91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Na, köcsög csehek a WoE-n elvették a G2-es Messzert... Kaptunk helyette sok újabbat...
  • Lacusch69
    Off: Jaj, ez a katicás qrva jó! Van belőle néhány film, megkeresem majd a linket!
  • nalyib
    Miért, viccnek jó;Ð

http://www.youtube.com/watch?v=iuVzViXAxG4

de legalább a dobozán utalnak rá, hogy nem szimulátor.
  • Lacusch69
    Ha valahol látod a "Dicsőség szárnyain" c. progit, azt gyorsan felejtsd el...
  • Lacusch69
    CRT-m van, de nekem sem működött az 1280x1024. Egyszerűen áttette 640x480-ba. Az 1280x960 működik, de pont ez felel meg a 4:3-nak.
  • sindelnet
    Tudom,már írtad,de ez nálam vmiért nem működik.
  • neuro
    Egyszerűbb, ha átírja a felbontást a conf.ini-ben :)
    A torzítást pedig a SaveAspect=0 opcióval lehet megszüntetni.
  • sindelnet
    1280x1024-es felbontást is tudsz állítani,legkönnyebben a ShturmovikStab6.3
    segédprogival,lcd-nél más működő beállítasról,ami a képet ne torzítaná,nem tudok...
  • Valka
    azt olvastam valahol, hogy az lcd monitoroknál nem érdemes kisebbre venni a max felbontást, mert az jobban leterheli a videókarit (szemben a crt-vel). ez igaz lehet? az il2-ben nincs 1280x1024-es felbontás, ezért 1024x 768-on fut. ha lenne 1280x1024 akkor gyorsabb lenne? vagy 800x600-on?
  • neuro
  • Szepy2884
    "Megvan még a Flight Patrol is de DOS alapú és valahogy nem sikerül elindítani.Pedig elvileg fut Windows 98 alatt is."

Tölts le hozzá dos emulátort hátha azzal.

http://www.gennadich.com/ ezt már én is nagyon várom
    Kiváncsi leszek a gépigényére.
  • Mark007
    Hello!
    En errol tudok:
    http://www.gennadich.com/
    http://www.gennadich.com/id/69/
    videok, kepek alapjan jonak tunik!
  • Willenbrock
    Hello!

Nem tudja valaki hogy készül e mostanában 1 Világháborús repszim?Nekem megvan a Red Baron 3D patchekkel nagyon szép még most is(igaz az Open Gl beszaggat)-a fizikája is élethű-de jó lenne már egy új játék ebben a kategóriában.
    Megvan még a Flight Patrol is de DOS alapú és valahogy nem sikerül elindítani.Pedig elvileg fut Windows 98 alatt is.Nem ismeri valaki ezt a játékot-esetleg tudna tanácsot adni?

Bocs az offért,de nem tudtam hol feltenni ezeket a kérdéseket.
  • Lebowski
    szólalt meg a másik
  • Bucser
    Nem csak tűnik:D

Az vagy
  • Her Laca
    arcúnak akart lenni.
  • Her Laca
    Nem ,nem:) Csak ha ott vagyunk nem jut neki enemi:DDD
    Ez kicsit nagyarúnak tünik asszem ,sőőőőőőőtttttt.
    Én speciel a világ bénálya vok ,legalábbis sűrűn érzem úgy.
  • Her Laca
    Na most erre mit mondjak?:))) Gratulálok ,de pl előtte szépen rommálőtted Gidát :D Na jó ezt nem hagyhattam ki. Majd igyekszem kevesebbet lenni a lobbyn így biztos jobban fogsz érvényesűlni.
  • Lebowski
    :D:D
    ez századon belül mán csak így műxik :D
    de azért szép volt szepy! :)
  • Lacusch69
    Szerintem Lacának van otthon egy icipici Szepy-voodoobabája, és amikor egy szerveren vagytok, olyankor hatnak a beleszurkált tűk...
  • Szepy2884
    Laca! Én mindíg akkor sziporkázom amikor te elmész! Miután te és Gida kiléptetek, 1 felszállással 6db ellenséges gépet szedtem le Nalyib kolléga igazolása mellett, kevesebb mint 5 percen belül, majd sértetlenül leszálltam.

• Lebowski
    jajaja :D
  • Her Laca
    Látod !:) És milleenn diplomatikusan fogalmaztam is .:D
  • Panzermarko
    Jah tényleg, G1 van benne. Csak a G2 volt a későbbi, meg azt repülte az ászok többsége. Kicsit rég játszottam már, bocsánat.
  • Grrrrrrr
    G2-es Stuka? Én csak G1-et látok benne. B2, a D sorozat, meg a G1 van a gyorsküldetés beállítóban.

bf 110-G2 Bk3.7 ágyúval, meg Mk 108-cal
  • Panzermarko
    Persze, tisztában vagyok a páncélzat vastagságának alakulásásval. Csupán 3 gond van:
    1, A G2 ágyúi lassan lőnek.
    2, Pontosan ezért jól kell(ene) célozni. De mivel az űgyúk a szárnyakon vannak, ha nem becsülöm meg jól a távolságot, akkor semmit se találok el.
    3, Ritkán sikerül tökéletes szögben rárepülni a páncélosokra.

Mgejegyzés: Még hátulról se lövi ki a T34-est, csak felülről. (Motor, tetőpáncél)
  • Lacusch69
    M.Wittmann, ugyebár...
  • Trucker39
    Nem kell szemből támadni a tankot. Van annak motorfelőli oldala is.
  • Panzermarko
    Ez kiszúrás. :-( A G2-vel az a baj, hogy az ágyú valós realizmusnál képtelen átütni még egy T34-est is. Gondolom rossz helyről lövöm, de ha zuhanóbombázni akarok és felülről osztani őket, akkor D5-ös Stukába ülök.
    Henschel vs tank, eredeti
    A videó tanulsága szerint a valós pilóták se mértani pontossággal támadtak...
    Amúgy az IL2 nem rossz, de nem lehet mindig azzal repülni... Meg ki ne akarna 75-sel lőni a levegőből?!
    Igazából csak az zavar, hogy a modell ezeréve benne van, és sorra jönnek ki az egyéb gépek, de ezt vmiért hanyagolják...
  • kiskorúbézoltán #9842
    Nem, és - ha jól tudom - nincs is tervben.
    A G2-re meg gyúrjál, jó kis gép az, az igazán jók bizosan hozzák az egy(2) lövés egy hk körüli eredményt.
    Gondolom a 3M-et meg hiába is ajánlanám.
  • Panzermarko
    Sziasztok!

Rég játszottam már az IL2-vel. Az érdekelne, hogy időközben bekerült már a Henschel HS-129? Kéne már valami normális német alacsonytámadó. (A G2 Stukával sosem lövök ki semmit max realizmuson, az AI Henschel egyedül kiírt egy egész harckocsi oszlopot.)
  • Lebowski
    :D
    tuttttam amikor írtam pont aeea gondoltam hogy laca erre le fog csapni és igen. így lenne ötösöm :D

mocsok :D
  • Her Laca
    Igen igen. Te vagy a maradi:)))
  • Lebowski
    lehet hogy énvagyok naonmarha meg az élethűséghez ragaszkodó de csak felszálláskor és vészhelyzetben használom 110en a vasat.monnyuk bombázónál tökmindegy :)
  • Bucser
    csukott hűtővel 110%. életet menthet az a kis plusz mikor éppen sebességre van szükséged. (van hogy szívesebben tolnám kívülről a gépet ahelyett, hogy benne ülök:D)
  • CrazyCharlie
    Viszon nyitott hűtővel tovább üzemelhet a motor 110%-on...
    Kérdés, hogy mi a jobb: nyitott hűtő 110%, vagy zárt hűtő másodpercekig 100% fölött?
  • Lebowski
    minél nyitottabb a hűtő annál lassabb a gép a több átáramlott levegő miatt.
  • nalyib
    És azért cowl Or armor, mert sokféleképpen működnek a hűtők. Ha egy biz. géppel sokat repülsz, érdemes megnézni kívülről, hol nyílik ki a hűtő és hogy működik, mert
    - van, amelyik sebezhetővé tesz ha kinyitod (pl IL16-nál a motor elől csúsztat ki lemezeket
    - van, amelyik szétnyílik és visszafogja a gépet. (a sebességet érdemes figyelni, mert némely gép ettől nem lesz lassabb)
  • Lacusch69
    Ha rákattintasz a piros FAQ feliratra az oldal közepén, akkor a 22-es pontban megtalálod, hogyan lehet magyar szöveget is kicsalni a játékból.
    Vagyis az összes beállítási lehetőség magyarul fog megjelenni.
  • Lebowski
    radiator azaz a hűtő