33479
-
#3088 en napi 120g-t eszek belole. -
#3087 Tegnap voltam egy Scitec boltban, és ott azt mondta nekem az eladó, hogy ami most van nekem,(100%whey delite) abból naon kevés a napi 76g és azt mondta hogy nyomjak belőle min.100g, de inkább 150, és még mellé a szokásos kaják. Mert ennyi mennyiség nem ér semmit. -
#3086 a virslit ne eröltesd. annak nem sok köze van a húshoz -
#3085 Turmixold ossze nyugodtan, bar tej megintcsak annyira nem javallott inkabb viz. Tejjel valoszinuleg baromi suru lesz eshat zsirtartalom. Ha nagyon izetlen vizzel, akkor maradhat tej vegulis.. Virslibe nem nagyon van feherje ahogy en neztem baromfivirslibe ha jol emlekszem 8g/100g. -
#3084 tej+turo+vaniliáscucc? turmixoljam össze a túrót is? Virslibe kb mennyi szénhidrát és fehérje van? -
vg #3083 Nem akarlak megsérteni, de azt hiszem te komoly "Hipohonder" nevű betegségben szenvedsz! -
Schwarzenegger #3082 Szia!
De igen én irtam a body.builder.hu-ra és a tesztoszteron.hu-ra is váll ügyben.A válasz igen eltérő volt.Sokkal részletesebben válaszolt a tesztoszteron,akit érdkel nézze meg.ÜDV:Laci -
#3081 nem te írtál a body.builder.hu-ra is?
nem kell félni, vegyél egy joint-x-et vagy olyan kiegészítőt amiben kondroitin és glükozamin van. ezek segítik a porcképződést. mindig melegíts be rendesen és ne csináld azt aminél nyilaló fájdalmat érzel!
a sportkórházban valószínűleg meg fogják állapítani, hogy halálos beteg vagy, de nem kell vele törődni
és változtass nevet, mert az utóbbi időben az Arnie egyre jobban égeti magát (kár érte, én nagyon nagy rajongója vagyok az elmúlt néhány évet leszámítva)
majd írj, hogy mi volt a kórházban! -
Schwarzenegger #3080 Sziasztok!Kéne egy kis segítség,tanács!Pár hete észrevettem hogy a bemelegítésnél amikor csinálom a karkörzést akkor még nincs gond,de ha vizszintes irányban mellmagasságban mozgatom a karom bemelegítésnél akkor a bal vállam ropog,fekvenyomást tudok csinálni de kicsit azért érzékenyebb a bal váll.Pihentetés elég vagy nem?2 éve edzek,de semmilyen kiegészítőt nem szedek.Voltam a reumán,ott gyogytornászt javasoltak,meg ultrahangos kezelést irtak elő,sőt még fájdalomcsillapitó injekciót is akarnának adni(bár nem fáj),sőt még kétféle gyógyszert is írtak fel porcpotlásra meg még valamire.Ennyire súlyós lenne hogy ennyi minden kell?De jövőhéten elmegyek a sportkórházba ,ott gondolom többet tudnak mint itt a helyi reumatológus.Kérem akinek volt ilyen ropogás a vállába az irjon.Nem szeretném abbahagyni ezt a sportot.Elnézést ha hosszú voltam.Várom mindenki levelét akár ide a közösbe akár privátba.ÜDV:Laci -
#3079 ezért mondják, hogy a táplálkozás a nagyobb meló nem az edzés
de ez a 17g nem tudom hogy jött ki. egyél fél kg húst(csirkemell, tonhal, marha) és az már mindjárt 100g fehérje! meg este nyomhatsz a turmixba túrót is -
#3078 ez a 200gramm fehérje hogy tud összejönni? eddig 3 anabolic wheyt ittam az ugye 63g, ebéd az 17gramm(marhahús ugye ennyi?) volt. Apróságokkal együtt 110 körül járok. -
#3077 total respect!
király vagy! -
#3076 -
#3075 Olyan hatasos voltam mostanaban, hogy anyam meg mostohaapam is jarni fognak kondiba, persze aerobozni :D Egyutt fogunk dietazni. Na ez a nemsemmi. -
#3074 lehet ettől a változékony időtől fáj a fejed. nekem attól szokott, hogyha keveset alszom vagy idegeskedek, de lehet attól is hogy kevés vizet iszom.
a bicepszes dologra: próbálj meg többet pózólni tükör előtt, feszítgesd sokat a bicódat, idővel javulni fog -
#3073 A lisztbol zsir lesz, a liszt szar. Teljes kiorlesubol is, csak abbol kevesebb. Ha lehet ne egyel kenyeret. -
#3072 mér a házikenyér még rosszabb mint a bolti kenyér? meg amúgy is te határozod meg hogy miylen liszt, meg hogy mi legyen benne... -
vg #3071 Ha olyan akarsz lenni mint Gálvölgyi, akkor egyél házikenyeret! -
#3070 értem, thx
akkor teljeskiőrlésű házikenyeret se lehet enni, amiben van pl. szójafehérje? -
#3069 igen 90köszke -
#3068 2 napja faj a fejem mint az allat nem tudok edzesre menni mert keptelen vagyok figyelni barmire:( Egyebkent nekem a bal kezem teljesen szar, ha befele van forditvaa tenyerem, akkor csak nagy szenvedesek kozott tudom megfesziteni a bicepszemet. Az alkaromban feszul meg egy csont kivul meg a tricepszem. a jobb kezemen pedig ugyanebben az esetben a bicepszem tokeletesen feszul. Tehat ha a bal bicepszemet akarom megfesziteni befele forditott tenyerrel akkor szet akar szakadni az alkarom mire megfeszul.. -
#3067 Igen a te sulyodhoz van. azthiszem talan 90 kilot irtal? Kenyer nem ajanlott, esetleg tomegelesnel teljes kiorlesu de azt se napi rendszeresseggel. Bioboltban veszem a lenmagolajat en is, nalunk a tescoban a penztarakkal szemben van ilyen biobolt ahol lehet kapni. Ha sehol sem kapsz olivaolaj is jo csak baromi draga. -
#3066 abszolút nem! rizs, zöldség, zabpehely, krumpli -> ezek közül válassz -
#3065 én bioboltban veszem, máshol nem láttam -
#3064 ez az én súlyomhoz van ugye? (szénhidrát) fehér kenyér sem ajánlott? -
#3063 gondolom ilyen lenmagolajat lehet venni élelmiszer boltokba -
#3062 A lenmagolajban tobbszorosen telitetlen zsirsavak vannak, ami marhajo neked. Egyebkent probalj tobbnyire zsirmentesen etkezni, pl disznozsir meg ilyenek nem ajanlottak mert azok telitett zsirok, azaz nem tudja hasznositani a szervezet -> zsirkent lerakodik. -
#3061 ez az én súlyomhoz van ugye? szerinted az olajon kívül nem tudok bevinni elég zsírt? -
#3060 2 evokanal lenmagolaj boven eleg mondjuk esti turmix vagy kajalas elott mert baromi szar ize van. -
#3059 na és zsírból -
#3058 350-400g kb ha kicsit tobb az sem baj. -
#3057 "Neked osszesen eleg kb 200g feherje egy nap es tomelegesnel mondjuk ennek a duplaja szenhidratban. Edzes utan erdemes kb 40-50g feherjet bevinni meg 60-80g szenhidratot ahogy sikerul. 1ora intenziv edzes boven eleg masfelnel semmikepp ne legyen tobb. Reggel kozvetlen ebredes utan is rogton kell bevinni feherjet es szenhidratot hogy a hosszu eszakai koplalas utan tapanyaghoz juss. Kb 3 orankent erdemes kajalni, mert annyi ido alatt emeszted meg az elozo adagot. Eszakara pedig lassan felszivodo szenhidratot erdemes enni, mint peldaul zabpehely."
Akkor egy nap mennyi szénhidrát kellene? -
#3056 70el szoktam 65el csináltam, lehet azért bénáztam mert alig kajáltam reggel, hajnalba feküdtem le, 10 kor meg mentem edzésre.. kitudja -
#3055 Ezért nagyon fontos, különösen a kezdőknek a megfelelő súly választása! -
#3054 csakis az edzés utániba tegyél! diétában még akkor se kell -
#3053 Nekem most pont olyan van amiben nincs túl sok szén-hidrát, és azt mndták hogy pótoljam edzés után vmivel. Én szőlőcukrot szoktam hozzá tenni, de nem tom hogy most minden eggyes turmixnál kell szőlőcukor, vagy csak az edzés utániba tegyek? -
#3052 Van a teremben hasonló mellgép. Igazából éreztem hogy a következő szenvedés lesz, egyik oldalát sikerült is felemelnem a tartohoz, de a másikat a tarto alá nyomtam, meg is ijedtem, kénytelen voltam gyorsan magamra engedni. Veszélyes volt.:) -
#3051 Ha az elozot ki tudtad nyomni akkor meg birod annyira tartani, hogy a mellkasodra engedd onnan meg mar le birod guritani szerintem ezzel nincs kulonosebb gond ram 95 kilo szakadt de megbirkoztam vele. -
#3050 szabadsúly kontra gépek! ismerem a gépet amit írtál, nálunk is van, de nincs nagy sikere -
vg #3049 Uhh bakker! Ez azért nagyon veszélyes! Mi van, ha a nyakadra engeded? Mivel én mindig egyedül megyek terembe, ezért nem igazán szoktam klasszikus fekvenyomást végezni padon, mert van egy erre kitalált gép. Fel kell rá ülni, a lábaddal kinyomod a súlyt, és már lehet is "fekvenyomni". Ilyen gép nem biztos, hogy minden teremben van. (bocsi, ha ilyen bénán fogalmaztam)