91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9991 Ha megnézed egyik mapon sincsennek hatalmas dombok s hegyek sehol... -
Szepy2884 #9990 Az, hogy nem tüntetnek fel minden egyes települést, az még ok. Az, hogy odatesznek olyan folyót vagy patakot is ami nincs is, az kicsit furcsa.
Viszont az, hogy a Balaton map egy nagy síkság, az már naggyon de nagggyon gáz!! -
yooyoo #9989 A térképről csak annyit hogy a Balaton hadszíntéren több fontosabb falu sincs rajta, pl. az is ahonnan most írok. :D Nem kukacoskodásból, csak úgy mondom. Végül is már az is jó hogy van. A pumaszallas.hu-nak meg mielőbbi gyógyulást kívánok, remélem menni fog. Sok mindenben segített az oldal taralma.
Üdv -
Lacusch69 #9988 Félreértések elkerülése véget: odatalálok, ahova kell, és vissza is, de nem szeretem... -
nalyib #9987 Nem fogtok semmit megtalálni, mert a magyarországi terep láthatóan csak az alapján készült, amit a minimapen látsz. Úgy tudom lett volna itthon, aki megcsinálja rendesen (domborzattal együtt), de Olegék így sem értek rá foglalkozni vele.
Ha minden igaz, eredetileg a Stukaát is rajongók modellezték le (külsőre, +zuhanóhang), a magyar páncélosokról nem is beszélve. -
#9986 Engem csak azért nem, mert tudták, hogy a kedvencem:)
inkább jó kis délmagyarország 0 látási viszony este/szürkület meg zuhog az eső.... Ollé....
Az utsó liter benyával szálltam le:D -
Lebowski #9985 engem oda baszott be kp meg twilek a navvizsgán... :D de sikerült muha :D -
Lebowski #9984 az lehet hogy a valóságban nincs ennyi folyó meg ilyenek,de pont azért kell úgy gyakorolni mert a njátékban úgy van :) és ezért azt kell megszokni és nem a valóságot.. :) -
Lacusch69 #9983 Mintha az apátságot láttam volna, de légiharc közben nem 100%, hogy azt láttam... -
#9982 Tikhanyban sincs semmi :@ :( nincs templom meg belso to :( :@ -
Lacusch69 #9981 Mivel ide pumások ritkábban írnak, így a saját infóimat tudom megosztani.
Nem szűnt meg, esténként valaki mindig van fent közülük a Lobbyn.
Páran (elsősorban Sanyo) irkálnak az Index hasonló témájú topikjába.(Prop.rep.szim.)
Az oldaluk szerverével van hosszabb idő óta gond, elvileg már mennie kellene.
Egy régebbi fórumuk viszont megy, de nem tudom, hogy mennyire publikus, így nem teszem közzé. (Bár 2 hete senki sem írt bele) -
yooyoo #9980 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a www.pumaszallas.hu miért nem működik?
Megszünt a század? -
#9979 Kérdés, hogy navigálni akarsz megtanulni vagy várost nézni??
navigálni tanulni idegen terepen kell. -
Gb666 #9978 HátAzokat a faluszerű valamiket azért nem nevezném városnak. Én is lerepültem Sopronra és Hát Volt ott húsz vityilló meg egy vasútipályaudvar. A Balatonnál is Kerestem a Siófoki Székesegyházat mert éppen Hensellel voltam és kedvem támadt gyakorolni a bombázást De ott sem volt. -
Gb666 #9977 HátAzokat a faluszerű valamiket azért nem nevezném városnak. Én is lerepültem Sopronra és Hát Volt ott húsz vityilló meg egy vasútipályaudvar. A Balatonnál is Kerestem a Siófoki Székesegyházat mert éppen Hensellel voltam és kedvem támadt gyakorolni a bombázást De ott sem volt. -
Grrrrrrr #9976 Navigálás gyakorlásra én a Balaton mapot javaslom kezdőknek. Szerintem saját nevezets városainkat meglátogatni mégiscsak élvezetesebb, mint idegen terület fölött repkedni. Tapolcáról lerepülni Pécsre, majd fel Fehérvárra majd Veszprémen át vissza Tapolcára. Közben figyelni a városokat, városokba bevezető utakat, vasutakat, erdőfoltokat, erdő, tó alakokat, és összehasonlítani a mapon lévő tereptárgyakkal. Bár azt ki kell jelentenem, hogy Pécs nekem csalódást okozott. Nem találtam meg a székesegyházat. -
Lacusch69 #9975 Hehe... ismerem valamennyire, régebben valamelyik szerveren adták, hát nem rajongtam érte...
Akkor már sokkal inkább a sivatagi, igaz, kevés a tereptárgy, de azok egyértelműek.
De ha a navigációnák tartunk, a játékos miért nem jelölhet be rajta tájékozódási pontokat? A valóságban rakhatok a térképre egy X-et, itt miért nem? -
#9974 Hát akkor próbáld ki a finn pályát full rteálban.. kurva sok tavacska folyó és zöld van mégis oltári jól el lehet navigálni ha észben tartod, hogy hova mentél és merre mentél a harc közben. Ugyanis az embernek ezt is figyelnie kell...
Én jobban szeretem a sűrű tereptárgyakkal tagolt pályát mint a nagy pusztákat... -
Lacusch69 #9973 Ezzel a realisztikus dolog egy kicsit vitatkoznék, mert szerintem élőben, szabad szemmel könnyebb azonosítani a gépeket a sziluettjük alapján (ezért tartom jónak a korlátozott távolságú, nem színes ikonokat), meg a navigálás sem egészen ,megfelelő a programban, gondolj arra, hogy pl. a Caen térképen annyi folyó van, amennyi a valóságban nincs (GoogleEarth-en ellenőrizhető). Csak zavar a sok, nehezen azonosítható, egymáshoz hasonló tereptárgy.
Amúgy a többi dolog realisztikus részében egyetértek.
Ettől függetlenül megyek fullreal szervereken is (Spit vs. 109, Zeke vs. Wildcat) -
Grrrrrrr #9972 Én anno megkérdeztem Rangeréket, hogy miként álljak neki. Ők mondták, hogy csak realisztikusan van értelme. Bár még mindig fényévekre vagyok tőlük, de azt mondom, igazuk volt. És ezért mertem én is ezt tanácsolni.
Egyébként én nem tudtam, hogy Axel ilyeneket tud írni. Miért nincs ez fent a Dongó honlapon? Vagy ezt ott kellene megkérdezni? -
nalyib #9971 Azért ne ijesszük meg ennyire Tornadot, szerintem ez a játék egyáltalán
nem igényli online sem, hogy feltétlenül ennyit tanuljanak, gyakoroljanak hozzá. Persze fullreal war-t nem fog repülni (egyelőre), de nem is mindenki akar.
Idő kell, mindenképp, de pl WarCloudson (tudom, nem a komolyság netovábbja) is szinte biztos vagyok benne, hogy 1-2 hónapos játékosok is lövöldöznek le másokat, bár nem épp Bf109-ből. -
nalyib #9970 :DD úgy rémlik, az pont egy borzasztóan elrontott vetésnek indult, mert babrálni kellett valamit az utolsó pillanatban..azt sem tudtam melyik kupacot górtam szét:) -
Lebowski #9969 itt meg arra gondolt a kolega, hogy úgy kezdj el repülni ha naonmegakarsz tanulni, hogy nincs külső nézet,sem 'mapicon',sem padlock stbstbstb (ezeket a difficultyban tod beállítani), csak az ún Speedbar ami a képernyő bal alsó sarkában található és a sebességet,a magassáágot és az irányt mutatja.ha már így elnavigálsz a térképen akkor már mehetsz lövöldözni.
hajrá -
Lebowski #9968 elevator trim up/down.
-
Lacusch69 #9967 " Egy precíz bombázás végrehajtása, legalább akkora sikerélmény, mint az ellenséges vadász legyőzése."
Kérdezd meg pl. Nalyibot, hogy tegnap milyen boldog volt, amikor egy kioldással 18 célpontot semmisített meg... :) -
#9966 Igaza van phantomAss-nak! Ez nem a te játékod! Ez (még) szimulátor. Keress egyszerűbbet, arcade játékból van még jónéhány. Ot hamarabb lesz sikerélmény, mint ebben. Az IL-2-ben hosszú és fáradságos tanulás várna rád. Sok órányi elméleti anyag (repülés, műszerek,stb.). Még több órányi gyakorlás egyedül, majd géppárban, végül csapatban. Igen nagy sikerélmény, az első felszállás, leszállás, alakzatban repülés, légiharc. Igen, a légiharc. Ekkor már az adott géptípust, készség szinten kell tudni kezelni. Szintén készség szinten kell navigálni és még sorolhatnám.
Kevésbé heves vérmérsékletű pilóták is megtalálják a helyüket. Komoly és tegyük hozzá, nagyon fontos feladat a bombázók repülése. Egy precíz bombázás végrehajtása, legalább akkora sikerélmény, mint az ellenséges vadász legyőzése.
A legnagyobb élvezetet nyújtó és egyben a legnagyobb kihívást jelentő feladat a csapatban történő repülés. Az onlineWar-okban történő részvétel. Ez már a jéghegy csúcsa. Ide eljutni, ha tehetséges vagy, akkor is hosszú, tanulással eltöltött hónapok munkája.
Még valami. Amióta megjelent a legelső IL-2, azóta ez az egyetlen "játék", ami mindig fenn volt a számítógépemen. Úgy gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
Álljon itt egy példa, milyen érzés onlinewarban repülni:
1943 -
#9965 na akkor ez nem a te játékod
ez azért nem annyira arcade (még)
de jó úton halad arra... -
#9964 hát azt se tudom hogy kell kirakni a többit :S csak a sebességet és az irányt látom :S egyébként szerintem van ettől jobb game is..
secret weapons over normandy -
Grrrrrrr #9963 És ha rám hallgatsz maximális fokozaton nyomod. Csak a sebsesség, és az irány legyen kint a monitor alján. Ha megszokod ugyanis a könnyűt, akkor utána nehezebb lesz szerintem átállni. -
#9962 Azert emelkedik kozepallasban, mert nincs betrimmelve. A beallitasokban rendelj egy-egy gombot a trim down/up-hoz.
Ezzel be tudod allitani a kozephelyzetet. Sebessegtol is valtozik neha, hogy kell allitani.
3D-s joy meg olyan, aminek lehet forgatni a botjat jobbra/balra (ha jol tudom :) ), igy mozgatod az oldalkormanyt. -
#9961 Olvasd el a F.A.Q.-t (most épp működik) Sok hasznos dolog található benne.
-
#9960 nme vagyok benne ebbe a joy témába milyen is a 3D-s? :$ -
#9959 oké köszi már sikerül repülni.. csak valmi van a joy-al mert ha simán van középen akkor a gép emelkedik :S kicsit lefelé kell tolni és akkor jó de ezt asszem meg tom csinálni. annyi problémám lenne még hogy én sajnos nem a magyar változatot szereztem meg :((( lehet valahonnan letölteni hozzá magyarosítást? vagy ha nem akkor lehetséges hogy akinek magyarul van meg elküldené azokat a fáljokat? -
Lacusch69 #9958 Milyen joyod van? 3D-s? -
Lebowski #9957 nézzél track-eket.tanulságos dolgok vannak benne :) -
#9956 Hat, repulni meg kell tanulni..Azert dol jobb-balra, mert nincs eleg sebesseget, hagyd, hogy guruljon meg, es lassan huzd fel, ne rantsd! -
#9955 nah sikerült hála istennek... raktam fel mindenféle patchet:S
na csak annyi bajom van hogy mikor felszállok rögtön mikor felhúzom jobbra balra kimozog bedől a gép és lezuhanok:S -
#9954 hát letöltöttem onann is és akkor is ugyanez van :S a tűzfalat is lelőttem mert volt amit az blokkolt de így se megy :S ugyanaz van rákattintok és nem történik semmi egy pillantra a kurzor homokórára vált és ennyi.. :((( -
#9953 Még jó, hogy néhány hsz-l lejjeb ott a link! -
#9952 Azt a dll-t kéne lecserélni... Asszem az rts.dll vagy valami hasonló a neve.