91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • CrazyCharlie
    Ja, láttam a videón. És ezt hogyan kell megjeleníteni a gépben?
  • kiskorúbézoltán #10110
    "1946+Pf+Fb+Aep"... arghhhh, ne mond, hogy így túrtad fel...
    Egyébiránt igen, van, de nem repülhető.
  • Gb666
    A csávó a videón nagyon izgalmas figurának hangzik. Az életkedvem elhagyott a hangszínétől.Meg az uncsi beszédstílusától.
  • Gb666
    A végelges Il-2 -ben tehát a 1946+Pf+Fb+Aep-ben van B17 es? Mondjátok, hogy van!
  • kiskorúbézoltán #10107
    Egy kezdetleges CCIP-nek mondanám talán...
  • CrazyCharlie
    Kár. Jó lenne látni a Jerikó-sziréna hatására pánikszerűen menekülő ruszkikat...
  • CrazyCharlie
    És mi az a "STUVI" célzó?
  • kiskorúbézoltán #10104
    Nincsennek nyufik, majd talán a következő Olegfélében, sry nem jut eszembe a neve.
  • CrazyCharlie
    A dokumentumban a célpontok között "csapatok"-at is említ a szerző. Ez gyalogságot jelent? Mert én nem találkoztam még ilyesmivel. Ezt hol kell(lehet) beállítani?
  • CrazyCharlie
    Ez szupi. Köszönöm!
  • kiskorúbézoltán #10101
    Légfék...
  • CrazyCharlie
    OK, köszönöm a segítséget mindenkinek.
  • nalyib
    Ha nem a STUVI revis Stukával csinálod (D-5 ha minden igaz), vagy nem akarod kihasználni a stuvi célzót (pl mert 90 fokos zuhanásban, vagy épp "szemmértékkel" célzol), vedd 0 méterre a célzó magasságát és nem lesz automata oldás, se kürt; dobás után így is felrántja).

2 ezer fölött viszont soha nem láttam hasonlót.
  • Trucker39
    Az alábbi videón pedig látható a bombázás gyakorlatban is. Igaz, angol nyelvű magyarázattal, de szerintem érthető a lényeg.

Stuka D-5 Dive tactic
  • Trucker39
    Ha érdekel, az alábbi linken található egy kis leírás, hogyan kell zuhanóbombázni Stukával. Az írást Stukageschwader követte el. Magam mindössze lementettem,átalakítottam doc formátumúvá és megőriztem az utókornak.

Meredek zuhanásban
  • neuro
    Ugyan azokkal a gombokkal kell beállítani a dobás előtti magasságod, mint a sima "level" bombsight-oknál (Norden, P-e, He-111). Alapból nincs hozzárendelve billenytű, szóval be kell állítanod őket.

Ha jól emlékszem a Stuka automata pilótája beállított magasság szerint 500 méteren automatikusan eldobja a bombákat és felrántja a gépet.
  • Lacusch69
    Hmmm....

http://cgi.ebay.com/Legendary-German-WWII-cipher-machine-ENIGMA-1938-circa_W0QQitemZ270142870851QQihZ017QQcategoryZ208QQrdZ1QQcmdZViewItem
  • CrazyCharlie
    Automata kioldó?
    Lehet, hogy igazad van... Mindenesetre a "Kiképzés-Stuka Támadás" c. épületes rövidfilmben a kürt megszólalása után kb.2 másodpercel még zuhan a gép és csak akkor oldja a malackát.
  • Bucser
    mert a Stukán automata kioldó van?

kérdezd a groundpoundereket:) azt nem tudom, hogy ezt hogyan lehet állítani:)
  • CrazyCharlie

Stukázik valaki?
    Az a gond, hogy célra zuhanásnál amikor megszólal a figyelmeztető kürt, a gép magától eldobja az összes bombát. Még idegesítőbb, mikor pl. 5000 m-en lekapom a gázt, benyomom a légféket és kb 2500-2300 méternél ugyancsak megszakítja a zuhanást(igaz a bombákat nem oldja) Tudja valaki, hogy miért csinálja ezt?
  • Lacusch69
    Mondjuk attól nem kell tartani, hogy az AI-val együtt tudsz működni...
  • Gb666
    Jaa! Nem erre gondoltam.
  • neuro
    Ugye nem a filmről beszélsz könyörgöm!?

• Gb666
    A Thatch-weave az az amit az amcsik csináltak a Peral Harborban?? Az amikor szembe repülnek egymásnak aztán hirtelen kitérnek egymásnak ellentétes irányba?
  • Gb666
    jesz jesz szerény véleményem szerint is a Zero nem képes gyorsan orsózni. Most, hogy megjavítottam a joyomat naon feltűnő.
  • Lacusch69
    Én a "másik oldalon" repülök... A Zero gyengéje a Wcathez képest lassú orsózási szögsebessége. Ezt használták ki Thatch-féle hálóban az amerikaiak, hogy két Wcat egyszerre ollózott a Zero előtt, majd az egyik mögé került.

Keress rá a Guglin a "Thatch-weave" kifejezésre...
  • neuro
    A Zéró jobban fordul, jobban emelkedik és még jobban is gyorsul. Ezzel szemben három előnye van a Wildcat-nek: jobban gyorsul zuhanásban, nagyobb sebességet/terhelést is kibír, valamint jobban bírja az ellenséges tüzet, mint a papírvékony korai japán gépek.
  • PhantomAss
    ja
    tartsd a sebességed magasan és nem érnek utól
    zuhanásban meg simán meglógsz
    (ha alacsonyan vagy hűtő bezár max gáz oszt menekülés)
  • Her Laca
    Gyorsabb vagy ,ezt használd ki. Asszem.
  • Scottt
    azért zero a zero :D
  • Willenbrock
    Tegnap elkezdtem egy hadjáratot realisztikus módban.Wilcattel a Wake szigetnél kellett a zérók ellen menni.Ketten mentünk 15-20 zéró ellen.Nekiálltam vagy 10X mire a misszió teljesülhetett.Mert hiába szedtem le két zérót is a többi csak jött rám és nem kímélt-hiába minden trükk ilyenkor.A végén aztán félig roncsan sikerült letenni a földre és így sikerült a küldetés.Ki mit gondol mi a leghatékonyabb kitérőmanőver Wildcattal zéró ellen?Én Palástorsókat meg ollót szoktam csinálni meg durva leborításokat,de a zéró elől nehéz menekülni.
  • Gb666
    Hát mondjuk nem a Hortobágyra vannak tervezve, hanem az orosz kicsit hideg időjárásnak. :)
  • Gb666
    Hát mondjuk nem a Hortobágyra vannak tervezve, hanem az orosz kicsit hideg időjárásnak. :)
  • Gb666
    "Volt olyan eset, hogy a koaxiális elrendezés miatt előfordult" - Hát ezt jól megasszontam!
  • Gb666
    Nem kevés annak a teljesítménye. Én már szerencsés vagyok , mert egyszer amikor a levegőben voltunk és mérgezett búzát szórtunk a nyusziknak és végeztünk egy jópár hektáros területtel és még volt elég rep. idő és azt levezethettem. 0-100 méterre 4 másodperc alatt képes emelkedni. A manőverezése pedig valami csodálatos szintén a koaxiális elrendezés miatt. A teljesítménye egy gépnek csak nőni tud, ha koaxiális a rotorlapát vagy repülőknél a propeller. Egyszer az apám egyik pilótaismerőse berepült egy erdőben egy tisztásra ahol éppen elfért a rotor, mindezt azért mert tudni akarta, milyen lehetett a katonáknak vietnámban.
  • Gb666
    Én pedig Apámmal szereltem már egy csomót belőle. Volt olyan eset, hogy a koaxiális elrendezés miatt előfordult, hogy a felső és az alső rotor lapátok összeütköztek és az egész kiszakadt tőből. Egy pár zuhanást már faterom is látott.
  • PhantomAss
    ja csak a teljesítménye kevés:)
    gyakorlatilag a max teljesítménye 98%-val dolgozik a gép, és a pilóta kezében nincs taralék váratlan esetekre
    olvastam, egyszer egy pilóta permetezés közben berepült egy katlanba és kénytelen volt leszállni, mert nem tudott kijönni, csak estefelé, mikor lehűlt a levegő
    lol
  • Cream78
    Én úgy tudom, két db csillag motor van rajta, indításnál voltam már a gép közelében, nagyon nagy....

Sógoromnak volt alkalma utasként repülni vele, permetezés közben, azt mondta nagyon nagy élmény volt, a kukorica felett 1 m re repülni....
  • Gb666
    De most komolyan hogyan szaporodik a medúza??
  • Her Laca
    Nem bántani Bucser kollegát. Elméleti ismeretei megkérdőjelezhetetlenek,sőtt hasznosak is néha. Az igaz ,hogy kevés téma van amihez nem szól hozzá ,de hát istenem:) Most már csak sűrűbben kéne repülnie ! Nem ? Tényleg jó már a joy -od?