IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • neuro
    A poligonszám növelés az új gépekkel jött igen, ez a -fejlődés-, amiről beszélek, csakúgy, mint az FB-s textúra növekedés, a PF-es pixelshader2 víz (csinálj két képet water=3-al és az alap 1.22-es vízzel, tényleg kíváncsi lennék rá, lesz-e különbség), valamint a felhők és a többi, amit leírtam már az előbb.

Igazából nem értem miért kukacoskodsz, szerintem igenis fejlődött a játék grafikája az elmúlt években. Ha te nem így gondolod, vagy szerinted nem "eleget", ok, de a tényeket ne kelljen már ismételgetnem...

Egyébként pedig van alternatíva, ha az FB nem tetszik, ott az FSX, a Lockon, a Falcon4, a BOB2, az EE2 és a Thirdwire szimek, vagy pedig az általad emlíett 10 évvel ezelőtti játékok.
    Vagy csak várd meg a BoB-ot, hátha az jobban fog tetszeni, bár Dél-Anglia sem bővelkedik hegyekben...