91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • hooah
    Mi az a "Cowl or armor flaps"?
  • Lebowski
    ja és csak a pf-es gépeknél mükszik a dolog ugye.
  • Lebowski
    Toggle wing fold - szárny leeresztés
    toggle arresting hook - horog le-fel
    toggle choks - fékbak ki-be
    open/close canopy - kabintető ki-be

mind ezeket középen találod a beállításnál
  • Seaweed
    Olvasd el a kezikonyvet, a readmet...egyebkent most hirtelen csak a masodik jut szembe...regen il2-ztem mar...de ottse minden gepen mukodik, csak az ujabbakon a kabin teto nyitasa: Ctrl+c
    Egyebkent meg beallitasoknal arra allitod amire akarod.
  • hooah
    Hali, lenne két kérdésem.
    1. Hogyan lehet a a hordozókon a szárnyakat nyitni csukni,
    2 és hogy lehet a kabintetőt kinyitni vagy csukni?
  • Seaweed
    jah gyorsan szetneztem..vakeran van Pro2 1000 pizert kikialltva...(bar szvsz a Pro 1 jobb volt)
  • Lacusch69
    Használt, állítólag újszerű, a teszvesz.hu-n.
  • Seaweed
    hasznaltan?! vagy hogy?!(vakera, ebay?!) ha jol tudom regota nem gyartjak mar...
  • Lacusch69
    Azt is most rendeltem egyet...
  • Lacusch69
    Kellően meg is lepődtem, amikor szétszedtem az új tápcsatlakozás beépítése miatt... Be akartam fújni a potikat...
  • Gundark
    Bizony. A Sidewinder FFB 2esem kiválóan működik a mai napig is. Más téma hogy vettem x52est mert az jó :) De a polcon még megvan ha a szükség úgy hozná, bevethető :)
  • Seaweed
    Nekem maig megvan "backup" joykent a regi MS Sidewinder Precision Pro USB/GP-os joyom ;))
  • Bucser
    A sidewinder egy istenverte jól sikerült konstrukció. ha anno azt vettem volna Legotech joy helyett akkor évekig meglettem volna csere nélkül. hála az optikai érzékelőknek. Az egy nagyon eltalált dolg a M$-nak. Csak kb ( K Huf volt a Legotech és a M$ joy között ami akkor nekem még túl nagy teher volt.
  • Lacusch69
    Az eddiginél valamivel magasabb szintű terméktámogatás szerintem nem vitte volna Billyt csődbe...

Amúgy amióta kisérleti jelleggel használom, kezdem megérteni a vonzódásodat a Cougarhoz. Még ez az öreg SW is lényegesen jobb, mint a Cyborg Evom...
  • Kferro
    Az egyik cimborámnak ugyanez volt F1 Challenge és rFactor alatt a Microsoft kormányával.
  • Bucser
    mt vártál egy lassan 8 éves konstrukciótól?
  • Lacusch69
    Ez se semmi...
    A joyomhoz eredetileg adott kalibráló progi nem megy XP alatt, az újabb,ami meg megy XP alatt, az nem támogatja a gameportos kivitelt...
    Bill Gates bekaphatja...
  • Lacusch69
    Hehe... működik az FFB... már csak a kalibráló progi hiányzik...
  • Trucker39
    "parkinsonos" Mekkora...
  • Bucser
    az X52-ben semmilyen FFb nincs...Hacsak nem vagy parkinsonos:)
  • hooah
    Az x52-ben van olyan FFB?
  • Sanyo
    A TrackIR-ről írok egy bővebb ismertetőt, pár napon belül készen lesz. Linkelni fogom és ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezhetsz. :)
  • Bucser
    Az nem platinum amit tőled kaptam hanem síma Cyborg 3d:) igen azzal nyomom:) De már megvan a megoldás a problémámra csak meg kell rendelnem (egy kölcsön visszakapására vár a dolog)
  • foxkoma
    Télleg összeraktad már a Cougart, vagy még a platinummal nyomod?
  • foxkoma
    Bucser Te még megvagy? :-))
  • Trucker39
    Érdemes a témával kapcsolatban itt széjjel nézni.
  • Bucser
    "az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetű jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban."

A TrackIR nem kamera hanem infrakibocsátó és érzékelő fej és a visszavert infrajeleket érzékeli. ergó egy 100-as izzó a háttérben hülyét tud belőle csinálni nem kicsit:D A többi okés.
  • Lebowski
    FFB = Force Feed Back. egy motor van a joyban/kormányban/játékvezérlőben ami szimulálja a környezeti hatásokat.tehát ha fordulsz akkor az erőhatásokat elvileg lemodllezi és nehezebb húzni a joyt.ha hasra szállsz rángat mint állat.ha eltaláljákk a szárnyad akkoris ránt egy marhanagyot.

az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetű jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban.

ennyi röviden :)
  • hooah
    Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet körülnézni a fülkéből az egér mozgatása nélkül, mert láttam egy pár videón. Ja és mi az a FF?
  • PhantomAss
    ja ebben igazad van:O) a hangulatot én is sajnálom
  • kiskorúbézoltán #9801
    báldoznám-beáldoznám
  • kiskorúbézoltán #9800
    Persze, hogy pontosabban lehet célozni és összességébe talán hátrány a FF, nekem a hangulat a fontos. A Pe-3-nak sincs semmi előnye a Bf110-zel szemben de a hangulat, hmm... Nincs az a stat amiért báldoznám ezt. :DDD
  • PhantomAss
    én nagyon szerettem az il2-ben az ffb-t, mikor szétment a joy ugyanolyat akartam venni
    aztán beruháztam az x52-re, eléggé fura volt hogy nem érzem a kormányerőket stb de aztán megszoktam.
    Szerintem pontosabban lehet célozni, és sztem online a ffb hátrány
    szerintem...
  • Lacusch69
    Röhögni fogsz: tökéletesen működik minden más. A táp a kezemben volt, de a srác, akitől vettem, nem ért hozzá, és szerinte máshoz való...
    Hétfőn elmegyek érte, ha nincs meg, akkor összeütök egyet. RTV műszerész szakmával talán sikerülni fog...
  • Lebowski
    ennyit az 1500ftos joyról :D poti van benne??? :D
  • Lacusch69
    Lehet, Te leszel az én emberem...
    Nem kaptam telepítő CD-t és ha nem tudom sehonnan sem leszedni a kalibráló programot, akkor lehet, hogy megkérlek: küldd el emilben...
    De előbb utánanézek a tápegységnek, hogy valóban működik-e vele a FFB.
  • kiskorúbézoltán #9795
    Ízlések és pofonok, én a LockOn-t X52-vel tolom, de az Il-2-t nem tudnám elképzelni vele, azt M$ SW FF2-vel nyomom. Nem csak azért mert hangulatosabb - ha lehet ilyet mondani (pl. nagyon tetszik amikor egy közelben robbanó nagy kaliberű légvédeli gránát robbanásának lökéshullámát érzem a kezemen) - de a repülésben is előnyös "érezni" a sebességet. Nálam a középretartás ki van kapcsolva, a FF pedig maxon van. Álló gépnél csak úgy lötyög a bot, nagy sebességnél meg bele kell kapaszkodni. Lövésnél meg meg kell tartani és ennyi, a nagykaliberek egészen fantasztikusak! :D
  • PhantomAss
    mondjuk én 4 évig használtam ffb-s joyt de nem vennék újra-sztem több kára van mint haszna
    igaz fura volt utána az x52 de ma már nem sírom visza az ffb-t
  • Lacusch69
    Köszi, megvan a probléma...

Lényeg az, hogy külön csatin keresztül kap a FFB 12V-ot. Én nem kaptam tápegységet hozzá, de majd szerkesztek egyet...
    Amúgy 1500 azaz egyezerötszáz Ft-ért vettem...
  • sindelnet
    A driverét külön kell telepíteni,vagy a win felismeri?
    Lehet hogy csak driver hiba....