91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Nem attól függ valaminek a minősége, hogy honnan veszed, hanem hogy mit veszel.
  • Lacusch69
    Őszintén szólva én mind a két Cyborg Evomat a Tecsóban vettem, de pont olyan jók voltak, mintha a MM-ben vettem volna, vagy a barátom számtech boltjában...
  • Gb666
    Én csak tudni akarom, ha már rendelek, akkor honnan.
  • Gb666
    A legutóbbi cuccot is a tescoból szereztem ért is annyit, hogy jó kedvemben szétvertem egy baltával.
  • Gb666
    Tescoból elég kösz! Csakhogy nekem speciel nincsen kedvem 200 km-t utazni a legközelebbi normális boltért ahol árulnak ilyen cuccot. Másfajtát meg nem akarok mert több helyről is azt, mondják, hogy ez jó. na kész ennyi pár nap alatt úgyis kihozzák, addig meg nyűvöm billentyűzettel a játékot mint eddig. Ha 3 évet végigbillentyűztem akkor ez a pár nap már nem lesz gond.
  • Grrrrrrr
    Ágyhoz kötött mozgássérült vagy? :-) Nem igaz, hogy nincs elérhető távolságban egy Tesco, vagy más üzlet, ahol informatikai cuccot árulnak. Tudod ki várna rá, míg elküldik... Elmegyek, és megveszem. Anno képes voltam a Rome Total Wra játékért 180 Km-t utazni Pestre, mert nem volt türelmem megvárni, míg póstázzák. Döntsd el, hogy kell joy, vagy nem. De még az akkor 5e forintos FB-ért is megtettem ezt az utat. (Igaz, bizonyos buszokkal ingyen járok) Ne szarakodj netes megrendelésekkel.
  • Gb666
    ez komolynak hangzik
  • Scottt
    Anyád tudja h kéregetsz?!

Kunyerálni vmit bájtfájtra
  • Gb666
    Ez mit akar?
  • Gb666
    ja értem és akkor honnan a legérdemesebb megrendelni a www.depo.hu-n belül?
  • Bucser
    Mi meg neked egy banánt faszjóska...
  • Bucser
    Bocs te most tényleg 1,5 ezer forinton problémázol? Jó tudom nem mindenkinek hatalmasan jó az anyagi helyzete, de inkább veszel egy régebbi joyt (ami nem biztos, hogy a jobbik megoldás mert software támogatása nincsen) minthogy várj amíg lesz + 1,5 ezer forintod?
  • stenTHEfamous
    Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
    http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN
  • Lacusch69
    Félreértettél... a Teszveszről is én vettem meg 4 ropiért...

A linkkel kapcsolatban: nem sok jót hallottam a Logitech joyokról, elsősorban a potméterek kikopásával voltak problémák, és ezek elég hamar jelentkeztek.
    Ha sürgős, akkor sokkal inkább Saitek!
  • Gb666
    az szem már elkelt az aukción. Mert nem tanáltam meg. Lécci tud valaki segíteni , hátha egy helyi boltban melyik lenne a legjobb, mert ezt a helyet sem akarom rögtön kizárni a lehetőségek közül. http://www.novacomp.hu/?mod=1120&cvor=12582 Lécci sürgős lenne meret már ma dönteni kellene.
  • Lacusch69
    Ha nem rendívül sürgős, akkor várj egy picit a Saitekkel...

Én néhány hónapja meguntam a Cyborg Evomat, és elköltöttem joyra kb. 12kHuF-ot. Igaz, több helyről szedegettem össze a dolgokat, de magasan verik az említett Saiteket:

-Microsoft Sidewinder Precision Pro FFB: 1500HuF, ócskásnál (na jó, szerencsém volt..)
    -tápegység a joyhoz az FFB miatt, új 1500HuF
    -másik tápcsatlakozó 300Ft (nem volt kompatibilis)
    -hangkártya a gameport miatt 5000Ft (MM, ez volt a leghúzósabb)
    -A Teszvesz-en egy hasonló, de nem FFB-s, egyébként hibátlan MS SW Prec.Pro joy, postával 4000Ft

Most van két nagyon jó joyom, egyforma gombkiosztással, az egyik FFB-s, a másik nem. Hatalmas előnyük a Cyborggal szemben, hogy optikai joyok, potméter csak a gázkarhoz van.

Nézz szét a Vaterán vagy a Teszveszen...
  • Trucker39
    Igaza van repvez-nek. A pixmania, ha jól tudom, párizsi cég, németországból szállítanik ide Mo-ra. Nincs a feltüntetett árban a postaköltség és előre át kell utalni a pénzt!! Ezt mind vedd figyelembe, mielőtt döntessz!
  • repvez
    De vedd figyelembe ha jol tudom akkor ez a cég külföldröl szálit igy a garis kérdések is macerásabbak és ha hozzáveszed a 2500FT-os postaköltséget ugyan ott vagy mintha itt vennéd meg az országba valamelyik uzletbe.És akkor mész visza amikor csak akarsz ha valami gondja lenne a botnak.
  • Grrrrrrr
    Nincs benne turpisság. A sima EVO-nak ennyi az ára. És én a Sima EVO-t ajánlom.
  • Gb666
    Engem kezd meggyőzni- ilyen olcsón már akkor valami turpisság lehet a dologban nem?
  • Gb666
    Kösz de most egy állati faszára bukkantam, már bocs a kif. ért : szerintetek érdemes lehet?: http://www.pixmania.com/hu/hu/323539/art/saitek/joystick-cyborg-evo.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
  • repvez
    Tessék, a www.depo.hu-n nézz körül ott 9K-ért kapsz saitek EVO-t
  • Gb666
    Valki tud nekem segíteni, mert nekem túl sokat kóstál sok heylen 12k ért megvenni egy joystickot és inkább olyan 10k körül nézelődnék valaki aki úgy behatóbban ismeri az ilyen dolgokat eltudja nekem mondani, hogy az alábbi oldalon, melyik a legjobb joy? : http://www.novacomp.hu/?mod=1120&cvor=12582
  • Gb666
    A Cyborg ugye Usb-s? Mert ez Game Porton van és akkor lenne egy tök állat Gázkarom is. :)
  • Gb666
    Összeraktam a régit amit szétcsapkodtam. Nem is volt, olyan vészes a sérülése félre ne értsetek még mindig nem működik úgy, mint joystick, hanem az egészet átalakítottam döntött Gázkarnak és annak tökéletes és még hasonlít is egy gázkarra. Hogyan tudok ide képet beszúrni? Mert jól is néz ki. U.i: Soha ne vegyetek HAMA Rage Warrior joyt, mert nem jó.
  • Gb666
    Ugye ezen nincsen Force Feedback?
  • Gb666
    És Sima EVO vagy Evo Force vagy EVo wireless? Én innen nézem: http://www.users.hu/category/28#Saitek
  • repvez
    Az elején én is probálkoztam,de feladtam mivel a shift funkcio csak ugy müködik ha folyamatosan nyomva tartom tehát nem funkcionál modváltoként és a tengelyeket nem lehet shiftelni, pedig a proppitch-et rátettem volna.
  • neuro
    Nekem hiányzik, hogy a HAT-et nem tudom egérként beállítani. Megszoktam, hogy folyamatosan tudok vele nézelődni, valamint STT nélkül a shift-et sem tudom használni sajna...
  • repvez
    Én STT nélkül is tökéletesen elvagyok vele
    Annyi kezed ugy sincsen hogy amikor a gázt adagolod még nyomkodd az eléggé távol lévö gombokat is,de hotas elrendezésnél ez más tészta.
  • neuro
    Csakis Saitek!
    Egy dolgot fűznék csak hozzá: a Cyborg 3D USB-hez Vista alatt már nincs STT ezért inkább az EVO-t javaslom.
  • Grrrrrrr
    Az EVO 9-10K körül kapható. Keress rá a neten. az a 16K-s nem sima EVO lesz. Én is csak jót tudok mondani róla. Már 2 éve használom probléma mentesen.
  • nalyib
    Én 1-2 éve ugyanennyiért vettem egyszerűbb változatát(sem csavarható bot, sem hat switch, bár anélkül normálisabban vannak rendezve a felső gombok).
    Nem bántam meg, de már én is saiteket mondanék, nekem nem volt de minden eddigi szerint sokkal jobb a tartósság/tudás vs. ár aránya (és a baltát sem bírja jobban;)

Szinte biztos, hogy ennek a logitechnek is hamar lazul a karja, és precíz mozgásnál gázos lesz (nekem finom bólintáskor nagyonrossz, de szokom, végülis kimúlóban lévő Cobra Deluxe-szal tanultam meg ilkettőzni;)
  • Trucker39
    Azt nem ismerem. A Saitek botok többek között azért jók, mert a bot középreállítását egyetlen rugóval oldották meg. Így, bármilyen irányban téríted ki, mindig uyganakkora erő szükséges hozzá. Ellenben azokkal a botokkal szemben, amiben irányonként egy rugó van.

A Saitekről továbbra is áradozva, idáig csak jót tapasztaltam. 3d Gold; EVO; X-45; X-52. Na jó vannak problémák, de szerintem jóval kevesebb. mint amennyi pozitívuma van.
  • Trucker39
    Jól mondja Scott! Ha komolyan gondolod a repülést, egy Saitek Cyborg 3d vagy EVO például igen nagy előrelépést jelentene.

Saitek Cyborg Evo Joystick
  • Gb666
    Most már vennem kell eggyet mert ezt szértcsaptam egy baltával. Tegnap egész nap ezen dolgoztam átvezetékeztem ma is kipróbáltam minden variációt, hogy hogyan lehetne jobb. Hát ennek ellenére nem tudtam vele jobbra és felfele húzni a gépet, úgyhogy most ezer apró darabban pihengél a szalonnasütőn és begyújtásra vár. De lehet , hogy egy kicsit fel is robbantgatóm, vagy felgyújtom benzinnel. Nem tudjátok a LOgitechtől A : Extreme 3D Pro

* 12 programozható nyomógomb
    * nyolcirányú gumírozott billenőgomb
    * egy gyorstüzelő gomb
    * USB
    * 1 év jótállás
    És 6 384 Ft-ért jó vétel és megbízható?
  • Scottt
    Tanács vegyél Saitek cyborgot jól bírja és olcsó(10k kb)

ÁÁ de ne a media marketben 16k multkor meg 10k volt
  • Gb666
    Mégsem nem tudom, hogyan is kell ezt beállítani próbálgattamm meg állítgattam ,de még mindig nem lehet rendesen jobbra és felfele kormányozni.Na dehát gy ilyen szarnál ez nem csoda.: HAMA RAGE WARRIOR Googliben rá elehet tanálni, olyan szar amilyennek tűnik.
  • Gb666
    Kösz! Talán már menni fog.
  • Sidewinder
    T192.mint ahogy az előttem szólók is mondták, arra figyelj nagyon oda hogy soha (még vészhelyzetben,légiharc során) se addj hirtelen teljes gázt. Én nem követtem el ezt a hibát de csak azért ,mert mielőtt megvettem volna az Il-2:1946-ot elolvastam egy tesztjét ahol írták,hogy az orosz fejlesztők a játék fejlesztése során veterán német Me-262 pilótákkal való konzultáció alapján építették be ezt a hajtóműkigyulladósdit mert ez egy valóságban létező probléma volt a 262-esekkel.persze azt nem tudtam megállni h teszt célzattal ne próbáljam ki hogy mit csinál a 262-es amikor úgy adok neki teljes gázt hogy a gázkar koppan az ütközőn de az eredmény mindig az volt hogy vagy mindkettő vagy legalább az egyik hajtómű kigyulladt. Én ugyan keveset szoktam repülni 262-essel (inkább légiharcolok ellene),de javaslom,hogy mindig legyél nyugodt légiharcban is és a leg szorongatottab helyzetből se úgy akard kihúzni,hogy izomból rákúrod a teljes gázt, mert akkor az ellenfeled már le se kell téged lőjjön,hanem csak szépen végignézi ahogy elhagyod az égő gépedet.