IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    A repszimek "nemfejlődésének" (mármint a grafikától eltekintve) sajnos nyomós okai vannak.. nem tudom itt írtam-e már ilyet, de az IL-2 kiadásánál "elfogadott tény" volt hogy ez a stílus halott, egy hardcore légiharc-szim, ráadásul világháborús, irdatlan bukás lesz, már csak az ismeretlen hadszínterek miatt is. Ez szerencsére nagyon nem jött be.

Másrészt, repszim-engine-t írni, hozzá gyűjtőmunkát végezni, repmodelleket elkészíteni, igen sok meló, sokkal komolyabb befektetés mint csinálni egy csillogó 3d motort és összedobni hozzá egy FPS-t (és melyik fogy jobban?..)

A legnagyobb baj pedig, elhiheted, egy Igazi légiharc-szimulátorral alig játszana valaki. Nagyon Nehéz volna ezeket a gépeket így repülni. Régóta figyelem mit tud az IL-2 modell (elég sokat), és ha lehetőség szerint átkonfigolnák "full realre", már akkor is hetekre leállna az érdemi légiharc. Az 1.22-t ugyanúgy nem szánták valódinak mint a mait, mégis, még azóta is vettek ki dolgokat a könnyítés kedvéért.

A többi játékstílus: pár kivételt leszámítva nem fejlődnek, illetve a legszánalmasabb újításokat is világmegváltásként harangozzák..komolyan, mekkora örömmámor volt az első FPSeknél, ahol megjelent az "egygolyós fejlövés"
    A Warcraft I. után a Starcrafttal bezárólag csak a grafikusok rajzolgattak, de a War3 is tökugyanazt a harcrendszert alkalmazza, számszerűen kibővítve, + olyan ötletekkel, amiket semmibe nem tartott megvalósítani. (Igen, a Blizzard jól csinálja. A WoW óta már arra is rávette a játékosokat, hogy havonta "megvegyék" ugyanazt a játékot.)

Az utóbbi években meg volt ez a nagy rakat "álvilágháborús" játék, amiknél térdre kell borulni, hogy 1-2 dolog (nagyjából) valósághű benne, és máris az összes reklámon ott virít hogy ez mennyire 'riöl.

Komolyabb program részemről a R6 volt (nem tudom ma pontosan milyen), a Thief 1-2 (bár ennél inkább az igényességre gondolok), a Close Combat 3-4-5, meg a Flashpoint esetleg. (Meg biztos még pár újabb, amiből kimaradtam)
    Az AA-ról annyit hogy "szakmailag" sokban igen jó, de kár volt az unreal enginnel elrontani, a testeknek nincs lendülete (a Doom-ban volt:P) és pár méteres közelharcnál, ugrándozásnál ez már igen játéktermi.
    Mezei "Lövöldözős" játékból máig nem láttam jobbat a Doom2-nél (illetve 1-2 nem hivatalos folytatása jobb lett...)