91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • csaba90
    akkor kiírja hogy valami .dll hibás :S
  • neuro
    lehet hogy pont a crack a hibás?
    próbáld meg anélkül...
  • csaba90
    Sziastok! feltelpítettem a játékot és egyszerűen ne mindul el :((
    nem tudjátok mi lehet a gond? semmit nem ír ki rákattintok nem egyszer vagy százszor és nem történik semmi :S crackelve is van...
  • Valka
    nem
  • Lacusch69
    Nagy vonalakban igen, de nem baj a nagyobb RAM.
  • Trucker39
    Nem változtattak a grafikai motoron, vagyis szerintem igen.
  • Gb666
    Kösz De ezt már én is megtaláltam. Igazatok van Próbaidőssel nem lehet még crackel sem kezdeni semmi. Azt Hittem (mivel Amúgy Zet leszámítva nem demó csak próbaidős) Ha kicserélem az .exe fájlt akkor eltűnik az időkorlát és lehet vele játszani. Hát Szerintem ez nem jött be. Most Motorra meg Jogsira Gyűjtök úgyhogy nincs elég kavicsom megvenni a 46-ot
    Am úgy Az il2 1946 Az ugyanolyan gépeigénnyel bír mint a Fb?
  • Trucker39
    Igazad van. Ez sem bonyolultabb kérdés.

Link
  • Mark007
    De neki a SIMA FB-hez kene crack nem?
  • Trucker39
    No legyen igazad. téynleg van .exe file.
    Azt azért megjegyezném, hogy az előző és a mostani hozzászólásom között eltelt idő szükségeltetett a megkereséséhez.

Link
  • Trucker39
    Az Il-2 bármelyik verzióját is vizsgálom, egyikhez sem kellet crack.exe. Egy .dll file kellet csak hozzá, semmi más. Az 1946-t meg tényleg vedd meg. A CD galaxisból rendeltem és elhozták egészen a lakásom ajtajáig. Ettől függtelenül a dll-t fel tettem, mert így nem sérül az eredeti lemez. Az köszöni szépen, el van a többi játék között a polcon.
  • Valka
    nem az ace megacodecs pack van véletlenül a gépedre telepítve? ha igen, akkor a preset választásnál állítsd just play-re, ha nem, akkor is érdemes utánanézni, nem-e valami codoec a szabotőr.
  • Mark007
    Hat azt ketlem. Probaidos-el eleg nehezen tudsz mit kezdeni..
    Es megmondanad, miert az FB-vel akarsz jatszani? Ott az 1946..
    En is megvettem regen az FB-t, inditasnal jott, hogy cd/dvd emulator, es nem inditja. Win ujrarakas, es utana rendesen ment..
  • Gb666
    Amúgy nekem olyan crack kellene Ami .exe fájlját Tartalmazza, mert letöltöttem egy olyat ami csak Próbaidős És a Crackel Talán Menni Fog Normálisan.
  • Gb666
    Egyszer már vettem meg Eredetiben pont Az első Il-2t és Ahhoz is kellett leszednem Cracket, hogy hogy a fenébe azt nem tudom betelefon
    áltam, hogy mégis hogyan képzelik ezt. azt mondták, hogy sajnos néha megesik az ilyen. Amúgy meg a forgotten battlest már nem is lehet a környékemen kapni, úgyhogy most Cracket keresek. AZ Oldalnál valószínű én vagyok a hülye de én az ilyen gyökér Warez Oldalakhoz nem értek.
  • Mark007
    Bocs hogy beleugatok, de nem merult fel benned az hogy megvedd?
    Es mar hogyne lehetne megtalalni ott a crack-et...
  • Gb666
    De azért kösz Bucser!!
  • Gb666
    Itt nem lehet rendesen megtalálni a Cracket, úgyhogy Ha valaki Tudja Légyszíves Küldje el! [email protected]
  • Bucser
    gamecopyworld.com....
  • Gb666
    Lenne valaki Olyan Szíves, hogy a Forgotten Battleshez Küld egy CRACKET A [email protected]!? Nagyon Hálás lennék érte! ELŐRE IS KÖSZ!
  • Her Laca
    Milyen a videókártyád?
    Mert megpróbálhatnád az IL2 Setup -ban megadni a vidkarid tipusát . Ott fel van sorolva egy jó pár fajta ,ha köztük van a tied is beállítod ,lehet segít a dolgon.
  • Scottt
    Mij kreatrív itt valaki
  • PhantomAss
    [email protected]
  • bodzamaci
    ja most látom hogy neuro már megadta:D
  • bodzamaci
    valaki megtudná mondani Oleg címét?
  • PhantomAss
    ja aki Oleggel levelez....
  • bodzamaci
    A setupban átraktam az OpenGL-t DirectX-re és így már betölt a game, bár így egy kicsit furcsa lett a grafikája
  • neuro
    Szerintem küldj egy email a supportnak a hibával és a log fájllal: [email protected]

Nekem Oleg vagy valamelyik másik fejlesztő eddig mindig válaszolt ha gondom volt.
  • bodzamaci
    igen
  • Her Laca
    Szia!
    Csak kérdezem ,eredeti a game?
  • bodzamaci
    Sziasztok!

Sanyo tanácsára újrainstalláltam a Java VM-et, de nem történt semmi változás, még mindig kilép a game a windowsba, de most már a töltésig sem jut el.

A log fájlban meg most ezt írja: An unexpected exception has been detected in native code outside the VM.
    Unexpected Signal : EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION occurred at PC=0x7c901010
    Function name=RtlEnterCriticalSection
    Library=C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll

:( :( teljesen el vagyok keseredve
  • Lacusch69
    Kösz a válaszokat!

Én is a RAM-on problémázok, dehát nem az én gépem... Megpróbálom rádumálni még 256 RAM-ra, bár szerintem abból családi problémái lesznek...
  • Trucker39
    Sokáig repültem 2.4 celeron procis gépen. Kicsit döcögött, de ott is inkább csak, ha neten repültem. Igaz, csak 800x600 felbontás mellett Ati 9600 kártyával. Igaz, nekem 512Ram volt a gépben.
  • Bucser
    bármelyik. ha lehúzod a grafikát. bár vennék még bele 2556 ramot.

Én a pacific fighterst (3.06-ig asszem) még egy radeon 9500proval 512 rammal és egy 1,5-ös PIV-el játszottam. de szerintem a Pe2 addon sem árt neki meg.

Ifgaz kicsit tovább tölt meg kerreg a vinyó közben de kelő szintre lbutított grafikával eldöcög.
  • Lacusch69
    Hali!

Van-e valami tapasztalatotok arról, hogy egy Cerka 2.6, 256 RAM-mal, R9600 nonPro, a játék melyik verziójáig használható kielégítő eredménnyel? (Az egyik barátom gépéről van szó, az 1.22 különösebb gond nélkül megy rajta.)
  • karegab
    köszi bucser
  • Bucser
    tudtommal nincs demo az 1946-ból.
  • karegab
    nem tudjátok hol lehet letölteni a il-2 1946 demo-t ?
    köszi
  • bodzamaci
    Köszi a segítséget, megpróbálom
  • Sanyo
    Próbáld meg újrainstallálni a Sun JavaVM-et, de lehet hogy az is elég ha frissíted.