IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10029 Nem a másikhoz képest értettem a "beképzeltséget", hanem egyáltalán a repüléshez; elég sokan azt hiszik, ezzel a programmal már meg lehet tanulni repülni.
Tényleg nincsenek rossz gépek, bár szim. szempontból ez sem épp pozitív. Voltak jobb és rosszabb gépek, és nem tudhatott mindegyik valamit, amit a többi nem...
Abból kiindulva hogy sokan elégedettek a modellel (a kék-vörös ellentéteket leszámítva), nehéz megtippelni, mit reagálnának egy nehezítésre (én is túloztam talán). Szintén nem tudjuk, mennyit lehet kihozni a programból.
De ha végiggondolod, mi jönne ezzel onnantól kezdve hogy Tényleg állítgatni kéne harc közben a prop.pitchet, hűtőt, keveréket, döntéskor/háton tényleg kihagyna a felhajtóerő ahogy kell, a hirtelen gáz leforgatna a kifutóról, kevésbé lehetne rángatni a gépeket, nem bírna többször annyi G-t a sárkány mint kellene, stb stb, hogy a jó kis crosswind-leszállásokról ne is beszéljünk (elvileg PF óta tud a program rendes szelet, nem?), biztos hogy minden komolyabb játékos boldog lenne?
FS-ben, X-Planeben még elrepked az ember a polgári kisgépeken, de páncélozott nagymotoros dögökkel, ráadásul manőverező légiharcban? Lenne játékos, akinek tetszik ez a kihívás (nekem is), de mennyi?