélem
  • Lacusch69
    Nekem is csinálja néha, és fogalmam sincs, hogy miért. Régebben arra gondoltam, hogy valami túlmelegszik, de a diagnosztika szerint az üzemi tartomány alsó harmadában voltak a fontos hőmérsékletek. Úgyhogy passz... (a biztoság kedvéért levettem a PC oldallemezét)
    Egyébként nálam ritka jelenség, talán havonta 1x fordul elő, napi 2-4 óra játékra számolva.
  • zsoli03
    helló mindenkinek! segítség kéne! Az il-2 sturmovik 1946 al játszom, az a bajom hogy néha (mindig mikor játszom)a játék alatt újraindul a gép. függetlenül attol, hogy milyenek a beállítások. online is és sima játékban is. más játék alatt nem csinálja ezt,és soha nem csinálja.
    mi lehet a gond? ha tud valaki segítsen!!!!!!!!
  • zsoli03
    hu
  • Lebowski
    tolják.. :P
  • Gb666
    nem pc -re is van memóriakártya én is nemrég tudtam meg. Én csak já
    tszok a gépen, de hogy mitől megy nem tudom.
  • Scottt
    nem is ikszdoboz hájomzáshatvanhat lájv
  • kiskorúbézoltán #10220
    Memóriakártya? Hmm, ez nekem úgy hangzik mintha pléjsztésönön nyomnád... :DDD
  • PhantomAss
    sztem ez egy régebbi alaplap, agp-s, úgyhogy bőven megteszi egy 256-os videókártya (nvidia 7600-as sorozat mondjuk)
    ezeknél az 512 mb csak parasztvakítás (lényeg hogy256bites legyen ne 128-as)
    ramot minimm 1 gigát rakjál bele(de jobb ha 2 van vagy több)
    de majd aki jobban ért hozzá elmondja:O)
  • Gb666
    Nem tudjátok, hogy
    EAN:8717371840150
    CN-7N0Al2
    Canyon Nvidia Nforce2 Ultra 400+MCP 400MHZ
    A04, AMD K7 Socket-A, ATX
    266/333/400MHZ FSB, AGP8X
    Dual DDR400, USB2.0, 6CH
    Audio, Lan
    ALAPlap mellé melyik márkájú Videóká
    rtya és Memóriakártya Nem akad össze?
    Mert hallottam, olyat ,hogy Bizonyos Videókártyák és memóriakártyá
    k nem preferálnak bizonyos alaplapokat és összeakadnak velük. Én most: 500Mb körüli videókártyát szeretnék amihez egy 1-2 Gb-os memóriakártyát kell venni, mert a memóriakártya memóriájának legalább duplája kell, hogy legyen a videókártya memóriájához képest. Szval tudja valaki, hogy melyik videó és memóriakártya nem akad össze ezzel az alaplappal.
  • Gb666
    már cak egy új videó és hangkártya kell és mehet a játék.
  • Gb666
    ok megvan
  • kiskorúbézoltán #10215
    FB
  • Gb666
    Melyik játékot kell beállítani a hyperlobbiban? a Forgotten Battlest, mert nekem az 1946 nincsen a listában.
  • Gb666
    jaja én is! már naon várom a tesztet. Sztemaz eddigi hozzászólások és értékelések alapján biztos jó lehet.
  • Trucker39
    Kiváncsian várom a tapasztalatokat!
  • PhantomAss
    asse lehet rossz....
  • Scottt
    NEm a bite fight az ilyen VÁMPÍR VS FARKAizé oszatat ha oda mísz megkarmol/megszívószálaz
  • PhantomAss
    jó játék lehet....
  • Gb666
    Haha rendeltem egy saitek cyborg Evo-t. A jövő héten már jön is.
  • Gb666
    Ja az ilyen csapatgyilkosokat. Akik inkább köröznek a spawnhelynél és ha berakott a játék egy sorozattal kilyuggatnak? Nekem ezekkel a San andreasban gyűlt meg a bajom. Mert még nem igazán játszottam il-2-vel multiban.
  • Trucker39
    Igen, ismerős a dolog. Már (próbálok) nem idegeskedek miattuk! vagy az IQ-ja kicsi az ilyennek (nem nevezném virtuális pilótának), vagy a fütyije. Valahol vérpistikének is nevezik őket.
  • Lacusch69
    Valami olyasmi, hogy két ország versenyez, hányszor klikkelnek az internethuszárai adott idő alatt...
  • Lacusch69
    A csapattársadnak nevezett hiéna meg lelkiismeret-furdalás nélkül lelövi azt a gépet, amelyik mögül kiváltál. Szerencsés esetben. Szerencsétlen esetben meg téged is. Lásd tegnapelőtt...
  • PhantomAss
    mi a rák az a bitefight?
  • nalyib
    1.22-ben a 109 kikapcsolt motorját "padlógázos" fordulatszámra lehetett vele pörgetni, ha felnyomtad az állásszöget..és rendesen működött zuhanófékként;Ð

Sose értettem, a fordulatszám-probléma miért volt kijavíthatatlan a régi modellben, volt szó róla a cég részéről, hogy inkább letiltják majd a kézi kezelést. (ha "feláldoztad" a motort, kb 2 mp alatt fel tudott szállni a bf109)
  • nalyib
    Ez a játék annyi mindenben direkt nem élethű, hogy igazán nem tartok zavarónak egy végre értelmes "könnyítést" is.

A játékban is újra lehet indíttatni a széllel (ha jól tudom pl a Rata, CR-42 egyáltalán nem önindító, és egy ideig szenvedni is kell vele, meg néha a többi géppel is)
  • Mark007
    Most probaltam, nem sok gepnel, de pl. I-16-nal 360km/h utan elkezd forogni.
  • Gb666
    Hát úgy az élethűbb a játék, ha a légcsavar forog a motor leállása után is. Mai napokban ha egy utasszállítónak leáll a motorja akkor a szél által próbálják meg bepörgetni és úgy újraindítani.
  • nalyib
    A vitorlázóba állított légcsavar sem úgy áll, mint ha beragadt volna...mindegy, ez az egyetlen "hülyeség" a játékban amit én is támogatok:)
  • Gb666
    Hát a Pixmania tényleg mindenki szerint szar!
  • nalyib
    Az 1.22 oktatótrackjében leírták, hogy a szél mindig tovább forgatja, tényleg azért kapcsolhatták ezt ki, hogy ne lőjenek rájuk online.

Szerintem akármilyen gyorsan mész, csak akkor forog ha ráindítózol.
  • Mark007
    Forog az, ha gyorsitasz (elindulsz a fold fele :) ).
    Pl. G-50-nel, ha lenyomod az orrat, leall a motor, ujra inditashoz meg sebesseg kell neki.. ha elindulok lefele, begyorsul, es olyan 300-350 korul mar forgatja a csavart.
  • Trucker39
    Nem vagyok szakértője a témának, de szerintem így van jól. Lehet, hogy emberi gyengeség, de ha támadok egy gépet és annak leáll a motorja, automatikusan kiválok mögüle. Ha álló motornál is forogna, nehezen lehetne eldönteni, hogy működik-e még a motor, avagy nem.

He-111 bombázónál, ha bedöglik a motor, ott sem forog a légcsavar. Itt szokás az adott oldali motor kiválasztása után a légcsavar "feathered"-be állítása, hogy ne fékezze a gépet a továbbiakban. Ha mindkét motor elszáll, akkor is érdemes, hátha el lehet vitorlázni a határon túlra és nem fognak el.
  • Gb666
    Nekem nem forog az 1946-ban a propeller,ha laállítom a motort a levegőben. Ez nálatok is így van, mert nekem forgatta a levegő a pacific fightersben.
  • Gb666
    ámen. én ettől függetlenül a tescoót nem a jóval asszociálom. még most megyek körülnézek egy pár számtek boltban , ha mázlim van találok egyet.