91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Gb666
    Hogyan Szaporodik a Medúza?
  • Szepy2884
    "cask mindenbe belepofázok:) (a világ legveszélyesebb embertípusával van dolgod:D"

Te nem is ember vagy, hanem egy fórum robot aki válaszokat generál mindegy milyen topicokba LOL
  • Lebowski
    és milyen jó! :)
  • Gb666
    jó,de én először. És nagyon nehéz.
  • Lebowski
    nemakarom letörni lelkesedésed de már elég sokan :)
  • Gb666
    Felszálltam Anyahajóról b-25 össel!!!!
  • Bucser
    Ahogy most áll talán 2 év múlva már jön is:)

jelenleg az Alpha engine build összetákolásán ügyködnek. Úgyhogy lassan lesznek screenek is. amint megszaporodnak a devblogok meg a screenek úgyis szólok:)
  • Gundark
    Te vagy a mi házi FighterOps szakértőnk sok minden más mellett :) Mikor jelenik meg? :) Két hét múlva? :))
  • Bucser
    Én csak partvonalról érdeklődő:)

Kamovokban nem vagyok otthon akkor nem gázturbinája van.
    (utána is néztem azért:D)

Az meg hogy megmondó lennék?:D Nem hiszem:D cask mindenbe belepofázok:) (a világ legveszélyesebb embertípusával van dolgod:D Mindenhez értek egy kicsit:D)
  • Gb666
    használtak
  • Gb666
    Azt hittem alig ismeri már valaki ezt a típust mégis milyen sokat tudtok róla. Nekem van egy teljes technikai dokumentáció az összes csavarról ami a típusban van. Egy heli lezuhant és aztán tovább nem kellettek neki papírok és akkor tudtam megszerezni. Amúgy van egy Fejhallgatóm amit a magyar vadászrepülőezred (gőzöm sincs hanyadik De ha a "Puma" lenne már eladtam volna egy rakás pénzért.) használt a 2. vil. háborúban. A szabályos Gégemikrofon meg minden. A legtöbb mostani háborús filmben is ilyen van a pilótákon. És még van egy tájolóm amit a bombázók használtam.
  • Lacusch69
    Nekem is dugattyús motorok rémlenek a ka-26-oshoz...
  • Gb666
    aaa-ha!
  • Lebowski
    ős a szakértő és a megmondó. ezt értsd mindenre :)

( ) :D
  • Gb666
    Elég behatóan is mered a repülőgépek és a helikopterek világát. Te is szerelő vagy? vagy csak nagy érdeklődő?
  • Gb666
    Ha jól tudom nem gázturbina hanem Iker sugaras dugattyúmotorjai vannak. A Hűtője adja ki a sípoló hangot.
  • Gb666
    Ezt a nyavajást figyeljétek: http://www.youtube.com/watch?v=sQAAdB27jkM
  • Bucser
    kb majdnem minden helikopternek hasonló hangja van... Talán a koaxiális elrendezés miatt van valamivel különlegesebb, de a hang nagyrészét a gázturbina adja így is...
  • Gb666
    Mondjuk kár, hogy a Kamovokat Már kivonják a forgalomból. Imádom a hangjukat.
  • Gb666
    De bocs most nézem mekkora hülyeséget írtam. A szürkevakság az is amit Farkasvakságnak is hívnak , de a pilóták így nevezték el.
  • Bucser
    Nem fordítva? A vértolulás a red a vérhiány a blackout.

A szürkevakság pedig a farkasvakság tudtommal amikor hajnalban vagy napnyugtakor szinte megvakulsz. (fénytörési hiba a szemen. nekem is ilyenem van)
  • Gb666
    Csak a Red - amikor a vér kimegy a fejedből csak az okozhat ájulást. a Szürkevakság az ennek pont az ellenkezője, mert akkor a fejedbe megy az összes vér és a feji vérbőség miatt elmegy a látásod akár 1 percig is. Ilyenkor a vadászpilóták (már nem a mostaniak hanem a világháborús pilóták egy kicsit letolták a gép orrát , hogy gyorsabban szálljon ki a vér a fejedből.
  • Gb666
    de évről évre Apámnak vannak ilyen repülési jegyei amivel felvisznek 1-2 órára. De nálam nem is lehetne máshogy az hogy szeretem a gépeket mert én ebbe nőttem bele.
  • Gb666
    Én eddig a legkomolyabb repülő amivel a valóságban repültem és vezethettem is az a LET Z-37 Smelák volt. De jobban szeretem a koptereket, mert ha valamit nehéz vezetni a földön akkor az még mindig nem egy repülő hanem egy helikopter én és apám is a Kamov Ka-26 ost szeretjük naon. Most nem felvágásból (csak egy kicsit) repültem még An-2 essel PZL M-18 Dromedárral(púposteve) és Kamovval. És nem igazán vannak kemény G erők egy mondjuk An-2 esben, de azért a legtöbbet repült pilóták is hánynak legalább 12 óra repülés után. Amit meg a Játékosok töltenek a gép előtt ami gyakran egy nap is meglepődnének, hogy mien egy valós gépen repülni és rókavakcinázni közben.
  • Bucser
    A Red és Blackout hatások szarul vannak megcsinálva... Ha valaki beájult akkor nem tudott csinálni semmit a géppel mi meg szépen megfordítjuk a masinát sőt még lőhetünk közben is...

A Valóságban sokkal óvatosabbak a pilóták hisz ott nincs refly.

Az Il-2 jelenleg az egyik legreáliosabb kávédarló szi ma piacon de öreg és elég sokat beáldozott a játszhatóság oltárán. Ha valaki komolyan érdekel a fegyvertelen repülés de nincs lehetősége PPL vizsgára vagy túl fiatal annak ott az X-plane. Meg ha majd elkészül akkor ott lesz a FighterOps is:)
  • Grrrrrrr
    Vogelt felvitték a JetFly győzelem után egy kis műrepülésre. Azt mesélte utána, hogy olyan erő vannak, amiket játékban elképzelni sem lehet. Mi meg még alkalomadtán vcélzunk is közben. Amiket itt-ott video oldalakon látok régi filmeket, azokon sem nagyon lődöznek palástorsó, meg különböző durvább manőverek közben. haA legtöbb filmen a repülők aránylag "nyugodt" pályán haladnak ahhoz képest, amit a játékban látni néha. Szerintem a jobb lemodellezés visszafogná még a legjobbakat is, hiszen akkor ahhoz közelítene. Talán egyszerűbb lenne a célzás. Nem biztos, én ezt csak az archive filmek alapján gondolom.
  • nalyib
    Azt hiszem ebben a játékban átlagos képességekkel is mindenkiből válhat jó pilóta. A valóságban nem, és gyanítom, nem csak a testi hatások miatt. Van, akinek a polgári repülés sem akar jól menni (pedig nyilván érdekli, ha csinálja).
    Nem tudom milyen bonyolultságnál, dinamikai nehézségnél lehet ennek a (nem túl éles) választóvonala, és nem is nagyon lehet megbecsülni, csak vélemény, hogy sok mindenkinek nem lenne elég az eddigi szimes kitartás. (Azt mondod, hozzászoktak hogy sokat kell tanulni; ez kérdéses, mert még az eddigi legjobb, az IL2 is elég messze van a vérkomolytól).
    Könnyen mondhatjuk mind, hogy engem érdekelne, tetszene, de tényleg nem tudni mit lehet kihozni a modellből, meg azt sem, pontosan mennyire nehéz egy ilyen gépet vezetni, tehát erről nem tudunk vitatkozni. Lehet, hogy én is abbahagynám 2 hét után (a légiharc részét). Nem hiszem, de lehet.

A furcsa pedig az, hogy bár szerinted jó és kockázatmentes volna nehezíteni az IL2-t, a fejlesztők nem így látják. Mi változott (a gépek teljesítményét nem nézve) 1.22 óta?
    Nehezebb lett annyiban hogy jobban beléped felszálláskor, extrém helyzetben (szinte mindenhol trim kell hozzá) végre le lehet törni a szárnyat, nehezebb lett a leszállás a plusz süllyedés miatt (ez az egy nagyon jó), meg nagyon nehéz lett vadászt a mezőn kerékre tenni.

Ezzel szemben tükörré vált a füves pálya (nem dobál), a fegyverek (még a 30mm) rázása is majdnem észrevehetetlen lett (pár gépet kivéve, de ott is gyenge), felszálláskor meg kb úgy ránthatsz fel mindent, ahogy nem szégyellsz.

Ebből nekem az jön le, hogy a mai beállítás nem egyértelműen jobb, és úgy változtattak, hogy az elkerülhetetlen dolgok könnyebbek legyenek. (Leszálláskor kitörheted a futót, de felszállni muszáj, ja meg általában lőni is.)
  • Gb666
    jaaaaa ok az én hibám kösz!
  • Lebowski
    az editorban baloldalt van a csuszka.ott kell közelíteni ;)
  • neuro
    Biztosan azért, mert a bal oldalon lévő görgetősáv szerűséggel kell nagyítani/kicsinyíteni...
  • Gb666
    nemtom nekem nem lehet. pedig kattintgatok az egérrel mint a fene, de nem csinál semmit a térképnél pedig amikor repülök akkor megy de az editorban nem.
  • neuro
    miért ne lehetne?
  • Gb666
    Amúgy nekem most fent van a Pf+FB+AEp És a Patchek hozzá amik a F.A.Q ban megvannak
  • Gb666
    Ki tudja miért Nem lehet Teljes küldetés készítőben ráközelíteni a térképre??
  • Lebowski
    ÍGY LEGYEN 54ÖSÖM A LOTTTTTTÓÓÓÓÓÓN!

annnnnnyira de annyira tuttam. juj :D egs! ez megér egy söröt bucserbácsi! :D
  • Bucser
    Pedig az vagy
  • Bucser
    Egy korrektebb motorfizikát el tudnék képzelni, valamint egy a szárnyra ható erők anyagfáradások jobb érzékeltetését. (pl hogyha szarrá van lyuggatva az a szárny és mindkét oldal lyukas akkor ne lehessen már úgy manőverezni kábé mintha nem lenne semmi baja...)

Szal sokmindenenen lehet javítani és pluszt tenni naélkül, hogy bárki is el kezdene fujjólni. ÉS aki full reáélon repül megszokta már, hogy egy szimulátort meg kell tanulni repülni. Azzal kell kezdeni és utána jön az élvezet a kemény tanulás jutalmaként. Ha bonyolítanék a repülőkezelést ugyanúgy visszaülnének olvasni és szorgosan tesztelni és próbálgatni a gépeket.
  • Lebowski
    már ne is haragudol a heinkel sokkal jobban trimelhető ! ! ! :D
    és azzal milyet lehet írtani

(nem szeretném a hüjebombázóóóóóóóó felkiabálásokat meglátni !!! :D )
  • Gb666
    Én csak csúnyán megjártam amikor megpróbáltam anyahajóra leszállni vele. Egy kicsit kevés volt oldalra a hely.
  • Gb666
    A TA-152 -es Nem szar csak bénán néz ki de ez nem téma egy harci gépnél. amúgy a nagy szárnyfesztáv miat olyan stabil és szépen trimmelhető , hogy csak na.