91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#10231 Nem mostmár eszembe jutott a megoldás
futtatás dxdiag és a hangnál a hardver gyorsítást kapcsold ki míg játszol nálam az okozta több játéknál a hibát :) -
Lysandus #10230 Valami hardver lehet. Pl. valamelyik ram modul vacakol. Nem biztos, hogy rossz, lehet hardverösszeférhetetlenség is. Valamelyik kütyü nem passzol a másikhoz.
Illetve én egy dolgot még megnéznék a helyedben: a BIOS-ban minden be van jól állítva? Nekem egyszer volt ilyen gondom, kiderült, hogy valami elállítódott ottan. -
T192 #10229 Sziasztok!
Tudnátok mondani egy védekező manőverekről szóló honlap címet?
Üdv: VT -
#10228 Igen nálam is elő fordul erősen megutáltatta velem a játékot mikor intezívebben toltam a játékot mindig mikor elsőre elindítottam akkor újra indult...Kérdeztem mindenhol senki sem tudja -
zsoli03 #10227 nekem kb egy hónapja se játszok vele, néhe csinálja néha nem. talán a gép túl van melegedve? ebben a melegben nem csoda.lehet hogy én is leveszem az oldallemezt. tehát akkor a játéknak nincs baja.remélem -
Lacusch69 #10226 Nekem is csinálja néha, és fogalmam sincs, hogy miért. Régebben arra gondoltam, hogy valami túlmelegszik, de a diagnosztika szerint az üzemi tartomány alsó harmadában voltak a fontos hőmérsékletek. Úgyhogy passz... (a biztoság kedvéért levettem a PC oldallemezét)
Egyébként nálam ritka jelenség, talán havonta 1x fordul elő, napi 2-4 óra játékra számolva. -
zsoli03 #10225 helló mindenkinek! segítség kéne! Az il-2 sturmovik 1946 al játszom, az a bajom hogy néha (mindig mikor játszom)a játék alatt újraindul a gép. függetlenül attol, hogy milyenek a beállítások. online is és sima játékban is. más játék alatt nem csinálja ezt,és soha nem csinálja.
mi lehet a gond? ha tud valaki segítsen!!!!!!!!
-
zsoli03 #10224 hu -
Lebowski #10223 tolják.. :P -
Gb666 #10222 nem pc -re is van memóriakártya én is nemrég tudtam meg. Én csak já
tszok a gépen, de hogy mitől megy nem tudom. -
#10221 nem is ikszdoboz hájomzáshatvanhat lájv -
kiskorúbézoltán #10220 Memóriakártya? Hmm, ez nekem úgy hangzik mintha pléjsztésönön nyomnád... :DDD -
#10219 sztem ez egy régebbi alaplap, agp-s, úgyhogy bőven megteszi egy 256-os videókártya (nvidia 7600-as sorozat mondjuk)
ezeknél az 512 mb csak parasztvakítás (lényeg hogy256bites legyen ne 128-as)
ramot minimm 1 gigát rakjál bele(de jobb ha 2 van vagy több)
de majd aki jobban ért hozzá elmondja:O)
-
Gb666 #10218 Nem tudjátok, hogy
EAN:8717371840150
CN-7N0Al2
Canyon Nvidia Nforce2 Ultra 400+MCP 400MHZ
A04, AMD K7 Socket-A, ATX
266/333/400MHZ FSB, AGP8X
Dual DDR400, USB2.0, 6CH
Audio, Lan
ALAPlap mellé melyik márkájú Videóká
rtya és Memóriakártya Nem akad össze?
Mert hallottam, olyat ,hogy Bizonyos Videókártyák és memóriakártyá
k nem preferálnak bizonyos alaplapokat és összeakadnak velük. Én most: 500Mb körüli videókártyát szeretnék amihez egy 1-2 Gb-os memóriakártyát kell venni, mert a memóriakártya memóriájának legalább duplája kell, hogy legyen a videókártya memóriájához képest. Szval tudja valaki, hogy melyik videó és memóriakártya nem akad össze ezzel az alaplappal. -
Gb666 #10217 már cak egy új videó és hangkártya kell és mehet a játék.
-
Gb666 #10216 ok megvan
-
kiskorúbézoltán #10215 FB -
Gb666 #10214 Melyik játékot kell beállítani a hyperlobbiban? a Forgotten Battlest, mert nekem az 1946 nincsen a listában. -
Gb666 #10213 jaja én is! már naon várom a tesztet. Sztemaz eddigi hozzászólások és értékelések alapján biztos jó lehet. -
#10212 Kiváncsian várom a tapasztalatokat! -
#10211 asse lehet rossz.... -
#10210 NEm a bite fight az ilyen VÁMPÍR VS FARKAizé oszatat ha oda mísz megkarmol/megszívószálaz -
#10209 jó játék lehet.... -
Gb666 #10208 Haha rendeltem egy saitek cyborg Evo-t. A jövő héten már jön is. -
Gb666 #10207 Ja az ilyen csapatgyilkosokat. Akik inkább köröznek a spawnhelynél és ha berakott a játék egy sorozattal kilyuggatnak? Nekem ezekkel a San andreasban gyűlt meg a bajom. Mert még nem igazán játszottam il-2-vel multiban. -
#10206 Igen, ismerős a dolog. Már (próbálok) nem idegeskedek miattuk! vagy az IQ-ja kicsi az ilyennek (nem nevezném virtuális pilótának), vagy a fütyije. Valahol vérpistikének is nevezik őket. -
Lacusch69 #10205 Valami olyasmi, hogy két ország versenyez, hányszor klikkelnek az internethuszárai adott idő alatt... -
Lacusch69 #10204 A csapattársadnak nevezett hiéna meg lelkiismeret-furdalás nélkül lelövi azt a gépet, amelyik mögül kiváltál. Szerencsés esetben. Szerencsétlen esetben meg téged is. Lásd tegnapelőtt... -
#10203 mi a rák az a bitefight? -
nalyib #10202 1.22-ben a 109 kikapcsolt motorját "padlógázos" fordulatszámra lehetett vele pörgetni, ha felnyomtad az állásszöget..és rendesen működött zuhanófékként;Ð
Sose értettem, a fordulatszám-probléma miért volt kijavíthatatlan a régi modellben, volt szó róla a cég részéről, hogy inkább letiltják majd a kézi kezelést. (ha "feláldoztad" a motort, kb 2 mp alatt fel tudott szállni a bf109) -
nalyib #10201 Ez a játék annyi mindenben direkt nem élethű, hogy igazán nem tartok zavarónak egy végre értelmes "könnyítést" is.
A játékban is újra lehet indíttatni a széllel (ha jól tudom pl a Rata, CR-42 egyáltalán nem önindító, és egy ideig szenvedni is kell vele, meg néha a többi géppel is) -
#10200 Most probaltam, nem sok gepnel, de pl. I-16-nal 360km/h utan elkezd forogni. -
Gb666 #10199 Hát úgy az élethűbb a játék, ha a légcsavar forog a motor leállása után is. Mai napokban ha egy utasszállítónak leáll a motorja akkor a szél által próbálják meg bepörgetni és úgy újraindítani. -
nalyib #10198 A vitorlázóba állított légcsavar sem úgy áll, mint ha beragadt volna...mindegy, ez az egyetlen "hülyeség" a játékban amit én is támogatok:) -
Gb666 #10197 Hát a Pixmania tényleg mindenki szerint szar! -
nalyib #10196 Az 1.22 oktatótrackjében leírták, hogy a szél mindig tovább forgatja, tényleg azért kapcsolhatták ezt ki, hogy ne lőjenek rájuk online.
Szerintem akármilyen gyorsan mész, csak akkor forog ha ráindítózol. -
#10195 Forog az, ha gyorsitasz (elindulsz a fold fele :) ).
Pl. G-50-nel, ha lenyomod az orrat, leall a motor, ujra inditashoz meg sebesseg kell neki.. ha elindulok lefele, begyorsul, es olyan 300-350 korul mar forgatja a csavart. -
#10194 Nem vagyok szakértője a témának, de szerintem így van jól. Lehet, hogy emberi gyengeség, de ha támadok egy gépet és annak leáll a motorja, automatikusan kiválok mögüle. Ha álló motornál is forogna, nehezen lehetne eldönteni, hogy működik-e még a motor, avagy nem.
He-111 bombázónál, ha bedöglik a motor, ott sem forog a légcsavar. Itt szokás az adott oldali motor kiválasztása után a légcsavar "feathered"-be állítása, hogy ne fékezze a gépet a továbbiakban. Ha mindkét motor elszáll, akkor is érdemes, hátha el lehet vitorlázni a határon túlra és nem fognak el. -
Gb666 #10193 Nekem nem forog az 1946-ban a propeller,ha laállítom a motort a levegőben. Ez nálatok is így van, mert nekem forgatta a levegő a pacific fightersben. -
Gb666 #10192 ámen. én ettől függetlenül a tescoót nem a jóval asszociálom. még most megyek körülnézek egy pár számtek boltban , ha mázlim van találok egyet.