91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#9831 Mi az a "Cowl or armor flaps"? -
Lebowski #9830 ja és csak a pf-es gépeknél mükszik a dolog ugye. -
Lebowski #9829 Toggle wing fold - szárny leeresztés
toggle arresting hook - horog le-fel
toggle choks - fékbak ki-be
open/close canopy - kabintető ki-be
mind ezeket középen találod a beállításnál -
#9828 Olvasd el a kezikonyvet, a readmet...egyebkent most hirtelen csak a masodik jut szembe...regen il2-ztem mar...de ottse minden gepen mukodik, csak az ujabbakon a kabin teto nyitasa: Ctrl+c
Egyebkent meg beallitasoknal arra allitod amire akarod. -
#9827 Hali, lenne két kérdésem.
1. Hogyan lehet a a hordozókon a szárnyakat nyitni csukni,
2 és hogy lehet a kabintetőt kinyitni vagy csukni? -
#9826 jah gyorsan szetneztem..vakeran van Pro2 1000 pizert kikialltva...(bar szvsz a Pro 1 jobb volt) -
Lacusch69 #9825 Használt, állítólag újszerű, a teszvesz.hu-n. -
#9824 hasznaltan?! vagy hogy?!(vakera, ebay?!) ha jol tudom regota nem gyartjak mar... -
Lacusch69 #9823 Azt is most rendeltem egyet... -
Lacusch69 #9822 Kellően meg is lepődtem, amikor szétszedtem az új tápcsatlakozás beépítése miatt... Be akartam fújni a potikat... -
#9821 Bizony. A Sidewinder FFB 2esem kiválóan működik a mai napig is. Más téma hogy vettem x52est mert az jó :) De a polcon még megvan ha a szükség úgy hozná, bevethető :) -
#9820 Nekem maig megvan "backup" joykent a regi MS Sidewinder Precision Pro USB/GP-os joyom ;)) -
#9819 A sidewinder egy istenverte jól sikerült konstrukció. ha anno azt vettem volna Legotech joy helyett akkor évekig meglettem volna csere nélkül. hála az optikai érzékelőknek. Az egy nagyon eltalált dolg a M$-nak. Csak kb ( K Huf volt a Legotech és a M$ joy között ami akkor nekem még túl nagy teher volt. -
Lacusch69 #9818 Az eddiginél valamivel magasabb szintű terméktámogatás szerintem nem vitte volna Billyt csődbe...
Amúgy amióta kisérleti jelleggel használom, kezdem megérteni a vonzódásodat a Cougarhoz. Még ez az öreg SW is lényegesen jobb, mint a Cyborg Evom... -
Kferro #9817 Az egyik cimborámnak ugyanez volt F1 Challenge és rFactor alatt a Microsoft kormányával. -
#9816 mt vártál egy lassan 8 éves konstrukciótól? -
Lacusch69 #9815 Ez se semmi...
A joyomhoz eredetileg adott kalibráló progi nem megy XP alatt, az újabb,ami meg megy XP alatt, az nem támogatja a gameportos kivitelt...
Bill Gates bekaphatja... -
Lacusch69 #9814 Hehe... működik az FFB... már csak a kalibráló progi hiányzik... -
#9813 "parkinsonos" Mekkora... -
#9812 az X52-ben semmilyen FFb nincs...Hacsak nem vagy parkinsonos:) -
#9811 Az x52-ben van olyan FFB? -
#9810 A TrackIR-ről írok egy bővebb ismertetőt, pár napon belül készen lesz. Linkelni fogom és ha nem értesz valamit, nyugodtan kérdezhetsz. :) -
#9809 Az nem platinum amit tőled kaptam hanem síma Cyborg 3d:) igen azzal nyomom:) De már megvan a megoldás a problémámra csak meg kell rendelnem (egy kölcsön visszakapására vár a dolog) -
foxkoma #9808 Télleg összeraktad már a Cougart, vagy még a platinummal nyomod?
-
foxkoma #9807 Bucser Te még megvagy? :-)) -
#9806 Érdemes a témával kapcsolatban itt széjjel nézni. -
#9805 "az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetű jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban."
A TrackIR nem kamera hanem infrakibocsátó és érzékelő fej és a visszavert infrajeleket érzékeli. ergó egy 100-as izzó a háttérben hülyét tud belőle csinálni nem kicsit:D A többi okés. -
Lebowski #9804 FFB = Force Feed Back. egy motor van a joyban/kormányban/játékvezérlőben ami szimulálja a környezeti hatásokat.tehát ha fordulsz akkor az erőhatásokat elvileg lemodllezi és nehezebb húzni a joyt.ha hasra szállsz rángat mint állat.ha eltaláljákk a szárnyad akkoris ránt egy marhanagyot.
az egér mozgatása nélkül pedig vagy a joyyal vagypedig a trackir nevezetű jópofasággal tudod csinálni. a trackir olyan hogy egy kamera és egy a fejedre kötött jeladó közötti mozgást érzékeli a cucc amit pedig a játékban szintén fejmozgatássá formál. eccóval ahogy mozgatod a fejed (persze kisebb mértékben mert a monitort látnod kell) úgy mozog a szimulált fejed a játékban.
ennyi röviden :) -
#9803 Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet körülnézni a fülkéből az egér mozgatása nélkül, mert láttam egy pár videón. Ja és mi az a FF?
-
#9802 ja ebben igazad van:O) a hangulatot én is sajnálom -
kiskorúbézoltán #9801 báldoznám-beáldoznám -
kiskorúbézoltán #9800 Persze, hogy pontosabban lehet célozni és összességébe talán hátrány a FF, nekem a hangulat a fontos. A Pe-3-nak sincs semmi előnye a Bf110-zel szemben de a hangulat, hmm... Nincs az a stat amiért báldoznám ezt. :DDD -
#9799 én nagyon szerettem az il2-ben az ffb-t, mikor szétment a joy ugyanolyat akartam venni
aztán beruháztam az x52-re, eléggé fura volt hogy nem érzem a kormányerőket stb de aztán megszoktam.
Szerintem pontosabban lehet célozni, és sztem online a ffb hátrány
szerintem...
-
Lacusch69 #9798 Röhögni fogsz: tökéletesen működik minden más. A táp a kezemben volt, de a srác, akitől vettem, nem ért hozzá, és szerinte máshoz való...
Hétfőn elmegyek érte, ha nincs meg, akkor összeütök egyet. RTV műszerész szakmával talán sikerülni fog... -
Lebowski #9797 ennyit az 1500ftos joyról :D poti van benne??? :D -
Lacusch69 #9796 Lehet, Te leszel az én emberem...
Nem kaptam telepítő CD-t és ha nem tudom sehonnan sem leszedni a kalibráló programot, akkor lehet, hogy megkérlek: küldd el emilben...
De előbb utánanézek a tápegységnek, hogy valóban működik-e vele a FFB. -
kiskorúbézoltán #9795 Ízlések és pofonok, én a LockOn-t X52-vel tolom, de az Il-2-t nem tudnám elképzelni vele, azt M$ SW FF2-vel nyomom. Nem csak azért mert hangulatosabb - ha lehet ilyet mondani (pl. nagyon tetszik amikor egy közelben robbanó nagy kaliberű légvédeli gránát robbanásának lökéshullámát érzem a kezemen) - de a repülésben is előnyös "érezni" a sebességet. Nálam a középretartás ki van kapcsolva, a FF pedig maxon van. Álló gépnél csak úgy lötyög a bot, nagy sebességnél meg bele kell kapaszkodni. Lövésnél meg meg kell tartani és ennyi, a nagykaliberek egészen fantasztikusak! :D -
#9794 mondjuk én 4 évig használtam ffb-s joyt de nem vennék újra-sztem több kára van mint haszna
igaz fura volt utána az x52 de ma már nem sírom visza az ffb-t -
Lacusch69 #9793 Köszi, megvan a probléma...
Lényeg az, hogy külön csatin keresztül kap a FFB 12V-ot. Én nem kaptam tápegységet hozzá, de majd szerkesztek egyet...
Amúgy 1500 azaz egyezerötszáz Ft-ért vettem... -
sindelnet #9792 A driverét külön kell telepíteni,vagy a win felismeri?
Lehet hogy csak driver hiba....