IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10007 :DD bocs, én csak arra gondoltam, hogy eltelt közben 4 év, és ha más játéknál ezalatt ennyi változik, senki nem mondja hogy "Rengeteget fejlődött"; attól függetlenül, nekem bőven elég szép lenne, ha fele ennyit tudna is. (És elismerem, inkább arról van szó, hogy pár szempontból előre megírták; ugyan kinek a gépén ment rendesen az FB-korszakban, ha il2setupban mindent bekapcsolt (volt kártya egyáltalán, amin be lehetett?) és bent a játékban is felnyomott mindent?)
Ha megnézed, én csak a FB és 4.08 közt beszéltem "nem sok" fejlődésről. A vízről meg mondtam hogy Nem ennyire jó még, és csak nélküle lennének egyformák a képek. De ha érdekel, adj egy mailcímet, csinálok pár vizes képet 1.22-ből.
Másrészt, bár egész más szempontból vagyok (viszonylag) elégedetlen a programmal, azt hiszem egyértelmű hogy II.vh-s légiharc-szimből ma nincs jobb az IL-2nél.