91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#10151 Inkább az alábbi programot javasolnám!
Már hosszabb ideje használom és ezidáig sikerült a botkormányokat "kézhez szoktatni". Mindenképp javaslom a kipróbálását.
IL-2 joycontroll -
Lebowski #10150 állíts a deadzone-on -
#10149 rá se ránts....
nekem az x52-őm szarakodik megint
az oldalkormány érzékeny lett, és ha hozzá sem nyúlok akkor is dobálja a gépet-szinte lehetetlen célozni
(vagy tudod mit? ránts rá...) -
Gb666 #10148 Bakka meg egész nap azon a kib...ott joystickon dolgoztam átkábeleztem az egész nyomorul cuccot minden eggyes dolgot különös pontossággal forrasztottam a helyére melynek az lett az eredménye, hogy a teljes oldalazási mozgás elszállt és még mindig olyan, rohadt nehezen megy felfele. Ráadásul mégis bejött egy kis érintkezési hiba és ennek eredménye képpen 100ad másodpercenként jobbra illetve balra dobálja a gépet amelynek eredménye , hogy már rögtön indulásn
ál befog a Precesszíós nyomaték aminek semmi köze nincsen a fordulathoz, de mégis bekövetkezik. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH! asszem vennem kéne egy másikat. -
Lebowski #10147 dejooo.régen volt fléém :)
me nincs itt gyakran seaweed :D -
kiskorúbézoltán #10146 OFF
Kedves, drága Szepy2884!
Ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna egy csöppet - de persze nem, beleböfögni nagyfiúsabb - észrevehetnéd, hogy próbáltam segíteni. Nem hurrogtam le, nem nyomtam az arcába, hogy ugyan legyen olyan kedves olvasgasson bele a kézikönyvbe, isten ne adja tanusítson egy pici kis önállóságot és olvasson utána a dolgoknak. Nem, megpróbáltam segíteni de feladtam, ennyi.
Értem én, hogy egyszerűbb mindent megkérdezni, aztán majd valami hülye keres helyette leírásokat, útmutatókat, én is voltam ilyen marha. Nem sikerült. De majd Te segítesz neki, ugye?
Az, hogy nem ez ő játéka nem onnan származik, hogy én lennék Oleg vagy annak hinném magam, egyszerűen ezzel a hozzáállással nem sok sikerélménye lesz ebben a játékban, nem kell semmi nagy dolgot belemagyarázni.
Nem akarsz kioktatni, kár, örülnék neki, IRL...
Na mindegy mint már akkor is írtam, "...vagy én jöttem rossz topikba", nyilván ez utóbbi lesz a megoldás.
Mindenki mástól elnézést kérek az OFF-ért és a szófosásért, további jó beszélgetést a témában!
(Fikázást és társait PM-be pls, kár lenne a topikért.)
ON
-
T192 #10145 Hello!
Mindenkinek köszönöm a srgítséget, így már tényleg műxik :)
Továbbá lenne még egy kérdésem: nincs valahol egy ahhoz hasonló leírás, ami a www.pumaszallas.hu oldalon volt megtalálható a navigációról, manőverekről stb... ??
Előre is köszi!! -
nalyib #10144 Mivel a 46-ban ezek benne vannak, semmi.:) -
madmanic #10143 megvan... bocsi -
Lebowski #10142 simán nyomhatja neki a felszállást 100%on... csak az lényeg hogy hamar gyorsulj be és 3000 méteren már le fog hűlni a motor.nem kell megijedni ha kivanírva hogy overheat... a lébnyeg hogy felfelé 40%-felrolhatod, de onnan lassan kell adagolni.lerántani bármekkorát szabad,abban nem gyullad.csak ha hirtelen rádobsz egy gázfröccsöt mint a kávédarálóknál. -
madmanic #10141 pe2 peshka kiegészítőről hallott már valaki? -
Gb666 #10140 Dehát akkor mi szükség van a többire A Pf+Fb+Aep akkor gyakorlatilag nem is kell. Nem? -
Gb666 #10139 Ez a fasza ostmár megy. Csak egy kicsit csalódtam azt hittem több gépet rak be ,mert betett pár sugárhajtásút meg a lerchét. Most meg a joystickom szaraxik mert felfele és jobbra olyan tetű lassan visz mint az állat. lefele és balra tökéletes. -
#10138 Az lenne a baj, ha oda rakta volna. Még össze keverednek. Keress hozzá egy két dolgot. Lejjebb azt hiszem, én is belinkeltem már. Konfigurálás és hadd szóljon. Jah a 4.08m patch-t el ne feledd leszedni és feltelepíteni! -
#10137 Sztem nem de én oda raktam :P -
Gb666 #10136 oh kösz!De az nem baj, hogy Nem abba a mappába rakta, ahon a Forgotten Battles az Aep és a Pacific Fighters van? -
#10135 *t
-
#10134 www.gamcopyworld.com
Oszt kersel hozáá krackor -
Gb666 #10133 Nem tudjátok , hogy mit kezdjek: Met (letöltöttem) A 1946-ot és fel is raktam ,de amikor el akarom indítani (egyrészt másik mappába rakta, mint a Pf+Fb+Aep -et) Egyrészt(virtuális meghajtós a cucc és amikor el akarom indítani telepítés után kiírja, hogy "összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel" Ilyenkor mi a teendő? Ne nézzetek Nagy Ge.i Kalóznak az előző részeket megvettem. Pls Segytsen aki tud. -
#10132 A proton+az ion ágyúkat azért nem találod emg rajta mert oleg lusta be rakni hisz aki tudja vezetni a birodalmi rombolót az igazi Lyúk sívóker -
#10131 Hosszú felszálló pálya, 80% tolóerő, az is nagyon finoman adagolva. Olyan 40% körül indul el a talajon, utána meg kell szokni, hogy taxizás közben itt nem a gázt kapjuk le, hanem fékezni kell a kerekeket. Nem kell félni, ez nem bukik olyan könnyen orra. Lehetőleg a felszálló pálya végére állva kell indulni. Taposod a féket egészen addig, míg fel nem pörögnek a hajtóművek. Fékek ki, tartani egyenesen. Felszállás 200 körül már jó lehet. Futó behúzás és fékszárnyak igazítása után, nem szabad az emelkedést elkapkodni. Csak szépen lassan. 400 körül már szépen lehet emelkedni, de óvatosan a gázzal. 500 körül már nyomható neki a full gáz, nem lesz semmi baja. Persze ez nem X-Wing, akarom mondani Spitfire. Ennek nincs sem pajzsa, sem nem tud megfordulni helyben. Igazi BnZ gép! -
#10130 Csak akkor melegszik fel ha lent dekkolsz a fűben és nem tolod fel a sebességet. Világ életemben 95%-on repültem a 232-essel.
Csak sebesség kell neki azaz fókázni kell vele alacsony szögben és akkor semmi gond nincs az overheattel. -
nalyib #10129 Felszállni 85-90% körül érdemes, 80-85 körül általában tartósan tud menni (remélem nem változtak ezek 1.22 óta), ha már gyorsan mész (500 fölött), akkor rá lehet adni a nagy gázt (viszont talán 95% fölött kormol, 94-ig vedd, ha baj, hogy meglátnak).
A legfontosabb hogy lassan húzd a gázkart, és ha egy ideje "overheat" van (1-2 percet bírhat úgy, nem tudom), vedd vissza legalább 70 körülre amíg vissza nem hűl, különben kigyullad.
Emelkedni ne próbálj 370-400 alatt ha nem muszáj, mert nem lesz elég hűtés. Hagyd előbb felgyorsulni. -
CrazyCharlie #10128 Nagyon finoman kell adni a gázt. És ne sokáig hagyd a teljesítményt 70% felett, mert könnyen túlmelegszik. -
T192 #10127 Sziasztok!
Tudnátok adni néhány tanácsot a Me-262 repülésével kapcsolatban?
Az a problémám, hogy az egyik hajtómű mindig kigyullad 1-2 perc után és szinte fel se tudok szállni :S
Előre is köszi a segítséget!! -
Lebowski #10126 azok az egyesek jelentkzem KP kuzinnak egyetemben :) -
nalyib #10125 Inkább az online kérésekre/szükségre hajtottak szerintem. Ha lenne kidolgozott B-17 online, porba lehetne alázni a gyengébb ellenfeleket, meg a földi célokat is, rendesen. Egy későbbi négymotoros aránytalanul jó gép. (egyesek 39-40 körül még a TB-3-mmal is osztanak rendesen)
Sőt, ami már kellemetlen volna a cégnek, végre a németeknek is adni kellene egy nem csak 42-ig védhető bombázót. (bár talán mindegy, sok szervernek most is van képe nem odaadni az Ar-234-et 44-ben.) -
Gb666 #10124 Ki Az az "OLEG"? Vagy mi? -
Gb666 #10123 Nem még meg sincsen az 1946 csak az Fb+Aep+Pf Ezt a sorrendet csak azért írtam mert a FAQ szerint telepítettem eddig mindent és akkor is így írta ki ,hogy Pf+Fb+Aep de minden megy ,ugyhogy no problem. óóó A B-17 nagyon kellett volna, de kár! -
Szepy2884 #10122 Azért ha kérhetném, kissé több toleranciát is gyakorolhatnál. Nem akarlak kioktatni, de CrazyCharlie szemmel láthatóan lelkes amatőr akiből még akármi is lehet, ezért jó lenne, ha ilyen durva ledorongolással nem vennéd el a kedvét. Mi az hogy "ez vagy nem a Te játékod..." miért talán a tiéd? Te vagy a nagy OLEG?
-
CrazyCharlie #10121 -
CrazyCharlie #10120 Ahha. Nekem az FB 1.22-es van meg és abban csak D-3 szerepel. Akkor ez volt az értetlenségem oka. -
nalyib #10119 Két D stuka van a játékban, a D-5 van Stuvival szerelve (meg a Ju88), amit arról lehet felismerni (pl), hogy ez fentről vetít lefelé (és, vannak még csodák, rá is van írva a neve:).
Azért más mint a sima, mert a célkereszt lefelé kilógó vonalán keresztben van egy mozgó vonás, ami mutatja, hova esnek majd a bombák, ha az a sebességed és magasságod, amit beállítottál. Persze csak akkor látszik, ha zuhanásban vagy, és az esés helye már "ráfér" az üvegre (azaz nem lejjebb van még valahol) -
kiskorúbézoltán #10118 Oké, hagyjuk, ez vagy nem a Te játékod vagy én jöttem rossz topikba, mindegy...
Majd jön valaki türelmesebb és elmagyarázza a dolgot, részemről feladom a küzdelmet. -
CrazyCharlie #10117 Ju-87 D(ora). És komolyan csak egy sima célzó van benne -
kiskorúbézoltán #10116 Milyen Dóra? FW? -
kiskorúbézoltán #10115 Mi a francot akarsz "megjeleníteni" a stuvin? Ott van és kész, ennyi. -
CrazyCharlie #10114 Csak mert az Dorámban egy sima optikai célzó van -
CrazyCharlie #10113 Oks, köszi, de úgy értettem, hogy magát a készüléket. -
kiskorúbézoltán #10112 Egy változatban így.